HOME

Perbandingan lengkep calo Forex luar negeri ku barang

Pangaruh maksimum

Padagang Forex Domestik diatur ku Badan Jasa Keuangan kalayan ngungkit maksimal dugi ka 25 kali. Nanging, sakumaha nami nunjukkeun, calo Forex luar negeri sanés perusahaan domestik, janten aranjeunna henteu diatur ku Badan Jasa Keuangan.Ku sabab kitu,Leverage maksimum diatur sacara bébas pikeun unggal calo Forex luar negeri.

* Kanggo pamula Forex luar negeri, punten perhatikeun yén aya seueur kasus dimana saratna nyaéta kasaimbangan margin anu efektif dugi ka.

Pangaruh maksimum
Ngaran padagang Forex peuntas laut Ngungkit maksimum per akun
AXIORY Akun standar / Akun Nano / Akun Terra
400 kali (Nepi ka $100,000 kasaimbangan ekuitas)
Boss gedé Akun Standar / Akun Sumebarna Pro
999 kali (kasaimbangan ekuitas ti 0 yen ka 1,999,999 yen)
CryptoGT akun dagang
500 kali
easyMarkets EasyMarkets Web / App sareng TradingView MT4
200 kali 400 kali
Exness Akun Standar / Akun Cent Standar / Akun Spread Raw / Akun Nol / Akun Pro
Teu aya watesna
FBS Akun Standar / Akun Mikro / Akun Spread Nol akun cent Rekening ECN
3,000 kali 1,000 kali 500 kali
FXBeyond Akun standar Nol sumebar akun akun profésional
1,111 kali 500 kali 100 kali
FXCC Rekening ECN XL
500 kali
FXDD Akun Standar / Akun Premium
500 kali
FXGT Akun Cent / Akun Mini / Akun FX Standar / Akun Standar Ditambah / Akun Pro / Akun ECN
1,000 kali (kasaimbangan ekuitas $5 ka $10,000)
FxPro Akun Instan FxPro MT4/Akun FxPro MT4/Akun FxPro MT5/Akun FxPro cTrader/Akun Platform FxPro
200 kali
GEMFOREX 5,000 kali ngungkit akun Akun sadaya-dina-hiji / Teu aya akun sumebar / Akun dagang cermin
5,000 kali 1,000 kali (kasaimbangan margin efektif kirang ti 200 juta yen)
HotForexHotForex akun mikro Akun PREMIUM / Akun Spread Nol akun salinan HF
1,000x (kasaimbangan ekuitas kirang ti $300,000) 500x (kasaimbangan ekuitas kirang ti $300,000) 400x (kasaimbangan ekuitas kirang ti $300,000)
Pasar IFC Akun Standar-Dibereskeun & Ngambang / Akun Dibereskeun sareng Ngambang Pemula
100x (awal)
iFOREX akun dagang
400 kali
IronFX Akun Standar / Akun Premium / Akun VIP Nol sumebar akun Taya Akun Fee / Akun Zero Spread / Akun Zero Absolute
1,000 kali (kasaimbangan ekuitas dugi ka $500- $9,999) 500 kali (kasaimbangan ekuitas dugi ka $500- $9,999) 200 kali (kasaimbangan ekuitas dugi ka $500- $9,999)
IS6FX 6,000 kali ngungkit akun Akun Mikro / Akun Standar akun profésional
6,000 kali (dugi ka 100 akun) 1,000 kali (Nepi ka $20,000 kasaimbangan ekuitas) 400 kali
LAND-FX Akun Standar/Akun Utama Rekening ECN
Unlimited (kasaimbangan equity nepi ka $999) 1,000 kali
MGK Internasional Rekening biasa
700 kali (nepi ka 200 juta yen dina kasaimbangan margin efektif)
MiltonMarkets Akun FLEX Akun SMART Akun ELITE
500 kali 1,000 kali (Nepi ka $1,000 kasaimbangan ekuitas) 200 kali
Pasar MYFX Akun Standar MT4 / Akun MT4 Pro
500 kali (nepi ka 500 juta yen dina kasaimbangan margin efektif)
SvoFX Akun standar Akun mikro / Akun profésional
2,000 kali (Nepi ka $1,999 kasaimbangan ekuitas) 100 kali
TITANFX Akun Standar Nol / Akun ECN Zero Blade
500 kali
TradersTrust Akun dagang / akun MAM
3,000 kali (nepi ka 1 lot)
Tradeview Akun X Leverage / Akun ILC / Akun MT5 / Akun cTrader / Akun Currenex
100x (awal)
KahadéanForex akun hirup
777 kali
XM Akun Standar/Akun Mikro akun nol
888 kali (kasaimbangan ekuitas $5 ka $20,000) 500 kali (kasaimbangan ekuitas $5 ka $20,000)
Pembaruan ti 2022/05/19

Sistim nol motong

Sistim nol motong Éta mangrupikeun sistem anu nyegah hutang anu teu kaduga kusabab telepon margin. Dina kasus calo Forex domestik, sanajan eureun leungitna diatur sateuacanna sarta 500 kali (nepi ka $500- $9,999 dina kasaimbangan equity), pakampungan slips nalika harga fluctuates abruptly, hasilna simpangan badag ti set. Upami anjeun ngalakukeun kitu, anjeun bakal ditagih pikeun bédana dina tanggal engké salaku margin.Sanajan kitu, dina kasus calo Forex peuntas laut anu ngadopsi sistem nol-cut, sanajan panggero margin lumangsung, sadaya bagian négatip bakal exempted.Éta mangrupikeun sistem anu anjeun tiasa yakin yén anjeun moal ditagihkeun langkung ti margin anu disimpen.

*Upami anjeun anyar pikeun Forex luar negeri, punten perhatikeun yén FXCC henteu ngagaduhan garansi cut nol.

Ngaran padagang Forex peuntas laut Ayana atawa henteuna sistem nol cut
AXIORY Nol cut dijamin
Boss gedé Nol cut dijamin
CryptoGT Nol cut dijamin
easyMarkets Nol cut dijamin
Exness Nol cut dijamin
FBS Nol cut dijamin
FXBeyond Nol cut dijamin
FXCC Taya jaminan nol cut
FXDD Nol cut dijamin
FXGT Nol cut dijamin
FxPro Nol cut dijamin
GEMFOREX Nol cut dijamin
HotForex Nol cut dijamin
Pasar IFC Nol cut dijamin
iFOREX Nol cut dijamin
IronFX Nol cut dijamin
IS6FX Nol cut dijamin
LAND-FX Nol cut dijamin
MGK Internasional Nol cut dijamin
MiltonMarkets Nol cut dijamin
Pasar MYFX Nol cut dijamin
SvoFX Nol cut dijamin
TITANFX Nol cut dijamin
TradersTrust Nol cut dijamin
Tradeview Nol cut dijamin
KahadéanForex Nol cut dijamin
XM Nol cut dijamin
Pembaruan ti 2022/05/19

lisénsi finansial

lisénsi finansial Calo Forex Domestik diwajibkeun kadaptar sareng Badan Jasa Keuangan.tapi,Calo Forex luar negeri teu ngagaduhan kawajiban, janten aranjeunna ngadaptarkeun lisénsi sareng sababaraha lembaga pikeun kéngingkeun kapercayaan pangguna. Lisensi ieu dibasajankeun gampang dugi ka sesah ngadaptar, sareng tiasa ogé diatur ku ngadaptar sapertos Badan Jasa Keuangan Jepang.Ku sabab kitu,Unggal calo Forex luar negeri sacara mandiri milih lisénsi kauangan anu tiasa maksimalkeun kakuatanana sareng kéngingkeun kapercayaan pangguna.

Pikeun pemula Forex luar negeri, punten perhatikeun yén CryptoGT sareng FXDD teu gaduh pendaptaran lisénsi kauangan.

Ngaran padagang Forex peuntas laut Tujuan pendaptaran lisénsi
AXIORY ●Nomer lisénsi FSC Bélis 000122/267
Boss gedé ●St. Vincent jeung Grenadines SVG IBC Lisensi Nomer Lisensi 380 LLC 2020
CryptoGT Taya pendaptaran lisénsi
easyMarkets British Virgin Islands Financial Services Komisi Lisensi Jumlah Lisensi SIBA / L / 20/1135
Exness ● Otoritas Jasa Keuangan Republik Seychelles FSA Lisensi Nomer Lisensi SD025 ● Bank Sentral Curacao sareng St Maarten CBCS Nomer Lisensi Lisensi 0003LSI ● British Virgin Islands Komisi Jasa Keuangan FSC Nomer Lisensi Lisensi 2032226 ● Jasa Keuangan Komisi Nomer Lisensi Mauritius FSC 176967 Lisensi Lisensi 51024 ● Otoritas Laku Industri Keuangan Afrika Kidul FSCA Nomer Lisensi Lisensi 178 Siprus Securities and Exchange Commission CySEC Lisensi Lisensi Nomer 12/730729 Financial Otoritas Laku Lisensi FCA Nomer Lisensi Lisensi XNUMX
FBS Siprus Securities and Exchange Commission CySEC Lisensi Lisensi No 331/17 Belize International Financial Services Commission IFSC Lisensi Lisensi No 000102/124 Australian Securities and Investments Commission ASIC Lisensi Lisensi No 426 Vanuatu Financial Services Commission VFSC Lisensi No.
FXBeyond ● Otoritas Keuangan Panama Nomer lisénsi AVISO 155699908-2-2020-2020-4294967296
FXCC ● Républik Vanuatu VFSC Lisensi Nomer Lisensi 14576 ● Siprus Securities and Exchange Commission CySEC Lisensi Lisensi Nomer 121/10
FXDD Taya pendaptaran lisénsi
FXGT Siprus Securities and Exchange Commission CySEC lisénsi nomer lisénsi 382/20
FxPro ● Otoritas Laku Keuangan Inggris FCA Lisensi Nomer Lisensi 509956 ● Siprus Securities and Exchange Commission CySEC Lisensi Lisensi Nomer 078/07 ● Afrika Selatan Financial Services Board FSB Lisensi Nomer Lisensi 45052 ● Bahama Securities and Exchange Commission SCB Lisensi Nomer Lisensi SIA-F184
GEMFOREX ● Nomer Lisensi Lisensi Keuangan Mauritius GB21026537
HotForex ● St Vincent jeung Grenadines SV Lisensi Lisensi No 22747 IBC 2015 ● Otoritas Laku Keuangan Britania FCA Lisensi Lisensi No 801701 ● Dubai Jasa Keuangan Otoritas DFSA Lisensi Lisensi No. Badan Layanan Keuangan Seychelles FSA Lisensi Nomer Lisensi SD004885
Pasar IFC British Virgin Island Komisi Layanan Financial FSC Lisensi angka SIBA / L / 14/1073
iFOREX British Virgin Island Komisi Layanan Financial FSC Lisensi angka SIBA / L / 13/1060
IronFX ● Otoritas Laku Keuangan Inggris FCA nomer lisénsi 5855561 ● Komisi Securities and Investments Australia ASIC nomer lisénsi 417482 ● Siprus Securities and Exchange Commission CySEC nomer lisénsi 125/10
IS6FX ● St. Vincent jeung Grénadin FSA Lisensi Nomer Lisensi 26536 SM 2021
LAND-FX ● St Vincent jeung Grénadin FSA Lisensi Nomer Lisensi 23627 IBC 2016
MGK Internasional ● Otoritas Jasa Keuangan Labuan Nomer Lisensi FSA MB/12/0003
MiltonMarkets ●Vanuatu Financial Services Commission VFSC lisénsi nomer lisénsi 40370
Pasar MYFX ● St. Vincent jeung Grenadines FSA Lisensi Nomer Lisensi 24078IBC2017
SvoFX ●Vanuatu Financial Services Commission VFSC lisénsi nomer lisénsi 700464
TITANFX ● Républik Vanuatu VFSC lisénsi nomer 40313
TradersTrust ●Bermuda Monetary Authority BMA lisénsi nomer lisénsi 54135
Tradeview ● Nomer lisénsi CIMA Otoritas Moneter Kapuloan Cayman 585163
KahadéanForex ●Vanuatu Financial Services Commission VFSC lisénsi nomer lisénsi 40379
XM Otoritas Jasa Keuangan Seychelles FSA nomer lisénsi lisénsi SD010
Pembaruan ti 2022/05/19

scalping

scalping Ngomongkeun thrill nyata Forex luar negeri, éta mangrupikeun scalping lever tinggi.Bisa disebutkeun yén ampir teu mungkin mun kulit sirah jeung calo Forex domestik.Ieu kusabab scalping teu diwenangkeun di tempat munggaran, alat dagang (platform) lemah sarta freezes di tengah, sarta eta mindeng slips dina kaayaan nguntungkeun.Pikeun scalping, FX luar negeri mangrupikeun hiji-hijina pilihan.

* Kanggo pamula Forex luar negeri, scalping dilarang ngan ukur pikeun iFOREX, janten ati-ati.

Ngaran padagang Forex peuntas laut Kasadiaan scalping
AXIORY Scalping mungkin
Boss gedé Scalping mungkin
CryptoGT Scalping mungkin
easyMarkets Scalping mungkin
Exness Scalping mungkin
FBS Scalping mungkin
FXBeyond Scalping mungkin
FXCC Scalping mungkin
FXDD Scalping mungkin
FXGT Scalping mungkin
FxPro Scalping mungkin
GEMFOREX Scalping mungkin
HotForex Scalping mungkin
Pasar IFC Scalping mungkin
iFOREX euweuh scalping
IronFX Scalping mungkin
IS6FX Scalping mungkin
LAND-FX Scalping mungkin
MGK Internasional Scalping mungkin
MiltonMarkets Scalping mungkin
Pasar MYFX Scalping mungkin
SvoFX Scalping mungkin
TITANFX Scalping mungkin
TradersTrust Scalping mungkin
Tradeview Scalping mungkin
KahadéanForex Scalping mungkin
XM Scalping mungkin
Pembaruan ti 2022/05/19

Métode deposit sareng ditarikna

Métode deposit sareng ditarikna Upami anjeun tiasa ngadamel transfer bank pikeun deposit sareng ditarikna, teu aya masalah.Abdi hoyong nunjukkeun yén éta henteu dipikanyaho pisanUpami anjeun deposit sareng kartu kiridit, aya larangan anu anjeun moal tiasa mundur salami XNUMX bulan sanaos anjeun untung.Ku alatan éta, kami nyarankeun transfer bank.

* Punten dicatet yén ngan CryptoGT teu tiasa dianggo pikeun pangiriman bank.

Ngaran padagang Forex peuntas laut Cara pembayaran Métode ditarikna
AXIORY Kawat bank, kartu kiridit, kartu debit, STICPAY Kawat Bank, Kartu Kredit, Kartu Debit, STICPAY, PayRedeem
Boss gedé mindahkeun bank, kartu kiridit, kartu debit Transfer bank, mata uang virtual, bitwallet, BXONE
CryptoGT mata uang maya mata uang maya
easyMarkets Mindahkeun bank, kartu kiridit, kartu debit, bitwallet, STICPAY, Neteller, WebMoney Mindahkeun bank, kiridit / kartu debit, bitwallet, STICPAY
Exness Transfer bank, kartu kiridit, kartu debit, bitwallet, STICPAY, PerfectMoney, WebMoney, mata uang virtual (BTC, USDT) Transfer bank, kartu kiridit, kartu debit, bitwallet, STICPAY, PerfectMoney, WebMoney, mata uang virtual (BTC, USDT)
FBS Kartu kiridit, kartu debit, bitwallet, STICPAY, PerfectMoney, Bonsai Kartu kiridit, kartu debit, bitwallet, PerfectMoney, Bonsai
FXBeyond Kawat bank, kartu kiridit, kartu debit, PerfectMoney, BitGo mindahkeun Bank, PerfectMoney, BitGo
FXCC kawat Bank, kartu kiridit, kartu debit, Skrill, NETELLER kawat Bank, kartu kiridit, kartu debit, Skrill, NETELLER
FXDD mindahkeun bank, kartu kiridit, kartu debit, bitwallet kawat Bank, kartu kiridit, kartu debit, Skrill, NETELLER
FXGT Transfer bank, kartu kiridit, kartu debit, bitwallet, STICPAY, mata uang virtual (BTC, ETH, XRP, ADA, USDT) Transfer bank, kartu kiridit, kartu debit, bitwallet, STICPAY, mata uang virtual (BTC, ETH, XRP, ADA, USDT)
FxPro kawat Bank, kartu kiridit, kartu debit, Skrill, NETELLER kawat Bank, kartu kiridit, kartu debit, Skrill, NETELLER
GEMFOREX Transfer bank, kartu kiridit, kartu debit, PerfectMoney, mata uang virtual (BTC, ETH, USDT, BAT, DAI, USDC, WBTC) kiriman bank
HotForex mindahkeun bank, kartu kiridit, kartu debit, bitwallet, bitpay, BXONE mindahkeun bank, kartu kiridit, kartu debit, bitwallet, bitpay, BXONE
Pasar IFC Mindahkeun bank, kartu kiridit, kartu debit, bitwallet, CRYPTO Transfer bank, kartu kiridit, kartu debit, bitwallet, WebMoney, CRYPTO
iFOREX mindahkeun bank, kartu kiridit, kartu debit, bitwallet mindahkeun bank, kartu kiridit, bitwallet
IronFX mindahkeun bank, kartu kiridit, kartu debit, bitwallet mindahkeun bank, bitwallet
IS6FX mindahkeun bank, kartu kiridit, kartu debit mindahkeun bank, kartu kiridit, kartu debit
LAND-FX Transfer bank, kartu kiridit, kartu debit, STICPAY, mata uang virtual (BTC) mindahkeun bank, STICPAY
MGK Internasional Transfer bank, kartu kiridit, kartu debit, bitwallet, mata uang virtual (BTC, ETH, USDT) Transfer bank, kartu kiridit, kartu debit, bitwallet, BXONE, mata uang virtual (BTC, ETH, USDT)
MiltonMarkets mindahkeun bank, bitwallet mindahkeun bank, bitwallet
Pasar MYFX Transfer bank, kartu kiridit, kartu debit, bitwallet, mata uang virtual (BTC, USDT) Transfer bank, kartu kiridit, kartu debit, bitwallet, mata uang virtual (USDT)
SvoFX Transfer bank, kartu kiridit, kartu debit, mata uang virtual (BTC, ETH, XRPUSDT) kiriman bank
TITANFX Transfer bank, kartu kiridit, kartu debit, bitwallet, STICPAY, mata uang virtual Transfer bank, kartu kiridit, kartu debit, bitwallet, STICPAY, mata uang virtual
TradersTrust Transfer bank, kartu kiridit, kartu debit, bitwallet, mata uang virtual (BTC) Transfer bank, kartu kiridit, kartu debit, bitwallet, mata uang virtual (BTC)
Tradeview mindahkeun bank, kartu kiridit, kartu debit, bitwallet, STICPAY, bitpay mindahkeun bank, kartu kiridit, kartu debit, bitwallet, STICPAY, bitpay
KahadéanForex Transfer bank, kartu kiridit, kartu debit, mata uang virtual (BTC, ETH) kiriman bank
XM mindahkeun bank, kartu kiridit, kartu debit, bitwallet, STICPAY, BXONE mindahkeun bank, kartu kiridit, kartu debit, bitwallet, STICPAY, BXONE
Pembaruan ti 2022/05/19

Arbitrase

Arbitrase

Arbitrage mangrupikeun metode pikeun kéngingkeun kauntungan ku cara ngamangpaatkeun bédana harga antara produk anu hargana sami.Dina raraga ngamangpaatkeun bédana harga antara dua padagang, éta dianggap yén duanana padagang ngidinan transaksi Arbitrage.Punten dicatet yén upami anjeun ngalakukeun dagang arbitrase antara akun anu henteu disatujuan, akun anjeun bakal dipupus.

*Sacara téoritis, arbitrase katingalina mangrupikeun cara anu gratis sareng gampang pikeun kéngingkeun artos.Nanging, kanyataanna, upami anjeun henteu ahli, anjeun moal suksés, janten éta sanés metode dagang pikeun pamula Forex luar negeri.
Ngaran padagang Forex peuntas laut Kasadiaan arbitrase
AXIORY Arbitrage mungkin
Boss gedé Arbitrage dilarang
CryptoGT Arbitrage mungkin
easyMarkets Arbitrage dilarang
Exness Arbitrage mungkin
FBS Arbitrage dilarang
FXBeyond Arbitrage dilarang
FXCC teu dikenal
FXDD teu dikenal
FXGT Arbitrage dilarang
FxPro teu dikenal
GEMFOREX Arbitrage mungkin
HotForex Arbitrage dilarang
Pasar IFC Arbitrage mungkin
iFOREX Arbitrage dilarang
IronFX Arbitrage dilarang
IS6FX Arbitrage dilarang
LAND-FX Arbitrage dilarang
MGK Internasional teu dikenal
MiltonMarkets Arbitrage dilarang
Pasar MYFX Arbitrage dilarang
SvoFX teu dikenal
TITANFX Arbitrage dilarang
TradersTrust Arbitrage dilarang
Tradeview Arbitrage mungkin
KahadéanForex Arbitrage dilarang
XM Arbitrage dilarang
Pembaruan ti 2022/05/19

dua sisi

dua sisi Hedging hartosna gaduh posisi mésér sareng posisi jual dina waktos anu sami.Padagang Forex luar negeri ngawenangkeun ngawangun silang dina akun anu sami, tapi sering henteu antara sababaraha akun atanapi antara akun padagang anu sanés.Naha anjeun leres-leres mendakan yén anjeun ngawangun antara akun padagang sanés?Disebutkeun yén éta tiasa dipendakan kusabab inpormasi dibagi antara padagang, tapi henteu pasti naha éta leres atanapi henteu.Upami kapanggih, anjeun bakal dihukum pikeun ngahapus akun.

*Mun anjeun anyar pikeun Forex luar negeri, eta leuwih hade teu ngalakukeun duanana konstruksi.Kamungkinan pisan yén anjeun bakal kaleungitan pisan upami anjeun sono kana waktosna pikeun nyandak éta.Salaku tambahan, teu aya inpormasi ngeunaan pager hirup ngan ukur pikeun FXCC.

Ngaran padagang Forex peuntas laut Kamungkinan duanana imah
AXIORY Kadua sisi mungkin
Boss gedé Transaksi hedging antara sababaraha akun dilarang
CryptoGT Kadua sisi mungkin
easyMarkets Transaksi hedging antara sababaraha akun dilarang
Exness Kadua sisi mungkin
FBS Transaksi hedging antara sababaraha akun dilarang
FXBeyond Transaksi hedging antara sababaraha akun dilarang
FXCC teu dikenal
FXDD Kadua sisi mungkin
FXGT Transaksi hedging antara sababaraha akun dilarang
FxPro Kadua sisi mungkin
GEMFOREX Kadua sisi mungkin
HotForex Transaksi hedging antara sababaraha akun dilarang
Pasar IFC Kadua sisi mungkin
iFOREX Transaksi hedging antara sababaraha akun dilarang
IronFX Transaksi hedging antara sababaraha akun dilarang
IS6FX Transaksi hedging antara sababaraha akun dilarang
LAND-FX Transaksi hedging antara sababaraha akun dilarang
MGK Internasional Transaksi hedging antara sababaraha akun dilarang
MiltonMarkets Transaksi hedging antara sababaraha akun dilarang
Pasar MYFX Transaksi hedging antara sababaraha akun dilarang
SvoFX Transaksi hedging antara sababaraha akun dilarang
TITANFX Kadua sisi mungkin
TradersTrust Kadua sisi mungkin
Tradeview Kadua sisi mungkin
KahadéanForex Transaksi hedging antara sababaraha akun dilarang
XM Transaksi hedging antara sababaraha akun dilarang
Pembaruan ti 2022/05/21

Alat dagang (platform)

Alat dagang (platform) Seueur calo Forex luar negeri nganggo alat dagang global (platform) MetaTrader 4 sareng MetaTrader 5.Pilarian wéb anu gancang bakal masihan anjeun seueur inpormasi ngeunaan cara ngalakukeun ieu.Malah pemula tiasa ngawasaan dina sababaraha dinten.Nanging, dina kasus calo Forex domestik, unggal calo nganggo alat dagang sorangan, bahkan upami anjeun milarian wéb, sakedik inpormasi ngeunaan cara ngoperasikeunana, janten peryogi waktos pikeun ngabiasakeun operasi.Ogé, unggal waktos Anjeun ngaganti panyadia, Anjeun kudu diajar kumaha carana beroperasi ti scratch.

* Punten dicatet yén ngan iFOREX teu tiasa dianggo sareng MetaTrader 4 sareng MetaTrader 5.

Ngaran padagang Forex peuntas laut Alat dagang (platform)
AXIORY MetaTrader 4, MetaTrader 5, cTrader
Boss gedé MetaTrader 4, MetaTrader 5, BigBoss QuickOrder
CryptoGT MetaTrader 5
easyMarkets MetaTrader 4, MetaTrader 5, Tradingview, platform wéb easyMarkets
Exness MetaTrader 4, MetaTrader 5, WebTerminal, MultiTerminal, Exness Platform
FBS MetaTrader 4, MetaTrader 5, FBS Trader
FXBeyond MetaTrader 4
FXCC MetaTrader 4
FXDD MetaTrader 4, MetaTrader 5, WebTrader
FXGT MetaTrader 5
FxPro MetaTrader 4, MetaTrader 5
GEMFOREX MetaTrader 4, MetaTrader 5
HotForex MetaTrader 4, MetaTrader 5
Pasar IFC MetaTrader 4, MetaTrader 5, NetTradeX
iFOREX iFOREX platform dagang aslina
IronFX MetaTrader 4, WebTrader
IS6FX MetaTrader 4, WebTrader
LAND-FX MetaTrader 4, MetaTrader 5
MGK Internasional MetaTrader 4
MiltonMarkets MetaTrader 4
Pasar MYFX MetaTrader 4
SvoFX MetaTrader 4, SvoTrader
TITANFX MetaTrader 4, MetaTrader 5, WebTrader
TradersTrust MetaTrader 4
Tradeview MetaTrader 4, MetaTrader 5, cTrader
KahadéanForex MetaTrader 4
XM MetaTrader 4, MetaTrader 5
Pembaruan ti 2022/05/22

bonus lawang akun

bonus lawang akun Bonus muka akun mangrupikeun bonus anu anjeun kéngingkeun ngan ukur pikeun muka akun énggal.Ieu ngan bisa dipaké salaku margin valid tur teu bisa langsung ditarik salaku tunai.Sanaos anjeun henteu resep dagang, buka rekening sareng kas kaluar!Pamanggih deet ieu teu jalan.Pikeun anu mikiran dagang Forex biasana,Kusabab bonus muka akun téh jumlah leutik, eta teu bisa disebutkeun bonus pisan pikaresepeun.Anyar-anyar ieu, jumlah transaksi jahat anu ngagunakeun bonus pambukaan akun calo Forex luar negeri parantos ningkat, janten bonus pambukaan akun parantos ngaleungit.Dina mangsa nu bakal datang, sigana hadé ngagunakeun deposit bonus salaku kriteria.

*Mun anjeun anyar dina Forex peuntas laut, Anjeun kudu nangtukeun pilihan calo anjeun dina kasadiaan bonus deposit, teu kasadiaan bonus muka akun.

Ngaran padagang Forex peuntas laut Kamungkinan bonus muka akun
AXIORY Taya bonus muka akun
Boss gedé Taya bonus muka akun
CryptoGT Taya bonus muka akun
easyMarkets bunderan 3,500
Exness Taya bonus muka akun
FBS $100 éksklusif pikeun FBS Trader
FXBeyond Taya bonus muka akun
FXCC Taya bonus muka akun
FXDD Taya bonus muka akun
FXGT bunderan 5,000
FxPro Taya bonus muka akun
GEMFOREX 20,000 yen Nepi ka 5 Méi
HotForex Taya bonus muka akun
Pasar IFC Taya bonus muka akun
iFOREX Taya bonus muka akun
IronFX Taya bonus muka akun
IS6FX Taya bonus muka akun
LAND-FX Taya bonus muka akun
MGK Internasional Taya bonus muka akun
MiltonMarkets Taya bonus muka akun
Pasar MYFX Taya bonus muka akun
SvoFX Taya bonus muka akun
TITANFX Taya bonus muka akun
TradersTrust bunderan 10,000
Tradeview Taya bonus muka akun
KahadéanForex Taya bonus muka akun
XM bunderan 3,000
Pembaruan ti 2022/05/23

deposit bonus

deposit bonus A bonus deposit mangrupakeun bonus ditambahkeun kana equity anjeun jumlah nu deposit kana akun anjeun.Kadangkala kacida lumaku ngan pikeun deposit munggaran, sarta kadangkala eta tiasa didapet pikeun deposit biasa.Upami anjeun serius ngeunaan dagang Forex, kami nyarankeun perusahaan anu nampi deposit biasa. * Mun anjeun anyar dina Forex peuntas laut, éta hadé pikeun milih hiji parusahaan nu teu boga wates luhur pikeun depositing sepanjang waktos.
Ngaran padagang Forex peuntas laut Kamungkinan deposit bonus
AXIORY Taya deposit bonus
Boss gedé Taya deposit bonus
CryptoGT deposit munggaran 80% bonus (nepi ka 50,000 yen) deposit biasa 20% bonus
easyMarkets 50% (jumlah deposit 10,000 yen - 100,000 yen) 40% (jumlah deposit 100,001 yen -) * Jumlah bonus maksimum nepi ka 230,000 yen
Exness Taya deposit bonus
FBS Salawasna deposit 100% bonus (wates luhur: taya)
FXBeyond Taya deposit bonus
FXCC Deposit munggaran 100% Bonus (Nepi ka $2,000)
FXDD Taya deposit bonus
FXGT Bonus deposit munggaran 100% (nepi ka 70,000 yen) Deposit biasa 50% bonus (nepi ka 1,200,000 yen)
FxPro Taya deposit bonus
GEMFOREX lotre deposit biasa antara 2% jeung 1,000%
HotForex Deposit Biasa 100% Bonus (Nepi ka $30,000)
Pasar IFC Salawasna deposit 50% bonus (wates handap: $ 250 atawa leuwih)
iFOREX deposit munggaran 100% bonus (nepi ka $ 1,000) deposit biasa 50% bonus (nepi ka $ 5,000)
IronFX Salawasna deposit 40% bonus (wates luhur: taya)
IS6FX Lotre antara 10% sareng 100% tina deposit biasa Nepi ka 05:28 dina 06 Mei
LAND-FX Taya deposit bonus
MGK Internasional Taya deposit bonus
MiltonMarkets Salawasna deposit 30% bonus (nepi ka $ 5,000) dugi ka 6 Juni
Pasar MYFX Taya deposit bonus
SvoFX Salawasna deposit 100% bonus (nepi ka $ 500) Salawasna deposit 20% bonus (nepi ka $ 4,500)
TITANFX Taya deposit bonus
TradersTrust Deposit biasa 100% bonus (100,000 yen dugi ka 10,000,000 yen) Deposit biasa 200% bonus (200,000 yen dugi ka 5,000,000 yen)
Tradeview Taya deposit bonus
KahadéanForex Taya deposit bonus
XM Salawasna deposit 100% bonus (nepi ka $ 500) Salawasna deposit 20% bonus (nepi ka $ 4,500)
Pembaruan ti 2022/05/24

mata uang virtual FX

mata uang virtual FX Jigana yén penanganan FX mata uang maya di dealers FX peuntas laut baris ngaronjatkeun beuki loba di mangsa nu bakal datang.Gerakan harga langkung ageung tibatan kurs, tapi pasar tiasa gampang dibaca. * Upami anjeun utamina mikiran mata uang virtual FX, kami nyarankeun CryptoGT sareng FXGT, anu ngagaduhan rupa-rupa mata uang.
Ngaran padagang Forex peuntas laut Penanganan perdagangan mata uang virtual FX
AXIORY な し
Boss gedé Leres
CryptoGT Leres
easyMarkets Leres
Exness Leres
FBS Leres
FXBeyond Leres
FXCC な し
FXDD Leres
FXGT Leres
FxPro Leres
GEMFOREX な し
HotForex な し
Pasar IFC Leres
iFOREX Leres
IronFX な し
IS6FX な し
LAND-FX な し
MGK Internasional な し
MiltonMarkets Leres
Pasar MYFX Leres
SvoFX Leres
TITANFX Leres
TradersTrust Leres
Tradeview Leres
KahadéanForex Leres
XM Leres
Pembaruan ti 2022/05/25

Nyebar

Nyebar Sumebarna nyaéta bédana antara jual sareng jual.Ku alatan éta, éta bakal salawasna jadi mimiti négatip di momen anjeun boga posisi.Masing-masing calo ngagaduhan panyebaran minimum formal dina halaman wébna, tapi aya seueur kateupastian sapertos indikator ékonomi, pernyataan ku tokoh konci, komisi dagang, slip kontrak, sareng sajabana, sareng nilai numerik tina panyebaran minimum praktis henteu aya artina. .Ngan saatos nyobian sababaraha calo anjeun tiasa sacara intuitif ngarasa yén calo ieu ngagaduhan panyebaran anu lega.

*Pikeun anu anyar dina Forex luar negeri, langkung saé pikeun difokuskeun ngadamel metode dagang tanpa hariwang ngeunaan sakedik bédana dina angka.Sakali anjeun ngawitan earn duit, éta bisa jadi penting pikeun manggihan hiji calo ku sumebarna sempit ti ayeuna.

Sistem perdagangan otomatis (EA)

Sistem perdagangan otomatis (EA) Aya saloba sistem dagang otomatis (EA) sakumaha béntang, jeung software nu diimpor kana MetaTrader 4 jeung MetaTrader 5 tur dioperasikeun.Ku alatan éta, hasil dagang bakal béda pisan gumantung kana sistem perdagangan otomatis (EA) anu anjeun pilih.Dina rasa, anjeun bakal ngandelkeun dagang ka parangkat lunak anu anjeun henteu terang jinis logika éta, janten anjeun moal tiasa ngarepkeun ningkatkeun kaahlian dagang anjeun sorangan.Dina cara anu saé, éta pinuh otomatis.

*Upami anjeun anyar pikeun Forex luar negeri, punten perhatikeun yén iFOREX teu tiasa nganggo sistem perdagangan otomatis (EA).

Ngaran padagang Forex peuntas laut Kamungkinan sistem perdagangan otomatis (EA)
AXIORY Aya
Boss gedé Aya
CryptoGT Aya
easyMarkets Aya
Exness Aya
FBS Aya
FXBeyond Aya
FXCC Aya
FXDD Aya
FXGT Aya
FxPro Aya
GEMFOREX Aya
HotForex Aya
Pasar IFC Aya
iFOREX Rusak
IronFX Aya
IS6FX Aya
LAND-FX Aya
MGK Internasional Aya
MiltonMarkets Aya
Pasar MYFX Aya
SvoFX Aya
TITANFX Aya
TradersTrust Aya
Tradeview Aya
KahadéanForex Aya
XM Aya
Pembaruan ti 2022/05/25

40 réngking FX luar negeri

Mimiti1tempatXM(XM)

XM

Hiji sadaya-rounder kalayan sagala elemen dina tingkat luhur

XM diadegkeun dina 2009, sareng henteu kaleuleuwihi upami nyarios yén éta sinonim sareng FX luar negeri pikeun urang Jepang.Janten seueur padagang Jepang nganggo XM. XM mangrupikeun tingkat anu luhur dina unggal unsur sareng leres-leres pantes disebut serbaguna.Kaseueuran jasa sareng kaayaan anu dipiharep tina Forex luar negeri, sapertos ngungkit maksimal 999 kali, bonus muka akun, bonus deposit, dukungan basa Jepang ku staf Jepang, katutupan.Eusi pikeun pamula Forex luar negeri ogé ageung, sareng dana dipisahkeun sareng diurus.Anjeun tiasa nyarios yén upami anjeun hoyong ngamimitian Forex luar negeri, mimitian ku XM heula.

merit

  • Ningkatkeun efisiensi modal kalayan ngungkit luhur dugi ka 999 kali
  • Bonus muka akun sareng bonus deposit sok dilaksanakeun
  • Staf Jepang didaptarkeun, janten dukungan Jepang ogé aman
  • Program kasatiaan ngajantenkeun dagang langkung nguntungkeun
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Spreads condong rada lega
  • titik swap négatip rada leuwih noticeable
  • Dina kecap tina sungut, hal ngeunaan slippage nangtung kaluar
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
999 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.0pips~ Sakitar 3,000 yen (ayeuna) Nepi ka 55 yen (ayeuna) Program kasatiaan (ayeuna)
Bonus muka akun biasa
Promosi bonus dagang sami sareng bonus muka akun di XM.Anjeun tiasa nampi bonus sakitar 3,000 yen dina waktos biasa.Kiridit anu sami sareng 3,000 yen bakal dipasihkeun ku cara muka akun nyata anu munggaran, ku kituna anjeun tiasa nyobian produk sareng jasa XM tanpa peryogi deposit awal.Anjeun teu tiasa mundur bonus wungkul, tapi anjeun tiasa mundur kauntungan anu dilakukeun ku bonus iraha waé.Sanajan kitu, mangga jadi sadar yen mun anjeun mundur, bonus dagang pakait jeung jumlah ditarikna bakal leungit.Ogé, punten perhatikeun yén upami anjeun henteu ngaku bonus dina 30 dinten ti tanggal muka akun, éta bakal henteu sah.
2 tingkatan deposit bonus
Bonus deposit XM nyaéta bonus dua tahap 55,000% dugi ka maksimal 100 yen sareng 55% ​​dugi ka total maksimal 20 yen.kauntungan earned bisa ditarik iraha wae, tapi punten dicatet yén jumlah bonus dagang tangtu bakal deducted tina dana ditarikna dina waktu éta.Dasarna, bonus deposit ieu dimaksudkeun pikeun sadaya pangguna anu deposit dana kana akun dagangna sareng bakal dilélér sacara otomatis dugi ka jumlah bonus maksimal.Nanging, perhatikeun yén akun XM Trading Zero henteu cocog pikeun bonus deposit.

Mimiti2tempatFXGTMmore(FX GT)

FXGT

Bursa hibrid munggaran di industri

FXGT mangrupikeun bursa hibrid anu ngamimitian jasa dina bulan Désémber 2019.Salian jumlahna seueur saham anu diurus, kalebet mata uang virtual, rupa-rupa kampanye anu sering dilaksanakeun pikaresepeun.Fitur pangbadagna nyaéta yén éta ngadukung FX devisa biasa (pasangan mata uang) sareng FX mata uang virtual.Éta ogé alesan naha éta nyebut dirina minangka bursa hibrid sareng saleresna disebut bursa hibrid.Salian dagang, Anjeun tiasa make sababaraha jenis currencies maya pikeun deposit na withdrawals na currencies akun, nu ogé pohara merenah.Kami ogé sénsitip kana tren sareng kabutuhan, janten kami proaktif dina ningkatkeun kaayaan dagang.

merit

  • Kampanye bonus anca sareng sering diayakeun
  • Duanana pasangan mata uang sareng mata uang virtual tiasa didagangkeun kalayan ngungkit maksimal 1,000 kali
  • Seueur saham CFD diurus, sareng seueur pilihan dagang
  • Rojongan dina basa Jepang kualitasna luhur, ku kituna anjeun tiasa yakin sanajan dina kaayaan darurat.
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Spreads condong rada lega
  • Henteu aya penanganan MT4 standar, ngan ukur alat dagang MT5
  • Baheula, aya masalah deposit / ditarikna kusabab kasalahan sistem
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
1,000 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 1.4pips~ 5,000 yen (ayeuna) Nepi ka 200 juta yen (ayeuna) Bonus nepi ka 100 juta yen (ayeuna)
Hadiah 5,000 yen pikeun pendaptaran anyar
Salila periode ti 2021:12:1 on December 17, 00 mun 00:1:4 on January 16, 29 waktos Jepang, pikeun FXGT, jalma anu anyar pikeun FXGT atawa geus didaptarkeun na teu réngsé verifikasi akun. auténtikasi akun lengkep salila periode ieu, urang ngayakeun kampanye pikeun masihan bonus 59 yen kana akun MT5 Anjeun.Akun standar, akun mini, sareng akun FX-hijina layak.Sanaos kanggo waktos kawates, anjeun tiasa nganggap éta salaku bonus muka akun sacara umum di luar negeri Forex.Nanging, upami anjeun hoyong dagang kalayan ngan ukur bonus pendaptaran sareng mundur kauntungan anjeun, éta kedah sahenteuna $ 5000 sarimbag.
kahiji waktos 100% + 30% deposit bonus sanggeus éta
Pikeun waktos kawates ti 2021 Séptémber 9, saatos deposit kana eWallet FXGT, upami anjeun nransper dana tina eWallet ka akun MT1 anjeun, anjeun bakal nampi bonus deposit dumasar kana jumlah deposit sareng jumlah deposit.Teu acan aya tanggal kadaluwarsa, janten mangpaatkeun éta salami anjeun tiasa.Deposit munggaran nyaéta 5% tina jumlah deposit sareng wates bonus nyaéta 100 yen (atanapi sarimbag), sareng deposit salajengna nyaéta 7% tina jumlah deposit sareng wates bonus 30 juta yen sapanjang periode.Rekening sasaran nyaéta akun standar, akun mini, sareng akun cent. Jumlah deposit pikeun sadaya pangguna parantos direset dina 200 Januari 2021.Malah pamaké anu geus nyieun deposit a bisa jadi layak.

Mimiti3tempatIS6FX(Nyaeta Genep FX)

IS6FX (nyaéta Genep FX)

Forex peuntas laut anu geus jadi leuwih pikaresepeun sanggeus pembaharuan utama

IS6FX mangrupikeun FX luar negeri anu mimitina ngamimitian jasa salaku is2016com di 6. Tanggal 2020 Oktober 10, éta diaku ku perusahaan konsultan IT "TEC Wrold Group" anu dipimpin ku Nuno Amaral, tilas wakil presiden Inggris CS of GMO Group sareng GMO GlobalSign, sareng dirobih kana nami ayeuna IS12FX.rojongan Jepang pinuh, deposit na ditarikna jasa, sarta kampanye bonus pikaresepeun.Saatos pembaharuan, kami parantos ningkatkeun jumlah saham anu diurus sareng kalambatan deposit sareng ditarikna, anu parantos ditunjuk sateuacanna, sareng parantos mekar janten Forex luar negeri anu langkung saé.

merit

  • Leverage dugi ka 6,000 kali, ku kituna anjeun tiasa ningkatkeun efisiensi modal sacara signifikan
  • Kampanye bonus anu ageung, janten karasaeun deal anu saé
  • Kusabab eusi informasi anu penting, malah beginners bisa ngarasa betah
  • Situs wéb resmi ogé ngadukung basa Jepang, sareng dukungan Jepang pikeun dukungan éta ogé kualitasna luhur.
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Sanajan éta standar, platform dagang téh ukur MT4
  • EA (dagang otomatis) teu tiasa dianggo gumantung kana jinis akun
  • Manajemén dana tuntas, tapi kahariwang tetep
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
6,000 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.8pips~ Sakitar 5,000 yen (ayeuna) Nepi ka 100 juta yen (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
bonus lawang akun
IS6FX ngagaduhan bonus muka akun sapertos Forex luar negeri anu sanés.Ngan upami anjeun muka akun standar, anjeun tiasa nampi bonus dagang 5,000 yen ku muka akun énggal.Sanaos henteu ngadamel deposit, anjeun bakal tiasa dagang sareng IS6FX ngan nganggo bonus muka akun ieu.Asalna, bonus pambukaan akun dina Forex luar negeri ngagaduhan hartos anu kuat "coba leres-leres ngagunakeunana".Ningali jumlah bonus nyalira, Forex luar negeri anu sanés tiasa langkung pikaresepeun, tapi upami anjeun tiasa nampi 5,000 yen ngan ku muka akun, éta bakal cekap.
100% kampanye deposit bonus pikeun winners wungkul
IS6FX ogé 100% kampanye deposit bonus pikeun waktos kawates. Watesan ti 2021 Désémber 12 (Senén) 20:07 dugi ka 00 Désémber 2021 (Saptu) 12:25, tapi upami anjeun meunang, anjeun tiasa nampi bonus deposit sababaraha kali dugi ka ngahontal wates luhur 07 juta yen. Anjeun tiasa nampi éta.Jumlah anjeun deposit bakal bonus sakumaha anu kasebut, jadi margin bakal saukur jadi dua kali.Sanajan kitu, punten dicatet yén 00% bonus ieu dugi ka deposit ku mindahkeun bank, sarta lamun deposit ku kartu kiridit, bakal satengah tina 100% bonus.Ieu ogé kampanye bonus pikeun akun standar wungkul.

Mimiti4tempatExness(mantan)

Exness

FX luar negeri spésifikasi luhur anu sumping deui ka Jepang

Exness mangrupikeun perusahaan FX luar negeri anu didirikan dina 2008.Salaku sababaraha anjeun terang, Exness parantos mundur samentawis ti Jepang.Nanging, ti mimiti taun 2020, kami parantos ningkatkeun halaman wéb resmi Jepang sareng dukungan basa Jepang, sareng parantos mimiti ngadeukeutan deui padagang Jepang.Padagang Jepang leres-leres nganuhunkeun pikeun ayana Exness spésifikasi luhur anu parantos sumping deui ka Jepang saatos ningkatkeun.Spésifikasina dipak ku pesona FX luar negeri, sareng urang tiasa ngarepkeun ékspansi jasa salajengna.Éta FX luar negeri anu bakal terus narik perhatian.

merit

  • Pilihan ngungkit Unlimited
  • Aya seueur merek anu tiasa dipilih, janten seueur pilihan.
  • Platform dagang sampurna sareng MT4 sareng MT5
  • Aya dukungan kualitas luhur dina basa Jepang, janten anjeun tiasa yakin sanajan dina kaayaan darurat
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Aya wates ngungkit, nu sababaraha urang manggihan kasar
  • Abdi henteu tiasa ngarepkeun pisan sabab ampir henteu aya titik swap
  • Kampanye bonus dilaksanakeun sacara teratur sareng jarang
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
Teu aya watesna Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.0pips~ Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
Pilihan ngungkit Unlimited
Leverage dianggo pikeun ningkatkeun efisiensi modal. Overseas Forex kaasup Exness ngabogaan ngungkit tinggi anu incomparable jeung Forex domestik.Seueur jalma nganggap ngungkit anu luhur dina Forex luar negeri sapertos rébuan kali, tapi kanyataanna Exness ngamungkinkeun anjeun milih ngungkit anu henteu terbatas.Equity dibatesan antara $ 0 sareng $ 999, tapi sabalikna, kalayan equity ieu, anjeun bakal tiasa dagang dina skala anu luar biasa kalayan ngungkit maksimal anu henteu terbatas.Bisa disebutkeun yen eta mangrupakeun ngungkit nu overwhelms séjén Forex peuntas laut.
Aya loba merek nu urang nungkulan
Aya seueur saham anu diurus ku Exness. Barisan éta kalebet 107 pasang mata uang, 81 saham sareng indéks, 13 mata uang kripto, sareng 12 logam mulia sareng énergi.Henteu sakabéh saham kami nanganan téh merta nguntungkeun, tapi leuwih pilihan kami boga, beuki tantangan urang tiasa nyandak on.Khususna, aya seueur jalma anu nengetan mata uang virtual sareng énergi ayeuna, janten upami éta barisan Exness, moal aya keluhan.Ogé, dina kasus Exness, aya kamungkinan yén jumlah saham ditangani bakal ningkat dina mangsa nu bakal datang, jadi kuring boga harepan luhur pikeun éta ogé.

Mimiti5tempatFBS(FBS)

FBS

Ngungkit maksimum 3000 kali overwhelming FX peuntas laut lianna

FBS mangrupikeun FX luar negeri anu didirikan dina 2009.Asalna, leverage anu luhur mangrupikeun salah sahiji atraksi Forex luar negeri, tapi FBS mangrupikeun anu panggedéna di antara aranjeunna.Ieu kusabab FBS ngamungkinkeun dagang sareng leverage anu luhur dugi ka 3,000 kali.Henteu ngan ukur ngungkit anu luhur, tapi ogé kampanye méwah mangrupikeun kaunggulan.Salian nganut sistem nol-cut tanpa margin panggero, Anjeun ogé bisa ngalakukeun transaksi leutik, sarta aya ramatloka resmi Jepang ... jeung saterusna.Sanajan aya sababaraha kaayaan ketat, bisa disebutkeun yen FX peuntas laut boga kakuatan komprehensif.

merit

  • Ungkit anu luhur pisan dugi ka 3,000 kali
  • Éta aman sabab metode NDD anu transparan pisan diadopsi.
  • kampanye bonus méwah disiapkeun
  • The hurdles pikeun deposit munggaran anu low, jadi malah beginners bisa beristirahat assured
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Gemblengna, aya kesan parna dina hal kaayaan, jsb.
  • Sanaos ngadukung Jepang, kuring henteu tiasa ngarep-ngarep pisan dina hal kualitas
  • Biaya transaksi condong rada luhur nalika dagang
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
3,000 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.0pips~ Sakitar 1 yen (ayeuna) Nepi ka 200 yen (ayeuna) Bonus level up (ayeuna)
Dagang 1 Bonus patut 100 JPY
Trade 100 Bonus mangrupikeun bonus muka akun umum di FBS.Sanaos anjeun henteu deposit saatos muka akun, anjeun bakal tiasa dagang sareng $ 100, nyaéta, sami sareng 1 yen dina akun éta.Bonus muka akun standar pikeun Forex luar negeri anu sanés, tapi jumlahna béda pikeun FBS.Teu rébuan yen, tapi sarua jeung 1 yen, jadi rentang transaksi ogé bakal ngalegaan.Asalna, muka akun disiapkeun pikeun nyobaan padagang FX, tapi kalayan bonus muka akun FBS, anjeun tiasa nyobian pinuh, sareng anjeun tiasa narékahan pikeun sababaraha kauntungan tina bonus anu anjeun tampi.
200% deposit bonus nepi ka ngeunaan 100 juta yen
FBS gaduh sababaraha kampanye bonus, tapi anu paling mewah nyaéta 200% deposit bonus dugi ka 100 juta yen.Sapertos bonus muka akun, bonus deposit sorangan akrab dina Forex luar negeri.Sanajan kitu, maksimum ngeunaan 200 juta yen bisa disebutkeun luar biasa salaku bonus deposit.Anjeun tiasa ganda dana anjeun nepi ka deposit ngeunaan 200 juta yen na dagang, sarta 2% deposit bonus dilarapkeun teu ukur keur deposit awal tapi ogé pikeun deposit tambahan.Anjeun bakal tiasa neraskeun dagang bari terus-terusan ningkatkeun dana anjeun.Ieu bonus deposit geulis alus.

Mimiti6tempatGemForex(GemForex)

GemForex

Pamakéan terbatas tina software dagang otomatis (EA) haratis!

GemForex mangrupikeun perusahaan Forex luar negeri anu didirikan ku perusahaan operasi GemTrade, jasa gratis EA.Sanaos éta Forex luar negeri, éta ogé ngagaduhan ciri-ciri Forex domestik, janten kuring pikir éta gampang dianggo pikeun padagang Jepang.Pangungkit maksimal dasarna 1,000 kali, tapi upami waktosna pas, anjeun tiasa muka akun kalayan ngungkit maksimal 5,000 kali.Laju motong leungitna oge low, sarta kami geus diadopsi sistem enol cut nu teu merlukeun remarriage, jadi resiko bakal considerably ngurangan.Sumebarna sempit sareng stabil, sareng biaya transaksi tiasa disebatkeun dina tingkat FX domestik.

merit

  • Kampanye bonus anca sareng sering diayakeun
  • Leverage maksimum nyaéta 1,000 kali, sareng gumantung kana waktosna, 5,000 kali
  • Upami anjeun nyumponan sarat, anjeun tiasa nganggo parangkat lunak dagang otomatis (EA) gratis saloba anu anjeun pikahoyong
  • Rojongan dina basa Jepang kualitasna luhur, ku kituna anjeun tiasa yakin sanajan dina kaayaan darurat.
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Cenderung rada kasar dina scalping sareng perdagangan ageung
  • Dagang otomatis henteu mungkin gumantung kana jinis akun
  • Sababaraha waragad ditarikna matak ngabingungkeun
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
5,000 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.0pips~ 1 yen (ayeuna) Nepi ka 500 juta yen (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
Hadiah margin 1 yen nalika muka akun énggal
GemForex nawiskeun bonus muka akun énggal ti Désémber 2021, 12 (Rebo) 22:0 dugi ka 2021 Désémber 12 (Jumaah) 24:23:59.Upami anjeun muka akun, ngalebetkeun KTP anjeun pikeun verifikasi identitas, sareng mastikeun yén teu aya masalah sareng GemForex, anjeun bakal dibéré bonus 59 yen.Ungkit dasar bakal dugi ka 1 kali, ku kituna anjeun tiasa dagang 1000 juta yen ngan ukur bonus.Tangtosna, anjeun tiasa mundur kauntungan anjeun.Nanging, punten perhatikeun yén akun anu henteu sumebar henteu cocog.
200% deposit bonus pikeun winners wungkul
Di GemForex, salami periode ti 2021 Désémber 12 (Rebo) 22:0 dugi ka 2021 Désémber 12 (Jumaah) 24:23:59, sami sareng bonus pambukaan akun énggal sateuacana, 59% deposit bonus ngan ukur pikeun juara Urang ogé nawaranSpanduk unggul bakal dipintonkeun dina Halaman Kuring, janten hayu urang pariksa.Lamun meunang, lamun deposit 200 yen, anjeun bakal nampa bonus 10 yen, sarta total bakal 20 yen.Ngan akun sadaya-dina-hiji sareng akun dagang eunteung anu layak, sareng ngan ukur transfer bank anu nampi bonus deposit 30%.Perhatikeun yén pangmayaran séjén bakal ngahasilkeun 200% deposit bonus.

Mimiti7tempatTITAN FX(Titan FX)

TITANFX

Forex luar negeri anu paling cocog pikeun scalping diantara seueur pilihan

TITANFX mangrupikeun FX luar negeri anu didirikan dina 2014.Éta mangrupikeun Forex luar negeri pikeun padagang beurat anu mimitina diluncurkeun ku staf anu asalna di PepperStone.Sumebarna sempit pisan, sareng tiasa disebatkeun yén éta mangrupikeun Forex luar negeri anu pangsaéna pikeun jalma anu utamina mikir ngeunaan scalping.Pangungkit maksimum nyaéta 500 kali, anu umum pikeun Forex luar negeri, tapi saham CFD ogé tiasa didagangkeun kalayan ngungkit maksimal anu sami 500 kali salaku pasangan mata uang.Henteu aya wates ngungkit ku kasaimbangan akun.Parabot dagang ogé penting, sareng dukungan Jepang sampurna.

merit

  • Turunkeun biaya sapertos nyebar sareng biaya transaksi
  • Anjeun tiasa yakin yén euweuh wates ngungkit alatan kasaimbangan akun
  • Aya 4 jinis platform kalebet MT3
  • Rojongan dina basa Jepang kualitasna luhur, ku kituna anjeun tiasa yakin sanajan dina kaayaan darurat.
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Éta sanés pelestarian amanah katumbiri anu diurut sareng diurus sacara saksama
  • Aya ogé gambaran yén halangan anu rada luhur pikeun jumlah deposit awal
  • Aya ampir euweuh kampanye bonus baku di luar negeri Forex
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
500 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.0pips~ Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
4 platform kaasup MT3
TITANFX ngagaduhan 4 jinis platform kalebet MT3.Platform dagang Forex MT4 (MetaTrader 4), pangsa pasar nomer hiji di dunya, MT4 (MetaTrader 5), panerus MT5 sareng nampilkeun langkung seueur fungsi pesenan sareng fungsi analisis téknis anu saé, iraha waé, dimana waé sareng MetaTrader nganggo browser wéb Bakal aya tilu jenis Web padagang (web padagang) nu bisa ngakses fungsi sarupa.Hiji cara nyaéta pikeun nyobaan hal-hal anu béda-béda sareng milari anu paling cocog pikeun anjeun, atanapi nganggo éta béda-béda gumantung kana kaayaan.
Pangrojong kualitas luhur dina basa Jepang
Éta henteu dugi ka TITANFX, tapi nalika datang ka Forex luar negeri, seueur jalma anu heran ngeunaan dukungan Jepang.Nanging, TITANFX gaduh dukungan anu stabil dina basa Jepang.Kualitas luhur, ku kituna anjeun moal ngarasa frustasi nalika ngahubungan kami.Aya sababaraha cara pikeun ngahubungi kami, kalebet telepon, obrolan langsung, sareng email, kalayan obrolan langsung janten merenah.Pangrojong obrolan live 24/XNUMX sayogi ti Senén dugi ka Jumaah.Malah dina kasus anu paling parah, TITANFX masihan anjeun katenangan pikiran.

Mimiti8tempatBoss gedé(Boss gedé)

Boss gedé

Upami anjeun gaduh akun gancang, anjeun tiasa ngamimitian dagang dina sakedik 3 menit!

BigBoss mangrupikeun FX luar negeri anu diadegkeun dina 2013.Urang ogé nungkulan cryptocurrencies anu geus jadi topik panas, jadi teu ukur padagang FX tapi ogé loba padagang cryptocurrency ngagunakeun aranjeunna.Salian ngungkit luhur nepi ka 999 kali, bonus deposit mewah tur bonus dagang, rojongan Jepang kualitas luhur, sarta rupa-rupa deposit na ditarikna métode ogé pikaresepeun.Kami geus diala hiji lisénsi finansial di Saint Vincent jeung Grénadin, sarta kami geus diadopsi sistem enol-cut nu teu merlukeun margins tambahan sarta tuntas ngatur deposit margin.Bisa disebutkeun yen Forex luar negeri gampang pikeun ngamimitian dagang jeung gampang ngagunakeun tina total sudut pandang.

merit

  • Ungkit anu luhur anu ningkatkeun efisiensi modal dugi ka 999 kali
  • bonus deposit anca sarta bonus dagang
  • Tim rojongan multibasa nyadiakeun rojongan Jepang kualitas luhur
  • Métode deposit sareng ditarikna ageung, sareng deposit sareng ditarikna gancang
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • lisénsi finansial rada minor kaala
  • Sanajan urang nanganan rupa-rupa merek, jumlahna sorangan teu jadi badag
  • Platform dagang nyaéta MT4 (MetaTrader 4) wungkul
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
999 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.6pips~ な し Nepi ka 88 yen (ayeuna) Bonus dagang (ayeuna)
Bonus deposit dugi ka 88 yen
BigBoss bakal nampilkeun bonus deposit dugi ka 8 yen salami periode ti 2021 Désémber dugi ka 12 Désémber 17 salaku salah sahiji proyék Natal ulang taun ka-12. Sadaya deposit akumulasi salami periode ti 31 Nopémber dugi ka 88 Désémber 2021 bakal direset, sareng upami anjeun deposit deui, anjeun tiasa nampi bonus dugi ka 11 yen.Sanaos anjeun mundur salami periode dugi ka 15 Désémber sareng henteu layak pikeun bonus deposit, anjeun bakal tiasa nampi bonus deposit deui upami anjeun deposit deui. Ieu jumlah pangluhurna dina sajarah kampanye BigBoss, jadi hayu urang aktip ngagunakeun eta.
Bonus dagang ganda
Proyék Natal ulang taun ka-8 BigBoss ngagaduhan hiji deui kado.Ti 2021 Désémber nepi ka 12 Désémber 17, bonus dagang bakal dua kali. Dina Forex Major sareng Forex Minor, bonus dagang anu sami sareng 12 yen bakal dua kali janten 31 yen salami periode kampanye pikeun unggal transaksi 2 lot. (Jumlah total kavling traded unggal minggu diitung sarta dibikeun nurutkeun jumlah total kavling) Dina cryptocurrency CFDs, bonus dagang sarua jeung 1 yen biasana dua kali salila periode kampanye ka 440 yen keur unggal $ 2 traded. (Jumlah bonus per lot diitung pikeun unggal pasangan mata uang unggal minggu sareng dipasihkeun dumasar kana jumlah total lot)

Mimiti9tempatFXBeyond(FX Leuwih)

FXBeyond

FX luar negeri anu gampang dianggo anu nembé badarat di Jepang

FXBeyond mangrupikeun FX luar negeri énggal anu nembé badarat di Jepang dina Maret 2021.Sacara umum, seuseueurna jalma waspada kana Forex luar negeri énggal, sareng seueur jalma sadar yén aya hits sareng sono.Nanging, sanaos ayeuna, kuring nyangka yén FXBeyond bakal aya dina kategori hits diantara FX luar negeri anyar.Kusabab jasa sabenerna dimimitian, kami geus ngayakeun loba kampanye bonus-nilai luhur pikeun waktos kawates, nu geus jadi topik panas tur boga reputasi pohara alus.Situs wéb resmi, halaman kuring, alat analisa perdagangan, jsb sadayana cocog sareng Jepang sareng gampang dianggo.

merit

  • Kami geus ngayakeun kampanye bonus mewah sababaraha kali jadi jauh
  • Leverage maksimum nyaéta 1,111 kali, ku kituna anjeun tiasa sacara signifikan ningkatkeun efisiensi modal
  • Padagang Jepang tiasa nganggo éta kalayan kapercayaan sabab sapinuhna cocog sareng Jepang
  • Aya jandela panalungtikan khusus pikeun deposit sareng ditarikna, ku kituna anjeun tiasa yakin upami aya kaayaan darurat.
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Kusabab nembé ngadeg, masih aya kasalempang kinerja operasionalna.
  • Sanajan éta standar, alat dagang ngan MT4
  • Aya ogé sora conspicuous yén aya unevenness dina laju ditarikna
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
1,111 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.1pips~ Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
Kami geus sering ngayakeun kampanye bonus mewah jadi jauh
Sigana mah waktosna goréng sareng kampanye bonus henteu dilaksanakeun ayeuna, tapi kanyataanna, kampanye bonus FXBeyond khususna mewah diantara Forex luar negeri.Salaku conto, baheula, aya kampanye bonus 2 yen pikeun muka akun, sareng 100% deposit bonus ogé dilaksanakeun.Khususna, wates luhur 100% deposit bonus éta 500 juta yen, ku kituna aya kamungkinan luhur yén kampanye bonus sarupa bakal dilaksanakeun dina mangsa nu bakal datang.Pastikeun pikeun sering parios deui kanggo inpormasi ngeunaan kampanye bonus.
Aya jandela inquiry dedicated ka deposit na withdrawals
Untungna, FXBeyond gaduh jandela kontak khusus pikeun deposit sareng ditarikna. Ieu henteu dugi ka FXBeyond, tapi nalika nganggo Forex luar negeri, deposit sareng ditarikna mangrupikeun titik anu penting. Abdi hoyong anjeun tiasa ngahubungi kami. Abdi nganuhunkeun pisan pikeun tiasa langsung ngahubungi deposit khusus / méja panarosan ditarikna ti mimiti tanpa kedah ngantosan konfirmasi sareng jabatan anu tanggung jawab.Kusabab FXBeyond, anjeun tiasa deposit sareng mundur kalayan kapercayaan.

Mimiti10tempatAXIORY(Aksiori)

AXIORY

Sekutu kuat padagang Jepang anu khusus dina dagang jangka pondok

AXIORY mangrupikeun FX luar negeri anu kawilang énggal didirikeun dina 2015.Sanajan kitu, loba padagang Jepang anu geus ngagunakeun AXIORY.Alesanna nyaéta AXIORY mangrupikeun Forex luar negeri anu khusus dina dagang jangka pondok.Kami henteu aktip dina kampanye bonus anu umum di Forex luar negeri, tapi kami khusus dina hal-hal sapertos scalping, dagang dinten, sareng perdagangan otomatis.Éta ogé dipeunteun pisan pikeun transparansi anu luhur, biaya transaksi anu rendah, deposit sareng ditarikna.Parabot dagang kalebet henteu ngan ukur standar MT4 sareng MT5, tapi ogé cTrader, anu disarioskeun cocog sareng scalping.

merit

  • Kusabab éta metodeu NDD lengkep, transparansi transaksi anu luhur sareng anjeun tiasa yakin
  • Sanajan aya wates dina ngungkit dumasar kana kasaimbangan akun, éta teu ketat
  • Pangrojong kualitas luhur dina basa Jepang, janten anjeun tiasa yakin sanajan dina kaayaan darurat
  • Aya 4 jinis alat dagang kalebet MT3 sareng seueur pilihan
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Lamun deposit na mundur jumlah leutik, fee bakal beungbeurat considerable
  • Lamun kasaimbangan margin badag, ngungkit maksimum bakal ngurangan
  • Aya ampir euweuh kampanye bonus nu bisa disebutkeun standar di luar negeri Forex
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
400 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.0pips~ Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
Watesan ngungkit dumasar kana kasaimbangan akun rada leupas
Di AXIORY, supados éfisién ngagunakeun dana anu sakedik pikeun investasi, kami parantos dikalikeun ku 1x, 10x, 25x, 50x, 100x, 200x, 300x, sareng 400x. Anjeun tiasa milih tina 8 nilai leverage anu béda.Sanajan ngungkit tinggi pikaresepeun, éta ogé ngaronjatkeun résiko leungitna.Pikeun ngahindarkeun résiko éta, AXIORY gaduh wates leverage dumasar kana kasaimbangan margin.Najan kitu, anjeun bakal diwatesan ngan sanggeus kasaimbangan margin ngahontal $100,001.Lamun dipikir dina yen Jepang, éta ngeunaan 1100 yen, jadi bisa disebutkeun yen watesna leupas.
4 jinis alat dagang kalebet MT3
Aya tilu jinis alat dagang anu disayogikeun ku AXIORY: MT4, MT5, sareng cTrader.MT3 mangrupikeun alat dagang anu biasa dina Forex luar negeri, sareng panerusna nyaéta MT4.Platform alternatif pikeun MetaTraders ieu sareng narik perhatian nyaéta cTrader.Kusabab aya sababaraha alat dagang anu sayogi, anjeun bakal tiasa mariksa anu pangsaéna pikeun anjeun.Ku jalan kitu, sajaba alat dagang, AXIORY nyadiakeun parabot mangpaat kayaning zona klien "MyAxiory", alat itungan dagang, autochartist, sarta indikator mogok AXIORY.

Mimiti11tempateasyMarkets(Pasar Gampang)

easyMarkets

FX peuntas laut sareng alat unik

easyMarkets mangrupikeun Forex luar negeri anu diadegkeun dina 2001. Salian alat pangembangan asli easyMarkets, produk sareng jasa kauangan anu kami urus ogé pikaresepeun. Ti Désémber 2019, halaman wéb resmi sareng halaman easyMarkets kuring ogé parantos ditarjamahkeun kana basa Jepang, janten langkung gampang dianggo pikeun padagang Jepang. Di easyMarkets, dasarna sadaya jinis akun gaduh panyebaran tetep sareng henteu aya biaya transaksi.Ieu ogé pikaresepeun, tapi dealCancellation na freeze laju dipasang dina alat aslina oge kudu-tingali.

merit

  • Mibanda ayana overwhelming salaku toko lila-ngadegkeun nu geus dina bisnis keur leuwih 20 taun.
  • Sababaraha lisénsi kauangan anu tiasa dipercaya
  • Alat unik anu ngamungkinkeun anjeun muka akun ngan pikeun tujuan éta
  • Aya dukungan dina basa Jepang, janten anjeun tiasa yakin upami aya kaayaan darurat
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Sanajan manajemén misah geus tuntas, pelestarian trust teu dipigawé.
  • Jenis pasangan mata uang anu diurus condong rada kirang
  • Jumlah deposit awal rada luhur, ku kituna titik éta tiasa janten halangan
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
400 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 1.0pips~ Euweuh (ayeuna) Nepi ka 20 yen (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
Bonus deposit margin munggaran
easyMarkets nawiskeun Bonus Deposit Margin Mimiti.Hayu urang aktip ngamangpaatkeun 5% deposit bonus, nu boga maksimum kira 100 yen.Sakumaha ngaranna nunjukkeun, bonus ieu ngan manglaku ka deposit munggaran.Jumlah deposit anu diperyogikeun nyaéta 1 yen atanapi langkung.Ku jalan kitu, persentase bonus nyaeta 5% ti 1 yen mun 10 yen, sarta 75% lamun ngaleuwihan 10 yen. Dina kasus 1%, bonus maksimum bakal 70 yen. Upami anjeun khusus ngeunaan 70%, setor 20 yen sareng nampi bonus maksimal 100 yen.ganda duit.Sanajan kitu, punten dicatet yén bonus nu teu bisa ditarik.
Alat unik EasyMarkets
easyMarkets gaduh sababaraha alat anu unik.Salah sahiji nyaéta dealCancellation. DealCancellation ngidinan Anjeun pikeun nanggungkeun ka kantor asuransi trades Anjeun pikeun 1, 3 atawa 6 période waktu jam pikeun fee leutik ditangtukeun ku volatility pasar.Malah lamun pasar ngalir ngalawan anjeun, anjeun tiasa ngabolaykeun eta.Lain nyaéta laju beku.Ongkos sok pindah, komo lamun hayang dagang dina laju nu tangtu, anjeun pernah nyaho jalan mana pasar bakal pindah.Kalawan laju freeze, Anjeun bisa meuli atawa ngajual dina harga nu momentarily eureun sanajan pasar terus gerak.

Mimiti12tempatiFOREX(iForex)

iFOREX

Lila-ngadegkeun FX peuntas laut wawuh ka padagang Jepang

iFOREX mangrupikeun FX luar negeri anu parantos lami ngadeg taun 1996.Pikeun padagang Jepang, éta kedah wawuh, sareng seueur anjeun anu kantos nguping nami éta sanaos anjeun henteu kantos nganggo éta. Atoh, iFOREX gaduh dukungan Jepang anu saé, sareng bonus deposit ogé ageung.Leverage maksimum nyaéta 400 kali, anu henteu goréng teuing pikeun Forex luar negeri, tapi sadayana biaya transaksi gratis sareng panyebaran tetep prinsipna, sami sareng Forex domestik.Éta mangrupikeun bottleneck yén anjeun henteu tiasa nganggo platform dagang standar sapertos MT4 sareng MT5 dina Forex luar negeri, tapi sanaos anjeun ngirangan éta, éta mangrupikeun Forex luar negeri anu pikaresepeun.

merit

  • Platform unik kalayan spésifikasi anu sederhana sareng gampang dianggo
  • Kampanye bonus anu ageung, janten karasaeun deal anu saé
  • Gampang dianggo sabab henteu aya wates pangungkit kusabab kasaimbangan akun
  • Situs wéb resmi sareng dukungan lengkep Jepang, janten anjeun tiasa yakin
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Teu merenah pikeun sababaraha urang sabab scalping dilarang
  • MT4 sareng MT5, anu mangrupikeun alat dagang standar dina Forex luar negeri, henteu tiasa dianggo
  • Kusabab teu aya panyalindungan amanah, tetep aya kahariwang dina kaayaan darurat
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
400 kali Leres な し OKÉ Mustahil Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.7pips~ Euweuh (ayeuna) Nepi ka 22 yen (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
Dagang tikét nepi ka $2,000 dina deposit munggaran
iFOREX bakal masihan anjeun 1,000% wilujeng sumping bonus nepi ka $100 sarta 5,000% bonus nepi ka $25.Anjeun tiasa nampi bonus dugi ka $ 2,000 dina deposit munggaran anjeun, anu maksimal sakitar 22 yen dina yen Jepang.Contona, upami anjeun deposit $ 500 atanapi $ 1,000, $ 500 janten $ 1,000 sareng $ 1,000 janten $ 2,000.Upami anjeun deposit $ 500, anjeun nampi $ 7,000.Ieu mangrupikeun bonus deposit sacara umum di luar negeri Forex, tapi lumayan nguntungkeun.Hayu urang ningkatkeun dana anjeun sareng bonus sareng ngamimitian dagang.
Nyatu kampanye bonus
Sateuacanna, kuring nyarios tikét dagang dugi ka $ 2,000 pikeun deposit munggaran, bonus deposit iFOREX, tapi iFOREX aktip ngayakeun kampanye bonus anu sanés.Contona, upami anjeun pamaké anyar jeung jumlah nyekel éféktif anjeun antara $1,000 jeung $150,000, Anjeun bisa nampa suku bunga tetep 3% tina jumlah total nyekel éféktif Anjeun. Anjeun bisa nampa nepi ka $500 per jalma, gumantung asupBabaturan anjeun ogé gaduh hadiah artos dugi ka $250.

Mimiti13tempatpadagang Amanah(Padagang Amanah)

TradersTrust

Sakumaha ngaranna nunjukkeun, FX luar negeri pikaresepeun pikeun reliabilitas sareng transparansi.

TradersTrust mangrupikeun perusahaan FX luar negeri anu ngadeg taun 2009. Sakumaha nami TradersTrust nunjukkeun, kami ngahargaan reliabilitas sareng transparansi salaku calo Forex.Spésifikasi dagang sareng kampanye bonus ogé ageung, ku kituna tiasa disarankeun pikeun pamula ogé pamaén panengah sareng maju.Perusahaan operasi anu nyayogikeun jasa pikeun urang Jepang henteu ngagaduhan lisénsi kauangan, tapi aranjeunna nunjukkeun sikep anu positif kana panyingkepan inpormasi.Ogé, kusabab urang teu boga lisénsi finansial, urang bisa nyadiakeun layanan pikaresepeun ti sudut pandang pamaké tanpa larangan.

merit

  • Metodeu NDD diadopsi, janten transparansi transaksi anu luhur.
  • Upami anjeun gaduh dana seueur, anjeun bakal tiasa ngirangan biaya transaksi
  • Aya rasa kauntungan sabab aktip dina kampanye bonus
  • Rojongan dina basa Jepang kualitasna luhur, ku kituna anjeun tiasa yakin sanajan dina kaayaan darurat.
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Kateupastian ngeunaan henteu kéngingkeun lisénsi kauangan
  • Slippage lumangsung, sanajan teu sering
  • Titik swap langkung négatip
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
3,000 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.0pips~ 1 yen (ayeuna) Nepi ka 2,000 juta yen (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
1 yen bonus muka akun
TradersTrust nawiskeun bonus muka akun 1 yen.Bonus muka akun standar di luar negeri Forex, tapi teu ilahar keur bonus nu bisa narima sababaraha rebu yen.Dina kaayaan sapertos kitu, éta tiasa nyarios yén éta mangrupikeun jasa anu ageung yén 1 yen dipasihkeun salaku bonus ngan ku muka akun sapertos TradersTrust.Nepi ka 3 bulan, anjeun tiasa ngadagangkeun salah sahiji 80+ produk CFD kami tanpa ngaluarkeun artos anjeun nyalira.Anjeun bakal tiasa nyobian sapinuhna naon jinis calo Forex TradersTrust.
100% deposit bonus na 200% deposit bonus
Sapertos bonus muka akun, bonus deposit ogé akrab dina Forex luar negeri. Traders Trust nawiskeun ogé bonus deposit, tapi aya dua jinis: 100% deposit bonus sareng 200% deposit bonus. Bonus deposit 2% bakal diterapkeun tina deposit minimum 100 yen, sareng bakal dipasihkeun dugi ka 10 juta yen.Bonus deposit 1,000% anu sanés tiasa nampi ti deposit minimum 200 yen, sareng bakal dipasihkeun dugi ka 20 juta yen.Hal ieu kacida conscientious sabab bisa ngagunakeun dua jenis deposit bonus nurutkeun jumlah deposit Anjeun.

Mimiti14tempatPasar MYFX(Pasar Fx abdi)

Pasar MYFX

Ajeg peuntas laut FX anu ngaran pangakuan di Jepang naek gancang

MYFX Markets mangrupikeun Forex luar negeri anu ngamimitian jasa dina 2013.Overseas Forex parantos dievaluasi pikeun kaayaan dagang anu padet sareng deposit anu dipercaya sareng dukungan ditarikna, tapi dina taun 2020 situs wéb resmi Jepang dileupaskeun.Dina basa sejen, ieu ngan nembe urang mimitian approaching padagang Jepang. Dina Juni 2021, urang bakal ningkatkeun kaayaan dagang sareng jasa dina bentuk anu langkung saé, sareng mekar janten Forex luar negeri anu tiasa nyugemakeun sanés ngan ukur pamula tapi ogé pangguna panengah sareng maju.Kusabab kampanye bonus geus aktip dilaksanakeun, pangakuan ngaran di Jepang ogé gancang ngaronjatna.Ieu oge hiji FX peuntas laut nu bisa diperkirakeun dina mangsa nu bakal datang.

merit

  • kampanye bonus aktip
  • Spreads umumna sempit, ngajaga waragad handap dina dagang
  • Assured yén euweuh larangan dina pamakéan scalping atawa dagang otomatis
  • Aya dukungan dina basa Jepang, janten anjeun henteu kedah hariwang sanaos dina kasus anu paling parah
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Kuring rada hariwang sabab ngan ukur manajemén anu misah tanpa panyalindungan amanah.
  • Kuring rada prihatin ngeunaan kredibilitas lisénsi kauangan anu kuring kéngingkeun
  • Aya ampir euweuh eusi informasi atawa eusi atikan ngeunaan FX
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
500 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.0pips~ Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
Aktif dina kampanye bonus
Ayeuna, waktosna goréng sareng kampanye bonus henteu dilaksanakeun, tapi dasarna MYFX Markets mangrupikeun Forex luar negeri anu aktip dina kampanye bonus.Sajauh ieu, kami parantos ngayakeun kampanye bonus anu tiasa disebatkeun standar dina Forex luar negeri, sapertos bonus muka akun sareng bonus deposit.Loba di antarana anu ayeuna on hiatus, tapi kamungkinan yén kampanye bonus laun bakal neruskeun di mangsa nu bakal datang, sarta kampanye bonus anyar diperkirakeun mangrupa rencanana.Upami anjeun muka akun dina waktosna anjeun tiasa nampi seueur bonus, anjeun tiasa dagangan dina harga anu saé.
Pangrojong basa Jepang sayogi
Sanaos henteu dugi ka Pasar MYFX, aya seueur jalma anu hariwang ngeunaan dukungan Jepang dina Forex luar negeri. MYFX Markets nawiskeun dukungan dina basa Jepang, sareng aya seueur cara pikeun ngalakukeunana.Anjeun tiasa ngadamel patarosan nganggo obrolan langsung anu tiasa diréspon sacara real waktos, email anu henteu kaiket ku waktos, telepon disarankeun pikeun anu hoyong ngobrol langsung, LINE, anu tiasa disebatkeun mangrupikeun alat anu paling akrab, sareng anu paling umum. Metoda anu cocog pikeun diri anjeun dina waktos éta. .Salian kualitas pangrojong, éta boga reputasi pikeun gancang ngabales, jadi Anjeun bisa ngarasa Luncat ngahubungan kami.

Mimiti15tempatLAND-FX(Land FX)

LAND-FX

FX peuntas laut global kalayan biaya transaksi anu rendah

LAND-FX mangrupikeun FX luar negeri anu didirikan dina 2013.Salian nyayogikeun jasa di Jepang, éta ogé mangrupikeun Forex luar negeri anu aktip sacara global.Nyatana, urang gaduh kantor penjualan di Inggris, Filipina, Singapura, Indonesia, Malaysia, Mesir, Cina, sareng Rusia.Kaayaan dagang sareng kaayaan bonus pikaresepeun, sareng seueur padagang Jepang nganggo éta sabab idéal pikeun dagang otomatis sareng scalping nganggo MT4 / MT5.Utamana biaya urus rendah, sareng upami éta ngan ukur biaya transaksi, sigana cocog sareng FX domestik. Aya loba padagang anu nyieun duit alus kalawan LAND-FX.

merit

  • Kampanye bonus anca sareng sering diayakeun
  • Leverage tiasa dugi ka 500 kali pikeun ningkatkeun efisiensi modal
  • Transaksi kalayan ngirangan biaya sapertos nyebar sareng biaya transaksi tiasa waé
  • Aya dukungan dina basa Jepang, janten anjeun henteu kedah hariwang sanaos dina kasus anu paling parah
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Kuring rada hariwang sabab ngan ukur manajemén anu misah tanpa panyalindungan amanah.
  • Sababaraha jinis akun henteu cocog pikeun sagala rupa kampanye
  • Aya ogé sora ngeunaan slippage, jadi ati-ati
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
500 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.7pips~ Euweuh (ayeuna) Nepi ka 50 juta yen (ayeuna) Bonus akun standar (ayeuna)
Balikan deui LP bonus sarimbag jeung deposit bonus
LAND-FX boga ulang LP bonus, nu mangrupakeun deposit bonus.Jumlah sarua salaku jumlah deposit bakal dibikeun salaku bonus.Contona, upami anjeun deposit 10 yen, anjeun bakal nampa bonus 10 yen, nu sarua jeung jumlah deposit. 10 yen jadi 20 yen.Bonus 50% bakal dipasihkeun unggal waktos dugi ka ngahontal maksimal 100 yen.Dina basa sejen, teu ngan deposit munggaran, tapi ogé unggal deposit tambahan nepi ka total bonus ngahontal 50 yen bakal dibéré bonus 100%.Ku jalan kitu, ti 2021 Maret 3, éta bakal disebat "Balikkeun deui LP Bonus", tapi eusina sami sareng bonus LP sateuacana.
Bonus akun standar
LAND-FX ogé nawiskeun bonus pikeun akun standar.Aya dua jenis rekening baku: a 10% deposit bonus na 5% recovery bonus. 2% deposit bonus téh kawas cashback a nu bisa Anjeun meunangkeun mun anjeun minuhan jumlah dieusian tina loba, jeung 10% recovery bonus disebut bonus nu bisa dipaké pikeun dana dagang.Cashback ogé bisa ditarik.Éta pikaresepeun pikeun jalma anu ngagunakeun akun baku, sarta meureun nya rada nguntungkeun, tapi aya sababaraha bagian dimana halangan nyaéta saeutik luhur salaku bonus.

Mimiti16tempatHotForex(Forex panas)

HotForex

Forex luar negeri kalayan bonus anu pikaresepeun sareng reputasi anu luhur di sakuliah dunya

HotForex nyaéta Forex luar negeri anu diadegkeun dina 2010.Kakuatan sakabéh tinggi, kaasup bonus mewah, geus dievaluasi sakuliah dunya.Rupa-rupa saham urang nanganan loba pisan, tur urang bisa neuleuman rupa-rupa kamungkinan dina dagang.Kalawan ngungkit maksimum 1,000 kali sarta ngungkit tinggi, Anjeun bisa ningkatkeun efisiensi ibukota Anjeun, sarta lamun meunang bonus kalawan 100% deposit bonus nu salawasna dilaksanakeun, anjeun bakal bisa dagang bari ngaronjatkeun dana Anjeun. Metodeu NDD (No Dealing Desk) sareng nyoko kana sistem nol-cut tanpa telepon margin ogé sampurna.

merit

  • Sampurna dina hal efisiensi modal kalayan ngungkit maksimal 1,000 kali
  • Kampanye bonus penting sareng aktip dilaksanakeun
  • Kelas pangluhurna di industri kalayan rupa-rupa merek anu diurus
  • Pangrojong Jepang anu berkualitas luhur, ku kituna anjeun tiasa yakin sanajan dina kaayaan darurat
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Biaya transaksi condong rada luhur
  • Sababaraha bagian tina halaman wéb resmi sareng alat henteu cekap dina basa Jepang
  • Sababaraha bonus teu boga fitur cushion
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
1,000 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.0pips~ Euweuh (ayeuna) Nepi ka jumlah deposit ngahontal kira 550 juta yen (ayeuna) 50% wilujeng sumping bonus, 100% bonus kiridit (ayeuna)
HotForex 100% Supercharged Bonus
Bonus supercharge 100% sami sareng bonus deposit dina Forex luar negeri umum.Cashback bakal dibikeun salian 100% tina jumlah deposit. Bonus deposit 100% tiasa ditampi sacara terus-terusan dugi ka jumlah deposit ngahontal sakitar 550 juta yen, sareng cashback bakal dipasihkeun $ 1 per transaksi 10 lot (2 mata uang).Bisa disebutkeun yén éta téh kampanye bonus pisan berehan sabab bakal layak pikeun cashback nepi ka total ngahontal 4 juta mata uang.Nanging, perhatikeun yén anjeun bakal diwajibkeun ngadamel deposit $ 1, nyaéta, sakitar 250 yen atanapi langkung dina hiji deposit.
50% wilujeng sumping bonus na 100% bonus kiridit
50% wilujeng sumping bonus nyaéta sistem dimana anjeun tiasa nampi bonus nalika anjeun muka akun énggal sareng ngadamel deposit, sareng bonus 50% bakal dipasihkeun pikeun deposit $ 5500, nyaéta, sakitar 50 yen atanapi langkung. 50% wilujeng sumping bonus tunduk kana akun mikro.Upami anjeun milih akun mikro MT4 salaku jinis akun sareng nerapkeun bonus ti Halaman abdi, kaayaan hibah bakal diberesihan. Bonus kiridit 100% nyaéta sistem anu ngagandakeun margin upami anjeun deposit $ 100, nyaéta, sakitar 1 yen atanapi langkung.Perlu deposit $ 1000 atanapi langkung dina akun premium sareng akun mikro, sareng éta ogé kedah ngalamar dukungan sateuacanna.

Mimiti17tempatKahadéanForex(VirtuForex)

KahadéanForex

Bursa hibrid munggaran di industri

VirtueForex mangrupikeun FX luar negeri anu diadegkeun dina 2013.Nanging, dugi ka awal taun 2020 perusahaan parantos lebet ka pasar Jepang.Naha teu aya seueur jalma anu terang nami sareng ayana VirtueForex dina SNS sareng sajabana dina Forex luar negeri anu kasohor di Panama?Nyatana, masih seueur sora anu nyarankeun VirtueForex dina SNS, sareng pangakuan nami na terus ningkat.Nanging, aya ogé carita yén seueur sora anu nyarankeun VirtueForex dina SNS mangrupikeun afiliasi VirtueForex.Aranjeunna laun-laun janten langkung dipercaya, tapi istilah sareng kaayaanana rata-rata.

merit

  • Website resmi pinuh Jepang sarta gampang pikeun nempo
  • Dana pamaké dipisahkeun sacara ketat
  • Gampang ngamimitian henteu ngan ukur dagang tapi ogé afiliasi
  • Aya seueur eusi pidéo sapertos palajaran FX
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Biaya transaksi karasaeun rada mahal nalika dagang
  • Sanajan aya tren perbaikan, sababaraha masalah tetep dina hal reliabilitas
  • Henteu seueur kampanye bonus anu tiasa disebatkeun standar dina Forex luar negeri
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
777 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.9pips~ Euweuh (ayeuna) Nepi ka 1,000 juta yen (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
100% Deposit Bonus on Super Bonus Akun
VirtueForex nembé ngadamel akun bonus super, sareng akun bonus super ayeuna masihan bonus 100% dina jumlah deposit. Nalika deposit kana akun MT4, VirtueForex bakal nambihan dana (bonus) kana akun MT4 numutkeun jumlah deposit.Bonus deposit tiasa dianggo pikeun dagang, sareng henteu aya wates ditarikna pikeun kauntungan anu didamel tina dagang.Batesan luhur tina hibah bonus 1,000 juta yen, AS $ 100,000 pikeun akun USD, jeung anjeun teu bisa mundur ngan bonus.oge, paduli untung atawa rugi, mun anjeun mundur malah bagian tina kasaimbangan akun, jumlah bonus dibikeun bakal 0, jadi kudu ati.
eusi video ditingkatkeun
VirtueForex geus nyiapkeun program pembelajaran video ambéh maranéhanana anu anyar pikeun investasi FX bisa ngamimitian dagang FX kalawan kapercayaan. Anjeunna ngécéskeun dina ragam gampang-to-ngarti pangaweruh diperlukeun pikeun dagang, kayaning kumaha FX jalan, kumaha dagang, kumaha carana maca indikator ékonomi, analisis grafik, sarta kumaha carana ngatur resiko, ti dasar nepi ka aplikasi.Salaku tambahan, penyiar warta ekslusif VirtueForex ngajelaskeun ramalan pasar anu dianalisis ku analis téknis sareng tren pangénggalna dina saham sareng kurs bursa di sakumna dunya jam 8:XNUMX am unggal dinten dina Daily Market News dina cara anu gampang dihartoskeun.

Mimiti18tempatTradeview(Tinjauan Dagang)

Tradeview

Biaya rendah sareng lingkungan dagang spésifikasi tinggi

Tradeview nyaéta anu disebut perusahaan FX luar negeri kelas menengah anu didirikan dina 2004.Biasana pikeun Forex luar negeri, kami henteu ngayakeun kampanye bonus sapertos bonus muka akun sareng bonus deposit.Pikeun extent éta, urang ngaronjatkeun lingkungan dagang jeung parabot dagang.Ku alatan éta, bisa disebutkeun yen Forex peuntas laut pikeun panengah ka pamaké maju tinimbang beginners.Kami ngadopsi metodeu NDD (No Dealing Desk) lengkep pikeun dagang, sareng sadaya pesenan pangguna ngalir langsung ka pasar.Henteu aya kalakuan curang sapertos manipulasi dagang, ngeureunkeun moro, nyebarkeun pelebaran, sareng sajabana, sareng anjeun tiasa ngalaksanakeun perdagangan anu transparan pisan.

merit

  • Kusabab éta metodeu NDD lengkep, transparansi transaksi anu luhur sareng anjeun tiasa yakin
  • Biaya rendah kusabab panyebaran anu rendah sareng biaya transaksi
  • Gelar kabébasan anu luhur kusabab henteu aya larangan anu ketat sapertos tindakan anu dilarang sareng larangan transaksi
  • Aya 4 jinis alat dagang kalebet MT4 sareng seueur pilihan
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Sanaos aya situs wéb resmi Jepang, jumlah inpormasi diwatesan
  • Sanajan aya rojongan basa Jepang, kualitas korespondensi téh halus
  • Henteu aya kampanye bonus anu tiasa disebatkeun salaku standar dina Forex luar negeri
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
500 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.0pips~ Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
Transparansi transaksi luhur kusabab éta métode NDD lengkep
Tradeview ngagunakeun métode NDD (No Dealing Desk) lengkep.Kusabab teu aya dealer devisa dipasang, dasarna pesenan pamaké bakal ngalir langsung ka bank katutup atawa LP (liquidity provider).Transparansi sareng kredibilitas laju dipastikeun sabab sistem ngahubungkeun pesenan pangguna sareng panutup anu nawiskeun tingkat anu pangsaéna.Langkung seueur pangguna dagang, langkung nguntungkeun sisi padagang Forex, janten henteu kedah ngamanipulasi perdagangan sacara ilegal pikeun kauntungan sorangan, ku kituna titik éta ogé aman.
4 jinis alat dagang kalebet MT4
Aya opat jinis alat dagang anu sayogi di Tradeview, kalebet MT4.Husus, anjeun tiasa milih tina opat pilihan: MT4, MT4, cTrader, sareng Currenex.MT5 parantos janten standar dina Forex luar negeri, sareng seueur padagang di sakumna dunya nganggo MT4.Nanging, ngan kusabab seueur dianggo sanés hartosna éta gampang dianggo.Hasil dagang rupa-rupa gumantung kana betah pamakéan parabot dagang, jadi Tradeview, nu nawarkeun rupa parabot dagang, bisa disebutkeun pisan conscientious.Anjeun sabenerna bisa make alat dagang pikeun ngabandingkeun sarta mertimbangkeun.

Mimiti19tempatMGK Internasional(MGK Internasional)

MGK Internasional

Sanajan éta minor a, éta rada FX luar negeri

MGK International mangrupikeun Forex luar negeri anu ngamimitian jasa dina 2012. Sateuacan ngaganti nami MGK Internasional, éta dioperasikeun salaku FX luar negeri anu disebut "MGK GLOBAL".Terus terang, MGK International mangrupikeun ayana anu cukup leutik di antara Forex luar negeri.Naha teu aya seueur jalma anu leres-leres terang ayeuna?Sanajan kitu, ngan kusabab éta minor teu hartosna éta masalah badag.Lamun datang ka istilah jeung jasa, éta cukup santun.

merit

  • Panyebaran standar panghandapna industri ngan ukur ku dagang STP
  • Palaksanaan pesenan panggancangna di industri tanpa campur tangan dealer
  • Ngadopsi MetaTrader 4, anu dianggo ku padagang di sakumna dunya
  • Pastikeun yén runtah dipisahkeun sareng dikokolakeun dina tingkat anu paling luhur.
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Lisensi finansial anu kuring kaala sakedik sareng kuring masih hariwang
  • Kusabab éta minor, ulasan sarta informasi condong jadi leutik
  • Sanajan aya rojongan, réaksi jeung respon condong jadi goréng
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
777 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.5pips~ Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
Sumebarna ngan mungkin sareng dagang STP
MGK International ngagunakeun dagang STP. STP mangrupakeun akronim pikeun "Lempeng Ngaliwatan Processing", sarta MGK Internasional, nu adopts dagang STP, nujul kana laju lembaga keuangan katutupan sarta nambahan sumebarna kana laju.Beda antara laju dicutat ti pihak katutup sarta laju dicutat ka padagang teh kauntungan pikeun MGK Internasional.Beuki sinyalna anjeun gaduh, laju pangiriman langkung nguntungkeun anjeun bakal tiasa nganteurkeun, naha nu mangrupa nyebar bisa diteundeun handap.
Manajemén pamisahan dina tingkat pangluhurna
MGK International geus gawé bareng jeung bank ngarah pikeun mastikeun kasalametan jeung perlindungan dana pamaké pikeun standar pangluhurna.Dana pamaké bakal diurus langsung dina rekening dibuka dina ngaran pamaké kalawan bank, teu jeung bank waris MGK International urang.Sapertos kitu, pangguna MGK International tiasa ngalaksanakeun kontrol lengkep sareng kapercayaan kana investasina.Sababaraha urang tiasa prihatin ngeunaan manajemén segregation salaku sarana pikeun ngatur dana, tapi MGK International sadar tur ngalaksanakeun standar pangluhurna manajemén segregation.

Mimiti20tempatPasar Milton(Pasar Milton)

Pasar Milton

Global Forex kalawan hurdles low sarta gampang ngartos

Milton Markets mangrupikeun Forex luar negeri anu kawilang énggal didirikeun dina 2015.Kami aktip ngaronjatkeun kaayaan dagang, rojongan basa Jepang, kampanye bonus, jeung sajabana, sarta ngembang jadi hiji gampang-to-pamakéan sarta pikaresepeun Forex peuntas laut.Panginten kusabab éta, seueur jalma condong nyarankeun Milton Markets dina sababaraha SNS.Anjeun oge bakal manggihan loba informasi. Milton Markets sigana sadar kana hal-hal sapertos gampang kahartos sareng halangan anu rendah ti mimiti, sareng urang tiasa ningali sikep nyebarkeun perdagangan FX ka langkung seueur jalma.Ogé, sumebar sempit utamana ngaapresiasi.

merit

  • Leverage dugi ka 1000 kali, ku kituna anjeun tiasa ningkatkeun efisiensi modal
  • Kampanye bonus ageung sareng sering dilaksanakeun
  • Aya sistem jaminan slippage, ku kituna anjeun tiasa yakin sanajan dina kaayaan darurat
  • Situs wéb resmi sareng dukungan nyaéta basa Jepang sareng gampang kaharti
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Aya ogé carita yén perusahaan induk parantos nyababkeun kasulitan dina jaman baheula
  • Sanajan éta standar, platform dagang téh ukur MT4
  • Lisénsi finansial rada leutik, janten aya sababaraha masalah
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
1,000 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.2pips~ Euweuh (ayeuna) Nepi ka total 10 yen (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
10% deposit bonus keur kampanye tungtung taun
Di Milton Markets, ti 2021 Désémber 12 (Jumaah) nepi ka 3 Désémber 2021 (Minggu) GMT, akun FLEX, akun SMART, Panyekel akun ELITE sareng Panyekel akun anyar Upami anjeun ngadamel deposit ka akun SMART atanapi ELIET nganggo kode promosi, anjeun bakal nampa hiji 12% deposit bonus.Leuwih ti éta, salila periode, anjeun tiasa deposit saloba kali anjeun resep nepi ka total jumlah bonus ngahontal 31 yen.Nanging, saatos deposit sareng kode promosi, anjeun kedah nuturkeun sareng nga-retweet akun Twitter resmi Milton Markets sareng nyayogikeun nomer akun via Twitter DM.
Aya sistem jaminan slippage
Milton Markets gaduh sistem jaminan slippage. Nyugemakeun sadayana opat kaayaan: "lebar slippage nyaéta 1 pip atanapi langkung", "waktos palaksanaan 500ms atanapi langkung", "waktos palaksanaan sanés 60 menit sateuacan atanapi saatos pasar dibuka/tutup", sareng "waktos palaksanaan sanés 30 menit. sateuacan atanapi saatos pengumuman indéks, warta, jsb." Upami kitu, bédana antara harga pesenan sareng harga palaksanaan (slippage) bakal dibayar ka akun pangguna.Slippage mangrupikeun salah sahiji hal anu paling dihindari ku padagang.Di sisi anu sanés, kuring nganuhunkeun sareng sadar pikeun ngagaduhan sistem jaminan dina bentuk ieu.

Mimiti21tempatPasar IFC(Pasar IFC)

Pasar IFC

Unik lila-ngadegkeun Forex peuntas laut nu nangtung kaluar ti Forex peuntas laut lianna

IFC Markets mangrupikeun perusahaan FX luar negeri anu diadegkeun dina 2006.Salaku FX peuntas laut gawe bareng jeung IFCM Grup kawentar, urang ngamekarkeun produk jeung jasa unik nu teu kapanggih dina FX peuntas laut lianna.Leungit, saprak éta Forex luar negeri anu parantos lami ngadeg, éta ngagaduhan kapercayaan sareng prestasi.Pangungkit maksimal umumna 400 kali, tapi salian ti jasa unik sapertos jasa bunga maksimal 7%, aya ogé alat unik sapertos "NetTradeX".Salian manajemén misah, kami ogé geus diadopsi sistem enol-cut nu teu merlukeun kiridit tambahan.Teu aya masalah sareng lisénsi finansial, sareng kuring gaduh kesan yén bagian dasar anu dipiharep tina FX luar negeri katutupan.

merit

  • Kalayan jasa bunga dugi ka 7%, dana anjeun bakal langkung seueur
  • Alat dagang anu unik "NetTradeX" fungsional pisan sareng gampang dianggo
  • Aya seueur kasempetan sabab aya seueur jinis merek anu diurus
  • Anjeun tiasa dagang bari tetep waragad urus low
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Titik swap mangrupakeun swaps négatip conspicuous
  • Sanaos ngadukung Jepang, kuring henteu tiasa ngarep-ngarep pisan dina hal kualitas
  • Aya loba bottlenecks lamun datang ka deposit duit kana hiji akun.
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
400 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.5pips~ Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
Jasa bunga nepi ka 7%
IFC Markets ngagaduhan jasa anu kéngingkeun bunga dina margin gratis.10% keur 0 loba atawa kurang, 10% keur 30 nepi ka 1 loba, 30% keur 50 nepi ka 2 loba, 50% keur 70 nepi ka 4 loba, 70 loba atawa leuwih Tingkat bunga (bunga taunan) nyaéta 7%.Bunga diitung dina dana anu teu dimanfaatkeun / margin gratis, sareng bunga diakumulasi unggal dinten di 00:00 CET.Dina ahir bulan, jumlah akumulasi bakal ditingali dina akun dagang anjeun.Nanging, perhatikeun yén akun Islam anu bébas swap henteu kéngingkeun bunga.
Alat dagang asli berkinerja tinggi "NetTradeX"
MetaTrader 4 sareng MetaTrader 5 condong langkung populer di Forex luar negeri.Salian duanana, IFC Markets nawiskeun alat dagang proprietary anu disebut NetTradeX pikeun padagang profésional.Kusabab éta mangrupikeun alat dagang anu unik, "NetTradeX" ngan ukur ditawarkeun di Pasar IFC. "NetTradeX" mangrupikeun alat dagang anu berkinerja tinggi, janten anjeun kedah nyobian sakali.Sanaos "NetTradeX" henteu cocog pikeun anjeun, IFC Markets ogé nawiskeun MetaTrader4 sareng MetaTrader5, janten anjeun tiasa yakin.

Mimiti22tempatBitterz(Pait)

Bitterz

Bursa hibrid munggaran di industri

Bitterz ngamimitian operasi dina April 2020.Ieu mangrupikeun perusahaan anu muncul anu tiasa dagang kalayan ngungkit maksimal 4 kali.Anggota pangadegna sadayana Jepang, sareng aya jalma ti sababaraha perusahaan anu didaptarkeun, insinyur, pamekar sistem blockchain, sareng calo FX.Sanajan kitu, malah hiji bursa dijieun di Jepang henteu dina kontrol Badan Layanan Keuangan Jepang.Aya sababaraha bagian anu kuring teu ngarti sabab mangrupakeun parusahaan anyar, tapi mangrupakeun parusahaan nu bisa ngarasakeun FX mata uang maya jeung aturan basajan.

merit

  • Aturan dagang basajan sareng gampang kahartos
  • Anjeun tiasa dagangan cryptocurrencies kalawan MT5
  • Anjeun tiasa dagang mata uang virtual kalayan ngungkit luhur dugi ka 888 kali
  • Aya dukungan dina basa Jepang, janten anjeun tiasa yakin upami aya kaayaan darurat
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Kateupastian tetep aya dina bagian anu henteu ngagaduhan lisénsi kauangan
  • Pilihan terbatas sabab teu seueur merek anu sayogi
  • Rada karasa dina scalping jeung transaksi badag
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
888 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
teu dikenal Sakitar 5,000 yen (ayeuna) Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
Buka akun gratis sareng nampi bitcoin anu sami sareng 5,000 yen
Di Bitterz, ti 2021 Désémber 12 (Senén) 20:00:00 (UTC+00) dugi ka 9 Désémber 2021 (Jumaah) 12:24:23 (UTC+59), 59 ku muka akun gratis Kami ngalaksanakeun kampanye nampilkeun Bitcoin sarua Yen Jepang.Éta pakait sareng bonus muka akun sacara umum di luar negeri Forex.Anjeun tiasa langsung dagang sareng akun nyata tanpa deposit artos, sareng anjeun tiasa mundur kauntungan.Kusabab anjeun tiasa nampi Bitcoin topikal ngan ku muka akun, éta tiasa nyarios yén éta kampanye berehan salaku bonus muka akun.Sampurna pikeun nyobian cryptocurrency FX.
Dagang cryptocurrencies sareng MT5
Dunya beuki loba cashless.Jepang masih boga jalan panjang, tapi meureun aya loba jalma anu geus jadi kabetot dina cryptocurrencies salaku gelombang global pangmayaran cashless datang.Tapi, halangan psikologis pikeun mata uang virtual FX teu tiasa dipaliré. Kalayan Bitterz, anjeun tiasa ngamimitian FX mata uang virtual kalayan aturan anu sederhana, sareng anjeun tiasa nganggo MT4, versi panerusna MT5, anu parantos janten platform dagang standar pikeun FX luar negeri. Bitterz sabenerna mangrupa bursa nu maéhan dua manuk kalawan hiji batu.Mun anjeun kabetot, anjeun kudu tangtangan diri kalawan Bitterz.

Mimiti23tempatIronFX(Beusi FX)

IronFX

Forex luar negeri anu narékahan pikeun meunangkeun deui kapercayaan ayeuna

IronFX mangrupikeun FX luar negeri anu didirikan dina 2010.Seueur anjeun tiasa ningali sareng nguping nami éta, sareng éta leres-leres ayana akrab pikeun padagang Jepang.Sanajan kitu, mun jujur, gambar teu pisan alus.Lantaran kasulitan anu kapungkur, masih kénéh ngalangeu.Karasa masih kénéh digawé teuas pikeun meunangkeun deui kapercayaan. Aya 6 jinis jinis akun anu sayogi, anjeun tiasa ngamimitian dagang sanajan jumlahna sakedik, sareng seueur saham anu diurus.Bisa disebutkeun yen eta mangrupa FX peuntas laut nu Abdi hoyong nyangka di mangsa nu bakal datang kalawan panon haneut.

merit

  • Leverage dugi ka 1,000 kali, ku kituna anjeun tiasa ningkatkeun efisiensi modal sacara signifikan
  • Kampanye bonus anu ageung, janten karasaeun deal anu saé
  • Titik swap tinggi nyaéta kelas luhur diantara FX luar negeri
  • Situs wéb resmi ogé ngadukung basa Jepang, sareng dukungan Jepang pikeun dukungan éta ogé kualitasna luhur.
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Aya sababaraha daérah anu jadi perhatian saprak aranjeunna mundur ti pasar Jepang baheula.
  • Gambar tina kasulitan anu kapungkur goréng, sareng éta lingering
  • Kusabab teu aya pangropéa amanah kalayan ngan ukur manajemén anu misah, masih aya kahariwang dina kaayaan darurat
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
1,000 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.0pips~ Euweuh (ayeuna) Nepi ka 176,000 yen (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
3 jenis bonus deposit
IronFX boga tilu jenis deposit bonus: ngabagikeun Bonus (100% deposit bonus), kakuatan Bonus (40% deposit bonus) jeung Beusi Bonus (20% deposit bonus).Sadayana diayakeun unggal waktos, janten anjeun tiasa dianggo iraha waé.Bonus babagi teu boga wates luhur, tapi kaayaanana pajeulit, jeung untung jeung rugi salawasna satengah satengah kalawan IronFX.Bonus kakuatan katutupan sakitar 3 Yen Jepang, sareng bonus beusi dugi ka 176,000 Yen Jepang.Anjeun tiasa make sagala bonus deposit ku ngagunakeun rekening béda, tapi kaayaanana rada pajeulit.
Pangrojong Jepang ogé kualitas luhur
Situs wéb resmi IronFX ngadukung Jepang, sareng dukungan ogé ngadukung Jepang.Khususna, tiasa disebatkeun yén kualitas dukungan Jepang cukup luhur.Pananya tiasa dilakukeun ku sababaraha cara, sapertos ku telepon, email, sareng obrolan, tapi henteu paduli metode anu anjeun pilih, résponna kawilang gancang sareng sopan.Sigana nu maranéhanana nyoba meunangkeun deui kapercayaan dina tinimbangan tina troubles kaliwat, sarta respon maranéhna pikeun pamaké Jepang geus ningkat.Tangtosna, kualitasna bakal rada robih gumantung kana staf anu ngurus éta, tapi anjeun tiasa yakin ngeunaan dukungan éta.

Mimiti24tempatFXDDDmore(FX Dee Dee)

FXDD

Toko anu parantos lami tiasa disebatkeun janten pelopor anu nyebarkeun FX peuntas laut di Jepang

FXDD mangrupikeun perusahaan FX luar negeri anu ngadeg di Amérika Serikat dina 2002.Aya cukup loba pilihan pikeun FX peuntas laut ayeuna, tapi bisa disebutkeun yen eta mangrupakeun parusahaan lila-ngadegkeun diantara aranjeunna.Kusabab eta mangrupakeun toko lila-ngadegkeun, éta ogé dipikawanoh tur mibanda track record jadi jauh.Ayeuna, nu ngungkit maksimum dina FX domestik diatur ka 25 kali, tapi lamun pangaturan dimimitian, loba padagang flowed kana FXDD, nu fokus kana rojongan basa Jepang.Saprak waktu éta, urang geus pageuh grasping kaperluan padagang Jepang sarta operasi kalawan tingkat luhur kapuasan, tapi ayeuna eta bisa jadi rada kadorong ku Forex peuntas laut lianna.

merit

  • Website resmi pinuh Jepang sarta gampang pikeun nempo
  • Seueur alat pikeun ngabantosan anjeun dagang
  • Ngeunaan titik swap, éta nguntungkeun sapertos FX domestik
  • Dukungan Jepang sayogi ampir 24 jam sadinten, janten anjeun tiasa yakin
  • Biaya transaksi tiasa dikirangan sacara signifikan gumantung kana akun

Demerit

  • Sanajan éta FX peuntas laut, sistem nol cut teu diadopsi
  • Kateupastian tetep ngeunaan reliabiliti lisensi finansial
  • Aya ampir euweuh kampanye bonus nu bisa disebutkeun standar di luar negeri Forex
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
500 kali な し Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.0pips~ Euweuh (ayeuna) 10% tina jumlah deposit (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
Natal 10% deposit Bonus Kampanye
FXDD ngajalankeun kampanye bonus deposit 12% Natal ti 15 Désémber nepi ka 12 Désémber.Upami anjeun ngadamel deposit ka akun dagang anjeun salami periode kampanye ieu, bonus 31% bakal otomatis ditingali dina jumlah deposit. Kabéh Panyekel akun FXDD Trading anu layak pikeun kampanye, sarta sakabeh deposit anu layak pikeun kampanye bonus paduli metoda deposit.Perhatikeun yén éta bisa butuh 10 ka 10 poé gawé pikeun bonus nu bakal reflected sanggeus deposit dijieun.Hiji kado Natal ti FXDD.
Pangrojong Jepang sayogi ampir 24 jam sadinten
FXDD nyayogikeun dukungan Jepang ampir 24 jam sadinten.Pangrojong telepon ti 6:5 am (Senén) dugi ka 55:7 am (Saptu) waktos Jepang dina waktos usum panas AS, sareng ti 6:55 am (Senén) dugi ka XNUMX:XNUMX am (Saptu) waktos Jepang salami usum usum AS mungkin. .Salian nelepon telepon, anjeun ogé tiasa ngahubungan kami ku email atanapi obrolan.Asalna, FXDD mangrupikeun Forex luar negeri anu museurkeun kana jasa pikeun urang Jepang, ku kituna urang tiasa ngarepkeun kualitas dukungan basa Jepang.Situs wéb resmi ogé ngadukung basa Jepang sareng gampang dibaca, ku kituna anjeun tiasa mikir yén FXDD ampir ngabéréskeun masalah basa.

Mimiti25tempatFxPro(FX Pro)

FxPro

FX luar negeri anu parantos lami sareng skala bisnis anu ageung sareng dasar manajemén

FxPro mangrupikeun perusahaan FX luar negeri anu ngadeg taun 2006.Sanajan ngaran ieu dipikawanoh pikeun extent sababaraha di Jepang, teu jadi loba nu "Forex luar negeri nyaeta FxPro".Sanajan kitu, eta mangrupakeun FX peuntas laut well-dipikawanoh lila-ngadegkeun di Éropa, sarta tempo na ibukota, karyawan, Jumlah rekening, jsb, éta rada badag.Dina watesan skala bisnis jeung dasar manajemén, éta overwhelming, sarta eta bisa disebutkeun yen eta mangrupa Forex luar negeri tanpa keluhan.Anjeun tiasa nganggo éta kalayan katenangan pikiran sabab dasar manajeménna padet.Aya sababaraha jinis akun anu sayogi, sareng anjeun tiasa milih tina 4 jinis alat dagang, ku kituna anjeun tiasa ngajalajah cara anu pangsaéna pikeun dagang sorangan.

merit

  • Aya seueur jinis saham anu diurus, sareng seueur pilihan dagang
  • Dana pamaké dipisahkeun sacara ketat
  • Parabot dagang khusus pikeun dagang jangka pondok sayogi
  • Aya 4 jinis platform dagang kalebet MT4 sareng seueur pilihan
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Biaya transaksi karasaeun rada mahal nalika dagang
  • Transaksi ECN, anu umumna nyarios transparan pisan, henteu tiasa dilaksanakeun
  • Henteu aya kampanye bonus anu tiasa disebatkeun salaku standar dina Forex luar negeri
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
200 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.0pips~ Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
Seueur jinis merek sayogi
Aya seueur jinis saham anu diurus ku FxPro.Anjeun tiasa dagangan 70 pasangan mata uang utama, minor sarta aheng dina kaayaan dagang kacida kalapa, kitu ogé komoditi logam dagang kayaning emas, pérak jeung platinum, kitu ogé indéks mindeng ditempo dina televisi jeung dina koran, Bitcoin. , Ethereum, Doge jeung cryptocurrencies sejen tur altcoin CFDs, saham tradeable ku ratusan pausahaan traded masarakat awam di AS, Inggris, Perancis jeung Jerman, énergi, nu ayeuna attracting perhatian, jsb Anjeun bisa neruskeunÉta ogé ngandung harti yén aya loba kasempetan pikeun kauntungan.
4 platform dagang kaasup MT4
Aya opat jinis platform dagang anu disayogikeun ku FxPro: Platform FxPro, MT4, MT5, sareng cTrader. Platform FxPro mangrupikeun platform dagang asli FxPro, sareng MT4 sareng MT4 mangrupikeun platform dagang anu akrab dina Forex luar negeri. cTrader disebut saingan MT5 sareng MT4, sareng mangrupikeun platform dagang anu khusus dina dagang jangka pondok.Milarian platform dagang anu cocog sareng anjeun bakal masihan anjeun kaunggulan dina dagang.Ngagaduhan pilihan platform dagang anu ageung mangrupikeun kauntungan anu ageung.

Mimiti26tempatFXCC(FX Laut Laut)

FXCC

Forex luar negeri anu dievaluasi pisan pikeun reliabilitasna

FXCC mangrupa FX peuntas laut diadegkeun dina 2010.Éta dumasar di Siprus sareng dilisensikeun di Siprus sareng Républik Vanuatu.Aya Forex peuntas laut séjén kalawan ngaran sarupa, sarta kuring ngarasa yén pangakuan ngaran di Jepang teu cukup alus, tapi mangrupa Forex luar negeri resmi dilisensikeun.Nanging, éta ogé mangrupikeun Forex luar negeri anu nampi dukungan ti seueur padagang sanaos henteu dipikanyaho.Alesanana nya éta kacida dipercaya.Khususna, sigana aranjeunna parantos kéngingkeun kapercayaan para padagang di daérah sapertos metode manajemén aset anu disimpen sareng detil kompensasi.Bisa disebutkeun yén éta téh salah sahiji Forex luar negeri anu bisa dipaké kalawan kapercayaan.

merit

  • Kusabab éta métode NDD, transaksi kalayan transparansi tinggi jeung kakuatan palaksanaan tinggi mungkin
  • Aya sistem pangropéa amanah, ku kituna anjeun tiasa yakin sanajan aya kajadian.
  • Teu aya larangan dina metode dagang, ku kituna anjeun tiasa dagang kalayan kabébasan anu luhur
  • Aya seueur jinis produk kauangan anu tiasa dipilih.
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • The ngungkit maksimum teu utamana luhur diantara Forex luar negeri
  • Hésé dianggo pikeun sababaraha urang sabab alat dagang ngan ukur MT4
  • Aya rohangan pikeun perbaikan ngeunaan dukungan Jepang, kalebet dukungan
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
500 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.1pips~ Euweuh (ayeuna) Nepi ka 22 yen (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
100% bonus deposit munggaran
FXCC nawiskeun 100% bonus deposit munggaran.Anjeun tiasa nampi bonus dugi ka $ 2000, maksimalna sakitar 22 yen.Bonus deposit dina Forex luar negeri anu baku dina rasa.Nanging, naha anjeun tiasa nampi bonus deposit gumantung kana unggal Forex luar negeri. 100% deposit bonus sampurna salaku perséntase, sarta jumlah maksimum ngeunaan 22 yen bisa disebutkeun cukup.Di momen, ieu téh hijina bonus, Tapi saprak urang geus dilaksanakeun kampanye bonus nu geus kaliwat, urang bisa ngaharepkeun leuwih dina mangsa nu bakal datang.
Aya sistem pelestarian amanah
Sanaos henteu dugi ka Forex luar negeri, tetep penting pikeun ngatur dana nalika nganggo perusahaan Forex.Seueur perusahaan Forex di luar negeri ngadopsi manajemén anu dipisahkeun, tapi masih seueur jalma anu ngarasa hariwang ngeunaan manajemén anu dipisahkeun.Dina kaayaan kitu, FXCC geus diadopsi sistem pangropéa trust. FXCC ngagaduhan Skéma Pelestarian Amanah dugi ka € 2.Hatur nuhun kana sistem pelestarian trust, sanajan FXCC bangkrut, urang bisa ngajamin dana nepi ka 2 euro.Anjeun tiasa aman deposit duit anjeun sarta nuluykeun dagang.

Mimiti27tempatAce Forex(Ace Forex)

Ace Forex

Diperkirakeun masa depan FX luar negeri anu masih aya rohangan pikeun kamekaran

Ace Forex mangrupikeun Forex luar negeri anu ngamimitian operasi di 2014.calo Selandia Anyar.Panginten pikeun padagang Jepang, Forex luar negeri henteu kawéntar.Nanging, kami dihijikeun sareng situs inpormasi Forex luar negeri sareng kampanye cashback, sareng kami diwanohkeun salaku padagang anu saé diantara aranjeunna, ku kituna anjeun tiasa kantos nguping nami kami di dinya.Éta pasti sanés perusahaan anu goréng, tapi tina sudut pandang padagang Jepang, tiasa disebatkeun yén masih aya rohangan pikeun perbaikan dina Forex luar negeri.Dina hartos yén aya rohangan pikeun kamekaran, éta ogé mangrupikeun Forex luar negeri anu kuring hoyong ngarepkeun ka hareup.

merit

  • Kalayan 3 jinis akun anu sayogi, anjeun tiasa milih anu paling cocog sareng anjeun.
  • Aya 30% deposit bonus sadia, nu mangrupakeun deal gede
  • Pilihan loba pisan pikeun dagang, kaasup pasangan mata uang
  • MT4, anu disebut panerusna MT5, ayeuna sayogi
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Kuring rada hariwang sabab ngan ukur manajemén anu misah tanpa panyalindungan amanah.
  • Kuring rada prihatin ngeunaan kredibilitas lisénsi kauangan anu kuring kéngingkeun
  • Pangrojong basa Jepang boro-boro dipiharep ayeuna
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
500 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.6pips~ Euweuh (ayeuna) 30% tina jumlah deposit (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
30% deposit bonus
Ace Forex nawiskeun 30% deposit bonus. Ace Forex ngagaduhan tilu jinis akun, tapi éta mangrupikeun bonus deposit anu manglaku ka sadaya jinis akun.Contona, upami anjeun deposit 3 yen, anjeun bakal nampa bonus 10%, ditambah 30 yen, jumlahna 3 yen.Jujur, Forex luar negeri anu sanés tiasa nawiskeun hal sapertos 13% deposit bonus sareng 100% deposit bonus.Sanajan kitu, lamun jumlah deposit awal badag, Jigana nu malah 200% deposit bonus bakal jumlah considerable.Abdi hoyong aktip ngagunakeun éta.
XNUMX jinis akun
Ace Forex gaduh tilu jinis akun: akun mikro, akun standar sareng akun VIP.Akun mikro gaduh leverage maksimal 3 kali, tingkat potongan rugi 500%, sareng deposit minimum sarimbag sareng 100 yen, ngajantenkeun éta jinis akun kalayan halangan panghandapna diantara Ace Forex.Akun standar gaduh leverage maksimal 5,500 kali, tingkat potongan rugi 100%, sareng jumlah deposit minimum 100 juta yen. Akun VIP gaduh halangan anu luhur pisan kalayan ngungkit maksimal 110 kali, tingkat potongan rugi 100%, sareng deposit awal sami sareng 100 juta yen.Sabalikna, éta nawiskeun panyebaran anu ketat pisan, anu saé pikeun scalping.

Mimiti28tempatIbukota Anzo(Modal Anzo)

AnzoCapital

FX peuntas laut kahareup tanpa pangakuan ngaran di Jepang

Dumasar di Belize, AnzoCapital mangrupikeun Forex luar negeri anu bakal datang anu ngamimitian operasi di 2016.Aya meureun loba jalma anu kakara diajar ngeunaan eta pikeun kahiji kalina, tapi AnzoCapital teu pisan dipikawanoh di Jepang.Sanaos teu dipikanyaho, éta mimiti ngadukung Jepang dina Juni 2018.Sababaraha urang tiasa waspada kana Forex asing, anu henteu dipikanyaho, tapi AnzoCapital sacara obyektif ngamankeun tingkat reliabilitas anu tangtu, sapertos kéngingkeun lisénsi Belize.Bisa disebutkeun yen eta mangrupa Forex luar negeri anu bakal nembongkeun ayana di Jepang ti ayeuna.

merit

  • Bélis dilisensikeun sareng dipercaya pisan
  • Perlindungan amanah lengkep ngajamin katenangan pikiran sanajan dina kaayaan darurat
  • Leverage dugi ka 1000 kali, ku kituna anjeun tiasa ningkatkeun efisiensi modal
  • Kusabab aya rental bébas tina VPS, éta aman malah keur dagang otomatis
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Salaku luar negeri Forex, aya bagian dimana anjeun ngarasa hariwang sabab sajarah operasi pondok
  • Kuring ngarasa teu nyaman sabab teu ngarojong kiriman bank domestik
  • Aya rohangan pikeun perbaikan ngeunaan dukungan Jepang, kalebet dukungan
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
1000 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.0pips~ Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
Bélis dilisensikeun
AnzoCapital dilisensikeun Belize. Ieu bakal disebut IFSC, nu nangtung pikeun International Financial Commission Belize.Lisénsi Belize ieu ogé kaala ku Forex luar negeri utama anu sanés, ku kituna anjeun tiasa mikir yén anjeun tiasa nampi tingkat réliabilitas anu tangtu ku kéngingkeun éta.Ku jalan kitu, IFSC ogé tiasa mastikeun nami AnzoCapital, janten lisénsina pasti kaala.Sababaraha perusahaan Forex peuntas laut anu kirang dikenal henteu gaduh lisénsi ti mimiti, janten AnzoCapital saé pisan pikeun ngémutan éta.
Nyéwa VPS gratis
AnzoCapital ogé nawiskeun nyéwa VPS gratis. VPS nyaéta singketan tina "Virtual Private Server" sareng umumna disebut "Virtual Private Server".VPS Ieu indispensable pikeun dagang otomatis tina Forex. Dagang otomatis Forex disarankeun pikeun pamula, bahkan pangguna canggih tiasa nyandak kauntungan tina perdagangan otomatis.Kanyataan yén anjeun nyéwa VPS anu mangpaat pikeun dagang otomatis gratis mangrupikeun hal anu paling pikaresepeun pikeun pangguna.Kusabab anjeun henteu kedah nganggo VPS anu mayar, éta ogé bakal ngirangan biaya.

Mimiti29tempatAxiTrader(Axitrader)

AxiTrader

FX peuntas laut panggedéna di Australia kalayan ékspansi global

AxiTrader mangrupikeun perusahaan dagang FX global dumasar di Sydney, Australia.Éta ogé salah sahiji calo forex panggedéna di Australia anu dilisensikeun sareng diatur ku Komisi Sekuritas sareng Investasi Australia (ASIC).padagang Jepang teu pisan wawuh jeung eta, sarta eta geus jadi ogé dipikawanoh yen jalma anu nyaho eta nyaho eta.Alesanna nyaéta AxiTrader asalna mangrupikeun Forex luar negeri anu sumebar ku lisan.Di Jepang, bisa disebutkeun yén éta téh masa depan FX luar negeri.

merit

  • MT4 diadopsi sareng ampir teu aya peraturan ngeunaan metode dagang
  • Manajemén dipisahkeun dilaksanakeun sareng dina kasus dolar Australia, bunga ogé tiasa ditampi
  • Gumantung kana akun, panyebaran bakal jadi low yén éta bakal leuwih
  • Aya seueur jinis produk kauangan anu tiasa dipilih.
  • Malah lamun aya panggero margin, éta aman sabab kempelan teu sabenerna rengse

Demerit

  • Situs wéb resmi henteu ngadukung basa Jepang, janten hese ngartos
  • Hésé dianggo pikeun sababaraha urang sabab alat dagang ngan ukur MT4
  • Aya rohangan pikeun perbaikan ngeunaan dukungan Jepang, kalebet dukungan
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
400 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.1pips~ Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
MT4 diadopsi sareng darajat kabébasan dagang luhur
AxiTrader nganggo MT4, anu mangrupikeun alat dagang anu dikembangkeun sareng disayogikeun ku Software MetaQuotes Rusia. Henteu dugi ka AxiTrader, éta parantos janten alat dagang standar sareng platform dagang di luar negeri Forex. Ieu bisa dipaké pikeun tujuan lian ti FX, tapi utamana populer di kalangan padagang FX sarta ngabogaan loba pamaké biasa di sakuliah dunya.Aya seueur grafik sareng alat analisa sareng sistem perdagangan otomatis anu saé, sareng anjeun tiasa dagang kalayan kabébasan anu luhur sareng AxiTrader nganggo MT4 ieu.
Sanajan aya margin, euweuh kempelan sabenerna geus dilaksanakeun
Pikeun waktos kawates ti 2021 Séptémber 9, saatos deposit kana eWallet FXGT, upami anjeun nransfer dana tina eWallet ka akun MT1 anjeun, aya seueur kasus dimana padagang di Forex domestik mungkas hutang anu ageung.Alesanana buktina.Dina Forex domestik, aya margin panggero, jadi résiko ngaronjat hutang.Kanyataanna, AxiTrader ogé mangrupa calo Forex kalawan panggero margin, tapi disebutkeun yen panggero margin teu sabenerna dikumpulkeun.Dina basa sejen, aya bukti tambahan ngan dina formulir.Kanyataan yén teu aya margin call mangrupikeun salah sahiji atraksi Forex luar negeri, janten upami anjeun ngahindarkeun AxiTrader kusabab aya margin call, mangga anggap AxiTrader salaku pilihan.

Mimiti30tempatForex.com(Forex.com)

Forex.com (Forex.com)

Padagang Forex anu tiasa ngajalajah rupa-rupa kamungkinan sanés FX

Forex.com bakal janten jasa FX anu disayogikeun ku Stonex Financial Co., Ltd.StoneX Financial Co., Ltd., anu perusahaan indukna nyaéta StoneX Group Inc. di Amérika Serikat, mangrupikeun perusahaan jasa finansial global anu didaptarkeun dina NASDAQ.Éta ogé calo Forex anu dianggo ku padagang di sakumna dunya sabab nawiskeun jasa di sakitar 180 nagara sareng nawiskeun sakitar 12,000 produk kauangan. Tangtosna, tiasa disebatkeun yén éta mangrupikeun padagang Forex anu tiasa ngajalajah rupa-rupa kamungkinan sanés ti Forex, ogé dagang Forex.

merit

  • Anjeun tiasa ngamimitian dagang kalayan sakedik 1,000 mata uang
  • Urang nanganan rupa-rupa produk, jadi Anjeun bisa dagang rupa-rupa
  • VPS gratis upami anjeun tiasa mupus kaayaan anu tangtu
  • Anjeun tiasa nganggo MT4, alat dagang anu tiasa disebatkeun janten standar dina Forex luar negeri
  • Gampang dianggo sabab bagian tina jasa sanés FX ogé ageung

Demerit

  • Spreads condong jadi rada lega, jadi waragad luhur
  • Teu jadi loba lamun datang ka eusi unik
  • Aya margin panggero jeung sistem nol cut teu diadopsi
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
25 kali な し Leres OKÉ OKÉ な し
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.9pips~ Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
Anjeun tiasa ngamimitian dagang kalayan jumlah leutik
Forex.com ngamungkinkeun anjeun ngamimitian dagang kalayan sakedik 1000 mata uang.Upami anjeun mikirkeun éta dina yen Jepang, éta bakal sakitar 4000 yen, janten anjeun tiasa ngaléngkah ka dunya dagang Forex kalayan gampang. Forex bisa ngarasakeun sakali anjeun ngamimitian, tur anjeun tiasa ngartos pesona na ogé, tapi aya loba jalma anu teu bisa nyokot léngkah munggaran pikeun ngamimitian.Sanaos anjeun jalma sapertos kitu, upami sakitar 4000 yen, anjeun panginten hoyong nyobian éta.Ieu rada mungkin pikeun ngalakonan dagang FX dina rentang duit saku anjeun.
Bagian tina jasa lian ti FX ogé penting
Di Forex.com, anjeun tiasa nganggo pilihan dagang sareng jasa dagang otomatis salian ti FX.Naon deui, sareng Forex.com, anjeun tiasa nganggo hiji akun pikeun nganggo jasa ieu, ku kituna anjeun tiasa ngahémat masalah pikeun muka akun pikeun unggal jasa.Kami ogé aktip dina nyebarkeun inpormasi mangpaat pikeun dagang Forex, sapertos strategi dagang sareng analisa téknis.Sanaos anjeun pamula, anjeun bakal tiasa neraskeun dagang Forex nalika diajar.Sigana aya seminar ogé, jadi lamun boga kasempetan, eta bisa jadi ide nu sae pikeun ilubiung.

Mimiti31tempatFOFX(FOF X)

FOFX

FX peuntas laut ngaku sistem dagang munggaran di dunya

FOFX bakal janten FX luar negeri anu diadegkeun dina 2021.Kami dilisensikeun tur dioperasikeun di St. Vincent jeung Grénadin, tur mangrupakeun kategori anyar pisan diantara Forex luar negeri.Situs wéb resmi ngagaduhan desain anu saderhana pisan, sareng sababaraha urang panginten yén jumlah inpormasi henteu cekap dibandingkeun sareng Forex luar negeri anu sanés. Kalayan slogan "ngarobah waras kana akal sehat," perusahaan narik perhatian kana panyebaran ultra-rendah ku nawiskeun tarif langsung ka LP (panyadia likuiditas) tanpa ngalangkungan perusahaan sekuritas.Ieu masa depan FX peuntas laut, kaasup hasil operasi.

merit

  • Overwhelmingly low nyebar sabab disambungkeun langsung ka LP
  • Katenangan pikiran dina lingkungan dagang anu henteu aya requotes atanapi nolak kontrak
  • Kalayan seueur merek pikeun dipilih, anjeun gaduh seueur pilihan.
  • Ngarojong deposit na withdrawals via bitwallet sarta mindahkeun bank domestik
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Kusabab nembé ngadeg, masih aya kasalempang kinerja operasionalna.
  • Leverage maksimum nyaéta 200 kali, anu rendah pikeun FX luar negeri
  • Ampir henteu aya kampanye bonus standar anu diayakeun di luar negeri Forex
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
200 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.0pips~ Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
Spread low alatan sambungan langsung ka LP
FOFX sadar spreads low sabab disambungkeun langsung ka LP. LP nangtung pikeun Panyadia Likuiditas sareng ngarujuk kana produsén pasar atanapi panyadia pasar. Ieu mangrupikeun sumber nilai tukeur anu padagang FX disebarkeun dina platform dagang masing-masing. Dina Forex luar negeri sapertos FOFX, anu nganggo metode pangolahan pesenan langsung nyambung ka LP, pesenan padagang ngalir langsung ka LP sareng dieksekusi saatos pesenan ditampi.Kusabab éta langsung nyambung, teu aya biaya panengah sareng panyebaran anu rendah tiasa dihontal.Transaksi kalawan ngurangan waragad anu mungkin.
Aya loba merek urang nungkulan
FOFX condong ngadamel seueur saham.Situs wéb resmi nyatakeun yén FX tiasa dagang 300 pasangan mata uang.Ieu geulis pikaresepeun.Tangtosna, éta henteu tiasa nyarios yén langkung seueur pasangan mata uang anu urang laksanakeun, langkung saé.Hiji pasangan mata uang nu teu narima loba perhatian bisa naek sharply.Dina rasa éta, langkung seueur pilihan anjeun, langkung seueur tantangan anu anjeun tiasa laksanakeun. Bisa disebutkeun yen FOFX nawarkeun leuwih kamungkinan ngaliwatan pasangan mata uang eta handles.

Mimiti32tempatGeneTrade(Genetrade)

GeneTrade

FX peuntas laut fokus kana rojongan basa Jepang sarta bonus

GeneTrade mangrupikeun FX luar negeri anu diadegkeun dina 2018.Sabagean kusabab urang museurkeun kana dukungan basa Jepang sareng bonus, urang ogé laun-laun janten populer di Jepang.Seueur jalma anu ningali sareng nguping nami éta, sabab bonus muka akun diumumkeun sacara lega dina sababaraha SNS. Salian ngungkit maksimal 1,000 kali, GeneTrade ogé mangrupikeun Forex luar negeri anu cocog pikeun transaksi leutik kalayan deposit minimum 5 dolar sareng volume transaksi minimum 10 mata uang.Bisa disebutkeun yen Forex luar negeri gampang pikeun beginners ngadeukeutan.Urang ngajalankeun ogé kampanye bonus sering.

merit

  • Kami aktip ngayakeun kampanye bonus, sangkan boga ekspektasi tinggi
  • Leverage maksimum nyaéta 1,000 kali, ku kituna anjeun tiasa sacara signifikan ningkatkeun efisiensi modal
  • Dukungan Jepang sayogi 24 jam sadinten dina dinten minggu, janten padagang Jepang tiasa yakin
  • Anjeun tiasa yakin yén jumlah deposit minimum sareng halangan volume transaksi minimum rendah
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Kusabab éta nembé diadegkeun, sakedik inpormasi ngeunaan perusahaan operasi
  • Sanajan éta standar, alat dagang ngan MT4
  • Spreads condong jadi rada lega, jadi waragad luhur
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
1,000 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.0pips~ Sakitar 5500 yen (ayeuna) Nepi ka 275,000 yen (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
Taya deposit diperlukeun bonus lawang akun
GeneTrade nawiskeun bonus muka akun tanpa deposit.Aya seueur jalma anu terang ngeunaan ieu, sabab diumumkeun sacara éksténsif dina SNS jsb.Kéngingkeun bonus $ 50 ngan ukur pikeun muka akun. Kusabab éta 50 dollar, éta bakal ngeunaan 5,500 yen dina yen Jepang.Teu aya deposit anu diperyogikeun sareng anjeun tiasa mundur sadaya kauntungan anu anjeun hasil tina dagang sareng bonus.Éta bakal janten kampanye bonus standar dina Forex luar negeri.Ningali ngan dina jumlah anu tiasa ditampi, aya sababaraha daérah dimana Forex luar negeri anu unggul, tapi kanyataanana henteu aya masalah sareng jumlah $ 50.
Bonus deposit dugi ka 275,000 yen
GeneTrade ogé nawiskeun bonus deposit dugi ka 275,000 yen.Khususna, bonus 5,000% bakal dipasihkeun pikeun deposit dugi ka $ 55, nyaéta, dugi ka 50 yen.Bonus deposit ieu kanggo akun Mikro sareng Standar sareng otomatis dikreditkeun kana akun pangguna.Sadaya kauntungan anu dilakukeun ku bonus tiasa ditarik.Leuwih ti éta, euweuh syarat deposit minimum. A 50% deposit bonus bisa jadi teu cukup, tapi tempo kaayaan dagang GeneTrade urang, éta leuwih ti cukup.

Mimiti33tempatGKFXMore(GCFX)

GKFX

FX peuntas laut diperkirakeun neruskeun penyediaan jasa ka pasar Jepang

GKFX diadegkeun dina 2012 sareng dioperasikeun ku International Finance House Ltd.Aya ogé sajarah operasi, sarta eta mangrupa FX peuntas laut anu ngembangna sakuliah dunya. International Finance House Ltd, anu ngoperasikeun GKFX, ngagaduhan Lisensi Keuangan Kapuloan Virgin Britania (BVI) (BVIFSC) sareng perusahaan grup na ngagaduhan Lisensi Keuangan FCA Inggris.Éta henteu dipikanyaho di Jepang sareng ayeuna mundur ti pasar Jepang, tapi éta ogé mangrupikeun Forex luar negeri pikeun padagang Jepang, ku kituna diperkirakeun yén jasa éta bakal ngahijikeun deui.

merit

  • Anjeun tiasa ningkatkeun efisiensi modal kalayan ngungkit maksimal 1,000 kali
  • Kampanye bonus anu ageung, janten karasaeun deal anu saé
  • Platform dagang sampurna pikeun MT4 sareng MT5
  • Aya dukungan kualitas luhur dina basa Jepang, janten anjeun tiasa yakin sanajan dina kaayaan darurat
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Sababaraha urang ketat sabab scalping dilarang
  • Gumantung kana jinis akun, halangan tina jumlah deposit awal cukup luhur
  • Teu pisan luhur dina hal reliabilitas transaksi sareng transparansi
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
1,000 kali Leres Leres OKÉ Mustahil Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.6pips~ Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
Nyatu kampanye bonus
GKFX ayeuna mundur ti pasar Jepang, tapi saleresna mangrupikeun Forex luar negeri kalayan seueur kampanye bonus.Nalika kami nyayogikeun jasa di pasar Jepang, kami ngayakeun rupa-rupa kampanye bonus sapertos bonus deposit, bonus super, cashback, ogé bonus muka akun standar.Lamun jasa ieu dihanca di pasar Jepang, kampanye bonus minuhan bakal tetep sakumaha anu kasebut, sarta dina sababaraha kasus eta bisa datang deui kalawan tingkat ditingkatkeun.Bisa disebutkeun yen FX peuntas laut bisa diperkirakeun kaasup wewengkon éta.
Pangrojong kualitas luhur dina basa Jepang
GKFX parantos mundur ti pasar Jepang, tapi nalika nyayogikeun jasa di pasar Jepang, dukungan kualitas luhur dina basa Jepang dievaluasi pisan.Pikeun patarosan, aya metode sapertos telepon, e-mail, bentuk khusus sareng obrolan, sareng gumantung kana metodena, waktos korespondensi Jepang terbatas, tapi dasarna tiasa komunikasi dina basa Jepang tanpa masalah.Sanaos panyadiaan jasa di pasar Jepang diteruskeun, kuring nyangka yén dukungan basa Jepang anu kualitas luhur tiasa dipiharep bakal diteruskeun.Hayu urang ngarepkeun resumption tina penyediaan jasa di pasar Jepang.

Mimiti34tempatModal Grand(Modal Agung)

FX peuntas laut narik perhatian sanajan halangan anu rada luhur pikeun Jepang

Grand Capital mangrupikeun perusahaan FX luar negeri anu parantos lami ngadeg di 2003.Sigana aya jalma ti Forex sareng Binary Options diantara anggota manajemen, janten tiasa disebatkeun kamampuanna cekap.Ogé, Grand Capital parantos nampi sababaraha panghargaan pikeun FX dugi ka ayeuna.Éta mangrupikeun Forex luar negeri anu pasti dievaluasi ku pihak katilu.Sanajan kitu, éta kénéh teu dipikawanoh di Jepang, sarta informasi condong jadi langka.Situs wéb resmi henteu ngadukung Jepang, janten ayeuna, Forex luar negeri mangrupikeun halangan anu lumayan pikeun padagang Jepang.

merit

  • Rasa kaamanan sareng kaamanan lengkep anu ngan ukur tiasa nawiskeun perusahaan FX luar negeri anu parantos lami
  • Kampanye bonus anu ageung, janten karasaeun deal anu saé
  • Platform dagang sampurna pikeun MT4 sareng MT5
  • Aya seueur jinis akun, janten anjeun tiasa milih anu cocog sareng anjeun.
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Pangrojong Jepang henteu disayogikeun, kalebet halaman wéb resmi sareng dukungan
  • Bonus anu penting, tapi sababaraha kaayaan anu ketat
  • Inpormasi henteu sumebar sabab henteu dipikanyaho di Jepang
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
1000 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.6pips~ Euweuh (ayeuna) Nepi ka 200 juta yen (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
40% deposit Bonus Kampanye
Grand Capital ayeuna ngajalankeun 40% kampanye deposit bonus.Dina kampanye ieu, sanggeus depositing duit kana akun anjeun salila periode, anjeun tiasa nampi 40% cashback tina jumlah deposit ku nerapkeun ka Grand Capital.Jumlah maksimum nyaéta 200 juta yen, sarta bonus valid pikeun 6 bulan.Dina Forex luar negeri, bonus deposit nyaéta 50%, 100%, sareng sakapeung 200%, ku kituna sababaraha urang panginten henteu nyugemakeun.Sanajan kitu, Grand Capital aktip nahan kampanye bonus séjén, jadi 40% deposit bonus kudu cukup.
Rupa-rupa jinis akun
Grand Capital nawiskeun 5 jinis akun: Akun Standar, Akun Crypto, Akun Mikro, Akun Perdana ECN, Akun MT6 sareng Akun Gratis Swap.Aya béda dina jumlah deposit minimum, nyebar, waragad, jeung sajabana pikeun tiap, tapi lamun boga rupa-rupa rekening kawas kieu, Anjeun bisa milih nu pangalusna keur anjeun.Biasana aya sakitar dua atanapi tilu jinis akun dina Forex luar negeri, janten jinis akun Grand Capital lumayan ageung.Kusabab anjeun ogé tiasa nganggo akun anu béda, éta bakal nguntungkeun pikeun dagang.

Mimiti35tempatJustForex(Ngan Forex)

JustForex

FX peuntas laut awaiting resumption tina jasa pikeun warga Jepang

JustForex mangrupikeun Forex luar negeri anu diadegkeun dina 2012.Perusahaan operasi nyaéta "JF Global Limited.", sareng lisénsi kauangan dicandak ti St Vincent sareng Grénadin FSA, dimana kantorna aya.The overwhelming tinggi ngungkit nepi ka 3,000 kali, waragad urus low, sarta kampanye bonus mewah pikaresepeun.Metodeu NDD ogé diadopsi pikeun format urus, sadar kakuatan palaksanaan tinggi na nyebar sempit.Sanaos éta Forex luar negeri anu pikaresepeun pisan, ayeuna teu aya jasa pikeun warga Jepang.Kami ngantosan jasa diteruskeun deui.

merit

  • Leverage dugi ka 3,000 kali, ku kituna anjeun tiasa ningkatkeun efisiensi modal sacara signifikan
  • Kampanye bonus anu ageung, janten karasaeun deal anu saé
  • MT4 sareng MT5 sayogi salaku platform dagang
  • Aya seueur saham sareng pilihan, kalebet pasangan mata uang anu urang laksanakeun
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Tingkat kasulitan auténtikasi pribadi tinggi, sareng peryogi waktos kanggo ngarengsekeun auténtikasi pribadi
  • Henteu aya dukungan Jepang sabab kami henteu nyayogikeun jasa pikeun warga Jepang
  • Reputasi ti padagang luar negeri teu cukup alus
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
3,000 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.2pips~ Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
Leverage nepi ka 3,000 kali
JustForex gaduh leverage maksimal 3,000 kali.Sakumaha anjeun terang, ngungkit maksimal Forex domestik diatur dugi ka 25 kali.Di sisi anu sanés, Forex luar negeri sapertos JustForex henteu tunduk kana régulasi, sareng kamungkinan pikeun dagang kalayan ngungkit anu luhur anu teu tiasa dibandingkeun sareng Forex domestik.Tempo yén FX domestik nyaeta 25 kali, aya béda considerable sanajan sababaraha ratus kali, tapi kalawan JustForex éta 3,000 kali.Éta overwhelming, sareng ieu mangrupikeun salah sahiji kategori ngungkit anu luhur diantara Forex luar negeri.Ieu hiji-hijina cara pikeun ningkatkeun efisiensi modal.
Nyatu kampanye bonus
Sanaos kami henteu nyayogikeun jasa pikeun warga Jepang ayeuna, JustForex ngagaduhan seueur kampanye bonus.Upami JustForex nyayogikeun jasa pikeun warga Jepang, aranjeunna kedah nampi henteu ngan ukur wilujeng sumping bonus, nyaéta bonus pambukaan akun, tapi ogé bonus deposit. Upami JustForex neruskeun jasana pikeun warga Jepang ka hareup, sigana kuring bakal tiasa nampi kampanye bonus anu mewah sapertos kitu.Hayu urang ngadagoan resumption tina penyediaan jasa, kaasup sabudeureun éta.

Mimiti36tempatLMAX Bursa(Tukar Lmax)

Bursa LMAX

FX luar negeri anu dipercaya sareng situs sederhana anu pikaresepeun

LMAX Exchange mangrupikeun jasa FX luar negeri anu disayogikeun ku calo FX Inggris.Geus meunang popularitas diantara investor Jepang pikeun sababaraha taun. Kusabab diadegkeun di London dina 2010, éta gaduh sajarah langkung ti 10 taun.A tingkat nu tangtu credibility tiasa didapet tina catetan lagu operasional ieu nyalira, tapi LMAX Exchange geus kaala hiji lisénsi nu salajengna ningkatkeun credibility éta.The British FCA dipikawanoh pikeun standar ketat na.Justru kusabab réliabilitas anu luhur éta janten topik panas diantara investor Jepang.

merit

  • Leverage nepi ka 100 kali pikeun ngaronjatkeun efisiensi modal
  • Kaala FCA Britania, nu dipikawanoh di sakuliah dunya pikeun standar ketat na
  • Situs wéb resmi ngadukung basa Jepang sareng gampang kahartos.
  • Kapasitas ngolah inpormasi anu luhur sanggup ngolah 1 pesen per detik
  • Overwhelming rata speed processing kontrak 4 milliseconds

Demerit

  • Sababaraha bagian tina halaman wéb resmi saderhana teuing sareng ngajantenkeun kuring hariwang
  • Aya sakedik inpormasi sapertos kecap lisan salaku FX luar negeri sabab aya sababaraha pangguna
  • Sigana ampir euweuh kampanye bonus jsb.
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
100 kali teu dikenal teu dikenal teu dikenal teu dikenal teu dikenal
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
Kéngingkeun FCA Inggris, anu ngagaduhan standar anu paling ketat di dunya
LMAX Exchange dilisensikeun ku FCA Inggris, anu ngagaduhan standar anu paling ketat di dunya.UK FCA nangtung pikeun "Otoritas Laku Keuangan" sareng ngarujuk kana Otoritas Laku Keuangan.Éta ngagaduhan reputasi salaku salah sahiji régulator kauangan anu paling ketat di dunya.Jujur, lisénsi kauangan anu dicandak ku Forex luar negeri rada ngabingungkeun.Barina ogé, reliabiliti FX peuntas laut ti sudut pandang pamaké sabanding jeung darajat kasusah tina lisénsi finansial kaala.Dina rasa éta, LMAX Exchange, anu ngagaduhan lisénsi kauangan anu sesah, tiasa ditaksir janten Forex luar negeri anu dipercaya.
Situs wéb resmi ngadukung basa Jepang sareng gampang kahartos
Upami anjeun ningali halaman wéb resmi LMAX Exchange, anjeun bakal ngartos, tapi dasarna sadayana halaman dina basa Jepang. Aya sababaraha bagian anu sigana ngagunakeun istilah teknis hésé nalika ngajelaskeun FX, tapi kuring teu ningali nanaon anu écés aneh sakumaha Jepang.Éta mangrupikeun spésifikasi situs anu saderhana, sareng jumlah halamanna alit pikeun situs resmi, janten tiasa gampang pikeun anu énggal-énggal dina Forex luar negeri.Saatos maca sacara saksama, hayu urang muka akun sareng LMAX Exchange.

Mimiti37tempatOANDA(Oanda)

OANDA

calo Forex dianjurkeun pikeun panengah ka pamaké canggih

OANDA mangrupikeun salah sahiji calo forex anu unggul di dunya.Di Jepang, OANDA Jepang nyayogikeun jasa FX OANDA.Anyar-anyar ieu, khususna di luar negeri Forex, pausahaan anyar asup hiji-hiji, tapi OANDA ngagungkeun ulang taun ka-25 na di dunya Forex dimana persaingan sengit.Bisa disebutkeun yen eta mangrupakeun toko lila-ngadegkeun diantara toko lila-ngadegkeun.Reliabiliti na kacida luhurna, teu ukur alatan track record operasional na, tapi ogé alatan skala ékspansi global na. Parabot dagang sapertos MT4 sareng MT5, kakuatan kontrak tinggi sareng spésifikasi anu disarankeun pikeun pangguna FX panengah sareng maju.

merit

  • Malah jalma anu mikir ngeunaan dagang jangka pondok bisa beristirahat assured sabab kakuatan kontrak tinggi
  • Aya loba pasangan mata uang nu diatur, jadi kamungkinan dagang expands
  • Kusabab anjeun tiasa dagang tina 1 unit mata uang, anjeun tiasa mimitian ku résiko anu kirang
  • Anjeun tiasa yakin yén platform dagang nyaéta MT4 sareng MT5
  • Anjeun tiasa ngaduga aliran pasar sabab anjeun tiasa nganggo buku pesenan

Demerit

  • Ati-ati sabab sumebarna tiasa ngalegaan
  • Jumlah deposit minimum anu luhur, jadi Anjeun bisa ngarasakeun jangkungna hurdles
  • Aya kampanye, tapi teu gaduh pangaruh anu ageung
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
25 kali な し Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.3pips~ Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
Anjeun tiasa dagang tina 1 unit mata uang
Kalayan OANDA, anjeun tiasa dagang tina 1 mata uang.Sabaraha mata uang anu anjeun tiasa dagang gumantung kana unggal calo Forex.Nanging, dina kalolobaan kasus, transaksi mimitian ti 10,000 atanapi 1,000 mata uang.Dina kaayaan sapertos kitu, upami anjeun nganggo OANDA, anjeun tiasa dagang sareng hiji mata uang, nyaéta sakitar 1 yen dina yen Jepang. Henteu seueur calo Forex anu tiasa dagang tina hiji mata uang, sareng tiasa disebatkeun yén éta pikaresepeun pisan pikeun ngamimitian dagang tina jumlah leutik bari ngirangan résiko.Sanaos éta calo Forex pikeun pangguna panengah dugi ka canggih, bahkan para pamula tiasa nganggo éta kalayan percaya diri.
Anjeun tiasa nganggo buku pesenan
OANDA ngagaduhan fitur anu disebut Buku Pesen.Buku pesenan mangrupikeun fungsi anu ngamungkinkeun para pangguna OANDA ningali pesenan anu teu dieusian ayeuna sareng posisi kabuka. Ku nyaho naon pamaké OANDA séjén ayeuna mesen, anjeun bakal bisa kasarna ngaduga aliran pasar. Henteu seueur padagang FX anu tiasa nganggo buku pesenan.Dina rasa éta, kamampuan ngagunakeun buku pesenan mangrupikeun kauntungan anu unik pikeun OANDA.Hayu urang mangpaatkeun.

Mimiti38tempatRoboForex(RoboForex)

RoboForex

FX peuntas laut anu hanjakal anu praktis ditarik ti Jepang

RoboForex mangrupikeun perusahaan FX luar negeri anu kantor pusatna di Républik Siprus di Wétan Tengah.Salaku Forex luar negeri, aya sajarah manajemén sareng prestasi anu tangtu.Dina waktos anu sami, éta gaduh spésifikasi anu pikaresepeun sapertos ngungkit maksimal 2,000 kali, palaksanaan pesenan panggancangna, sareng panyebaran anu ketat, janten populer sareng padagang anu milari pulangan ageung.RoboForex mangrupikeun Forex luar negeri anu pikaresepeun pikeun padagang Jepang, tapi sigana lirén nyayogikeun jasa pikeun padagang Jepang sakitar Pébruari 2020.Éta bakal ditarikna sacara de facto, janten urang henteu gaduh pilihan tapi ngantosan jasa diteruskeun deui.

merit

  • Leverage dugi ka 2,000 kali, ku kituna anjeun tiasa ningkatkeun efisiensi modal
  • Kampanye bonus anu ageung, janten karasaeun deal anu saé
  • Bisa dipercaya sabab geus meunang loba panghargaan nu geus kaliwat
  • Anjeun tiasa yakin yén platform dagang parantos réngsé
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Situs wéb resmi henteu ngadukung basa Jepang, janten hese ngartos.
  • Kusabab éta henteu deui jasa pikeun urang Jepang, henteu aya dukungan dina basa Jepang
  • Sababaraha urang bisa manggihan eta teu merenah sabab teu bisa diwangun dina dua sisi.
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
2,000 kali Leres Leres Mustahil OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.2pips~ Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
Nyatu kampanye bonus
Ayeuna RoboForex henteu nyayogikeun jasa pikeun urang Jepang, janten padagang Jepang henteu tiasa nyandak kauntungan tina éta, tapi RoboForex asalna calo Forex sareng seueur kampanye bonus.Nepi ka 60% bonus dibagikeun kauntungan ku bonus maksimum $ 5, bonus Palasik nepi ka 120% jeung bonus maksimum $ 15, cashback nepi ka 10%, kasaimbangan akun nepi ka XNUMX% Atoh, kami méré deui pamaké dina sagala rupa cara. .Hayu urang ngarepkeun deui jasa di Jepang.
geus meunang loba panghargaan nu geus kaliwat
Ieu sababaraha waktos ka pengker, tapi RoboForex meunang 2019 panghargaan dina 6 nyalira.Husus, "Best calo tina CIS", "Best Investasi Platform", "Best Atikan Forex-Center di CIS", "Best Stock Broker Asia", "Produk Investasi Best, Global" jeung "Best Global Forex Affiliate Program". .Anjeun tiasa yakin yén réliabilitasna parantos dibuktikeun sacara objektif.

Mimiti39tempatThinkForex(Thinkforex)

ThinkForex

FX luar negeri anu kompetitif kalayan sakedik inpormasi

ThinkForex mangrupikeun FX luar negeri anu diadegkeun dina 2010.Éta diatur ku Komisi Investasi Sekuritas Australia (ASIC) sareng Otoritas Perilaku Keuangan Inggris (FCA), ku kituna anjeun tiasa dagang kalayan percaya diri. ThinkForex parantos gawé bareng sareng perusahaan téknologi anu kasohor Equinix pikeun nyayogikeun pangguna kalayan kecepatan palaksanaan dagang anu unggul, réliabilitas sareng kaamanan.Sanaos sakedik inpormasi dina pasaran, éta mangrupikeun kalapa Forex luar negeri.

merit

  • Pilih tina 3 jinis akun dagang
  • Tingkat transparansi harga anu paling luhur tiasa dipiharep ku metode NDD
  • Ngajarkeun anjeun tina dasar FX ngaliwatan video sareng webinar
  • Rojongan dina basa Jepang kualitasna luhur, ku kituna anjeun tiasa yakin sanajan dina kaayaan darurat.
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Kuring hariwang ngeunaan kurangna inpormasi dina Internét
  • Spésifikasi dina ramatloka resmi karasaeun rada mirah
  • Aya ampir euweuh kampanye bonus baku di luar negeri Forex
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
500 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.2pips~ Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
3 jinis akun dagang
ThinkForex nawiskeun 3 akun dagang anu béda.Akun Standar boga deposit minimum panghandapna diperlukeun tur dianjurkeun pikeun sakabéh padagang, utamana beginners.Salian nyebar panghandapna industri, Anjeun bisa milih ti 80 produk finansial béda.Akun Pro disarankeun pikeun padagang anu dagang volume anu langkung luhur.Anjeun tiasa dagang dina béaya rendah sareng nampi koméntar analisa pasar gratis unggal dinten ngalangkungan portal ThinkForex.Akun premium kanggo padagang volume tinggi sareng nawiskeun manajer akun khusus, analitik in-house, sareng aksés ka server pribadi virtual.
Eusi atikan anu ngajarkeun anjeun tina dasar-dasar FX
ThinkForex gaduh seueur eusi atikan anu ngajarkeun anjeun tina dasar-dasar Forex. Éta ngadukung dasar-dasar Forex kalayan kontén pendidikan komprehensif, kalebet pidéo sareng webinar. Universitas Forex ThinkForex nyayogikeun inpormasi dina format téks pikeun sadaya tingkatan dagang Forex, ti pamula dugi ka maju.Salaku tambahan, tungtunan dagang disayogikeun, kalebet analisa téknis, kumaha ngawangun strategi dagang, kumaha ngagunakeun alat dagang, sareng seueur deui.Anjeun bakal tiasa latihan sareng tumbuh salaku padagang nalika diajar sareng eusi ieu.

Mimiti40tempatTickmill(Tickmill)

Tickmill

Kacida dipercaya FX peuntas laut sanajan ditarik ti Jepang

Tickmill mangrupikeun jasa FX luar negeri anu dimimitian dina 2015.Sababaraha urang panginten hariwang ngeunaan réliabilitasna sabab éta mangrupikeun Forex luar negeri sareng lisénsi kauangan Seychelles.Nanging, perusahaan induk "Tickmill UK Limited" parantos nampi Otoritas Laku Keuangan (FCA), anu dipikanyaho ku pamariksaan anu ketat.Bisa disebutkeun yen reliabiliti na pisan tinggi.Nanging, Tickmill parantos mundur ti Jepang dugi ka 2020 Maret 3.Resumption jasa ieu undecided di momen.

merit

  • Kusabab metodeu NDD diadopsi, transaksi anu transparan pisan mungkin
  • Henteu aya urusan anu dilarang dina transaksi, sareng tingkat kabébasan dina transaksi anu luhur.
  • Ngurangan biaya usaha
  • Anjeun tiasa yakin yén platform dagang nyaéta MT4 sareng MT5
  • Résiko tiasa dikirangan ku ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan

Demerit

  • Situs wéb resmi henteu ngadukung basa Jepang, janten hese ngartos.
  • Kusabab éta henteu deui jasa pikeun urang Jepang, henteu aya dukungan dina basa Jepang
  • Aya kampanye bonus, tapi aranjeunna henteu sadayana pikaresepeun
Pangaruh maksimum Sistim nol motong EA (dagang otomatis) dua sisi scalping Waragad
500 kali Leres Leres OKÉ OKÉ Leres
Sumebarna minimum bonus lawang akun deposit bonus bonus séjén
Dollar Yen 0.2pips~ Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna) Euweuh (ayeuna)
Taya larangan dina transaksi
Tickmill teu boga larangan dagang.Ku alatan éta, scalping, dagang arbitrage (arbitrage), jeung dagang otomatis skala badag, nu mindeng dilarang dina Forex peuntas laut lianna, bisa dipigawé tanpa masalah.Dina kasus Forex luar negeri, dimana aya seueur hal anu dilarang dina perdagangan, dagang janten rada stres. Salah sahiji kaunggulan Tickmill nyaeta anjeun teu kudu salempang ngeunaan "Dupi éta oke?"Seueur jalma anu muka akun sareng Tickmill kusabab tingkat kabébasan anu luhur dina dagang dibandingkeun sareng Forex luar negeri anu sanés.
Nyoko sistem nol-cut tanpa margin panggero
Tickmill ngagunakeun sistem nol-cut tanpa panggero tambahan. Dagang Forex henteu salawasna nguntungkeun.Sanajan anjeun geus nyieun untung alus, Anjeun bisa ujug-ujug mungkas nepi ka rugi badag.Nalika kasaimbangan akun janten négatip di luar negeri Forex kalawan margin panggero, sakabéh jumlah négatip bakal jadi hutang pamaké.Nanging, Tickmill mangrupikeun Forex luar negeri anu nganggo sistem nol-cut tanpa margin tambahan.Ku alatan éta, teu kudu mawa jumlah négatip salaku hutang, sarta kasaimbangan akun ngan perlu nol.Teras Anjeun tiasa dagangan kalawan kapercayaan.