BALLINA

Krahasimi i plotë i ndërmjetësve Forex jashtë shtetit sipas artikullit

Leva maksimale

Tregtarët vendas Forex rregullohen nga Agjencia e Shërbimeve Financiare me një levë maksimale deri në 25 herë. Sidoqoftë, siç sugjeron emri, ndërmjetësit Forex jashtë shtetit nuk janë kompani vendase, kështu që ato nuk rregullohen nga Agjencia e Shërbimeve Financiare.Për këtë arsye,Leva maksimale vendoset lirisht për çdo ndërmjetës Forex jashtë shtetit.

*Për fillestarët jashtë Forex-it, ju lutemi kini parasysh se ka shumë raste kur kushti është që bilanci efektiv i marzhit të jetë deri në fund.

Leva maksimale
Emri i tregtarit jashtë shtetit Forex Leva maksimale për llogari
AXIORI Llogari standarde/Llogari Nano/Llogari Terra
400 herë (deri në 100,000 dollarë bilanci i kapitalit)
Bosi i madh Llogaria standarde/Llogaria e përhapur Pro
999 herë (balanca e kapitalit nga 0 jen në 1,999,999 jen)
CryptoGT llogari tregtare
500 herë
easyMarkets Web/Aplikacioni i easyMarkets dhe TradingView MT4
200 herë 400 herë
Exness Llogari standarde/Llogari standarde Cent/Llogari e përhapur e papërpunuar/Llogari zero/Llogari Pro
E pakufizuar
FBS Llogari standarde/Llogari mikro/Llogari e përhapur zero llogari cent Llogaria ECN
3,000 herë 1,000 herë 500 herë
FXPërtej Llogari standarde Llogari me përhapje zero llogari profesionale
1,111 herë 500 herë 100 herë
FXCC Llogaria ECN XL
500 herë
FXDD Llogaria standarde/Llogaria Premium
500 herë
FXGT Llogaria Cent/Llogaria Mini/Llogaria standarde FX/Llogaria Standard Plus/Llogaria Pro/Llogaria ECN
1,000 herë (balanca e kapitalit prej $5 deri në $10,000)
FxPro Llogaria e menjëhershme e FxPro MT4/Llogaria FxPro MT4/Llogaria FxPro MT5/Llogaria FxPro cTrader/Llogaria e platformës FxPro
200 herë
GEMFOREX 5,000 herë llogari levave Llogari të gjitha-në-një / Nuk ka llogari të përhapur / Llogari tregtare pasqyre
5,000 herë 1,000 herë (balanca e marzhit efektiv më pak se 200 milion jen)
HotForexHotForex llogari mikro Llogari PREMIUM/Llogari Zero e Përhapur Llogaria e kopjes së HF
1,000x (balanca e kapitalit më pak se 300,000 dollarë) 500x (balanca e kapitalit më pak se 300,000 dollarë) 400x (balanca e kapitalit më pak se 300,000 dollarë)
Tregjet IFC Llogaria fikse dhe lundruese standarde/Llogaria fikse dhe lundruese fillestare
100x (fillestare)
iFOREX llogari tregtare
400 herë
IronFX Llogari standarde/Llogari Premium/Llogari VIP Llogari me përhapje zero Llogari pa tarifë / llogari zero e përhapur / llogari zero absolute
1,000 herë (balanca e kapitalit deri në 500-9,999 dollarë) 500 herë (balanca e kapitalit deri në 500-9,999 dollarë) 200 herë (balanca e kapitalit deri në 500-9,999 dollarë)
IS6FX 6,000 herë llogari levave Llogaria mikro/Llogaria standarde llogari profesionale
6,000 herë (i kufizuar në 100 llogari) 1,000 herë (deri në 20,000 dollarë bilanci i kapitalit) 400 herë
LAND-FX Llogaria standarde/Llogaria kryesore Llogaria ECN
I pakufizuar (balanca e kapitalit deri në 999 dollarë) 1,000 herë
MGK International Llogari normale
700 herë (deri në 200 milion jen në bilancin efektiv të marzhit)
MiltonMarkets Llogaria FLEX Llogaria SMART Llogaria ELITE
500 herë 1,000 herë (deri në 1,000 dollarë balanca e kapitalit) 200 herë
Tregjet MYFX Llogaria standarde MT4/Llogaria MT4 Pro
500 herë (deri në 500 milion jen në bilancin efektiv të marzhit)
SvoFX Llogari standarde Llogari mikro/Llogari profesionale
2,000 herë (deri në 1,999 dollarë bilanci i kapitalit) 100 herë
TITANFX Llogaria standarde zero/Llogaria ECN e tehut zero
500 herë
Tregtarët Trust Llogaria tregtare/llogaria MAM
3,000 herë (deri në 1 lot)
Pamje tregtare X Llogaria e levës/llogaria ILC/llogaria MT5/Llogaria cTrader/Llogaria Currenex
100x (fillestare)
VirtueForex llogari live
777 herë
XM Llogari standarde/Llogari mikro llogari zero
888 herë (balanca e kapitalit prej $5 deri në $20,000) 500 herë (balanca e kapitalit prej $5 deri në $20,000)
Përditësim që nga 2022/05/19

Sistemi i prerjes zero

Sistemi i prerjes zero Është një sistem që parandalon borxhet e papritura për shkak të thirrjeve të marzhit. Në rastin e një ndërmjetësi vendas Forex, edhe nëse humbja e ndalimit është vendosur paraprakisht dhe është 500 herë (deri në 500-9,999 dollarë në bilancin e kapitalit), shlyerja rrëshqet kur çmimi luhatet papritur, duke rezultuar në një devijim të madh nga grupi Nëse e bëni këtë, do të faturoheni për diferencën në një datë të mëvonshme si diferencë.Megjithatë, në rastin e ndërmjetësve Forex jashtë shtetit që miratojnë sistemin e prerjes zero, edhe nëse ndodh një thirrje marzhi, e gjithë pjesa negative do të përjashtohet.Është një sistem që ju mund të jeni të sigurt se nuk do të tarifoheni më shumë se marzhi i depozituar.

*Nëse jeni i ri në Forex jashtë shtetit, ju lutemi kini parasysh se FXCC nuk ka një garanci për uljen zero.

Emri i tregtarit jashtë shtetit Forex Prania ose mungesa e sistemit të prerjes zero
AXIORI Prerje zero e garantuar
Bosi i madh Prerje zero e garantuar
CryptoGT Prerje zero e garantuar
easyMarkets Prerje zero e garantuar
Exness Prerje zero e garantuar
FBS Prerje zero e garantuar
FXPërtej Prerje zero e garantuar
FXCC Asnjë garanci e prerjes zero
FXDD Prerje zero e garantuar
FXGT Prerje zero e garantuar
FxPro Prerje zero e garantuar
GEMFOREX Prerje zero e garantuar
HotForex Prerje zero e garantuar
Tregjet IFC Prerje zero e garantuar
iFOREX Prerje zero e garantuar
IronFX Prerje zero e garantuar
IS6FX Prerje zero e garantuar
LAND-FX Prerje zero e garantuar
MGK International Prerje zero e garantuar
MiltonMarkets Prerje zero e garantuar
Tregjet MYFX Prerje zero e garantuar
SvoFX Prerje zero e garantuar
TITANFX Prerje zero e garantuar
Tregtarët Trust Prerje zero e garantuar
Pamje tregtare Prerje zero e garantuar
VirtueForex Prerje zero e garantuar
XM Prerje zero e garantuar
Përditësim që nga 2022/05/19

licencë financiare

licencë financiare Agjentët vendas Forex duhet të regjistrohen në Agjencinë e Shërbimeve Financiare.por,Agjentët Forex jashtë shtetit nuk kanë asnjë detyrim, ndaj kanë regjistruar një licencë në disa institucione për të fituar besimin e përdoruesve. Këto licenca variojnë nga të lehta në të vështira për t'u regjistruar, dhe gjithashtu mund të rregullohen duke u regjistruar si Agjencia Japoneze e Shërbimeve Financiare.Për këtë arsye,Çdo ndërmjetës Forex jashtë shtetit zgjedh në mënyrë të pavarur një licencë financiare që mund të maksimizojë forcat e tyre dhe të fitojë besimin e përdoruesve.

Për fillestarët Forex jashtë shtetit, ju lutemi kini parasysh se CryptoGT dhe FXDD nuk kanë regjistrim të licencës financiare.

Emri i tregtarit jashtë shtetit Forex Destinacioni i regjistrimit të licencës
AXIORI ●Numri i licencës FSC Belize 000122/267
Bosi i madh ● Shën Vincenti dhe Grenadinet SVG Numri i licencës IBC 380 LLC 2020
CryptoGT Nuk ka regjistrim të licencës
easyMarkets Numri i licencës së Komisionit të Shërbimeve Financiare të Ishujve të Virgjër Britanikë SIBA/L/20/1135
Exness ● Autoriteti i Shërbimeve Financiare të Republikës së Seychelles Numri i Licencës FSA FSA SD025 ● Numri i Licencës së Bankës Qendrore të Curacao dhe Sint Maarten CBCS 0003LSI ● Licenca e Komisionit të Shërbimeve Financiare të Ishujve Britanikë të Virgjër, Numri i Licencës FSC 2032226 ● Licenca e Licencës së Shërbimeve Financiare176967 FSC51024 Numri i Licencës178 ● Numri i Licencës FSCA të Autoritetit të Sjelljes së Industrisë Financiare të Afrikës së Jugut 12 Licenca e Komisionit të Letrave me Vlerë dhe Shkëmbimit të Qipros Numri i Licencës CySEC 730729/XNUMX Autoriteti i Sjelljes Financiare Numri i Licencës FCA XNUMX
FBS 331/17 Licenca e licencës së Komisionit të Letrave me Vlerë dhe Shkëmbimit të Qipros Nr. licencës CySEC Nr.
FXPërtej ● Autoriteti Financiar i Panamasë numri i licencës AVISO 155699908-2-2020-2020-4294967296
FXCC ● Numri i Licencës VFSC të Republikës së Vanuatu-s 14576 ● Licenca e Komisionit të Qipros për Letrat me Vlerë dhe Shkëmbime të Qipros Numri i Licencës CySEC 121/10
FXDD Nuk ka regjistrim të licencës
FXGT Numri i licencës së licencës CySEC të Komisionit të Letrave dhe Shkëmbimeve të Qipros 382/20
FxPro ● Numri i licencës FCA të Autoritetit të Sjelljes Financiare të Mbretërisë së Bashkuar Numri i Licencës FCA 509956 ● Numri i Licencës së Komisionit të Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros CySEC Numri i Licencës 078/07 ● Numri i Licencës FSB të Bordit të Shërbimeve Financiare të Afrikës së Jugut 45052 ● Numri i Licencës së Komisionit të Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Bahamas SCB SIA-F184
GEMFOREX ● Numri i Licencës Financiare të Mauritius GB21026537
HotForex ● Licenca e Shën Vincentit dhe Grenadineve SV nr. 22747 IBC 2015 ● Licenca e Autoritetit Britanik të Sjelljes Financiare Nr. Licenca FCA 801701 ● Autoriteti i Shërbimeve Financiare të Dubait Nr. Licenca DFSA Nr. F004885 ● Licenca e Afrikës së Jugut nr. Agjencia e Shërbimit Financiar të Seychelles FSA Numri i Licencës SD46632
Tregjet IFC British Virgin Financial Services Commission FSC Numri i licencës SIBA/L/14/1073
iFOREX British Virgin Financial Services Commission FSC Numri i licencës SIBA/L/13/1060
IronFX ● Numri i licencës FCA të Autoritetit Britanik të Sjelljes Financiare Numri i Licencës FCA 5855561 ● Numri i Licencës ASIC të Komisionit Australian të Letrave me Vlerë dhe Investimeve 417482 ● Licenca e Komisionit të Letrave me Vlerë dhe Shkëmbimit të Qipros Numri i Licencës CySEC 125/10
IS6FX ● Shën Vincenti dhe Grenadinet Numri i Licencës FSA 26536 BC 2021
LAND-FX ● Shën Vincenti dhe Grenadinet Numri i Licencës FSA 23627 IBC 2016
MGK International ● Autoriteti i Shërbimeve Financiare Labuan Numri i Licencës FSA MB/12/0003
MiltonMarkets ●Vanuatu Financial Services Commission VFSC licencë numër 40370
Tregjet MYFX ● Shën Vincenti dhe Grenadinet Numri i Licencës FSA 24078IBC2017
SvoFX ●Vanuatu Financial Services Commission VFSC licencë numër 700464
TITANFX ● licenca e Republikës së Vanuatu VFSC numër 40313
Tregtarët Trust ●Autoriteti Monetar Bermuda nr licencës BMA nr 54135
Pamje tregtare ● Autoriteti Monetar i Ishujve Kajman numër licence CIMA 585163
VirtueForex ●Vanuatu Financial Services Commission VFSC licencë numër 40379
XM Numri i licencës së licencës FSA të Autoritetit të Shërbimeve Financiare të Seychelles SD010
Përditësim që nga 2022/05/19

skalping

skalping Duke folur për emocionin e vërtetë të Forex jashtë shtetit, është scalping me levë të lartë.Mund të thuhet se është praktikisht e pamundur të bësh lëkurën e kokës me një ndërmjetës vendas Forex.Kjo sepse fillimisht nuk lejohet skalping, mjeti i tregtimit (platforma) është i dobët dhe ngrin në mes dhe shpeshherë rrëshqet në kushte të pafavorshme.Për skalping, FX jashtë shtetit është zgjidhja e vetme.

*Për fillestarët jashtë Forex, scalping është i ndaluar vetëm për iFOREX, prandaj kini kujdes.

Emri i tregtarit jashtë shtetit Forex Disponueshmëria e skalpingut
AXIORI Scalping e mundur
Bosi i madh Scalping e mundur
CryptoGT Scalping e mundur
easyMarkets Scalping e mundur
Exness Scalping e mundur
FBS Scalping e mundur
FXPërtej Scalping e mundur
FXCC Scalping e mundur
FXDD Scalping e mundur
FXGT Scalping e mundur
FxPro Scalping e mundur
GEMFOREX Scalping e mundur
HotForex Scalping e mundur
Tregjet IFC Scalping e mundur
iFOREX nuk ka skalping
IronFX Scalping e mundur
IS6FX Scalping e mundur
LAND-FX Scalping e mundur
MGK International Scalping e mundur
MiltonMarkets Scalping e mundur
Tregjet MYFX Scalping e mundur
SvoFX Scalping e mundur
TITANFX Scalping e mundur
Tregtarët Trust Scalping e mundur
Pamje tregtare Scalping e mundur
VirtueForex Scalping e mundur
XM Scalping e mundur
Përditësim që nga 2022/05/19

Mënyra e depozitimit dhe tërheqjes

Mënyra e depozitimit dhe tërheqjes Nëse mund të bëni një transfertë bankare si për depozitat ashtu edhe për tërheqjet, nuk ka asnjë problem.Dua të theksoj se kjo nuk dihet shumë mirëNëse depozitoni me kartë krediti, ekziston një kufizim që nuk mund të tërhiqni për XNUMX muaj edhe nëse keni një fitim.Prandaj, ne rekomandojmë transferimin bankar.

*Ju lutemi vini re se vetëm CryptoGT nuk mund të përdoret për dërgesa bankare.

Emri i tregtarit jashtë shtetit Forex Metoda e pagesës Metoda e tërheqjes
AXIORI Tela bankare, kartë krediti, kartë debiti, STICPAY Tela bankare, kartë krediti, kartë debiti, STICPAY, PayRedeem
Bosi i madh transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti Transfertë bankare, monedhë virtuale, bitwallet, BXONE
CryptoGT Valuta virtuale Valuta virtuale
easyMarkets Transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti, bitwallet, STICPAY, Neteller, WebMoney Transfertë bankare, kartë krediti/debiti, bitwallet, STICPAY
Exness Transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti, bitwallet, STICPAY, PerfectMoney, WebMoney, monedhë virtuale (BTC, USDT) Transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti, bitwallet, STICPAY, PerfectMoney, WebMoney, monedhë virtuale (BTC, USDT)
FBS Kartë krediti, kartë debiti, bitwallet, STICPAY, PerfectMoney, Bonsai Kartë krediti, kartë debiti, bitwallet, PerfectMoney, Bonsai
FXPërtej Tela bankare, kartë krediti, kartë debiti, PerfectMoney, BitGo Transfertë bankare, PerfectMoney, BitGo
FXCC Tela bankare, kartë krediti, kartë debiti, Skrill, NETELLER Tela bankare, kartë krediti, kartë debiti, Skrill, NETELLER
FXDD transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti, bitwallet Tela bankare, kartë krediti, kartë debiti, Skrill, NETELLER
FXGT Transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti, bitwallet, STICPAY, monedhë virtuale (BTC, ETH, XRP, ADA, USDT) Transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti, bitwallet, STICPAY, monedhë virtuale (BTC, ETH, XRP, ADA, USDT)
FxPro Tela bankare, kartë krediti, kartë debiti, Skrill, NETELLER Tela bankare, kartë krediti, kartë debiti, Skrill, NETELLER
GEMFOREX Transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti, PerfectMoney, monedhë virtuale (BTC, ETH, USDT, BAT, DAI, USDC, WBTC) Remitanca bankare
HotForex transfer bankar, kartë krediti, kartë debiti, bitwallet, bitpay, BXONE transfer bankar, kartë krediti, kartë debiti, bitwallet, bitpay, BXONE
Tregjet IFC Transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti, bitwallet, CRYPTO Transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti, bitwallet, WebMoney, CRYPTO
iFOREX transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti, bitwallet transfer bankar, kartë krediti, bitwallet
IronFX transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti, bitwallet transfertë bankare, bitwallet
IS6FX transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti
LAND-FX Transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti, STICPAY, monedhë virtuale (BTC) Transfertë bankare, STICPAY
MGK International Transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti, bitwallet, monedhë virtuale (BTC, ETH, USDT) Transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti, bitwallet, BXONE, monedhë virtuale (BTC, ETH, USDT)
MiltonMarkets transfertë bankare, bitwallet transfertë bankare, bitwallet
Tregjet MYFX Transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti, bitwallet, monedhë virtuale (BTC, USDT) Transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti, bitwallet, monedhë virtuale (USDT)
SvoFX Transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti, monedhë virtuale (BTC, ETH, XRPUSDT) Remitanca bankare
TITANFX Transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti, bitwallet, STICPAY, monedhë virtuale Transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti, bitwallet, STICPAY, monedhë virtuale
Tregtarët Trust Transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti, bitwallet, monedhë virtuale (BTC) Transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti, bitwallet, monedhë virtuale (BTC)
Pamje tregtare transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti, bitwallet, STICPAY, bitpay transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti, bitwallet, STICPAY, bitpay
VirtueForex Transfertë bankare, kartë krediti, kartë debiti, monedhë virtuale (BTC, ETH) Remitanca bankare
XM transfer bankar, kartë krediti, kartë debiti, bitwallet, STICPAY, BXONE transfer bankar, kartë krediti, kartë debiti, bitwallet, STICPAY, BXONE
Përditësim që nga 2022/05/19

Arbitrazh

Arbitrazh

Arbitrazhi është një metodë për të fituar një fitim duke përfituar nga diferenca e çmimit midis produkteve me të njëjtin çmim.Për të përfituar nga diferenca e çmimit midis dy tregtarëve, supozohet se të dy tregtarët lejojnë transaksione arbitrazhi.Ju lutemi vini re se nëse bëni një tregti arbitrazhi midis llogarive të pamiratuara, llogaria juaj do të fshihet.

*Teorikisht, arbitrazhi duket si një mënyrë pa rrezik dhe e lehtë për të fituar para.Sidoqoftë, në realitet, nëse nuk jeni ekspert, nuk do të keni sukses, kështu që nuk është një metodë tregtimi për fillestarët jashtë Forex.
Emri i tregtarit jashtë shtetit Forex Disponueshmëria e arbitrazhit
AXIORI Arbitrazh i mundshëm
Bosi i madh Arbitrazhi është i ndaluar
CryptoGT Arbitrazh i mundshëm
easyMarkets Arbitrazhi është i ndaluar
Exness Arbitrazh i mundshëm
FBS Arbitrazhi është i ndaluar
FXPërtej Arbitrazhi është i ndaluar
FXCC i panjohur
FXDD i panjohur
FXGT Arbitrazhi është i ndaluar
FxPro i panjohur
GEMFOREX Arbitrazh i mundshëm
HotForex Arbitrazhi është i ndaluar
Tregjet IFC Arbitrazh i mundshëm
iFOREX Arbitrazhi është i ndaluar
IronFX Arbitrazhi është i ndaluar
IS6FX Arbitrazhi është i ndaluar
LAND-FX Arbitrazhi është i ndaluar
MGK International i panjohur
MiltonMarkets Arbitrazhi është i ndaluar
Tregjet MYFX Arbitrazhi është i ndaluar
SvoFX i panjohur
TITANFX Arbitrazhi është i ndaluar
Tregtarët Trust Arbitrazhi është i ndaluar
Pamje tregtare Arbitrazh i mundshëm
VirtueForex Arbitrazhi është i ndaluar
XM Arbitrazhi është i ndaluar
Përditësim që nga 2022/05/19

te dyja anet

te dyja anet Mbrojtja do të thotë të kesh një pozicion blerjeje dhe një pozicion shitjeje në të njëjtën kohë.Tregtarët jashtë Forex lejojnë ndërtimin brenda së njëjtës llogari, por shpesh jo midis llogarive të shumta ose midis llogarive të tregtarëve të tjerë.A mund të zbuloni vërtet se po ndërtoni midis llogarive të tregtarëve të tjerë?Thuhet se mund të gjendet sepse informacioni ndahet mes tregtarëve, por nuk është e sigurt nëse është e vërtetë apo jo.Nëse gjendet, do të penalizoheni për fshirjen e llogarisë.

*Nëse jeni i ri në Forex jashtë shtetit, është më mirë të mos i bëni të dyja ndërtimet.Ka shumë të ngjarë që të humbni shumë nëse humbisni kohën për ta hequr atë.Përveç kësaj, nuk kishte asnjë informacion për mbrojtjet vetëm për FXCC.

Emri i tregtarit jashtë shtetit Forex Mundësia e të dy shtëpive
AXIORI Të dyja palët janë të mundshme
Bosi i madh Transaksionet mbrojtëse ndërmjet llogarive të shumta janë të ndaluara
CryptoGT Të dyja palët janë të mundshme
easyMarkets Transaksionet mbrojtëse ndërmjet llogarive të shumta janë të ndaluara
Exness Të dyja palët janë të mundshme
FBS Transaksionet mbrojtëse ndërmjet llogarive të shumta janë të ndaluara
FXPërtej Transaksionet mbrojtëse ndërmjet llogarive të shumta janë të ndaluara
FXCC i panjohur
FXDD Të dyja palët janë të mundshme
FXGT Transaksionet mbrojtëse ndërmjet llogarive të shumta janë të ndaluara
FxPro Të dyja palët janë të mundshme
GEMFOREX Të dyja palët janë të mundshme
HotForex Transaksionet mbrojtëse ndërmjet llogarive të shumta janë të ndaluara
Tregjet IFC Të dyja palët janë të mundshme
iFOREX Transaksionet mbrojtëse ndërmjet llogarive të shumta janë të ndaluara
IronFX Transaksionet mbrojtëse ndërmjet llogarive të shumta janë të ndaluara
IS6FX Transaksionet mbrojtëse ndërmjet llogarive të shumta janë të ndaluara
LAND-FX Transaksionet mbrojtëse ndërmjet llogarive të shumta janë të ndaluara
MGK International Transaksionet mbrojtëse ndërmjet llogarive të shumta janë të ndaluara
MiltonMarkets Transaksionet mbrojtëse ndërmjet llogarive të shumta janë të ndaluara
Tregjet MYFX Transaksionet mbrojtëse ndërmjet llogarive të shumta janë të ndaluara
SvoFX Transaksionet mbrojtëse ndërmjet llogarive të shumta janë të ndaluara
TITANFX Të dyja palët janë të mundshme
Tregtarët Trust Të dyja palët janë të mundshme
Pamje tregtare Të dyja palët janë të mundshme
VirtueForex Transaksionet mbrojtëse ndërmjet llogarive të shumta janë të ndaluara
XM Transaksionet mbrojtëse ndërmjet llogarive të shumta janë të ndaluara
Përditësim që nga 2022/05/21

Mjeti i tregtimit (platformë)

Mjeti i tregtimit (platformë) Shumë ndërmjetës Forex jashtë shtetit përdorin mjetin (platformën) e tregtimit global MetaTrader 4 dhe MetaTrader 5.Një kërkim i shpejtë në internet do t'ju japë shumë informacione se si ta bëni këtë.Edhe fillestarët mund ta zotërojnë atë brenda pak ditësh.Sidoqoftë, në rastin e ndërmjetësve vendas Forex, çdo ndërmjetës përdor mjetet e veta të tregtimit dhe edhe nëse kërkoni në ueb, ka pak informacion se si ta përdorni atë, kështu që duhet kohë për t'u mësuar me operacionin.Gjithashtu, sa herë që ndryshoni ofrues, duhet të mësoni se si të veproni nga e para.

*Ju lutemi vini re se vetëm iFOREX nuk mund të përdoret me MetaTrader 4 dhe MetaTrader 5.

Emri i tregtarit jashtë shtetit Forex Mjeti i tregtimit (platformë)
AXIORI MetaTrader 4, MetaTrader 5, cTrader
Bosi i madh MetaTrader 4, MetaTrader 5, BigBoss QuickOrder
CryptoGT Metatrader 5
easyMarkets MetaTrader 4, MetaTrader 5, Tradingview, platforma e internetit easyMarkets
Exness MetaTrader 4, MetaTrader 5, WebTerminal, MultiTerminal, Exness Platform
FBS MetaTrader 4, MetaTrader 5, FBS Trader
FXPërtej Metatrader 4
FXCC Metatrader 4
FXDD MetaTrader 4, MetaTrader 5, WebTrader
FXGT Metatrader 5
FxPro MetaTrader 4, MetaTrader 5
GEMFOREX MetaTrader 4, MetaTrader 5
HotForex MetaTrader 4, MetaTrader 5
Tregjet IFC MetaTrader 4, MetaTrader 5, NetTradeX
iFOREX Platforma origjinale e tregtimit iFOREX
IronFX MetaTrader 4, WebTrader
IS6FX MetaTrader 4, WebTrader
LAND-FX MetaTrader 4, MetaTrader 5
MGK International Metatrader 4
MiltonMarkets Metatrader 4
Tregjet MYFX Metatrader 4
SvoFX MetaTrader 4, SvoTrader
TITANFX MetaTrader 4, MetaTrader 5, WebTrader
Tregtarët Trust Metatrader 4
Pamje tregtare MetaTrader 4, MetaTrader 5, cTrader
VirtueForex Metatrader 4
XM MetaTrader 4, MetaTrader 5
Përditësim që nga 2022/05/22

bonus për hapjen e llogarisë

bonus për hapjen e llogarisë Bonusi i hapjes së llogarisë është një bonus që ju merrni vetëm për hapjen e një llogarie të re.Mund të përdoret vetëm si marzh i vlefshëm dhe nuk mund të tërhiqet drejtpërdrejt si para.Edhe nëse nuk ju pëlqen të tregtoni, hapni një llogari dhe arkëtoni atë!Kjo ide e cekët nuk funksionon.Për ata që po mendojnë të tregtojnë Forex normalisht,Duke qenë se bonusi i hapjes së llogarisë është një shumë e vogël, nuk mund të thuhet se është një bonus shumë tërheqës.Kohët e fundit, numri i transaksioneve me qëllim të keq duke përdorur bonuset e hapjes së llogarive të ndërmjetësve Forex jashtë shtetit është rritur, kështu që bonuset e hapjes së llogarisë janë zhdukur.Në të ardhmen, duket më mirë të përdoret si kriter bonusi i depozitave.

*Nëse jeni i ri në Forex jashtë shtetit, duhet ta bazoni zgjedhjen tuaj të një ndërmjetësi në disponueshmërinë e një bonusi depozite, jo në disponueshmërinë e një bonusi për hapjen e llogarisë.

Emri i tregtarit jashtë shtetit Forex Mundësia e bonusit të hapjes së llogarisë
AXIORI Asnjë bonus për hapjen e llogarisë
Bosi i madh Asnjë bonus për hapjen e llogarisë
CryptoGT Asnjë bonus për hapjen e llogarisë
easyMarkets 3,500 円
Exness Asnjë bonus për hapjen e llogarisë
FBS 100 dollarë ekskluzive për FBS Trader
FXPërtej Asnjë bonus për hapjen e llogarisë
FXCC Asnjë bonus për hapjen e llogarisë
FXDD Asnjë bonus për hapjen e llogarisë
FXGT 5,000 円
FxPro Asnjë bonus për hapjen e llogarisë
GEMFOREX 20,000 jen deri më 5 maj
HotForex Asnjë bonus për hapjen e llogarisë
Tregjet IFC Asnjë bonus për hapjen e llogarisë
iFOREX Asnjë bonus për hapjen e llogarisë
IronFX Asnjë bonus për hapjen e llogarisë
IS6FX Asnjë bonus për hapjen e llogarisë
LAND-FX Asnjë bonus për hapjen e llogarisë
MGK International Asnjë bonus për hapjen e llogarisë
MiltonMarkets Asnjë bonus për hapjen e llogarisë
Tregjet MYFX Asnjë bonus për hapjen e llogarisë
SvoFX Asnjë bonus për hapjen e llogarisë
TITANFX Asnjë bonus për hapjen e llogarisë
Tregtarët Trust 10,000 円
Pamje tregtare Asnjë bonus për hapjen e llogarisë
VirtueForex Asnjë bonus për hapjen e llogarisë
XM 3,000 円
Përditësim që nga 2022/05/23

bonus depozite

bonus depozite Një bonus depozite është një bonus i shtuar në kapitalin tuaj për shumën që depozitoni në llogarinë tuaj.Ndonjëherë vlen vetëm për depozitën e parë, dhe ndonjëherë mund të merret për depozitat e rregullta.Nëse jeni serioz për tregtimin në Forex, ne rekomandojmë një kompani që pranon depozita të rregullta. * Nëse jeni i ri në Forex jashtë shtetit, është më mirë të zgjidhni një kompani që nuk ka kufi të sipërm për depozitim në çdo kohë.
Emri i tregtarit jashtë shtetit Forex Mundësia e bonusit të depozitave
AXIORI Pa bonus depozite
Bosi i madh Pa bonus depozite
CryptoGT Depozita e parë 80% bonus (deri në 50,000 jen) Depozitë e rregullt 20% bonus
easyMarkets 50% (shuma e depozitës 10,000 jen - 100,000 jen) 40% (shuma e depozitës 100,001 jen -) * Shuma maksimale e bonusit është deri në 230,000 jen
Exness Pa bonus depozite
FBS Gjithmonë depozitoni 100% bonus (kufiri i sipërm: i pakufizuar)
FXPërtej Pa bonus depozite
FXCC Bonusi i Depozitës së Parë 100% (Deri në $2,000)
FXDD Pa bonus depozite
FXGT Depozita e parë 100% bonus (deri në 70,000 jen) Depozitë e rregullt 50% bonus (deri në 1,200,000 jen)
FxPro Pa bonus depozite
GEMFOREX Lotaria e rregullt e depozitave midis 2% dhe 1,000%
HotForex Bonus për depozitim të rregullt 100% (deri në 30,000 dollarë)
Tregjet IFC Gjithmonë depozitoni 50% bonus (kufiri më i ulët: 250 dollarë ose më shumë)
iFOREX Depozita e parë 100% bonus (deri në $1,000) Depozitë e rregullt 50% bonus (deri në $5,000)
IronFX Gjithmonë depozitoni 40% bonus (kufiri i sipërm: i pakufizuar)
IS6FX Lotaria ndërmjet 10% dhe 100% të depozitave të rregullta deri në orën 05:28 të datës 06 maj
LAND-FX Pa bonus depozite
MGK International Pa bonus depozite
MiltonMarkets Gjithmonë depozitoni 30% bonus (deri në $5,000) deri më 6 qershor
Tregjet MYFX Pa bonus depozite
SvoFX Gjithmonë depozitoni 100% bonus (deri në $500) Gjithmonë depozitoni bonus 20% (deri në $4,500)
TITANFX Pa bonus depozite
Tregtarët Trust Depozitë e rregullt 100% bonus (100,000 jen deri në 10,000,000 jen) Depozitë e rregullt bonus 200% (200,000 jen deri në 5,000,000 jen)
Pamje tregtare Pa bonus depozite
VirtueForex Pa bonus depozite
XM Gjithmonë depozitoni 100% bonus (deri në $500) Gjithmonë depozitoni bonus 20% (deri në $4,500)
Përditësim që nga 2022/05/24

monedhë virtuale FX

monedhë virtuale FX Unë mendoj se trajtimi i monedhës virtuale FX në tregtarët jashtë shtetit FX do të rritet gjithnjë e më shumë në të ardhmen.Lëvizja e çmimeve është më e madhe se kursi i këmbimit, por tregu mund të jetë i lehtë për t'u lexuar. *Nëse jeni duke menduar kryesisht për monedhën virtuale FX, ju rekomandojmë CryptoGT dhe FXGT, të cilat kanë një shumëllojshmëri të gjerë të monedhave.
Emri i tregtarit jashtë shtetit Forex Trajtimi i tregtimit të monedhës virtuale FX
AXIORI な し
Bosi i madh po
CryptoGT po
easyMarkets po
Exness po
FBS po
FXPërtej po
FXCC な し
FXDD po
FXGT po
FxPro po
GEMFOREX な し
HotForex な し
Tregjet IFC po
iFOREX po
IronFX な し
IS6FX な し
LAND-FX な し
MGK International な し
MiltonMarkets po
Tregjet MYFX po
SvoFX po
TITANFX po
Tregtarët Trust po
Pamje tregtare po
VirtueForex po
XM po
Përditësim që nga 2022/05/25

Përhapet

Përhapet Përhapja është ndryshimi midis blerjes dhe shitjes.Prandaj, do të jetë gjithmonë një fillim negativ në momentin që keni një pozicion.Çdo ndërmjetës ka një spread minimal formal në faqen e tij të internetit, por ka shumë pasiguri si treguesit ekonomikë, vërejtjet nga figurat kryesore, komisionet e tregtimit, fletët e kontratave, etj., dhe vlera numerike e diferencës minimale është praktikisht e pakuptimtë.Vetëm pasi të provoni ndërmjetës të shumtë, mund të ndjeni intuitivisht se ky ndërmjetës ka një përhapje të gjerë.

*Për ata që janë të rinj në Forex jashtë shtetit, është më mirë të përqendrohen në krijimin e një metode tregtimi pa u shqetësuar për dallimet e vogla në shifra.Pasi të filloni të fitoni para, mund të jetë e rëndësishme të gjeni një ndërmjetës me një përhapje më të ngushtë se tani.

Sistemi i automatizuar i tregtimit (EA)

Sistemi i automatizuar i tregtimit (EA) Ka po aq sisteme tregtare automatike (EA) sa ka yje, dhe softueri importohet në MetaTrader 4 dhe MetaTrader 5 dhe operohet.Prandaj, rezultatet e tregtisë do të ndryshojnë shumë në varësi të sistemit automatik të tregtimit (EA) që zgjidhni.Në njëfarë kuptimi, ju do t'i besoni tregtimin softuerit që nuk e dini se çfarë lloj logjike është, kështu që nuk mund të prisni të përmirësoni aftësitë tuaja tregtare.Në një mënyrë të mirë, është plotësisht automatik.

*Nëse jeni i ri në Forex jashtë shtetit, ju lutemi kini parasysh se iFOREX nuk mund të përdorë sistemin automatik të tregtimit (EA).

Emri i tregtarit jashtë shtetit Forex Mundësia e sistemit automatik të tregtimit (EA)
AXIORI Në dispozicion
Bosi i madh Në dispozicion
CryptoGT Në dispozicion
easyMarkets Në dispozicion
Exness Në dispozicion
FBS Në dispozicion
FXPërtej Në dispozicion
FXCC Në dispozicion
FXDD Në dispozicion
FXGT Në dispozicion
FxPro Në dispozicion
GEMFOREX Në dispozicion
HotForex Në dispozicion
Tregjet IFC Në dispozicion
iFOREX jashte sherbimit
IronFX Në dispozicion
IS6FX Në dispozicion
LAND-FX Në dispozicion
MGK International Në dispozicion
MiltonMarkets Në dispozicion
Tregjet MYFX Në dispozicion
SvoFX Në dispozicion
TITANFX Në dispozicion
Tregtarët Trust Në dispozicion
Pamje tregtare Në dispozicion
VirtueForex Në dispozicion
XM Në dispozicion
Përditësim që nga 2022/05/25

40 renditje FX jashtë shtetit

i parë1XM(XM)

XM

Një mjet i gjithanshëm me të gjithë elementët në një nivel të lartë

XM u krijua në vitin 2009 dhe nuk është ekzagjerim të thuhet se është sinonim i FX jashtë shtetit për japonezët.Kaq shumë tregtarë japonezë përdorin XM. XM është një nivel i lartë në çdo element dhe me të vërtetë meriton të quhet një i gjithanshëm.Shumica e shërbimeve dhe kushteve të pritura nga Forex jashtë shtetit, të tilla si leva maksimale prej 999 herë, bonusi i hapjes së llogarisë, bonusi i depozitave, mbështetja në gjuhën japoneze nga stafi japonez, janë të mbuluara.Përmbajtja për fillestarët jashtë Forex është gjithashtu thelbësore, dhe fondet janë të ndara dhe të menaxhuara mirë.Mund të thuash që nëse dëshiron të fillosh Forex jashtë shtetit, fillimisht fillo me XM.

meritë

 • Rritja e efikasitetit të kapitalit me levën e lartë deri në 999 herë
 • Bonuset e hapjes së llogarisë dhe bonuset e depozitave mbahen gjithmonë
 • Stafi japonez është i regjistruar, kështu që mbështetja japoneze është gjithashtu e sigurt
 • Programi i besnikërisë e bën tregtinë më fitimprurëse
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Përhapjet priren të jenë pak më të gjera
 • Pikat negative të shkëmbimit janë pak më të dukshme
 • Nga goja e gojës bien në sy gjërat për rrëshqitjen
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
999 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.0 pips~ Rreth 3,000 jen (aktualisht) Deri në rreth 55 jen (aktual) Programi i besnikërisë (aktual)
Bonus i rregullt për hapjen e llogarisë
Promovimi i bonusit tregtar është i barabartë me bonusin e hapjes së llogarisë në XM.Ju mund të merrni një bonus prej rreth 3,000 jen në kohë të rregullta.Një kredi ekuivalente me 3,000 jen do të jepet vetëm duke hapur llogarinë e parë reale, kështu që ju mund të provoni produktet dhe shërbimet e XM pa pasur nevojë për një depozitë fillestare.Ju nuk mund të tërhiqni vetëm bonusin, por mund të tërhiqni fitimet e bëra me bonusin në çdo kohë.Sidoqoftë, kini parasysh se kur tërhiqni, bonusi i tregtimit që korrespondon me shumën e tërheqjes do të humbet.Gjithashtu, ju lutemi vini re se nëse nuk e kërkoni bonusin brenda 30 ditëve nga data e hapjes së llogarisë, ai do të jetë i pavlefshëm.
Bonus depozitimi me 2 nivele
Bonusi i depozitave të XM është një bonus me dy faza prej 55,000% deri në një maksimum prej rreth 100 jen dhe 55% deri në një total maksimal prej rreth 20 jen.Fitimet e fituara mund të tërhiqen në çdo kohë, por ju lutemi vini re se një shumë e caktuar bonusi tregtar do të zbritet nga fondet e tërheqjes në atë kohë.Në thelb, ky bonus depozite është menduar për të gjithë përdoruesit që depozitojnë fonde në llogarinë e tyre tregtare dhe do të jepet automatikisht derisa të arrihet shuma maksimale e bonusit.Megjithatë, ju lutemi vini re se llogaritë e XM Trading Zero nuk janë të pranueshme për bonuse depozitash.

i parë2FXGTMore(FX GT)

FXGT

Shkëmbimi i parë hibrid i industrisë

FXGT është një shkëmbim hibrid që filloi shërbimin në dhjetor 2019.Përveç numrit të bollshëm të aksioneve të trajtuara, duke përfshirë monedhat virtuale, fushatat e ndryshme që mbahen shpesh janë mbresëlënëse.Karakteristika më e madhe është se ai mbështet si FX të rregullta valutore (çifte valutore) dhe monedhë virtuale FX.Është gjithashtu arsyeja pse ai e quan veten një shkëmbim hibrid dhe në fakt quhet shkëmbim hibrid.Përveç tregtimit, ju mund të përdorni disa lloje të monedhave virtuale për depozitat dhe tërheqjet dhe monedhat e llogarisë, gjë që është gjithashtu shumë e përshtatshme.Ne jemi gjithashtu të ndjeshëm ndaj tendencave dhe nevojave, ndaj jemi proaktivë në përmirësimin e kushteve të tregtimit.

meritë

 • Fushatat e bonusit janë të mrekullueshme dhe mbahen shpesh
 • Të dy palët e monedhave dhe monedhat virtuale mund të tregtohen me një levë maksimale prej 1,000 herë
 • Shumë aksione CFD trajtohen dhe ka shumë opsione tregtare
 • Mbështetja në japonisht është e cilësisë së lartë, kështu që mund të jeni të sigurt edhe në rast urgjence.
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Përhapjet priren të jenë pak më të gjera
 • Nuk ka asnjë trajtim standard MT4, vetëm mjete tregtare MT5
 • Në të kaluarën, kishte një problem depozitimi/tërheqjeje për shkak të një gabimi të sistemit
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
1,000 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 1.4 pips~ 5,000 jen (aktual) Deri në 200 milion jen (aktual) Bonus deri në 100 milion jen (aktual)
5,000 jen dhuratë për regjistrim të ri
Gjatë periudhës nga ora 2021:12:1 më 17 dhjetor 00 deri në orën 00:1:4 më 16 janar 29 me kohën e Japonisë, për FXGT, ata që janë të rinj në FXGT ose janë regjistruar tashmë dhe nuk kanë përfunduar verifikimin e llogarisë. vërtetimi i plotë i llogarisë gjatë kësaj periudhe, ne po zhvillojmë një fushatë për të dhënë një bonus prej 59 jen në llogarinë tuaj MT5.Llogaritë standarde, llogaritë mini dhe llogaritë vetëm në FX janë të pranueshme.Edhe pse është për një kohë të kufizuar, mund ta mendoni si një bonus për hapjen e llogarisë në Forex në përgjithësi jashtë shtetit.Sidoqoftë, nëse dëshironi të tregtoni vetëm me bonusin e regjistrimit dhe të tërhiqni fitimet tuaja, duhet të jetë së paku ekuivalenti me 5000 dollarë.
Hera e parë 100% + 30% bonus depozite pas kësaj
Për një kohë të kufizuar nga 2021 shtatori 9, pas depozitimit në portofolin elektronik të FXGT, nëse transferoni fonde nga eWallet në llogarinë tuaj MT1, do të merrni një bonus depozite sipas shumës së depozitës dhe numrit të depozitave.Nuk ka ende një datë skadence, ndaj përfitoni sa të mundeni.Depozita e parë është 5% e shumës së depozitës dhe kufiri i bonusit është 100 jen (ose ekuivalenti), dhe depozitat pasuese janë 7% të shumës së depozitës dhe kufiri i bonusit është 30 milion jen gjatë gjithë periudhës.Llogaritë e synuara janë llogaritë standarde, llogaritë mini dhe llogaritë cent. Numri i depozitave për të gjithë përdoruesit është rivendosur më 200 janar 2021.Edhe përdoruesit që kanë bërë tashmë një depozitë mund të kualifikohen.

i parë3IS6FX(Është Six FX)

IS6FX (Është Six FX)

Forex jashtë shtetit që është bërë më tërheqës pas një rinovimi të madh

IS6FX është një FX jashtë shtetit që fillimisht filloi shërbimin si is2016com në 6. Më 2020 tetor 10, ajo u ble nga kompania e konsulencës së IT "TEC Wrold Group" e drejtuar nga Nuno Amaral, ish-zëvendës president i British CS of GMO Group dhe GMO GlobalSign, dhe u ndryshua në emrin aktual të IS12FX.Mbështetja e plotë japoneze, shërbimet e depozitimit dhe tërheqjes dhe fushatat e bonusit janë tërheqëse.Pas rinovimit, ne kemi përmirësuar numrin e vogël të stoqeve të trajtuara dhe ngadalësinë e depozitave dhe tërheqjeve, të cilat janë vënë në dukje më parë, dhe janë evoluar në një Forex më të mirë jashtë shtetit.

meritë

 • Leva është deri në 6,000 herë, kështu që ju mund të përmirësoni ndjeshëm efikasitetin e kapitalit
 • Fushata e bonusit është e konsiderueshme, kështu që ndihet si një marrëveshje e mirë
 • Meqenëse përmbajtja e informacionit është thelbësore, edhe fillestarët mund të ndihen të qetë
 • Faqja zyrtare e internetit gjithashtu mbështet japonezët, dhe mbështetja japoneze e mbështetjes është gjithashtu e cilësisë së lartë.
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Edhe pse është një standard, platforma tregtare është vetëm MT4
 • EA (tregtimi automatik) nuk mund të përdoret në varësi të llojit të llogarisë
 • Menaxhimi i fondeve është i plotë, por shqetësimet mbeten
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
6,000 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.8 pips~ Rreth 5,000 jen (aktual) Deri në rreth 100 milion jen (aktual) Asnjë (aktualisht)
bonus për hapjen e llogarisë
IS6FX ka një bonus për hapjen e llogarisë ashtu si Forex të tjera jashtë shtetit.Vetëm nëse hapni një llogari standarde, mund të merrni një bonus tregtimi prej 5,000 jen duke hapur një llogari të re.Edhe pa bërë një depozitë, do të mund të tregtoni me IS6FX vetëm me këtë bonus hapjeje llogarie.Fillimisht, bonusi i hapjes së llogarisë në çdo Forex jashtë shtetit ka një kuptim të fortë të "përpiquni ta përdorni në të vërtetë".Duke parë vetëm shumën e bonusit, Forex të tjera jashtë shtetit mund të jenë më tërheqës, por nëse mund të merrni 5,000 jen vetëm duke hapur një llogari, do të jetë e mjaftueshme.
Fushata e bonusit të depozitave 100% vetëm për fituesit
IS6FX gjithashtu ka një fushatë bonusi të depozitave 100% për një kohë të kufizuar. Ai është i kufizuar nga 2021 dhjetor 12 (e hënë) 20:07 deri më 00 dhjetor 2021 (e shtunë) 12:25, por nëse fitoni, mund të merrni një bonus depozite shumë herë derisa të arrini kufirin e sipërm prej 07 milion jen. Mund ta merrni.Shuma që depozitoni do të jetë bonus ashtu siç është, kështu që marzhi thjesht do të dyfishohet.Megjithatë, ju lutemi vini re se bonusi 00% është i kufizuar në depozitat me transfertë bankare, dhe nëse depozitoni me kartë krediti, do të jetë gjysma e bonusit 100%.Kjo është gjithashtu një fushatë bonus vetëm për llogaritë standarde.

i parë4Exness(ish)

Exness

FX jashtë shtetit me specifika të larta që u kthye në Japoni

Exness është një kompani FX jashtë shtetit e themeluar në 2008.Siç mund ta dini disa prej jush, Exness ishte tërhequr përkohësisht nga Japonia.Sidoqoftë, që nga fillimi i vitit 2020, ne kemi përmirësuar faqen tonë të internetit zyrtare japoneze dhe mbështetjen e gjuhës japoneze dhe kemi filluar t'u afrohemi përsëri tregtarëve japonezë.Tregtarët japonezë janë vërtet mirënjohës për ekzistencën e Exness me specifika të larta që është kthyer në Japoni pas përmirësimit.Specifikimet janë të mbushura me sharmin e FX jashtë shtetit dhe ne mund të presim zgjerim të mëtejshëm të shërbimit në të ardhmen.Është FX jashtë shtetit që do të vazhdojë të tërheqë vëmendjen.

meritë

 • Opsion i pakufizuar i levave
 • Ka shumë marka për të zgjedhur, kështu që ka shumë zgjedhje.
 • Platforma e tregtimit është e përsosur me MT4 dhe MT5
 • Ka mbështetje me cilësi të lartë në japonisht, kështu që mund të jeni të sigurt edhe në rast urgjence
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Ekziston një kufi i levës, të cilin disa njerëz e konsiderojnë të ashpër
 • Nuk mund të pres shumë sepse nuk ka pothuajse asnjë pikë shkëmbimi
 • Fushatat bonus mbahen në mënyrë të parregullt dhe rrallë
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
E pakufizuar po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.0 pips~ Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht)
Opsion i pakufizuar i levave
Leva përdoret për të rritur efikasitetin e kapitalit. Forex jashtë shtetit duke përfshirë Exness ka një levë të lartë që është e pakrahasueshme me Forex vendas.Shumë njerëz mendojnë për levën e lartë në Forex jashtë shtetit si mijëra herë, por në fakt Exness ju lejon të zgjidhni levën e pakufizuar.Kapitali është i kufizuar në mes 0 dhe 999 dollarë, por përkundrazi, me këtë kapital, ju do të jeni në gjendje të tregtoni në një shkallë të jashtëzakonshme me levën maksimale të pakufizuar.Mund të thuhet se është një levë që mbizotëron Forex të tjera jashtë shtetit.
Ka shumë marka me të cilat merremi
Ka shumë aksione që trajton Exness. Lidhja përfshin 107 çifte monedhash, 81 aksione dhe indekse, 13 kriptovaluta dhe 12 metale dhe energji të çmuara.Jo të gjitha aksionet që trajtojmë janë domosdoshmërisht fitimprurëse, por sa më shumë opsione të kemi, aq më shumë sfida mund të përballemi.Në veçanti, ka shumë njerëz që po i kushtojnë vëmendje monedhës virtuale dhe energjisë tani, kështu që nëse është formacioni i Exness, nuk do të ketë ankesa.Gjithashtu, në rastin e Exness, ekziston mundësia që numri i stoqeve të trajtuara të rritet në të ardhmen, kështu që kam shpresa të mëdha edhe për këtë.

i parë5FBS(FBS)

FBS

Leva maksimale prej 3000 herë mbi FX të tjera jashtë shtetit

FBS është një FX jashtë shtetit e themeluar në 2009.Fillimisht, leva e lartë është një nga tërheqjet e Forex jashtë shtetit, por FBS është më i madhi midis tyre.Kjo është për shkak se FBS lejon tregtimin me levë të lartë deri në 3,000 herë.Jo vetëm leva e lartë, por edhe fushatat luksoze janë pika të forta.Përveç miratimit të një sistemi me prerje zero pa thirrje margjinash, mund të bëni edhe transaksione të vogla, dhe ekziston një faqe interneti zyrtare japoneze ... e kështu me radhë.Edhe pse ka disa kushte strikte, mund të thuhet se FX jashtë shtetit ka forcë gjithëpërfshirëse.

meritë

 • Levë dërrmuese e lartë deri në 3,000 herë
 • Është i sigurt sepse është adoptuar metoda shumë transparente NDD.
 • Është përgatitur një fushatë luksoze bonus
 • Pengesat për depozitën e parë janë të ulëta, kështu që edhe fillestarët mund të jenë të sigurt
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Në përgjithësi, ka një përshtypje të rëndë për sa i përket kushteve, etj.
 • Edhe pse suporton japonisht, nuk mund të pres shumë për sa i përket cilësisë
 • Kostot e transaksionit priren të jenë pak më të larta kur tregtoni
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
3,000 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.0 pips~ Rreth 1 jen (aktual) Deri në rreth 200 jen (aktual) Bonusi i nivelit lart (aktual)
Bonusi i Tregtisë 1 me vlerë 100 JPY
Bonusi Trade 100 është një bonus i zakonshëm i hapjes së llogarisë në FBS.Edhe nëse nuk depozitoni pas hapjes së një llogarie, do të keni mundësi të tregtoni me 100 dollarë, domethënë, ekuivalente me 1 jen në llogari.Bonuset e hapjes së llogarisë janë standarde për Forex të tjera jashtë shtetit, por shuma është e ndryshme për FBS.Nuk është mijëra jen, por është e barabartë me 1 jen, kështu që gama e transaksioneve do të zgjerohet gjithashtu.Fillimisht, hapja e një llogarie është e përgatitur për të provuar tregtarin FX, por me bonusin e hapjes së llogarisë FBS, mund ta provoni plotësisht dhe mund të synoni një shumë të caktuar fitimi me bonusin që keni marrë. Është gjithashtu e mundur të shkoni
Bonus depozite 200% deri në rreth 100 milion jen
FBS ka disa fushata bonusi, por më luksoze është bonusi i depozitave 200% deri në rreth 100 milion jen.Ashtu si bonusi i hapjes së llogarisë, vetë bonusi i depozitave është i njohur në Forex jashtë shtetit.Megjithatë, maksimumi prej rreth 200 milion jen mund të thuhet se është i jashtëzakonshëm si një bonus depozite.Ju mund të dyfishoni fondet tuaja deri në një depozitë prej rreth 200 milion jen dhe të tregtoni, dhe bonusi i depozitës 2% zbatohet jo vetëm për depozitën fillestare, por edhe për depozitat shtesë.Ju do të jeni në gjendje të vazhdoni tregtimin duke rritur vazhdimisht fondet tuaja.Është një bonus mjaft i mirë depozite.

i parë6GemForex(GemForex)

GemForex

Përdorimi i pakufizuar i softuerit të tregtimit automatik (EA) falas!

GemForex është një kompani Forex jashtë shtetit e krijuar nga kompania operative e GemTrade, një shërbim pa EA.Edhe pse është Forex jashtë shtetit, ai gjithashtu ka karakteristikat e Forex vendas, kështu që mendoj se është mjaft e lehtë për tregtarët japonezë për t'u përdorur.Leva maksimale është në thelb 1,000 herë, por nëse koha është e duhur, mund të hapni një llogari me një levë maksimale prej 5,000 herë.Shkalla e uljes së humbjeve është gjithashtu e ulët, dhe ne kemi miratuar një sistem me ulje zero që nuk kërkon rimartesë, kështu që rreziku do të reduktohet ndjeshëm.Diferenca është e ngushtë dhe e qëndrueshme, dhe kostoja e transaksionit mund të thuhet se është në nivelin e FX të brendshëm.

meritë

 • Fushatat e bonusit janë të mrekullueshme dhe mbahen shpesh
 • Leva maksimale është 1,000 herë, dhe në varësi të kohës, 5,000 herë
 • Nëse i plotësoni kushtet, mund të përdorni softuerin e tregtimit automatik (EA) falas aq sa dëshironi
 • Mbështetja në japonisht është e cilësisë së lartë, kështu që mund të jeni të sigurt edhe në rast urgjence.
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Kanë tendencë të jenë pak të ashpër në scalping dhe tregti të mëdha
 • Tregtimi automatik nuk është i mundur në varësi të llojit të llogarisë
 • Disa tarifa të tërheqjes janë konfuze
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
5,000 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.0 pips~ 1 jen (aktual) Deri në 500 milion jen (aktual) Asnjë (aktualisht)
Dhuratë marzhi 1 jen kur hapni një llogari të re
GemForex ofron një bonus të ri hapjeje llogarie nga 2021 dhjetor 12 (e mërkurë) 22:0 deri më 2021 dhjetor 12 (e premte) 24:23:59.Nëse hapni një llogari, dorëzoni ID-në tuaj për verifikimin e identitetit dhe konfirmoni se nuk ka asnjë problem me GemForex, do t'ju jepet një bonus prej 59 jen.Leva bazë do të jetë deri në 1 herë, kështu që ju do të jeni në gjendje të tregtoni 1000 milionë jen vetëm me bonusin.Sigurisht, ju mund të tërhiqni fitimet tuaja.Megjithatë, ju lutemi vini re se llogaritë pa përhapje nuk janë të pranueshme.
Bonus depozite 200% vetëm për fituesit
Në GemForex, gjatë periudhës nga 2021 dhjetor 12 (e mërkurë) 22:0 deri më 2021 dhjetor 12 (e premte) 24:23:59, e njëjtë me bonusin e mëparshëm të hapjes së llogarisë së re, bonus depozite 59% vetëm për fituesit. ofertaBanneri fitues do të shfaqet në faqen time, kështu që le ta kontrollojmë.Nëse fitoni, nëse depozitoni 200 jen, do të merrni një bonus prej 10 jen, dhe totali do të jetë 20 jen.Vetëm llogaritë të gjitha-në-një dhe llogaritë pasqyruese tregtare janë të pranueshme dhe vetëm transfertat bankare marrin një bonus depozite prej 30%.Ju lutemi vini re se pagesat e tjera do të rezultojnë në një bonus depozite 200%.

i parë7TITAN FX(Titan FX)

TITANFX

Forex jashtë shtetit që është më i përshtatshëm për skalping midis shumë opsioneve

TITANFX është një FX jashtë shtetit e themeluar në 2014.Është një Forex jashtë shtetit për tregtarët e rëndë, i nisur fillimisht nga stafi që fillimisht ishte në PepperStone.Përhapja është shumë e ngushtë dhe mund të thuhet se është Forex-i më i mirë jashtë shtetit për ata që mendojnë kryesisht për skalping.Leva maksimale është 500 herë, gjë që është e zakonshme për Forex jashtë shtetit, por stoqet CFD gjithashtu mund të tregtohen me të njëjtën levë maksimale prej 500 herë si çiftet e monedhës.Nuk ka kufi të levës sipas gjendjes së llogarisë.Mjetet e tregtimit janë gjithashtu thelbësore dhe mbështetja japoneze është e përsosur.

meritë

 • Kosto më të ulëta si spread-et dhe tarifat e transaksionit
 • Ju mund të jeni të sigurt se nuk ka kufi për levën për shkak të bilancit të llogarisë
 • Ekzistojnë 4 lloje të platformave duke përfshirë MT3
 • Mbështetja në japonisht është e cilësisë së lartë, kështu që mund të jeni të sigurt edhe në rast urgjence.
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Nuk është një ruajtje e mirëbesimit të pjeshkës që është renditur dhe menaxhuar plotësisht
 • Ekziston gjithashtu një përshtypje se pengesa është disi e lartë për shumën fillestare të depozitës
 • Nuk ka pothuajse asnjë fushatë standarde bonus në Forex jashtë shtetit
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
500 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.0 pips~ Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht)
4 platforma duke përfshirë MT3
TITANFX ka 4 lloje platformash duke përfshirë MT3.Platforma e tregtimit Forex MT4 (MetaTrader 4), pjesa numër një e tregut në botë, MT4 (MetaTrader 5), pasardhësi i MT5 dhe me më shumë funksione porositjeje dhe funksione të shkëlqyera të analizës teknike, në çdo kohë, kudo me MetaTrader duke përdorur një shfletues ueb Do të ketë tre llojet e Tregtarit të Uebit (tregtar në internet) që mund të aksesojnë funksione të ngjashme.Një mënyrë është të provoni gjëra të ndryshme dhe të gjeni atë që funksionon më mirë për ju, ose t'i përdorni ato ndryshe në varësi të situatës.
Mbështetje me cilësi të lartë në japonisht
Nuk kufizohet vetëm në TITANFX, por kur bëhet fjalë për Forex jashtë shtetit, shumë njerëz po pyesin për mbështetjen japoneze.Sidoqoftë, TITANFX ka mbështetje të qëndrueshme në japonisht.Cilësi e lartë, kështu që nuk do të ndiheni të frustruar kur të na kontaktoni.Ka shumë mënyra për të na kontaktuar, duke përfshirë telefonin, bisedën e drejtpërdrejtë dhe emailin, ku biseda e drejtpërdrejtë është veçanërisht e përshtatshme.Mbështetja e bisedës live 24/XNUMX është e disponueshme nga e hëna në të premte.Edhe në rastin më të keq, TITANFX ju jep paqe mendore.

i parë8Bosi i madh(Bosi i madh)

Bosi i madh

Nëse keni një llogari të shpejtë, mund të filloni tregtimin në vetëm 3 minuta!

BigBoss është një FX jashtë shtetit e themeluar në 2013.Ne gjithashtu merremi me kriptovalutat që janë bërë temë e nxehtë, kështu që jo vetëm tregtarët FX, por edhe shumë tregtarë të kriptomonedhave i përdorin ato.Përveç levave të larta deri në 999 herë, bonuset luksoze të depozitave dhe shpërblimet tregtare, mbështetja japoneze me cilësi të lartë dhe një shumëllojshmëri e gjerë metodash depozitimi dhe tërheqjeje janë gjithashtu tërheqëse.Ne kemi marrë një licencë financiare në Saint Vincent dhe Grenadines dhe kemi miratuar një sistem zero-cut që nuk kërkon marzhe shtesë dhe menaxhon tërësisht depozitat e marzhit.Mund të thuhet se Forex jashtë shtetit është i lehtë për të filluar tregtimin dhe i lehtë për t'u përdorur nga një këndvështrim total.

meritë

 • Levë dërrmuese e lartë që rrit efikasitetin e kapitalit deri në 999 herë
 • Bonuset e mrekullueshme të depozitave dhe shpërblimet tregtare
 • Ekipi mbështetës shumëgjuhësh që ofron mbështetje japoneze me cilësi të lartë
 • Metodat e depozitimit dhe tërheqjes janë të konsiderueshme, dhe depozitat dhe tërheqjet janë të shpejta
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Licencë financiare disi e vogël e fituar
 • Edhe pse ne trajtojmë një gamë të gjerë markash, numri në vetvete nuk është aq i madh
 • Platforma e tregtimit është vetëm MT4 (MetaTrader 4).
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
999 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.6 pips~ な し Deri në rreth 88 jen (aktual) Bonusi tregtar (aktual)
Bonus depozitimi deri në rreth 88 jen
BigBoss do të paraqesë një bonus depozite deri në rreth 8 jen gjatë periudhës nga 2021 dhjetori deri më 12 dhjetor 17 si një nga projektet e 12-vjetorit të Krishtlindjeve. Të gjitha depozitat e akumuluara gjatë periudhës nga 31 nëntori deri më 88 dhjetor 2021 do të rivendosen dhe nëse depozitoni përsëri, mund të merrni një bonus deri në rreth 11 jen.Edhe nëse tërhiqeni gjatë periudhës deri më 15 dhjetor dhe nuk keni të drejtë për bonusin e depozitës, do të mund të merrni sërish bonusin e depozitës nëse depozitoni përsëri. Kjo është shuma më e lartë në historinë e fushatës BigBoss, ndaj le ta përdorim atë në mënyrë aktive.
Bonus i dyfishtë tregtimi
Projekti i Krishtlindjeve për 8 vjetorin e BigBoss ka një dhuratë më shumë.Nga data 2021 dhjetor deri më 12 dhjetor 17, bonuset e tregtimit do të dyfishohen. Në Forex Major dhe Forex Minor, një bonus tregtimi i barabartë me 12 jen do të dyfishohet në 31 jen gjatë periudhës së fushatës për çdo transaksion me 2 lot. (Numri i përgjithshëm i loteve të tregtuara çdo javë llogaritet dhe jepet sipas numrit total të loteve) Në CFD-të e kriptomonedhave, bonuset e tregtimit të barazvlefshëm me 1 jen normalisht dyfishohen gjatë periudhës së fushatës në 440 jen për çdo 2 dollarë të tregtuar. (Shuma e bonusit për lot llogaritet për çdo palë monedhe çdo javë dhe jepet sipas numrit total të loteve)

i parë9FXPërtej(FX Beyond)

FXPërtej

FX i lehtë për t'u përdorur jashtë shtetit që sapo ka zbritur në Japoni

FXBeyond është një FX i ri jashtë shtetit që sapo ka zbritur në Japoni në Mars 2021.Në përgjithësi, shumica e njerëzve janë të kujdesshëm ndaj Forex-it të ri jashtë shtetit dhe shumë njerëz janë të vetëdijshëm se ka goditje dhe humbje.Megjithatë, edhe pse tani për tani, mendoj se FXBeyond do të jetë në kategorinë e hiteve në mesin e FX-ve të reja jashtë shtetit.Që nga fillimi i shërbimit, ne kemi zhvilluar shumë fushata bonusi me vlerë të lartë për një kohë të kufizuar, e cila është bërë një temë e nxehtë dhe ka një reputacion shumë të mirë.Faqja zyrtare e internetit, faqja ime, mjetet e analizës së tregtisë, etj. janë të gjitha të pajtueshme me Japoninë dhe të lehta për t'u përdorur.

meritë

 • Ne kemi zhvilluar shumë herë deri tani fushata luksoze bonus
 • Leva maksimale është 1,111 herë, kështu që ju mund të përmirësoni ndjeshëm efikasitetin e kapitalit
 • Tregtarët japonezë mund ta përdorin atë me besim, sepse është plotësisht i pajtueshëm japonez
 • Ekziston një dritare e dedikuar kërkimi për depozitat dhe tërheqjet, kështu që ju mund të jeni të sigurt në rast urgjence
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Që kur sapo u krijua, ka ende shqetësime për performancën e tij operacionale.
 • Megjithëse është një standard, mjeti tregtar është vetëm MT4
 • Bien në sy edhe zëra se ka pabarazi në shpejtësinë e tërheqjes
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
1,111 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.1 pips~ Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht)
Ne kemi mbajtur shpesh fushata bonus luksoze deri më tani
Duket se koha është e keqe dhe fushata e bonusit nuk mbahet tani, por në fakt, fushata e bonusit e FXBeyond është veçanërisht luksoze midis Forex jashtë shtetit.Për shembull, në të kaluarën, kishte një fushatë bonusi prej 2 jen për hapjen e një llogarie, dhe gjithashtu u mbajt një bonus depozite 100%.Në veçanti, kufiri i sipërm i bonusit të depozitave 100% ishte 500 milion jen, kështu që ekziston një mundësi e madhe që fushata të ngjashme bonus të zhvillohen në të ardhmen.Sigurohuni që të kontrolloni shpesh për informacione rreth fushatave bonus.
Ekziston një dritare kërkimi e dedikuar për depozitat dhe tërheqjet
Fatmirësisht, FXBeyond ka një dritare kontakti të dedikuar për depozitat dhe tërheqjet. Kjo nuk kufizohet vetëm në FXBeyond, por kur përdorni Forex jashtë shtetit, depozitat dhe tërheqjet janë pika shumë të rëndësishme. Do të dëshiroja që ju të mund të na kontaktoni. Jam shumë mirënjohës që jam në gjendje të kontaktoj drejtpërdrejt zyrën e dedikuar të hetimit të depozitave/tërheqjeve që nga fillimi pa pasur nevojë të pres për të konfirmuar me departamentin përgjegjës.Për shkak të FXBeyond, ju mund të depozitoni dhe tërhiqni me besim.

i parë10AXIORI(Aksior)

AXIORI

Një aleat i fortë i tregtarëve japonezë që specializohen në tregtimin afatshkurtër

AXIORY është një FX relativisht i ri jashtë shtetit i themeluar në 2015.Megjithatë, shumë tregtarë japonezë po përdorin tashmë AXIORY.Arsyeja është se AXIORY është një Forex jashtë shtetit që është i specializuar në tregtimin afatshkurtër.Ne nuk jemi aktivë në fushatat e bonusit që janë të zakonshme në Forex jashtë shtetit, por jemi të specializuar në gjëra të tilla si scalping, tregtimi ditor dhe tregtimi automatik.Gjithashtu vlerësohet shumë për transparencën e lartë, kostot e ulëta të transaksionit, depozitat dhe tërheqjet.Mjetet e tregtimit përfshijnë jo vetëm standardin MT4 dhe MT5, por edhe cTrader, i cili thuhet se është i pajtueshëm me scalping.

meritë

 • Duke qenë se është një metodë e plotë NDD, transparenca e transaksioneve është e lartë dhe mund të jeni të sigurt
 • Edhe pse ka një kufi në levën bazuar në gjendjen e llogarisë, ai nuk është i rreptë
 • Mbështetje me cilësi të lartë në japonisht, kështu që mund të jeni të sigurt edhe në rast urgjence
 • Ekzistojnë 4 lloje të mjeteve tregtare duke përfshirë MT3 dhe shumë zgjedhje
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Nëse depozitoni dhe tërheqni një shumë të vogël, tarifa do të jetë një barrë e konsiderueshme
 • Nëse bilanci i marzhit është i madh, leva maksimale do të ulet
 • Nuk ka pothuajse asnjë fushatë bonusi që mund të thuhet se janë standarde në Forex jashtë shtetit
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
400 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.0 pips~ Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht)
Kufizimet e levave bazuar në bilancin e llogarisë janë disi të lirshme
Në AXIORY, për të shfrytëzuar me efikasitet sasinë e vogël të fondeve për investim, ne kemi shumëzuar me 1x, 10x, 25x, 50x, 100x, 200x, 300x dhe 400x. Ju mund të zgjidhni nga 8 vlera të ndryshme të levës.Megjithëse leva e lartë është tërheqëse, ajo gjithashtu rrit rrezikun e humbjes.Për të shmangur këtë rrezik, AXIORY ka një kufi të levës bazuar në bilancin e marzhit.Sidoqoftë, do të kufizoheni vetëm pasi bilanci i marzhit të arrijë në 100,001 dollarë.Nëse mendoni për atë në jen japonez, është rreth 1100 jen, kështu që mund të thuhet se kufiri është i lirë.
4 lloje të mjeteve tregtare duke përfshirë MT3
Ekzistojnë tre lloje të mjeteve tregtare të ofruara nga AXIORY: MT4, MT5 dhe cTrader.MT3 është një mjet tregtar i njohur në Forex jashtë shtetit dhe pasardhësi i tij është MT4.Një platformë alternative për këta MetaTrader dhe që tërheq vëmendjen është cTrader.Për shkak se ka mjete të shumta tregtare në dispozicion, ju do të jeni në gjendje të ekzaminoni atë që është më e mira për ju.Nga rruga, përveç mjeteve të tregtimit, AXIORY ofron mjete të dobishme si zona e klientit "MyAxiory", mjeti i llogaritjes së tregtimit, autochartist dhe treguesi i goditjes AXIORY.

i parë11easyMarkets(Tregjet e lehta)

easyMarkets

FX jashtë shtetit me mjete unike

easyMarkets është një Forex jashtë shtetit i krijuar në 2001. Përveç mjeteve origjinale të zhvillimit të easyMarkets, produktet dhe shërbimet financiare që ne trajtojmë janë gjithashtu tërheqëse. Nga dhjetori 2019, faqja zyrtare e internetit dhe faqja ime e easyMarkets janë përkthyer gjithashtu në japonisht, duke e bërë shumë më të lehtë përdorimin e tregtarëve japonezë. Në easyMarkets, në thelb të gjitha llojet e llogarive kanë diferenca fikse dhe pa tarifa transaksioni.Kjo është gjithashtu tërheqëse, por shkalla e anulimit dhe ngrirja e marrëveshjes të instaluara në mjetin origjinal janë gjithashtu një gjë që duhet parë.

meritë

 • Ajo ka një prani të madhe si një dyqan i themeluar prej kohësh që ka qenë në biznes për më shumë se 20 vjet.
 • Licenca të shumta financiare shumë të besueshme
 • Një mjet unik që ju lejon të hapni një llogari vetëm për këtë qëllim
 • Ka mbështetje në japonisht, kështu që mund të jeni të sigurt në rast urgjence
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Megjithëse menaxhimi i veçantë është i plotë, ruajtja e besimit nuk bëhet.
 • Llojet e çifteve të monedhave të trajtuara priren të jenë pak më pak
 • Shuma fillestare e depozitës është pak e lartë, kështu që ajo pikë mund të jetë një pengesë
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
400 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 1.0 pips~ Asnjë (aktualisht) Deri në rreth 20 jen (aktual) Asnjë (aktualisht)
Bonusi i parë i depozitës së marzhit
easyMarkets ofron një bonus të depozitës së parë të marzhit.Le të përfitojmë në mënyrë aktive nga bonusi i depozitave 5%, i cili ka një maksimum prej rreth 100 jen.Siç sugjeron emri, ky bonus vlen vetëm për depozitën e parë.Shuma e kërkuar e depozitës është 1 jen ose më shumë.Nga rruga, përqindja e bonusit është 5% nga 1 jen në 10 jen, dhe 75% kur tejkalon 10 jen. Në rastin e 1%, bonusi maksimal do të jetë 70 jen. Nëse jeni të veçantë rreth 70%, depozitoni 20 jen dhe merrni bonusin maksimal prej 100 jen.dyfishoni paratë.Megjithatë, ju lutemi vini re se bonusi nuk mund të tërhiqet.
Mjet unik EasyMarkets
easyMarkets ka disa mjete unike.Njëra është Anulimi i marrëveshjes. DealCancellation ju lejon të siguroni tregtitë tuaja për periudha kohore 1, 3 ose 6 orë për një tarifë të vogël të përcaktuar nga paqëndrueshmëria e tregut.Edhe nëse tregu lëviz kundër jush, ju mund ta zhbëni atë.Një tjetër është shkalla e ngrirjes.Çmimet janë gjithmonë në lëvizje, dhe edhe nëse dëshironi të tregtoni me një normë të caktuar, nuk e dini kurrë se në cilën drejtim do të lëvizë tregu.Me një normë ngrirjeje, ju mund të blini ose të shisni me një çmim që ndalon për momentin edhe nëse tregu vazhdon të lëvizë.

i parë12iFOREX(iForex)

iFOREX

FX i themeluar prej kohësh jashtë shtetit, i njohur për tregtarët japonezë

iFOREX është një FX e themeluar prej kohësh jashtë shtetit e themeluar në 1996.Për tregtarët japonezë, ai duhet të jetë i njohur dhe shumë prej jush mund të kenë dëgjuar për emrin edhe pse nuk e keni përdorur kurrë. Gjithsesi, iFOREX ka mbështetje të mirë japoneze, dhe bonusi i depozitave është gjithashtu i konsiderueshëm.Leva maksimale është 400 herë, gjë që nuk është shumë e keqe për Forex jashtë shtetit, por të gjitha tarifat e transaksionit janë falas dhe diferenca është fikse në parim, njësoj si për Forex-in vendas.Është një pengesë që nuk mund të përdorni platformat standarde të tregtimit si MT4 dhe MT5 në Forex jashtë shtetit, por edhe nëse e zbritni atë, është një Forex tërheqës jashtë shtetit.

meritë

 • Platformë unike me specifika të thjeshta dhe të lehta për t'u përdorur
 • Fushata e bonusit është e konsiderueshme, kështu që ndihet si një marrëveshje e mirë
 • Lehtë për t'u përdorur sepse nuk ka kufi për levën për shkak të bilancit të llogarisë
 • Faqja zyrtare dhe mbështetja janë plotësisht japoneze, kështu që mund të jeni të sigurt
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • E papërshtatshme për disa njerëz, sepse skalpingja është e ndaluar
 • MT4 dhe MT5, të cilat janë mjete standarde tregtare në Forex jashtë shtetit, nuk mund të përdoren
 • Meqenëse nuk ka mbrojtje besimi, mbetet ankthi në rast emergjence
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
400 herë po な し mund i papërshtatshëm po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.7 pips~ Asnjë (aktualisht) Deri në rreth 22 jen (aktual) Asnjë (aktualisht)
Biletë tregtimi deri në 2,000 dollarë në depozitën e parë
iFOREX do t'ju japë një bonus 1,000% të mirëseardhjes deri në $100 dhe një bonus 5,000% deri në $25.Ju mund të merrni një bonus deri në 2,000 dollarë në depozitën tuaj të parë, që është një maksimum prej rreth 22 jen në jen japonez.Për shembull, nëse depozitoni 500 dollarë ose 1,000 dollarë, 500 dollarë bëhen 1,000 dollarë dhe 1,000 dollarë bëhen 2,000 dollarë.Nëse depozitoni 500 dollarë, merrni 7,000 dollarë.Ky është një bonus depozite në përgjithësi Forex jashtë shtetit, por është mjaft fitimprurës.Le të rrisim fondet tuaja me bonuse dhe të fillojmë tregtimin.
Shumë fushata bonusi
Më parë, përmenda biletën e tregtimit deri në 2,000 dollarë për depozitën e parë, bonusin e depozitës së iFOREX, por iFOREX po zhvillon në mënyrë aktive fushata të tjera bonusi.Për shembull, nëse jeni një përdorues i ri dhe shuma juaj efektive e mbajtjes është midis 1,000 dhe 150,000 3 dollarë, mund të merrni një normë interesi fikse prej 500% mbi shumën totale të shumës suaj efektive të mbajtjes. Mund të merrni deri në 250 dollarë për person, në varësi nëMiqtë tuaj gjithashtu kanë një dhuratë në para deri në XNUMX dollarë.

i parë13Trusti i Tregtarëve(Tregtarët Trust)

Tregtarët Trust

Siç sugjeron emri, FX jashtë shtetit është tërheqës për besueshmërinë dhe transparencën e tij.

TradersTrust është një kompani FX jashtë shtetit e themeluar në 2009. Siç sugjeron emri TradersTrust, ne vlerësojmë besueshmërinë dhe transparencën si ndërmjetës Forex.Specifikimet e tregtimit dhe fushatat e bonusit janë gjithashtu të konsiderueshme, kështu që mund të rekomandohet për fillestarët, si dhe për lojtarët e ndërmjetëm dhe të avancuar.Kompania operuese që ofron shërbime për japonezët nuk ka marrë një licencë financiare, por ata po tregojnë një qëndrim pozitiv ndaj zbulimit të informacionit.Gjithashtu, për shkak se nuk kemi një licencë financiare, ne jemi në gjendje të ofrojmë shërbime tërheqëse nga këndvështrimi i përdoruesit pa kufizime.

meritë

 • Metoda NDD është miratuar, kështu që transparenca e transaksioneve është e lartë.
 • Nëse keni shumë fonde, do të jeni në gjendje të reduktoni kostot e transaksionit
 • Ka një ndjenjë fitimi sepse është aktiv në fushatat bonus
 • Mbështetja në japonisht është e cilësisë së lartë, kështu që mund të jeni të sigurt edhe në rast urgjence.
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Pasiguri për mosmarrjen e licencës financiare
 • Rrëshqitja ndodh, edhe pse jo shpesh
 • Pikat e shkëmbimit janë më negative
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
3,000 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.0 pips~ 1 jen (aktual) Deri në 2,000 milion jen (aktual) Asnjë (aktualisht)
1 jen bonus për hapjen e llogarisë
TradersTrust ofron një bonus hapjeje llogarie prej 1 jen.Bonuset për hapjen e llogarisë janë standarde në Forex jashtë shtetit, por nuk është e pazakontë që bonuset që mund të merren të jenë disa mijëra jen.Në rrethana të tilla, mund të thuhet se është një meritë mjaft e madhe që 1 jen jepen si bonus vetëm duke hapur një llogari si TradersTrust.Për deri në 3 muaj, ju mund të tregtoni cilindo nga 80+ produktet tona CFD pa shpenzuar paratë tuaja.Ju do të jeni në gjendje të provoni plotësisht se çfarë lloj ndërmjetësi Forex është TradersTrust.
100% bonus depozite dhe 200% bonus depozite
Ashtu si bonusi i hapjes së llogarisë, bonusi i depozitave është gjithashtu i njohur në Forex jashtë shtetit. Traders Trust ofron gjithashtu bonuse depozitash, por ka dy lloje: bonus depozite 100% dhe bonus depozite 200%. Bonusi i depozitës 2% do të aplikohet nga një depozitë minimale prej 100 jen dhe do të jepet deri në 10 milionë jen.Bonusi tjetër i depozitës prej 1,000% është i pranueshëm nga një depozitë minimale prej 200 jen dhe do të jepet deri në 20 milionë jen.Është shumë e ndërgjegjshme sepse mund të përdorni dy lloje bonusesh depozitash sipas shumës tuaj të depozitës.

i parë14Tregjet MYFX(Tregu im Fx)

Tregjet MYFX

FX e qëndrueshme jashtë shtetit, njohja e emrit të së cilës në Japoni po rritet me shpejtësi

MYFX Markets është një Forex jashtë shtetit që filloi shërbimin në 2013.Forex jashtë shtetit është vlerësuar për kushtet e tij solide të tregtimit dhe mbështetjen e besueshme të depozitave dhe tërheqjeve, por ishte në vitin 2020 që u publikua uebfaqja zyrtare japoneze.Me fjalë të tjera, vetëm kohët e fundit kemi filluar t'u afrohemi tregtarëve japonezë. Në qershor 2021, ne do të përmirësojmë kushtet dhe shërbimet e tregtimit në një mënyrë më të mirë, duke evoluar në një Forex jashtë shtetit që mund të kënaqë jo vetëm fillestarët, por edhe përdoruesit e ndërmjetëm dhe të avancuar.Meqenëse fushatat e bonusit janë mbajtur në mënyrë aktive, njohja e emrit në Japoni po rritet gjithashtu me shpejtësi.Është gjithashtu një FX jashtë shtetit që mund të pritet në të ardhmen.

meritë

 • Fushata aktive bonus
 • Përhapjet janë përgjithësisht të ngushta, duke i mbajtur kostot të ulëta në tregti
 • Jini të sigurt se nuk ka kufizime në përdorimin e scalping ose tregtimit automatik
 • Ka mbështetje në japonisht, kështu që nuk duhet të shqetësoheni edhe në rastin më të keq
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Jam pak i shqetësuar sepse është vetëm menaxhim i veçantë pa mbrojtje besimi.
 • Jam disi i shqetësuar për besueshmërinë e licencës financiare që kam marrë
 • Nuk ka pothuajse asnjë përmbajtje informacioni ose përmbajtje edukative në lidhje me FX
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
500 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.0 pips~ Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht)
Aktiv në fushatat bonus
Aktualisht, koha është e keqe dhe fushata e bonusit nuk mbahet, por në thelb MYFX Markets është një Forex jashtë shtetit që është aktiv në fushatat e bonusit.Deri më tani, ne kemi zhvilluar fushata bonusi që mund të thuhet se janë standarde në Forex jashtë shtetit, të tilla si bonuse për hapjen e llogarisë dhe bonuse depozitash.Shumë prej tyre janë aktualisht në pauzë, por ka të ngjarë që fushatat e bonusit të rifillojnë gradualisht në të ardhmen dhe pritet të planifikohen fushata të reja bonusi.Nëse hapni një llogari në kohën kur mund të merrni shumë bonuse, mund të tregtoni me një çmim të shkëlqyeshëm.
Ofrohet mbështetje për gjuhën japoneze
Edhe pse nuk kufizohet në tregjet MYFX, ka shumë njerëz që shqetësohen për mbështetjen japoneze në Forex jashtë shtetit. MYFX Markets ofron mbështetje në japonisht dhe ka shumë mënyra për ta bërë këtë.Ju mund të bëni pyetje duke përdorur bisedën e drejtpërdrejtë që mund t'i përgjigjet në kohë reale, emailet që nuk janë të lidhura me kohë, telefoni i rekomanduar për ata që duan të flasin drejtpërdrejt, LINE, që mund të thuhet se është mjeti më i njohur dhe më metodë e përshtatshme për veten në atë kohë. .Përveç cilësisë së mbështetjes, ajo ka një reputacion për përgjigjen e shpejtë, kështu që ju mund të ndjeheni të lirë të na kontaktoni.

i parë15LAND-FX(Toka FX)

LAND-FX

FX globale jashtë shtetit me kosto të ulët transaksioni

LAND-FX është një FX jashtë shtetit e themeluar në 2013.Përveç ofrimit të shërbimeve në Japoni, është gjithashtu një Forex jashtë shtetit që është aktiv globalisht.Në fakt, ne kemi zyra shitjesh në MB, Filipine, Singapor, Indonezi, Malajzi, Egjipt, Kinë dhe Rusi.Kushtet e tregtimit dhe kushtet e bonusit janë tërheqëse, dhe shumë tregtarë japonezë e përdorin atë sepse është ideal për tregtimin automatik dhe skalping me MT4 / MT5.Sidomos kostoja e transaksionit është e ulët, dhe nëse është vetëm kostoja e transaksionit, duket se është një ndeshje e mirë me FX vendas. Ka shumë tregtarë që po bëjnë para të mira me LAND-FX.

meritë

 • Fushatat e bonusit janë të mrekullueshme dhe mbahen shpesh
 • Leva mund të jetë deri në 500 herë për të përmirësuar efikasitetin e kapitalit
 • Transaksionet me kosto të reduktuara si spread-et dhe tarifat e transaksionit janë të mundshme
 • Ka mbështetje në japonisht, kështu që nuk duhet të shqetësoheni edhe në rastin më të keq
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Jam pak i shqetësuar sepse është vetëm menaxhim i veçantë pa mbrojtje besimi.
 • Disa lloje llogarish nuk kualifikohen për fushata të ndryshme
 • Ka zëra edhe për rrëshqitje, ndaj bëni kujdes
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
500 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.7 pips~ Asnjë (aktualisht) Deri në 50 milion jen (aktual) Bonusi standard i llogarisë (aktual)
Rinisni bonusin LP ekuivalent me bonusin e depozitës
LAND-FX ka një bonus të rifillimit të LP, i cili është një bonus depozite.E njëjta shumë me shumën e depozitës do të jepet si bonus.Për shembull, nëse depozitoni 10 jen, do të merrni një bonus prej 10 jen, i cili është i njëjtë me shumën e depozitës. 10 jen bëhen 20 jen.Një bonus 50% do të jepet çdo herë derisa të arrijë një maksimum prej 100 jen.Me fjalë të tjera, jo vetëm depozita e parë, por edhe çdo depozitë shtesë derisa bonusi total të arrijë në 50 jen do të jepet një bonus 100%.Meqë ra fjala, nga data 2021 mars 3 do të quhet “Rinistart LP Bonus”, por përmbajtja është e njëjtë me bonusin e mëparshëm LP.
Bonus standard i llogarisë
LAND-FX gjithashtu ofron bonuse për llogaritë standarde.Ekzistojnë dy lloje të llogarive standarde: një bonus depozite 10% dhe një bonus rikuperimi 5%. Bonusi i depozitës prej 2% është si një kthim i parave të gatshme që mund të merrni kur plotësoni numrin e specifikuar të loteve, dhe bonusi i rikuperimit prej 10% është një i ashtuquajtur bonus që mund të përdoret për tregtimin e fondeve.Cashback gjithashtu mund të tërhiqet.Është tërheqëse për ata që përdorin llogarinë standarde dhe mund të jetë mjaft fitimprurëse, por ka disa pjesë ku pengesa është paksa e lartë si bonus.

i parë16HotForex(Forex i nxehtë)

HotForex

Forex jashtë shtetit me bonuse tërheqëse dhe reputacion të lartë në mbarë botën

HotForex është një Forex jashtë shtetit i krijuar në 2010.Forca e lartë e përgjithshme, duke përfshirë bonuset luksoze, është vlerësuar në mbarë botën.Shumëllojshmëria e stoqeve që trajtojmë është e bollshme dhe ne mund të eksplorojmë mundësi të ndryshme në tregtim.Me një levë maksimale prej 1,000 herë dhe levë të lartë, ju mund të rrisni efikasitetin e kapitalit tuaj dhe nëse merrni një bonus me bonusin e depozitës 100% që mbahet gjithmonë, do të jeni në gjendje të tregtoni duke rritur fondet tuaja. Metoda NDD (No Dealing Desk) dhe adoptimi i një sistemi me prerje zero pa thirrje margjinash janë gjithashtu perfekte.

meritë

 • E përkryer për sa i përket efikasitetit të kapitalit me një levë maksimale prej 1,000 herë
 • Fushatat e bonusit janë të konsiderueshme dhe mbahen në mënyrë aktive
 • Klasi i lartë në industri me një shumëllojshmëri të gjerë të markave të trajtuara
 • Mbështetje japoneze me cilësi të lartë, kështu që mund të jeni të sigurt edhe në rast urgjence
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Kostot e transaksionit priren të jenë pak më të larta
 • Disa pjesë të faqes zyrtare të internetit dhe mjetet janë të pamjaftueshme në japonisht
 • Disa bonuse nuk kanë një veçori jastëk
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
1,000 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.0 pips~ Asnjë (aktualisht) Derisa shuma e depozitës të arrijë në rreth 550 milion jen (aktual) 50% bonus mirëseardhjeje, 100% bonus krediti (aktual)
HotForex 100% Bonus Supercharged
Bonusi i mbingarkesës 100% është i barabartë me një bonus depozite në Forex në përgjithësi jashtë shtetit.Cashback do të jepet përveç 100% të shumës së depozitës. Bonusi i depozitës 100% mund të merret vazhdimisht derisa shuma e depozitës të arrijë rreth 550 milion jen, dhe kthimi i parave do të jepet 1 dollarë për transaksion të 10 loti (2 monedhë).Mund të thuhet se është një fushatë bonusi shumë bujare sepse do të jetë e pranueshme për cashback derisa totali të arrijë në 4 milionë monedhë.Sidoqoftë, ju lutemi vini re se do t'ju kërkohet të bëni një depozitë prej 1 dollarë, domethënë rreth 250 jen ose më shumë në një depozitë.
50% bonus mirëseardhjeje dhe 100% bonus krediti
Bonusi i mirëseardhjes prej 50% është një sistem ku mund të merrni një bonus kur hapni një llogari të re dhe bëni një depozitë, dhe një bonus 50% do të jepet për depozitat prej 5500 dollarë, domethënë rreth 50 jen ose më shumë. Bonusi i mirëseardhjes prej 50% i nënshtrohet një llogarie mikro.Nëse zgjidhni mikro-llogarinë MT4 si lloj llogarie dhe aplikoni për bonus nga Faqja ime, kushtet e grantit do të pastrohen. Bonusi i kredisë 100% është një sistem që dyfishon marzhin nëse depozitoni 100 dollarë, domethënë rreth 1 jen ose më shumë.Është e nevojshme të depozitoni 1000 dollarë ose më shumë në llogarinë premium dhe llogarinë mikro, dhe gjithashtu është e nevojshme të aplikoni për mbështetje paraprakisht.

i parë17VirtueForex(VirtuForex)

VirtueForex

Shkëmbimi i parë hibrid i industrisë

VirtueForex është një FX jashtë shtetit e themeluar në 2013.Megjithatë, vetëm në fillim të vitit 2020 kompania hyri plotësisht në tregun japonez.A nuk ka shumë njerëz që e dinë emrin dhe ekzistencën e VirtueForex në SNS etj. në Forex-in e famshëm jashtë shtetit me bazë në Panama?Në fakt, ka ende shumë zëra që rekomandojnë VirtueForex në SNS, dhe njohja e emrit të tij po rritet vazhdimisht.Sidoqoftë, ekziston gjithashtu një histori që shumë nga zërat që rekomandojnë VirtueForex në SNS janë bashkëpunëtorë të VirtueForex.Ato gradualisht po bëhen më të besueshme, por termat dhe kushtet e tyre janë mesatare.

meritë

 • Faqja zyrtare është plotësisht japoneze dhe e lehtë për t'u parë
 • Fondet e përdoruesve janë të ndara në mënyrë rigoroze
 • Lehtë për të filluar jo vetëm tregtimin, por edhe filialin
 • Ka shumë përmbajtje video siç janë mësimet FX
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Kostoja e transaksionit duket pak e shtrenjtë kur tregtohet
 • Edhe pse ka një tendencë përmirësimi, disa shqetësime mbeten në aspektin e besueshmërisë
 • Nuk ka shumë fushata bonusi që mund të thuhet se janë standarde në Forex jashtë shtetit
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
777 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.9 pips~ Asnjë (aktualisht) Deri në 1,000 milion jen (aktual) Asnjë (aktualisht)
Bonus depozitimi 100% në llogarinë Super Bonus
VirtueForex ka krijuar rishtazi një llogari super bonus, dhe llogaria super bonus tani jep një bonus 100% në shumën e depozitës. Kur depozitoni në llogarinë MT4, VirtueForex do të shtojë fonde (bonus) në llogarinë MT4 sipas shumës së depozitës.Bonuset e depozitave mund të përdoren për tregtim dhe nuk ka kufizime për tërheqje për fitimet e fituara nga tregtimi.Kufiri i sipërm i grantit të bonusit është 1,000 milionë jen, 100,000 USD për llogaritë në USD dhe nuk mund të tërhiqni vetëm bonusin.Gjithashtu, pavarësisht nga fitimi apo humbja, nëse tërheq qoftë edhe një pjesë të gjendjes së llogarisë, shuma e bonusit të dhënë do të jetë 0, ndaj bëni kujdes.
Përmbajtja e përmirësuar e videos
VirtueForex ka përgatitur një program mësimi video në mënyrë që edhe ata që janë të rinj në investimet FX të mund të fillojnë tregtimin FX me besim. Ai shpjegon në një mënyrë të lehtë për t'u kuptuar njohuritë e nevojshme për tregtimin, si për shembull se si funksionon FX, si të tregtohet, si të lexohen treguesit ekonomikë, analizat e grafikëve dhe si të menaxhohen rreziqet, nga bazat tek aplikacionet.Për më tepër, transmetuesit ekskluzivë të lajmeve të VirtueForex shpjegojnë parashikimet e tregut të analizuara nga analistë teknikë dhe tendencat më të fundit të aksioneve dhe kurseve të këmbimit në të gjithë botën në orën 8:XNUMX të mëngjesit çdo ditë në Daily Market News në një mënyrë të lehtë për t'u kuptuar.

i parë18Vështrim tregtar(Pamje tregtare)

Pamje tregtare

Mjedis tregtimi me kosto të ulët dhe me specifika të larta

Tradeview është një kompani e ashtuquajtur FX e klasës së mesme jashtë shtetit e themeluar në 2004.Në mënyrë të pazakontë për Forex jashtë shtetit, ne nuk mbajmë asnjë fushatë bonusi si shpërblimet për hapjen e llogarisë dhe bonuset e depozitave.Në atë masë, ne po përmirësojmë mjedisin tregtar dhe mjetet e tregtimit.Prandaj, mund të thuhet se Forex jashtë shtetit është për përdoruesit e ndërmjetëm dhe të avancuar dhe jo për fillestarët.Ne adoptojmë një metodë të plotë NDD (No Dealing Desk) për tregtimin dhe të gjitha porositë e përdoruesve rrjedhin drejtpërdrejt në treg.Nuk ka akte mashtruese si manipulime tregtare, ndalim gjuetie, zgjerim të përhapjes etj., dhe ju mund të kryeni tregti shumë transparente.

meritë

 • Duke qenë se është një metodë e plotë NDD, transparenca e transaksioneve është e lartë dhe mund të jeni të sigurt
 • Kosto e ulët për shkak të diferencave të ulëta dhe tarifave të transaksionit
 • Shkallë e lartë lirie sepse nuk ka kufizime strikte siç janë aktet e ndaluara dhe kufizimet e transaksioneve
 • Ekzistojnë 4 lloje të mjeteve tregtare duke përfshirë MT4 dhe shumë zgjedhje
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Edhe pse ekziston një faqe interneti zyrtare japoneze, sasia e informacionit është e kufizuar
 • Megjithëse ka mbështetje për gjuhën japoneze, cilësia e korrespondencës është delikate
 • Nuk ka asnjë fushatë bonusi që mund të thuhet se është një standard në Forex jashtë shtetit
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
500 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.0 pips~ Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht)
Transparenca e transaksionit është e lartë sepse është një metodë e plotë NDD
Tradeview përdor një metodë të plotë NDD (No Dealing Desk).Meqenëse nuk ka asnjë tregtar shkëmbimi të instaluar, porositë e përdoruesve në thelb rrjedhin drejtpërdrejt te banka e mbuluar ose LP (ofruesi i likuiditetit).Transparenca dhe besueshmëria e tarifës sigurohet sepse sistemi lidh porosinë e përdoruesit me kapakun që ofron tarifën më të mirë.Sa më shumë përdorues të tregtojnë, aq më fitimprurëse është ana e tregtarit Forex, kështu që nuk ka nevojë të manipuloni në mënyrë të paligjshme tregtitë për përfitimin e tyre, kështu që ajo pikë është gjithashtu e sigurt.
4 lloje të mjeteve tregtare duke përfshirë MT4
Ekzistojnë katër lloje të mjeteve tregtare të disponueshme në Tradeview, duke përfshirë MT4.Në mënyrë të veçantë, ju mund të zgjidhni nga katër opsione: MT4, MT4, cTrader dhe Currenex.MT5 është bërë një standard në Forex jashtë shtetit dhe shumë tregtarë në mbarë botën përdorin MT4.Megjithatë, vetëm për shkak se përdoret shumë nuk do të thotë se është i lehtë për t'u përdorur.Rezultatet e tregtisë ndryshojnë në varësi të lehtësisë së përdorimit të mjeteve të tregtimit, kështu që Tradeview, e cila ofron mjete të ndryshme tregtare, mund të thuhet se është shumë e ndërgjegjshme.Ju në fakt mund të përdorni mjetin e tregtimit për të krahasuar dhe konsideruar.

i parë19MGK International(MGK International)

MGK International

Edhe pse është i vogël, është mjaft një FX jashtë shtetit

MGK International është një Forex jashtë shtetit që filloi shërbimin në 2012. Para se të ndryshonte në emrin MGK International, ajo operohej si FX jashtë shtetit të quajtur "MGK GLOBAL".Për ta thënë troç, MGK International është një prani mjaft e vogël në mesin e Forex jashtë shtetit.A nuk ka shumë njerëz që në fakt e dinë tani?Megjithatë, vetëm për shkak se është i vogël nuk do të thotë se është një problem i madh.Kur bëhet fjalë për kushtet dhe shërbimet, është mjaft e mirë.

meritë

 • Përhapja standarde më e ulët e industrisë e realizuar vetëm nga tregtimi STP
 • Ekzekutimi më i shpejtë i porosive në industri pa ndërhyrje nga tregtari
 • Adoptoni MetaTrader 4, i cili përdoret nga tregtarët në të gjithë botën
 • Jini të sigurt që mbetjet ndahen dhe menaxhohen në nivelin më të lartë.
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Licenca financiare që kam marrë është minore dhe jam ende e shqetësuar
 • Për shkak se është i vogël, rishikimet dhe informacioni priren të jenë të vogla
 • Edhe pse ka mbështetje, reagimi dhe përgjigja priren të jenë të dobëta
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
777 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.5 pips~ Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht)
Përhapja është e mundur vetëm me tregtimin STP
MGK International përdor tregtimin STP. STP është një akronim për "Straight Through Processing" dhe MGK International, e cila miraton tregtimin STP, i referohet normës së institucionit financiar të mbuluar dhe i shton një diferencë normës. Ai do të jetë në formën e paraqitjes së tij tek tregtari.Diferenca midis normës së kuotuar nga pala e mbuluar dhe normës së kuotuar për tregtarin është fitimi për MGK International.Sa më shumë mbulim të keni, aq më i favorshëm do të jeni në gjendje të jepni ofertë me norma, kjo është arsyeja pse diferencat mund të mbahen të ulëta.
Menaxhimi i ndarjes në nivelin më të lartë
MGK International ka bashkëpunuar me bankat kryesore për të garantuar sigurinë dhe mbrojtjen e fondeve të përdoruesve sipas standardeve më të larta.Fondet e përdoruesit do të menaxhohen drejtpërdrejt në një llogari të hapur në emër të përdoruesit në një bankë, jo në bankën përfituese të MGK International.Si i tillë, përdoruesit e MGK International mund të ushtrojnë kontroll dhe besim të plotë mbi investimet e tyre.Disa njerëz mund të shqetësohen për menaxhimin e segregacionit si një mjet për menaxhimin e fondeve, por MGK International është i vetëdijshëm dhe i vë në praktikë standardet më të larta të menaxhimit të segregacionit.

i parë20Tregjet Milton(Milton Markets)

Milton Markets

Forex Global me pengesa të ulëta dhe të lehtë për t'u kuptuar

Milton Markets është një Forex relativisht i ri jashtë shtetit i themeluar në 2015.Ne po përmirësojmë në mënyrë aktive kushtet e tregtimit, mbështetjen e gjuhës japoneze, fushatat bonus, etj., dhe po evoluojmë në një Forex të lehtë për t'u përdorur dhe tërheqës jashtë shtetit.Ndoshta për këtë arsye, shumë njerëz priren të rekomandojnë Milton Markets në SNS të ndryshme.Do të gjeni gjithashtu shumë informacione. Milton Markets duket se është i vetëdijshëm për gjëra të tilla si pengesa të lehta për t'u kuptuar dhe të ulëta që nga fillimi, dhe ne mund të shohim qëndrimin e përhapjes së tregtimit të FX tek më shumë njerëz.Gjithashtu, përhapjet e ngushta vlerësohen veçanërisht.

meritë

 • Leva është deri në 1000 herë, kështu që ju mund të përmirësoni efikasitetin e kapitalit
 • Fushatat e bonusit janë të konsiderueshme dhe mbahen shpesh
 • Ekziston një sistem garancie për rrëshqitje, kështu që mund të jeni të sigurt edhe në rast urgjence
 • Faqja zyrtare dhe mbështetja janë japoneze dhe të lehta për t'u kuptuar
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Ka edhe histori që kompania mëmë ka shkaktuar probleme në të kaluarën
 • Edhe pse është një standard, platforma tregtare është vetëm MT4
 • Licenca financiare është disi e vogël, ndaj ka disa shqetësime
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
1,000 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.2 pips~ Asnjë (aktualisht) Deri në një total prej 10 jen (aktual) Asnjë (aktualisht)
10% bonus depozite për fushatën e fundvitit
Në Milton Markets, nga 2021 dhjetori 12 (e premte) deri më 3 dhjetor 2021 (e diel) GMT, llogaria FLEX, llogaria SMART, mbajtësit e llogarisë ELITE dhe mbajtësit e llogarive të reja Nëse bëni një depozitë në llogaritë SMART ose ELIET me një kod promocional, ju do të merrni një bonus depozite prej 12%.Për më tepër, gjatë periudhës, mund të depozitoni sa herë të doni derisa shuma totale e bonusit të arrijë në 31 jen.Megjithatë, pas depozitimit me kodin e promocionit, është e nevojshme të ndiqni dhe retweet llogarinë zyrtare të Milton Markets në Twitter dhe të jepni numrin e llogarisë përmes Twitter DM.
Ekziston një sistem garancie për rrëshqitje
Milton Markets ka një sistem garancie për rrëshqitje. Plotësoni të katër kushtet: "gjerësia e rrëshqitjes është 1 pip ose më shumë", "koha e ekzekutimit është 500 ms ose më shumë", "koha e ekzekutimit është e ndryshme nga 60 minuta para ose pas hapjes/mbylljes së tregut" dhe "koha e ekzekutimit është e ndryshme se 30 minuta para ose pas njoftimeve të indeksit, lajmeve, etj." Nëse po, diferenca midis çmimit të porosisë dhe çmimit të ekzekutimit (rrëshqitje) do të paguhet në llogarinë e përdoruesit.Rrëshqitja është një nga gjërat që tregtarët duan të shmangin më shumë.Nga ana tjetër, jam mirënjohës dhe i ndërgjegjshëm që kam një sistem garancie në këtë formë.

i parë21Tregjet IFC(IFC Tregjet)

Tregjet IFC

Forex unik i themeluar prej kohësh jashtë shtetit që dallon nga Forex të tjera jashtë shtetit

IFC Markets është një kompani jashtë shtetit FX e themeluar në vitin 2006.Si një FX jashtë shtetit e lidhur me Grupin e famshëm IFCM, ne po zhvillojmë produkte dhe shërbime unike që nuk gjenden në FX të tjera jashtë shtetit.Megjithatë, duke qenë se është një Forex i themeluar prej kohësh jashtë shtetit, ka besim dhe arritje.Leva maksimale është përgjithësisht 400 herë, por përveç shërbimeve unike si shërbimi i interesit maksimal 7%, ka edhe mjete unike si "NetTradeX".Përveç menaxhimit të veçantë, ne kemi miratuar gjithashtu një sistem zero-cut që nuk kërkon kredi shtesë.Nuk ka asnjë problem me licencën financiare dhe kam përshtypjen se pjesët bazë që priten nga FX jashtë shtetit janë të mbuluara.

meritë

 • Me shërbimin e interesit deri në 7%, fondet tuaja do të rriten gjithnjë e më shumë
 • Mjeti unik tregtar "NetTradeX" është shumë funksional dhe i lehtë për t'u përdorur
 • Ka shumë mundësi sepse ka shumë lloje të markave të trajtuara
 • Ju mund të tregtoni duke i mbajtur tarifat e transaksionit të ulëta
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Pikat e shkëmbimit janë shkëmbime negative të dukshme
 • Edhe pse suporton japonisht, nuk mund të pres shumë për sa i përket cilësisë
 • Ka shumë pengesa kur bëhet fjalë për depozitimin e parave në një llogari.
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
400 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.5 pips~ Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht)
Shërbimi i interesit deri në 7%
IFC Markets ka një shërbim që fiton interes me marzh të lirë.10% për 0 lote ose më pak, 10% për 30 deri në 1 lote, 30% për 50 deri në 2 lote, 50% për 70 deri në 4 lote, 70 lote ose më shumë Norma e interesit (interesi vjetor) është 7%.Interesi llogaritet mbi fondet e pashfrytëzuara/marzhin e lirë dhe interesi akumulohet çdo ditë në orën 00:00 CET.Në fund të muajit, shuma e akumuluar do të pasqyrohet në llogarinë tuaj tregtare.Megjithatë, ju lutemi vini re se llogaritë islame pa shkëmbim nuk fitojnë interes.
Mjet origjinal tregtar me performancë të lartë "NetTradeX"
MetaTrader 4 dhe MetaTrader 5 priren të jenë më të njohura në Forex jashtë shtetit.Përveç të dyjave, IFC Markets ofron një mjet tregtar të pronarit të quajtur NetTradeX për tregtarët profesionistë.Për shkak se është një mjet tregtar unik, "NetTradeX" ofrohet vetëm në IFC Markets. "NetTradeX" është një mjet tregtimi me performancë të lartë, kështu që duhet ta provoni një herë.Edhe nëse "NetTradeX" nuk është i përshtatshëm për ju, IFC Markets ofron gjithashtu MetaTrader4 dhe MetaTrader5, kështu që ju mund të jeni të sigurt.

i parë22Bitterz(E hidhur)

Bitterz

Shkëmbimi i parë hibrid i industrisë

Bitterz filloi funksionimin në prill 2020.Është një kompani në zhvillim që mund të tregtojë me një levë maksimale prej 4 herë.Anëtarët themelues janë të gjithë japonezë, dhe ka njerëz nga disa kompani të listuara, inxhinierë, zhvillues të sistemit të bllokut dhe agjentë FX.Megjithatë, edhe një shkëmbim i bërë në Japoni nuk është nën kontrollin e Agjencisë Japoneze të Shërbimeve Financiare.Ka disa pjesë që nuk i kuptoj sepse është një kompani e re, por është një kompani që mund të gëzojë monedhën virtuale FX me rregulla të thjeshta.

meritë

 • Rregullat e tregtimit janë të thjeshta dhe të lehta për t'u kuptuar
 • Ju mund të tregtoni kriptovaluta me MT5
 • Ju mund të tregtoni monedhën virtuale me levë të lartë deri në 888 herë
 • Ka mbështetje në japonisht, kështu që mund të jeni të sigurt në rast urgjence
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Mbetet paqartësi në pjesën që nuk ka marrë licencë financiare
 • Zgjedhje e kufizuar pasi nuk ka shumë marka në dispozicion
 • Pak i ashpër për skalping dhe transaksione të mëdha
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
888 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
i panjohur Rreth 5,000 jen (aktualisht) Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht)
Hapni një llogari falas dhe merrni një bitcoin të barabartë me 5,000 jen
Në Bitterz, nga 2021 dhjetor 12 (e hënë) 20:00:00 (UTC+00) deri më 9 dhjetor 2021 (e premte) 12:24:23 (UTC+59), 59 duke hapur një llogari falas Ne po kryejmë një fushatë për të paraqitur Bitcoin ekuivalent me Yen japonez.Ai korrespondon me bonusin e hapjes së llogarisë në Forex në përgjithësi jashtë shtetit.Mund të tregtoni menjëherë me një llogari reale pa depozituar para dhe mund të tërhiqni fitime.Meqenëse Bitcoin-in aktual mund ta merrni vetëm duke hapur një llogari, mund të thuhet se është një fushatë bujare si një bonus për hapjen e llogarisë.E përkryer për të provuar kriptomonedhën FX.
Tregtoni kriptovaluta me MT5
Bota po bëhet gjithnjë e më shumë pa para.Japonia ka ende një rrugë të gjatë për të bërë, por ndoshta ka shumë njerëz që janë interesuar për kriptovalutat teksa po vjen vala globale e pagesave pa para.Megjithatë, pengesat psikologjike për monedhën virtuale FX nuk mund të injorohen. Me Bitterz, ju mund të filloni monedhën virtuale FX me rregulla të thjeshta dhe mund të përdorni MT4, versionin pasardhës të MT5, i cili është bërë një platformë standarde tregtare për FX jashtë shtetit. Bitterz është me të vërtetë një shkëmbim që vret dy zogj me një gur.Nëse jeni të interesuar, duhet të sfidoni veten me Bitterz.

i parë23IronFX(Iron FX)

IronFX

Forex jashtë shtetit që po përpiqet të rifitojë besimin tani

IronFX është një FX jashtë shtetit e themeluar në 2010.Shumë prej jush mund të kenë dëgjuar për emrin, dhe në fakt është një prani e njohur për tregtarët japonezë.Megjithatë, për të qenë i sinqertë, imazhi nuk është shumë i mirë.Sepse telashet që kanë ndodhur në të kaluarën janë ende të vazhdueshme.Duket sikur ata ende po punojnë shumë për të rifituar besimin. Ekzistojnë 6 lloje të llojeve të llogarive në dispozicion, ju mund të filloni të tregtoni edhe me një shumë të vogël, dhe ka shumë aksione të trajtuara.Mund të thuhet se është një FX jashtë shtetit që do të doja ta prisja në të ardhmen me sy të ngrohtë.

meritë

 • Leva është deri në 1,000 herë, kështu që ju mund të përmirësoni ndjeshëm efikasitetin e kapitalit
 • Fushata e bonusit është e konsiderueshme, kështu që ndihet si një marrëveshje e mirë
 • Pika e lartë e shkëmbimit është e klasit të lartë midis FX jashtë shtetit
 • Faqja zyrtare e internetit gjithashtu mbështet japonezët, dhe mbështetja japoneze e mbështetjes është gjithashtu e cilësisë së lartë.
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Ka disa fusha shqetësuese që kur ata u tërhoqën nga tregu japonez në të kaluarën.
 • Imazhi i telasheve të së kaluarës është i keq dhe është i zgjatur
 • Meqenëse nuk ka mirëmbajtje besimi vetëm me menaxhim të veçantë, ka ende ankth në rast emergjence
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
1,000 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.0 pips~ Asnjë (aktualisht) Deri në rreth 176,000 jen (aktual) Asnjë (aktualisht)
3 lloje bonusesh depozitash
IronFX ka tre lloje bonusesh depozitash: Bonus Ndarje (100% bonus depozite), Bonus Power (40% bonus depozite) dhe Bonus Hekuri (20% bonus depozite).Të gjitha ato mbahen gjatë gjithë kohës, kështu që ju mund t'i përdorni ato në çdo kohë.Bonusi i ndarjes nuk ka kufi të sipërm, por kushtet janë të ndërlikuara dhe fitimi dhe humbja janë gjithmonë gjysmë e gjysmë me IronFX.Bonusi i energjisë është i kufizuar në rreth 3 jen japonez, dhe bonusi i hekurit është i kufizuar në rreth 176,000 jen japonez.Ju mund të përdorni të gjitha bonuset e depozitave duke përdorur llogari të ndryshme, por kushtet janë disi të komplikuara.
Mbështetja japoneze është gjithashtu e cilësisë së lartë
Faqja zyrtare e IronFX mbështet gjuhën japoneze, dhe mbështetja gjithashtu mbështet gjuhën japoneze.Në veçanti, mund të thuhet se cilësia e mbështetjes japoneze është mjaft e lartë.Kërkimet mund të bëhen në mënyra të ndryshme, si me telefon, email dhe bisedë, por pavarësisht se cila metodë zgjidhni, përgjigja është relativisht e shpejtë dhe e sjellshme.Duket se ata po përpiqen të rifitojnë besimin duke marrë parasysh problemet e kaluara dhe përgjigja e tyre ndaj përdoruesve japonezë është përmirësuar.Sigurisht, cilësia do të ndryshojë disi në varësi të stafit që merret me të, por ju mund të jeni të sigurt për mbështetjen.

i parë24FXDDMore(FX Dee Dee)

FXDD

Një dyqan i themeluar prej kohësh që mund të thuhet se është një pionier që u përhap jashtë FX në Japoni

FXDD është një kompani FX jashtë shtetit e themeluar në Shtetet e Bashkuara në 2002.Tani ka mjaft opsione për FX jashtë shtetit, por mund të thuhet se është një kompani e themeluar prej kohësh në mesin e tyre.Për shkak se është një dyqan i krijuar prej kohësh, është i njohur dhe ka një histori deri tani.Aktualisht, leva maksimale në FX vendase është e rregulluar në 25 herë, por kur filloi rregullimi, shumë tregtarë erdhën në FXDD, e cila u fokusua në mbështetjen e gjuhës japoneze.Që nga ajo kohë, ne kemi kuptuar me vendosmëri nevojat e tregtarëve japonezë dhe operojmë me një shkallë të lartë kënaqësie, por kohët e fundit mund të shtyhet disi nga Forex të tjerë jashtë shtetit.

meritë

 • Faqja zyrtare është plotësisht japoneze dhe e lehtë për t'u parë
 • Shumë mjete për t'ju ndihmuar me tregtimin tuaj
 • Për sa i përket pikave të shkëmbimit, është po aq i favorshëm sa FX vendas
 • Mbështetja japoneze është e disponueshme pothuajse 24 orë në ditë, kështu që mund të jeni të sigurt
 • Kostot e transaksionit mund të reduktohen ndjeshëm në varësi të llogarisë

cen

 • Megjithëse është FX jashtë shtetit, sistemi i prerjes zero nuk është miratuar
 • Mbetet paqartësi për besueshmërinë e licencave financiare
 • Nuk ka pothuajse asnjë fushatë bonusi që mund të thuhet se janë standarde në Forex jashtë shtetit
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
500 herë な し po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.0 pips~ Asnjë (aktualisht) 10% e shumës së depozitës (aktuale) Asnjë (aktualisht)
Fushata e bonusit të depozitave 10% për Krishtlindje
FXDD po ​​drejton një fushatë bonusi të depozitave për Krishtlindje 12% nga 15 deri më 12 dhjetor.Nëse bëni një depozitë në llogarinë tuaj tregtare gjatë kësaj periudhe të fushatës, bonusi 31% do të reflektohet automatikisht në shumën e depozitës. Të gjithë mbajtësit e llogarive FXDD Trading kanë të drejtë për fushatën dhe të gjitha depozitat kanë të drejtë për fushatën e bonusit pavarësisht nga mënyra e depozitimit.Ju lutemi vini re se mund të duhen 10 deri në 10 ditë pune që bonusi të pasqyrohet pas depozitimit.Një dhuratë për Krishtlindje nga FXDD.
Mbështetja japoneze e disponueshme pothuajse 24 orë në ditë
FXDD ofron mbështetje japoneze pothuajse 24 orë në ditë.Mbështetje telefonike nga ora 6:5 e mëngjesit (e hënë) deri në 55:7 e mëngjesit (e shtunë) sipas kohës së Japonisë gjatë kohës së verës së SHBA-së dhe nga ora 6:55 e mëngjesit (e hënë) deri në XNUMX:XNUMX e mëngjesit (e shtunë) me kohën e Japonisë gjatë kohës dimërore të SHBA-së .Përveç telefonatave, mund të na kontaktoni edhe me email ose chat.Fillimisht, FXDD ishte një Forex jashtë shtetit që përqendrohej në shërbimet për japonezët, kështu që mund të presim cilësinë e mbështetjes së gjuhës japoneze.Faqja zyrtare e internetit gjithashtu mbështet gjuhën japoneze dhe është e lehtë për t'u lexuar, kështu që mund të mendoni se FXDD pothuajse e ka pastruar problemin e gjuhës.

i parë25FxPro(FX Pro)

FxPro

FX i themeluar prej kohësh jashtë shtetit me shkallë dërrmuese biznesi dhe bazë menaxhimi

FxPro është një kompani FX jashtë shtetit e themeluar në 2006.Edhe pse emri është i njohur deri diku në Japoni, nuk është aq shumë se "Forex jashtë shtetit është FxPro".Megjithatë, ajo është një FX e njohur prej kohësh jashtë shtetit në Evropë, dhe duke marrë parasysh kapitalin e saj, punonjësit, numrin e llogarive, etj., është mjaft e madhe.Për sa i përket shkallës së biznesit dhe bazës së menaxhimit, është dërrmuese dhe mund të thuhet se është një Forex jashtë shtetit pa ankesa.Mund ta përdorni me qetësi sepse baza e menaxhimit është e fortë.Ekzistojnë lloje të shumta llogarish në dispozicion, dhe ju mund të zgjidhni nga 4 lloje të mjeteve të tregtimit, në mënyrë që të mund të eksploroni mënyrën më të mirë për të tregtuar për veten tuaj.

meritë

 • Ka shumë lloje të aksioneve të trajtuara, dhe ka shumë opsione tregtimi
 • Fondet e përdoruesve janë të ndara në mënyrë rigoroze
 • Mjetet e tregtimit të specializuara për tregtimin afatshkurtër janë në dispozicion
 • Ekzistojnë 4 lloje të platformave tregtare duke përfshirë MT4 dhe shumë zgjedhje
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Kostoja e transaksionit duket pak e shtrenjtë kur tregtohet
 • Transaksionet ECN, të cilat përgjithësisht thuhet se janë shumë transparente, nuk mund të kryhen
 • Nuk ka asnjë fushatë bonusi që mund të thuhet se është një standard në Forex jashtë shtetit
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
200 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.0 pips~ Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht)
Shumë lloje të markave në dispozicion
Ka kaq shumë lloje të aksioneve të trajtuara nga FxPro.Ju mund të tregtoni 70 çifte monedhash kryesore, të vogla dhe ekzotike në kushte shumë konkurruese tregtare, si dhe të tregtoni mallra metalikë si ari, argjendi dhe platini, si dhe indekset që shihen shpesh në televizion dhe gazeta, Bitcoin. , Ethereum, Doge dhe kriptovaluta të tjera dhe CFD altcoin, aksione të tregtueshme nga qindra kompani të tregtuara publikisht në SHBA, MB, Francë dhe Gjermani, energjia, e cila aktualisht po tërheq vëmendjen, etj. Mund të vazhdoniDo të thotë gjithashtu se ka shumë mundësi për fitim.
4 platforma tregtare duke përfshirë MT4
Ekzistojnë katër lloje të platformave tregtare të ofruara nga FxPro: FxPro Platform, MT4, MT5 dhe cTrader. Platforma FxPro është platforma origjinale e tregtimit të FxPro, dhe MT4 dhe MT4 janë platforma të njohura tregtare në Forex jashtë shtetit. cTrader thuhet se është një rival i MT5 dhe MT4, dhe është një platformë tregtare që është e specializuar në tregtimin afatshkurtër.Gjetja e një platforme tregtare që ju përshtatet do t'ju japë avantazhin në tregti.Të kesh një përzgjedhje të madhe të platformave tregtare është një avantazh i madh në vetvete.

i parë26FXCC(FX Deti Deti)

FXCC

Forex jashtë shtetit që vlerësohet shumë për besueshmërinë e tij

FXCC është një FX jashtë shtetit e themeluar në vitin 2010.Ai është i bazuar në Qipro dhe është i licencuar në Qipro dhe Republikën e Vanuatu.Ka Forex të tjera jashtë shtetit me emra të ngjashëm, dhe mendoj se njohja e emrit në Japoni nuk është mjaft e mirë, por është një Forex i licencuar zyrtarisht jashtë shtetit.Sidoqoftë, është gjithashtu një Forex jashtë shtetit që po fiton mbështetje nga shumë tregtarë edhe nëse nuk njihet mirë.Arsyeja është se është shumë i besueshëm.Në veçanti, duket se ata kanë fituar besimin e tregtarëve në fusha si mënyra e menaxhimit të aktiveve të depozituara dhe detajet e kompensimit.Mund të thuhet se është një nga Forex jashtë shtetit që mund të përdoret me besim.

meritë

 • Duke qenë se është metoda NDD, transaksionet me transparencë të lartë dhe fuqi të lartë ekzekutimi janë të mundshme
 • Ekziston një sistem mirëmbajtjeje besimi, kështu që mund të jeni të sigurt edhe nëse ndodh diçka.
 • Nuk ka kufizime në metodat e tregtimit, kështu që ju mund të tregtoni me një shkallë të lartë lirie
 • Ka shumë lloje të ndryshme të produkteve financiare për të zgjedhur.
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Leva maksimale nuk është veçanërisht e lartë në mesin e Forex jashtë shtetit
 • Vështirë për t'u përdorur për disa njerëz, sepse mjeti tregtar është vetëm MT4
 • Ka vend për përmirësim në lidhje me mbështetjen japoneze, duke përfshirë mbështetjen
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
500 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.1 pips~ Asnjë (aktualisht) Deri në rreth 22 jen (aktual) Asnjë (aktualisht)
100% bonus i depozitës së parë
FXCC ofron një bonus 100% të depozitës së parë.Ju mund të merrni një bonus deri në 2000 dollarë, që është një maksimum prej rreth 22 jen.Bonuset e depozitave në Forex jashtë shtetit janë standarde në njëfarë kuptimi.Sidoqoftë, nëse mund të merrni apo jo një bonus depozite varet nga çdo Forex jashtë shtetit. Bonusi i depozitës 100% është i përsosur si përqindje, dhe shuma maksimale prej rreth 22 jen mund të thuhet se është e mjaftueshme.Për momentin, ky është i vetmi bonus, por duke qenë se ne kemi zbatuar fushata bonus në të kaluarën, mund të presim më shumë në të ardhmen.
Ekziston një sistem i ruajtjes së besimit
Megjithëse nuk kufizohet vetëm në Forex jashtë shtetit, është ende e rëndësishme të menaxhoni fondet kur përdorni një kompani Forex.Shumë kompani të huaja Forex miratojnë menaxhim të veçuar, por ka ende shumë njerëz që ndihen të shqetësuar kur bëhet fjalë për menaxhimin e veçuar.Në rrethana të tilla, FXCC ka miratuar një sistem mirëmbajtjeje besimi. FXCC ka një skemë të ruajtjes së besimit deri në 2 €.Falë sistemit të ruajtjes së besimit, edhe nëse FXCC falimenton, ne mund të garantojmë fonde deri në 2 euro.Ju mund të depozitoni me siguri paratë tuaja dhe të vazhdoni tregtimin.

i parë27Ace Forex(Ace Forex)

Ace Forex

E ardhmja e pritshme e FX jashtë shtetit me ende hapësirë ​​për rritje

Ace Forex është një Forex jashtë shtetit që filloi funksionimin në 2014.Ndërmjetësi i Zelandës së Re.Ndoshta për tregtarët japonezë, Forex jashtë shtetit nuk është aq i njohur.Sidoqoftë, ne jemi të lidhur me faqet e informacionit Forex jashtë shtetit dhe fushatat e kthimit të parave, dhe ne jemi prezantuar si një tregtar i shkëlqyer mes tyre, kështu që mund të keni dëgjuar për emrin tonë atje.Sigurisht që nuk është një tregtar i keq, por nga këndvështrimi i një tregtari japonez, mund të thuhet se ka ende vend për përmirësim në Forex jashtë shtetit.Në kuptimin që ka vend për rritje, është gjithashtu një Forex jashtë shtetit që do të doja të prisja në të ardhmen.

meritë

 • Me 3 lloje llogarish të disponueshme, ju mund të zgjidhni atë që ju përshtatet më së miri.
 • Ekziston një bonus depozite prej 30%, që është një marrëveshje e madhe
 • Opsione të bollshme për tregtimin, duke përfshirë çiftet e monedhave
 • MT4, i cili thuhet se është pasardhësi i MT5, tani është në dispozicion
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Jam pak i shqetësuar sepse është vetëm menaxhim i veçantë pa mbrojtje besimi.
 • Jam disi i shqetësuar për besueshmërinë e licencës financiare që kam marrë
 • Mbështetja e gjuhës japoneze vështirë se mund të pritet për momentin
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
500 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.6 pips~ Asnjë (aktualisht) 30% e shumës së depozitës (aktuale) Asnjë (aktualisht)
30% bonus depozite
Ace Forex ofron një bonus depozite prej 30%. Ace Forex ka tre lloje llogarish, por është një bonus depozite që vlen për të gjitha llojet e llogarive.Për shembull, nëse depozitoni 3 jen, do të merrni një bonus 10%, plus 30 jen, për një total prej 3 jen.Për të qenë i sinqertë, Forex të tjera jashtë shtetit mund të ofrojnë gjëra të tilla si bonus depozite 13% dhe bonus depozite 100%.Megjithatë, nëse shuma fillestare e depozitës është e madhe, mendoj se edhe një bonus depozite prej 200% do të jetë një shumë e konsiderueshme.Do të doja ta përdorja në mënyrë aktive.
XNUMX lloje llogarish
Ace Forex ka tre lloje llogarish: llogari mikro, llogari standarde dhe llogari VIP.Llogaria mikro ka një levë maksimale prej 3 herë, një nivel të uljes së humbjeve prej 500%, dhe një depozitë minimale ekuivalente me 100 jen, duke e bërë atë llojin e llogarisë me pengesat më të ulëta midis Ace Forex.Llogaria standarde ka një levë maksimale prej 5,500 herë, një nivel të uljes së humbjeve prej 100%, dhe një shumë minimale depozite prej 100 milion jen. Llogaria VIP krenohet me një pengesë jashtëzakonisht të lartë me një levë maksimale prej 110 herë, një nivel të uljes së humbjeve prej 100%, dhe një depozitë fillestare ekuivalente me 100 milionë jen.Në vend të kësaj, ai ofron përhapje jashtëzakonisht të ngushtë, gjë që është e mirë për skalping.

i parë28Anzo Capital(Anzo Capital)

AnzoCapital

E ardhmja FX jashtë shtetit pa njohje emri në Japoni

Me qendër në Belize, AnzoCapital është një Forex jashtë shtetit në rritje dhe që filloi të funksionojë në 2016.Ndoshta ka shumë njerëz që sapo e kanë mësuar për herë të parë, por AnzoCapital nuk është shumë i njohur në Japoni.Edhe pse nuk dihet mirë, ajo filloi të mbështesë japonezët në qershor 2018.Disa njerëz mund të jenë të kujdesshëm ndaj Forex-it të huaj, i cili nuk njihet mirë, por AnzoCapital ka siguruar objektivisht një nivel të caktuar besueshmërie, siç është marrja e një licence Belize.Mund të thuhet se është një Forex jashtë shtetit që tani e tutje do të tregojë praninë e tij në Japoni.

meritë

 • Belize i licencuar dhe shumë i besueshëm
 • Mbrojtja e plotë e besimit siguron paqe mendore edhe në rast urgjence
 • Leva është deri në 1000 herë, kështu që ju mund të përmirësoni efikasitetin e kapitalit
 • Meqenëse ka një qira pa pagesë të VPS, është e sigurt edhe për tregtimin automatik
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Si Forex jashtë shtetit, ka një pjesë ku ndiheni të shqetësuar sepse historia e operacionit është e shkurtër
 • Ndihem i papërshtatshëm sepse nuk mbështet remitancat bankare vendase
 • Ka vend për përmirësim në lidhje me mbështetjen japoneze, duke përfshirë mbështetjen
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
1000 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.0 pips~ Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht)
Belize e licencuar
AnzoCapital është i licencuar nga Belize. Ai do të quhet IFSC, që do të thotë Komisioni Ndërkombëtar Financiar Belize.Kjo licencë Belize është fituar gjithashtu nga Forex të tjerë të mëdhenj jashtë shtetit, kështu që mund të mendoni se mund të fitoni një nivel të caktuar besueshmërie duke e blerë atë.Nga rruga, IFSC gjithashtu mund të konfirmojë emrin e AnzoCapital, kështu që licenca është marrë patjetër.Disa nga kompanitë më pak të njohura jashtë Forex nuk kanë një licencë në radhë të parë, kështu që AnzoCapital është i shkëlqyer duke pasur parasysh këtë.
Marrja me qira falas e VPS
AnzoCapital gjithashtu ofron me qira falas të VPS. VPS është një shkurtim i "Server Privat Virtual" dhe në përgjithësi quhet "Server Privat Virtual".Ky VPS është i domosdoshëm për tregtimin automatik të Forex. Tregtimi automatik Forex rekomandohet për fillestarët, dhe madje edhe përdoruesit e avancuar mund të bëjnë fitime me tregtimin automatik.Fakti që po merrni me qira një VPS që është i dobishëm për tregtimin automatik falas është gjëja më tërheqëse për përdoruesit.Meqenëse nuk keni nevojë të përdorni një VPS me pagesë, kjo do të çojë gjithashtu në uljen e kostos.

i parë29AxiTrader(Axitrader)

AxiTrader

FX më i madh i Australisë jashtë shtetit me zgjerim global

AxiTrader është një kompani tregtare globale FX me bazë në Sydney, Australi.Është gjithashtu një nga agjentët më të mëdhenj të Forex në Australi i licencuar dhe i rregulluar nga Komisioni Australian i Letrave me Vlerë dhe Investime (ASIC).Tregtarët japonezë nuk janë shumë të njohur me të dhe është aq i njohur saqë ata që e njohin e dinë.Arsyeja është se AxiTrader ishte fillimisht një Forex jashtë shtetit që u përhap gojarisht.Në Japoni, mund të thuhet se është FX e ardhshme jashtë shtetit.

meritë

 • MT4 është miratuar dhe nuk ka pothuajse asnjë rregullore për metodat e tregtimit
 • Menaxhimi i veçuar zbatohet dhe në rastin e dollarëve australianë, mund të merret edhe interesi
 • Në varësi të llogarisë, përhapja do të jetë aq e ulët sa do të përfundojë
 • Ka shumë lloje të ndryshme të produkteve financiare për të zgjedhur.
 • Edhe nëse ka një thirrje marzhi, është e sigurt sepse mbledhja nuk është bërë në të vërtetë

cen

 • Faqja zyrtare nuk mbështet gjuhën japoneze, kështu që është e vështirë të kuptohet
 • Vështirë për t'u përdorur për disa njerëz, sepse mjeti tregtar është vetëm MT4
 • Ka vend për përmirësim në lidhje me mbështetjen japoneze, duke përfshirë mbështetjen
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
400 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.1 pips~ Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht)
MT4 është miratuar dhe shkalla e lirisë së tregtimit është e lartë
AxiTrader përdor MT4, i cili është një mjet tregtar i zhvilluar dhe ofruar nga MetaQuotes Software i Rusisë. Pa u kufizuar në AxiTrader, ai është bërë një mjet standard tregtimi dhe platformë tregtare në Forex jashtë shtetit. Mund të përdoret për qëllime të tjera përveç FX, por është veçanërisht i popullarizuar në mesin e tregtarëve FX dhe ka shumë përdorues të rregullt në të gjithë botën.Ekzistojnë grafikët dhe mjetet e shumta të analizës dhe një sistem i shkëlqyer tregtimi automatik, dhe ju mund të tregtoni me një shkallë të lartë lirie me AxiTrader duke përdorur këtë MT4.
Edhe pse ka një diferencë, në fakt nuk është kryer asnjë grumbullim
Për një kohë të kufizuar nga 2021 shtatori 9, pas depozitimit në portofolin elektronik të FXGT, nëse transferoni fonde nga eWallet në llogarinë tuaj MT1, ka shumë raste në të cilat tregtarët në Forex vendas përfundojnë me një sasi të madhe borxhi.Arsyeja është prova.Në Forex vendas, ka një thirrje marzhi, kështu që rreziku i borxhit rritet.Në fakt, AxiTrader është gjithashtu një ndërmjetës Forex me një thirrje marzhi, por thuhet se thirrja e marzhit nuk është mbledhur në të vërtetë.Me fjalë të tjera, ka prova shtesë vetëm në formë.Fakti që nuk ka thirrje marzhi është një nga atraksionet e Forex jashtë shtetit, kështu që nëse po shmangni AxiTrader sepse ka një thirrje marzhi, ju lutemi konsideroni AxiTrader si një opsion.

i parë30Forex.com(Forex.com)

Forex.com (Forex.com)

Tregtar Forex i cili mund të eksplorojë mundësi të ndryshme përveç FX

Forex.com do të jetë shërbimi FX i ofruar nga Stonex Financial Co., Ltd.StoneX Financial Co., Ltd., kompania mëmë e së cilës është StoneX Group Inc. në Shtetet e Bashkuara, është një kompani udhëheqëse globale e shërbimeve financiare e listuar në NASDAQ.Është gjithashtu një ndërmjetës Forex i përdorur nga tregtarët në mbarë botën sepse ofron shërbime në rreth 180 vende dhe ofron rreth 12,000 produkte financiare. Sigurisht, mund të thuhet se është një tregtar Forex që mund të eksplorojë mundësi të ndryshme përveç Forex-it si dhe tregtimit Forex.

meritë

 • Ju mund të filloni tregtimin me më pak se 1,000 valutë
 • Ne trajtojmë një gamë të gjerë produktesh, kështu që ju mund të tregtoni një gamë të gjerë
 • VPS është falas nëse mund të pastroni disa kushte
 • Ju mund të përdorni MT4, një mjet tregtar që mund të thuhet se është një standard në Forex jashtë shtetit
 • Është e lehtë për t'u përdorur sepse pjesa e shërbimit përveç FX është gjithashtu thelbësore

cen

 • Përhapjet priren të jenë pak të gjera, kështu që kostot janë të larta
 • Jo aq shumë kur bëhet fjalë për përmbajtje unike
 • Ekziston një thirrje marzhi dhe sistemi i prerjes zero nuk është miratuar
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
25 herë な し po mund mund な し
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.9 pips~ Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht)
Ju mund të filloni tregtimin me një shumë të vogël
Forex.com ju lejon të filloni tregtimin me më pak se 1000 monedha.Nëse mendoni për atë në jen japonez, do të jetë rreth 4000 jen, kështu që ju mund të hyni në botën e tregtimit Forex mjaft lehtë. Forex mund të shijohet sapo të filloni, dhe mund ta kuptoni bukur bukurinë e tij, por ka shumë njerëz që nuk mund të hedhin hapin e parë për të filluar.Edhe nëse jeni një person i tillë, nëse është rreth 4000 jen, mund të keni dëshirë ta provoni.Është mjaft e mundur të kryeni tregti me FX brenda kufijve të parave tuaja të xhepit.
Një pjesë e shërbimit përveç FX është gjithashtu thelbësore
Në Forex.com, ju mund të përdorni shërbime të tregtisë me opsione dhe tregtimit automatik përveç FX.Për më tepër, me Forex.com, ju mund të përdorni një llogari për të përdorur këto shërbime, në mënyrë që të kurseni mundimin e hapjes së një llogarie për çdo shërbim.Ne jemi gjithashtu aktivë në shpërndarjen e informacionit të dobishëm për tregtimin Forex, të tilla si strategjitë e tregtimit dhe analizat teknike.Edhe nëse jeni fillestar, do të jeni në gjendje të vazhdoni me tregtimin në Forex gjatë studimit.Duket se po zhvillohen edhe seminare, ndaj nëse keni mundësi, mund të jetë mirë të merrni pjesë.

i parë31FOFX(FOF X)

FOFX

FX jashtë shtetit që pretendon sistemin e parë tregtar në botë

FOFX do të jetë një FX jashtë shtetit e themeluar në 2021.Ne jemi të licencuar dhe operojmë në Shën Vincent dhe Grenadine, dhe jemi një kategori shumë e re midis Forex jashtë shtetit.Faqja zyrtare e internetit ka një dizajn shumë të thjeshtë dhe disa njerëz mund të mendojnë se sasia e informacionit është e pamjaftueshme në krahasim me Forex të tjera jashtë shtetit. Me sloganin "kthimi i çmendur në sensin e përbashkët", kompania tërheq vëmendjen ndaj diferencave ultra të ulëta duke ofruar norma direkt për LP-të (ofruesit e likuiditetit) pa kaluar nëpër një kompani letrash me vlerë.Kjo është e ardhmja e FX jashtë shtetit, duke përfshirë rezultatet e funksionimit.

meritë

 • Përhapje jashtëzakonisht të ulëta sepse është e lidhur drejtpërdrejt me LP
 • Qetësi e mendjes në një mjedis tregtar pa rikuotime ose refuzime kontratash
 • Me kaq shumë marka për të zgjedhur, ju keni shumë opsione.
 • Mbështet depozitat dhe tërheqjet përmes bitwallet dhe transfertave bankare vendase
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Që kur sapo u krijua, ka ende shqetësime për performancën e tij operacionale.
 • Leva maksimale është 200 herë, e cila është e ulët për FX jashtë shtetit
 • Pothuajse asnjë fushatë standarde bonus nuk mbahet në Forex jashtë shtetit
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
200 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.0 pips~ Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht)
Përhapje të ulëta për shkak të lidhjes direkte me LP
FOFX realizon përhapje të ulëta sepse është e lidhur drejtpërdrejt me LP. LP qëndron për Ofruesin e Likuiditetit dhe i referohet një krijuesi tregu ose ofrues tregu. Është burimi i kurseve të këmbimit që tregtarët FX shpërndajnë në platformat e tyre tregtare përkatëse. Në Forex jashtë shtetit si FOFX, e cila përdor një metodë të përpunimit të porosive të lidhur drejtpërdrejt me LP, porosia e tregtarit rrjedh drejtpërdrejt në LP dhe ekzekutohet sapo të merret porosia.Për shkak se është e lidhur drejtpërdrejt, nuk ka kosto të ndërmjetme dhe mund të arrihen përhapje të ulëta.Transaksionet me kosto të reduktuara janë të mundshme.
Ka shumë marka me të cilat merremi
FOFX tenton të trajtojë shumë aksione.Faqja zyrtare e internetit thotë se FX mund të tregtojë 300 çifte monedhash.Kjo është mjaft tërheqëse.Natyrisht, nuk mund të thuhet se sa më shumë çifte valutore të trajtojmë, aq më mirë.Një çift monedhe që nuk ka marrë shumë vëmendje mund të rritet ndjeshëm.Në këtë kuptim, sa më shumë opsione të keni, aq më shumë sfida mund të përballeni. Mund të thuhet se FOFX ofron më shumë mundësi përmes çifteve të monedhës që trajton.

i parë32GeneTrade(Gjenerata)

GeneTrade

FX jashtë shtetit duke u fokusuar në mbështetjen dhe shpërblimet e gjuhës japoneze

GeneTrade është një FX jashtë shtetit e themeluar në 2018.Pjesërisht për shkak të theksit në mbështetjen dhe shpërblimet e gjuhës japoneze, aktualisht është në progres dhe gradualisht po fiton popullaritet në Japoni.Shumë njerëz e kanë parë dhe dëgjuar emrin, pasi bonusi i hapjes së llogarisë u njoftua gjerësisht në SNS të ndryshme. Përveç levës maksimale prej 1,000 herë, GeneTrade është gjithashtu një Forex jashtë shtetit që është i përshtatshëm për transaksione të vogla me një shumë minimale depozite prej 5 dollarësh dhe një vëllim minimal transaksioni prej 10 monedhash.Mund të thuhet se Forex jashtë shtetit është e lehtë për fillestarët të afrohen.Ne gjithashtu zhvillojmë fushata të shpeshta bonus.

meritë

 • Ne po zhvillojmë në mënyrë aktive fushata bonus, ndaj kemi pritshmëri të mëdha
 • Leva maksimale është 1,000 herë, kështu që ju mund të përmirësoni ndjeshëm efikasitetin e kapitalit
 • Mbështetja japoneze është e disponueshme 24 orë në ditë gjatë ditëve të javës, kështu që tregtarët japonezë mund të jenë të sigurt
 • Ju mund të jeni të sigurt se shuma minimale e depozitës dhe pengesat minimale të vëllimit të transaksionit janë të ulëta
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Meqenëse sapo u krijua, ka pak informacion për kompaninë operuese
 • Megjithëse është një standard, mjeti tregtar është vetëm MT4
 • Përhapjet priren të jenë pak të gjera, kështu që kostot janë të larta
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
1,000 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.0 pips~ Rreth 5500 jen (aktualisht) Deri në rreth 275,000 jen (aktual) Asnjë (aktualisht)
Bonusi i hapjes së llogarisë nuk kërkohet asnjë depozitë
GeneTrade ofron një bonus për hapjen e llogarisë pa depozitë.Ka shumë njerëz që e dinë këtë, pasi u njoftua gjerësisht në SNS etj.Merrni një bonus prej 50 dollarësh vetëm për hapjen e një llogarie. Meqenëse është 50 dollarë, do të jetë rreth 5,500 jen në jen japonez.Asnjë depozitë nuk kërkohet dhe ju mund të tërhiqni të gjitha fitimet që bëni nga tregtimi me bonus.Do të jetë një fushatë standarde bonus në Forex jashtë shtetit.Nëse shikoni vetëm shumën që mund të merrni, ka disa pjesë që fitojnë Forex të tjerë jashtë shtetit, por në realitet nuk do të ketë asnjë problem me shumën prej 50 dollarësh.
Bonus depozitimi deri në rreth 275,000 jen
GeneTrade gjithashtu ofron një bonus depozite deri në rreth 275,000 jen.Konkretisht, një bonus prej 5,000% do të jepet për depozitat deri në 55 dollarë, domethënë deri në 50 jen.Ky bonus depozite vlen si për llogaritë Mikro ashtu edhe për ato Standarde dhe është krijuar për t'u kredituar automatikisht në llogarinë e përdoruesit.Të gjitha fitimet e bëra me bonusin mund të tërhiqen.Për më tepër, nuk ka kërkesa minimale të depozitave. Një bonus depozite prej 50% mund të mos jetë i mjaftueshëm, por duke marrë parasysh kushtet e tregtimit të GeneTrade, është më se i mjaftueshëm.

i parë33GKFXMë shumë(GCFX)

GKFX

FX jashtë shtetit pritet të rifillojë ofrimin e shërbimeve në tregun japonez

GKFX është themeluar në vitin 2012 dhe operohet nga International Finance House Ltd.Ekziston gjithashtu një histori operimi, dhe është një FX jashtë shtetit që po zgjerohet në mbarë botën. International Finance House Ltd, e cila operon GKFX, mban një Licencë Financiare të Ishujve të Virgjër Britanikë (BVI) (BVIFSC) dhe kompanitë e grupit të saj mbajnë një Licencë Financiare Britanike FCA.Nuk është shumë i njohur në Japoni dhe aktualisht po tërhiqet nga tregu japonez, por është gjithashtu një Forex jashtë shtetit për tregtarët japonezë, kështu që pritet që shërbimi të ribashkohet.

meritë

 • Ju mund të rrisni efikasitetin e kapitalit me një levë maksimale prej 1,000 herë
 • Fushata e bonusit është e konsiderueshme, kështu që ndihet si një marrëveshje e mirë
 • Platforma e tregtimit është e përkryer si për MT4 ashtu edhe për MT5
 • Ka mbështetje me cilësi të lartë në japonisht, kështu që mund të jeni të sigurt edhe në rast urgjence
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Disa njerëz janë të rreptë sepse skalping është i ndaluar
 • Në varësi të llojit të llogarisë, pengesa e shumës fillestare të depozitës është mjaft e lartë
 • Jo shumë i lartë për sa i përket besueshmërisë dhe transparencës së transaksionit
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
1,000 herë po po mund i papërshtatshëm po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.6 pips~ Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht)
Shumë fushata bonusi
GKFX aktualisht po tërhiqet nga tregu japonez, por në fakt është një Forex jashtë shtetit me shumë fushata bonusi.Kur ofronim shërbime në tregun japonez, zhvillonim fushata të ndryshme bonusi si bonuse depozitash, super bonuse, kthim parash, si dhe bonuse standarde për hapjen e llogarisë.Nëse shërbimi rifillon në tregun japonez, një fushatë bonus përmbushëse do të mbetet ashtu siç është dhe në disa raste mund të kthehet me një nivel të përmirësuar.Mund të thuhet se FX jashtë shtetit mund të pritet duke përfshirë atë zonë.
Mbështetje japoneze me cilësi të lartë
GKFX është tërhequr nga tregu japonez, por kur ofronte shërbime në tregun japonez, mbështetja e saj me cilësi të lartë në japonisht u vlerësua shumë.Për pyetje, ka metoda të tilla si telefoni, e-mail, formularë të dedikuar dhe chat, dhe në varësi të metodës, koha për korrespondencën japoneze ishte e kufizuar, por në thelb ishte e mundur të komunikosh në japonisht pa probleme.Edhe nëse ofrimi i shërbimit në tregun japonez rifillon, mendoj se mbështetja e gjuhës japoneze me cilësi të lartë mund të pritet të vazhdojë.Le të presim me padurim rifillimin e ofrimit të shërbimeve në tregun japonez.

i parë34Kryeqyteti i madh(Kryeqyteti i Madh)

FX jashtë shtetit po tërheq vëmendjen edhe pse pengesat janë disi të larta për japonezët

Grand Capital është një kompani FX e themeluar prej kohësh jashtë shtetit e themeluar në 2003.Mes anëtarëve të menaxhmentit duket se ka njerëz nga Forex dhe Binary Options, ndaj mund të thuhet se aftësia është e mjaftueshme.Gjithashtu, Grand Capital deri më tani ka marrë çmime të ndryshme për FX.Është një Forex jashtë shtetit që vlerësohet patjetër nga palët e treta.Megjithatë, ende nuk është i njohur mirë në Japoni dhe informacioni priret të jetë i pakët.Faqja zyrtare e internetit nuk mbështet japonezët, kështu që tani për tani, Forex jashtë shtetit është një pengesë mjaft e lartë për tregtarët japonezë.

meritë

 • Një ndjenjë sigurie dhe siguri e plotë që mund të ofrojë vetëm një kompani FX e themeluar prej kohësh jashtë shtetit
 • Fushata e bonusit është e konsiderueshme, kështu që ndihet si një marrëveshje e mirë
 • Platforma e tregtimit është e përkryer si për MT4 ashtu edhe për MT5
 • Ka shumë lloje llogarish, kështu që ju mund të zgjidhni atë që ju përshtatet.
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Mbështetja japoneze nuk ofrohet, duke përfshirë faqen zyrtare dhe mbështetjen
 • Bonuset janë të konsiderueshme, por disa kushte janë strikte
 • Informacioni nuk qarkullon sepse nuk njihet mirë në Japoni
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
1000 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.6 pips~ Asnjë (aktualisht) Deri në 200 milion jen (aktual) Asnjë (aktualisht)
Fushata e bonusit të depozitave 40%.
Grand Capital aktualisht po drejton një fushatë bonusi depozitash prej 40%.Në këtë fushatë, pas depozitimit të parave në llogarinë tuaj gjatë periudhës, ju mund të merrni 40% cashback të shumës së depozitës duke aplikuar në Grand Capital.Shuma maksimale është 200 milion jen, dhe bonusi është i vlefshëm për 6 muaj.Në Forex jashtë shtetit, bonusi i depozitave është 50%, 100%, dhe ndonjëherë 200%, kështu që disa njerëz mund të ndihen të pakënaqshëm.Sidoqoftë, Grand Capital mban në mënyrë aktive fushata të tjera bonus, kështu që një bonus depozite prej 40% duhet të jetë i mjaftueshëm.
Një shumëllojshmëri e gjerë e llojeve të llogarive
Grand Capital ofron 5 lloje llogarish: Llogari standarde, Llogari kripto, llogari mikro, llogari ECN Prime, llogari MT6 dhe llogari pa pagesë.Ka dallime në shumat minimale të depozitave, diferencat, tarifat, etj. për secilën, por nëse keni lloje të ndryshme llogarish si kjo, mund të zgjidhni më të mirën për ju.Zakonisht ka rreth dy ose tre lloje llogarish në Forex jashtë shtetit, kështu që llojet e llogarive të Grand Capital janë mjaft të mëdha.Meqenëse mund të përdorni edhe llogari të ndryshme, do të jetë e dobishme për tregtim.

i parë35JustForex(Vetëm Forex)

JustForex

FX jashtë shtetit në pritje të rifillimit të shërbimeve për banorët japonezë

JustForex është një Forex jashtë shtetit i krijuar në 2012.Kompania operuese është "JF Global Limited.", dhe licenca financiare është marrë nga FSA e Shën Vincentit dhe Grenadines, ku ndodhet zyra.Leva dërrmuese e lartë deri në 3,000 herë, kostot e ulëta të transaksionit dhe fushatat luksoze të bonusit janë tërheqëse.Metoda NDD është adoptuar edhe për formatin e transaksionit, duke realizuar fuqi të lartë ekzekutimi dhe diferenca të ngushta.Megjithëse është një Forex shumë tërheqës jashtë shtetit, aktualisht nuk ka asnjë shërbim për banorët japonezë.Ne jemi në pritje të rifillimit të shërbimit.

meritë

 • Leva është deri në 3,000 herë, kështu që ju mund të përmirësoni ndjeshëm efikasitetin e kapitalit
 • Fushata e bonusit është e konsiderueshme, kështu që ndihet si një marrëveshje e mirë
 • MT4 dhe MT5 janë në dispozicion si platforma tregtare
 • Ka shumë aksione dhe zgjedhje, duke përfshirë çiftet e monedhës që trajtojmë
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Shkalla e vështirësisë së vërtetimit personal është e lartë dhe kërkon kohë për të përfunduar vërtetimin personal
 • Nuk ka mbështetje japoneze pasi ne nuk ofrojmë shërbime për banorët e Japonisë
 • Reputacioni nga tregtarët jashtë shtetit nuk është mjaft i mirë
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
3,000 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.2 pips~ Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht)
Shfrytëzojeni deri në 3,000 herë
JustForex ka një levë maksimale prej 3,000 herë.Siç e dini, leva maksimale e Forex vendas rregullohet deri në 25 herë.Nga ana tjetër, Forex jashtë shtetit si JustForex nuk i nënshtrohet rregullores dhe është e mundur të tregtohet me levë të lartë që është e pakrahasueshme me Forex vendas.Duke marrë parasysh që FX vendas është 25 herë, ka një ndryshim të konsiderueshëm edhe nëse është disa qindra herë, por me JustForex është 3,000 herë.Është dërrmuese, dhe kjo është një nga kategoritë e levave të larta midis Forex jashtë shtetit.Kjo është mënyra e vetme për të përmirësuar efikasitetin e kapitalit.
Shumë fushata bonusi
Edhe pse ne nuk ofrojmë shërbime për banorët japonezë tani, JustForex ka shumë fushata bonusi.Nëse JustForex ofronte shërbime për banorët japonezë, ata duhet të kishin qenë në gjendje të merrnin jo vetëm bonusin e mirëseardhjes, që është bonusi i hapjes së llogarisë, por edhe bonusi i depozitës. Nëse JustForex rifillon shërbimin e tij për banorët japonezë në të ardhmen, mendoj se do të jem në gjendje të marr një fushatë bonus kaq luksoze.Le të presim me padurim rifillimin e ofrimit të shërbimit, duke përfshirë këtu.

i parë36Shkëmbim LMAX(Lmax Exchange)

Shkëmbim LMAX

FX i besueshëm jashtë shtetit me faqe të thjeshtë mbresëlënëse

LMAX Exchange është një shërbim FX jashtë shtetit i ofruar nga një ndërmjetës britanik FX.Ka disa vite që po fiton popullaritet në mesin e investitorëve japonezë. Që kur është themeluar në Londër në vitin 2010, ajo ka një histori prej më shumë se 10 vitesh.Një nivel i caktuar besueshmërie mund të merret vetëm nga kjo histori operative, por LMAX Exchange ka fituar një licencë që e rrit më tej këtë besueshmëri.FCA britanike është e njohur për standardet e saj strikte.Është pikërisht për shkak të besueshmërisë së lartë që ajo bëhet një temë e nxehtë mes investitorëve japonezë.

meritë

 • Shfrytëzojeni deri në 100 herë për të përmirësuar efikasitetin e kapitalit
 • Blerë FCA britanike, e cila njihet në mbarë botën për standardet e saj strikte
 • Faqja zyrtare e internetit mbështet gjuhën japoneze dhe është e lehtë për t'u kuptuar.
 • Kapacitet i lartë përpunimi i informacionit i aftë për të përpunuar 1 mesazhe në sekondë
 • Shpejtësia mesatare dërrmuese e përpunimit të kontratës prej 4 milisekonda

cen

 • Disa pjesë të faqes zyrtare janë shumë të thjeshta dhe më shqetësojnë
 • Ka pak informacion si fjala e gojës si FX jashtë shtetit sepse ka pak përdorues
 • Duket se nuk ka pothuajse asnjë fushatë bonusi etj.
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
100 herë i panjohur i panjohur i panjohur i panjohur i panjohur
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht)
Blerë FCA britanike, e cila ka standardet më të rrepta në botë
LMAX Exchange është i licencuar nga FCA Britanike, e cila ka standardet më të rrepta në mbarë botën.FCA e Mbretërisë së Bashkuar do të thotë "Autoriteti i Sjelljes Financiare" dhe i referohet Autoritetit të Sjelljes Financiare.Ajo ka fituar një reputacion si një nga rregullatorët financiarë më rigoroz në botë.Për të qenë i sinqertë, licenca financiare e marrë nga Forex jashtë shtetit është pak konfuze.Në fund të fundit, besueshmëria e FX jashtë shtetit nga këndvështrimi i përdoruesit është në proporcion me shkallën e vështirësisë së licencës financiare të fituar.Në këtë kuptim, LMAX Exchange, i cili ka një licencë financiare shumë të vështirë, mund të gjykohet të jetë një Forex i besueshëm jashtë shtetit.
Faqja zyrtare e internetit mbështet gjuhën japoneze dhe është e lehtë për t'u kuptuar
Nëse shikoni faqen zyrtare të LMAX Exchange, do të kuptoni, por në thelb të gjitha faqet janë në japonisht. Ka disa pjesë që duket se përdorin terma teknikë të vështirë kur shpjegojnë FX, por unë nuk shoh asgjë që është padyshim e çuditshme si japoneze.Është një specifikim i thjeshtë i faqes, dhe numri i faqeve është i vogël për një faqe zyrtare, kështu që mund të jetë e lehtë për ata që janë të rinj në Forex jashtë shtetit.Pasi ta lexojmë me kujdes, le të hapim një llogari me LMAX Exchange.

i parë37OANDA(Oanda)

OANDA

Agjentët Forex rekomandohen për përdoruesit e ndërmjetëm dhe të avancuar

OANDA është një nga ndërmjetësit kryesorë të Forex në botë.Në Japoni, OANDA Japan ofron shërbimet FX të OANDA-s.Kohët e fundit, veçanërisht në Forex jashtë shtetit, kompanitë e reja po hyjnë njëra pas tjetrës, por OANDA po feston 25 vjetorin e saj në botën e Forex ku konkurrenca është e ashpër.Mund të thuhet se është një dyqan i krijuar prej kohësh në mesin e dyqaneve të vjetra.Besueshmëria e tij është shumë e lartë, jo vetëm për shkak të historisë së saj operative, por edhe për shkak të shkallës së zgjerimit të saj global. Mjetet e tregtimit si MT4 dhe MT5, fuqi e lartë e kontratës dhe specifikat e rekomanduara për përdoruesit e ndërmjetëm dhe të avancuar të FX.

meritë

 • Edhe ata që po mendojnë për tregtimin afatshkurtër mund të jenë të sigurt sepse fuqia e kontratës është e lartë
 • Ka shumë çifte monedhash që trajtohen, kështu që mundësia e tregtimit zgjerohet
 • Meqenëse mund të tregtoni nga 1 njësi monedhe, mund të filloni me më pak rrezik
 • Ju mund të jeni të sigurt se platforma e tregtimit është MT4 dhe MT5
 • Ju mund të parashikoni rrjedhën e tregut sepse mund të përdorni librin e porosive

cen

 • Kini kujdes pasi përhapja mund të zgjerohet
 • Shuma minimale e depozitës është e lartë, kështu që ju mund të ndjeni lartësinë e pengesave
 • Ka një fushatë, por nuk ka shumë ndikim
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
25 herë な し po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.3 pips~ Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht)
Mund të tregtoni nga 1 njësi monedhe
Me OANDA, ju mund të tregtoni nga 1 monedhë.Sa monedhë mund të tregtoni varet nga çdo ndërmjetës Forex.Megjithatë, në shumicën e rasteve, transaksionet fillojnë nga 10,000 ose 1,000 monedha.Në rrethana të tilla, nëse përdorni OANDA, mund të tregtoni me një monedhë, e cila është rreth 1 jen në jen japonez. Nuk ka shumë agjentë Forex që mund të tregtojnë nga një monedhë, dhe mund të thuhet se është shumë tërheqëse të filloni tregtimin nga një sasi e vogël duke ulur rrezikun.Megjithëse është një ndërmjetës Forex për përdoruesit e ndërmjetëm dhe të avancuar, edhe fillestarët mund ta përdorin atë me besim.
Ju mund të përdorni librin e porosive
OANDA ka një veçori të quajtur Libri i Porosisë.Libri i porosive është një funksion që lejon përdoruesit e OANDA të shohin porositë aktuale të paplotësuara dhe pozicionet e hapura. Duke ditur se çfarë po porosisin aktualisht përdoruesit e tjerë të OANDA-s, do të jeni në gjendje të parashikoni përafërsisht rrjedhën e tregut. Nuk ka aq shumë tregtarë FX që mund të përdorin librat e porosive.Në këtë kuptim, aftësia për të përdorur librin e porosive është një avantazh unik për OANDA.Le të përfitojmë prej saj.

i parë38RoboForex(RoboForex)

RoboForex

Për keqardhje FX jashtë shtetit që është tërhequr praktikisht nga Japonia

RoboForex është një kompani jashtë shtetit FX me seli në Republikën e Qipros në Mesdheun lindor.Si një Forex jashtë shtetit, ka një histori dhe arritje të caktuara menaxhimi.Në të njëjtën kohë, ai krenohet me specifika tërheqëse si një levë maksimale prej 2,000 herë, ekzekutimi më i shpejtë i porosive dhe përhapje të ngushta, duke e bërë atë popullor me tregtarët që kërkojnë kthime të mëdha.RoboForex është një Forex tërheqës jashtë shtetit për tregtarët japonezë, por ndoshta ka ndaluar ofrimin e shërbimeve për tregtarët japonezë rreth shkurtit 2020.Do të jetë një tërheqje de facto, ndaj nuk na mbetet gjë tjetër veçse të presim rifillimin e shërbimit.

meritë

 • Leva është deri në 2,000 herë, kështu që ju mund të përmirësoni efikasitetin e kapitalit
 • Fushata e bonusit është e konsiderueshme, kështu që ndihet si një marrëveshje e mirë
 • I besueshëm pasi ka fituar çmime të shumta në të kaluarën
 • Ju mund të jeni të sigurt se platforma e tregtimit është e plotë
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Faqja zyrtare nuk mbështet gjuhën japoneze, kështu që është e vështirë të kuptohet.
 • Meqenëse nuk është më një shërbim për japonezët, nuk ka mbështetje në japonisht
 • Disa njerëz mund ta kenë të papërshtatshme sepse nuk mund të ndërtohet nga të dyja anët.
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
2,000 herë po po i papërshtatshëm mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.2 pips~ Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht)
Shumë fushata bonusi
Aktualisht RoboForex nuk ofron shërbime për japonezët, kështu që tregtarët japonezë nuk mund të përfitojnë prej tij, por RoboForex fillimisht ishte një ndërmjetës Forex me shumë fushata bonusi.Deri në 60% bonus të ndarjes së fitimit me një bonus maksimal prej $5, bonus klasik deri në 120% me një bonus maksimal prej $15, kthim parash deri në 10%, gjendje llogarie deri në XNUMX% Gjithsesi, ne po ua kthejmë përdoruesve në mënyra të ndryshme .Le të presim me padurim rifillimin e shërbimit në Japoni.
ka fituar çmime të shumta në të kaluarën
Ishte pak kohë më parë, por RoboForex fitoi 2019 çmime vetëm në vitin 6.Konkretisht, "Ndërmjetësi më i mirë i CIS", "Platforma më e mirë e investimeve", "Qendra më e mirë arsimore Forex në CIS", "Best Stock Broker Asia", "Best Investment Products, Global" dhe "Best Global Affiliate Programme Forex". .Ju mund të jeni të sigurt se besueshmëria e tij është vërtetuar objektivisht.

i parë39ThinkForex(Thinkforex)

ThinkForex

FX konkurrues jashtë shtetit me pak informacion

ThinkForex është një FX jashtë shtetit e themeluar në 2010.Ai rregullohet nga Komisioni i rreptë Australian i Investimeve në Letrat me Vlerë (ASIC) dhe Autoriteti i Sjelljes Financiare të Mbretërisë së Bashkuar (FCA), kështu që ju mund të tregtoni me besim. ThinkForex ka bashkëpunuar me kompaninë e njohur të teknologjisë Equinix për t'u ofruar përdoruesve shpejtësi, besueshmëri dhe siguri superiore të ekzekutimit të tregtimit.Edhe pse ka pak informacion në treg, ai është një Forex konkurrues jashtë shtetit.

meritë

 • Zgjidhni nga 3 lloje të llogarive tregtare
 • Niveli më i lartë i transparencës së çmimeve mund të pritet me metodën NDD
 • Ju mëson nga bazat e FX përmes videove dhe webinareve
 • Mbështetja në japonisht është e cilësisë së lartë, kështu që mund të jeni të sigurt edhe në rast urgjence.
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Unë jam i shqetësuar për mungesën e informacionit në internet
 • Specifikimet në faqen zyrtare janë disi të lira
 • Nuk ka pothuajse asnjë fushatë standarde bonus në Forex jashtë shtetit
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
500 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.2 pips~ Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht)
3 lloje të llogarive tregtare
ThinkForex ofron 3 llogari të ndryshme tregtare.Llogaria Standard ka depozitën minimale më të ulët të kërkuar dhe rekomandohet për të gjithë tregtarët, veçanërisht për fillestarët.Përveç përhapjeve më të ulëta të industrisë, ju mund të zgjidhni nga 80 produkte të ndryshme financiare.Llogaria Pro rekomandohet për tregtarët që tregtojnë vëllime më të larta.Ju mund të tregtoni me kosto të ulët dhe të merrni komente të përditshme të analizave të tregut falas përmes portalit ThinkForex.Llogaria premium është për tregtarët me volum të lartë dhe ofron një menaxher të dedikuar llogarie, analiza të brendshme dhe akses në serverët privatë virtualë.
Përmbajtje edukative që ju mëson nga bazat e FX
ThinkForex ka një mori përmbajtjesh edukative që ju mëson nga bazat e Forex. Ai mbështet bazat e Forex me përmbajtje arsimore gjithëpërfshirëse, duke përfshirë video dhe webinarë. Universiteti Forex i ThinkForex ofron informacion në format teksti për të gjitha nivelet e tregtimit Forex, nga fillestari tek ai i avancuar.Përveç kësaj, ofrohen udhëzime tregtare, duke përfshirë analizën teknike, si të ndërtoni një strategji tregtare, si të përdorni mjetet e tregtimit dhe më shumë.Ju do të jeni në gjendje të praktikoni dhe të rriteni si tregtar ndërsa studioni me këto përmbajtje.

i parë40Tickmill(Mulliri i rriqrave)

Mulliri i rriqrave

Shumë i besueshëm FX jashtë shtetit, megjithëse i tërhequr nga Japonia

Tickmill është një shërbim FX jashtë shtetit që filloi në 2015.Disa njerëz mund të jenë shqetësuar për besueshmërinë e tij sepse është një Forex jashtë shtetit me një licencë financiare Seychelles.Megjithatë, kompania mëmë “Tickmill UK Limited” ka marrë Autoritetin e Sjelljes Financiare (FCA), i cili njihet për ekzaminimin e tij të rreptë.Mund të thuhet se besueshmëria e tij është shumë e lartë.Sidoqoftë, Tickmill është tërhequr plotësisht nga Japonia që nga 2020 Mars 3.Rifillimi i shërbimit është i pavendosur për momentin.

meritë

 • Meqenëse është miratuar metoda NDD, transaksione shumë transparente janë të mundshme
 • Nuk ka çështje të ndaluara në transaksione dhe shkalla e lirisë në transaksione është e lartë.
 • Redukton kostot e të bërit biznes
 • Ju mund të jeni të sigurt se platforma e tregtimit është MT4 dhe MT5
 • Rreziku mund të zvogëlohet duke miratuar një sistem me ulje zero pa marzh shtesë

cen

 • Faqja zyrtare nuk mbështet gjuhën japoneze, kështu që është e vështirë të kuptohet.
 • Meqenëse nuk është më një shërbim për japonezët, nuk ka mbështetje në japonisht
 • Ka fushata bonus, por ato nuk janë shumë tërheqëse
Leva maksimale Sistemi i prerjes zero EA (tregti automatike) te dyja anet skalping Tarifa
500 herë po po mund mund po
Përhapja minimale bonus për hapjen e llogarisë bonus depozite Bonus tjetër
Dollar jen 0.2 pips~ Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht) Asnjë (aktualisht)
Nuk ka ndalime për transaksionet
Tickmill nuk ka kufizime tregtare.Prandaj, scalping, arbitrazhi (arbitrazhi) dhe tregtimi automatik në shkallë të gjerë, të cilat shpesh ndalohen në Forex të tjera jashtë shtetit, mund të bëhen pa probleme.Në rastin e Forex jashtë shtetit, ku ka shumë çështje të ndaluara në tregti, tregtimi bëhet mjaft stresues. Një nga avantazhet e Tickmill është se nuk duhet të shqetësoheni për "A është në rregull?"Shumë njerëz kanë hapur llogari me Tickmill për shkak të shkallës së lartë të lirisë në tregti në krahasim me Forex të tjera jashtë shtetit.
Miratimi i sistemit me prerje zero pa thirrje marzhi
Tickmill përdor një sistem me prerje zero pa thirrje shtesë. Tregtimi në Forex nuk është gjithmonë fitimprurës.Edhe pse keni bërë fitime të mira, papritmas mund të përfundoni me një humbje të madhe.Kur bilanci i llogarisë bëhet negativ në Forex jashtë shtetit me thirrje marzhi, e gjithë shuma negative do të jetë borxhi i përdoruesit.Sidoqoftë, Tickmill është një Forex jashtë shtetit që miraton një sistem me prerje zero pa diferencë shtesë.Prandaj, nuk ka nevojë të bartni shumën negative si borxh, dhe gjendja e llogarisë duhet vetëm të jetë zero.Atëherë mund të tregtoni me besim.