ДОМ

Темелна споредба на прекуокеанските брокери на Forex по ставка

Максимална потпора

Домашните трговци со Forex се регулирани од Агенцијата за финансиски услуги со максимална потпора до 25 пати. Сепак, како што сугерира името, брокерите на Forex во странство не се домашни компании, па затоа не се регулирани од Агенцијата за финансиски услуги.Поради таа причина,Максималната потпора е слободно поставена за секој брокер во странство Forex.

*За почетници Forex во странство, ве молиме имајте предвид дека има многу случаи каде што условот е ефективно салдо на маржата да биде до.

Максимална потпора
Име на трговец во странство Forex Максимална потпора по сметка
АКСИОРСКИ Стандардна сметка/Нано сметка/сметка на Terra
400 пати (до 100,000 УСД салдо на капитал)
БигБос Стандардна сметка/Про раширена сметка
999 пати (салдо на капиталот од 0 јени до 1,999,999 јени)
CryptoGT трговска сметка
500 пати
easyMarkets Веб/апликација на easyMarkets и TradingView MT4
200 пати 400 пати
Exness Стандардна сметка / Стандардна центна сметка / необработена сметка / нулта сметка / професионална сметка
Неограничено
FBS Стандардна сметка/Микро-сметка/Нулта раширена сметка цент сметка ECN сметка
3,000 пати 1,000 пати 500 пати
FXBeyond Стандардна сметка Сметка со нула ширење професионална сметка
1,111 пати 500 пати 100 пати
FXCC ECN XL сметка
500 пати
FXDD Стандардна сметка/Премиум сметка
500 пати
FXGT Сметка Cent/Mini-сметка/Стандардна FX-сметка/Standard Plus-сметка/Pro-сметка/ECN-сметка
1,000 пати (биланс на капитал од 5 до 10,000 долари)
FxPro Инстант сметка FxPro MT4/сметка FxPro MT4/сметка FxPro MT5/сметка FxPro cTrader/сметка на платформа FxPro
200 пати
GEMFOREX 5,000 пати потпора сметка Сметка сè-во-едно / Без раширена сметка / Трговска сметка со огледало
5,000 пати 1,000 пати (ефикасно салдо на маржа помало од 200 милиони јени)
HotForexHotForex микро сметка ПРЕМИУМ-сметка/Нулта раширена сметка Сметка за копирање на HF
1,000x (Саланс на капитал помал од 300,000 УСД) 500x (Саланс на капитал помал од 300,000 УСД) 400x (Саланс на капитал помал од 300,000 УСД)
ИФЦ пазари Стандардна фиксна и пловечка сметка/почетна фиксна и лебдечка сметка
100x (почетна)
iFOREX трговска сметка
400 пати
IronFX Стандардна сметка/Премиум сметка/ВИП сметка Сметка со нула ширење Сметка без надомест / Нулта раширена сметка / Апсолутна нулта сметка
1,000 пати (капитал салдо до $500-$9,999) 500 пати (капитал салдо до $500-$9,999) 200 пати (капитал салдо до $500-$9,999)
IS6FX 6,000 пати потпора сметка Микро сметка / Стандардна сметка професионална сметка
6,000 пати (ограничено на 100 сметки) 1,000 пати (до 20,000 УСД салдо на капитал) 400 пати
LAND-FX Стандардна сметка/Примарна сметка ECN сметка
Неограничено (биланс на капитал до 999 долари) 1,000 пати
MGK International Нормална сметка
700 пати (до 200 милиони јени во ефективно салдо на маржа)
MiltonMarkets FLEX сметка ПАМЕТНА сметка ELITE сметка
500 пати 1,000 пати (до 1,000 долари во капиталот) 200 пати
MYFX пазари MT4 Стандардна сметка/MT4 Pro сметка
500 пати (до 500 милиони јени во ефективно салдо на маржа)
SvoFX Стандардна сметка Микро сметка/Професионална сметка
2,000 пати (до 1,999 УСД салдо на капитал) 100 пати
TITANFX Нулта стандардна сметка / Нулта сечила ECN сметка
500 пати
TradersTrust Трговска сметка/МАМ сметка
3,000 пати (до 1 многу)
Tradeview X Сметка за потпора/сметка ILC/сметка MT5/сметка на трговец/сметка Currenex
100x (почетна)
VirtueForex сметка во живо
777 пати
XM Стандардна сметка/микро сметка нулта сметка
888 пати (биланс на капитал од 5 до 20,000 долари) 500 пати (биланс на капитал од 5 до 20,000 долари)
Ажурирање од 2022/05/19

Систем со нула сечење

Систем со нула сечење Тоа е систем кој спречува неочекувани долгови поради повици за маржа. Во случај на домашен брокер Forex, дури и ако стоп загубата е однапред поставена и е 500 пати (до $500-$9,999 во капиталот), порамнувањето се лизга кога цената нагло флуктуира, што резултира со големо отстапување од сетот Ако го направите тоа, ќе ви биде наплатена разликата подоцна како маржа.Меѓутоа, во случај на прекуокеански Forex брокери кои го прифаќаат системот со нула намалување, дури и ако се случи повик за маржа, целиот негативен дел ќе биде изземен.Тоа е систем во кој можете да бидете сигурни дека нема да ви се наплати повеќе од депонираната маржа.

*Ако сте нов во странство Forex, ве молиме имајте предвид дека FXCC нема гаранција за намалување на нула.

Име на трговец во странство Forex Присуство или отсуство на систем со нула сечење
АКСИОРСКИ Загарантирано нула сечење
БигБос Загарантирано нула сечење
CryptoGT Загарантирано нула сечење
easyMarkets Загарантирано нула сечење
Exness Загарантирано нула сечење
FBS Загарантирано нула сечење
FXBeyond Загарантирано нула сечење
FXCC Нема гаранција за намалување на нула
FXDD Загарантирано нула сечење
FXGT Загарантирано нула сечење
FxPro Загарантирано нула сечење
GEMFOREX Загарантирано нула сечење
HotForex Загарантирано нула сечење
ИФЦ пазари Загарантирано нула сечење
iFOREX Загарантирано нула сечење
IronFX Загарантирано нула сечење
IS6FX Загарантирано нула сечење
LAND-FX Загарантирано нула сечење
MGK International Загарантирано нула сечење
MiltonMarkets Загарантирано нула сечење
MYFX пазари Загарантирано нула сечење
SvoFX Загарантирано нула сечење
TITANFX Загарантирано нула сечење
TradersTrust Загарантирано нула сечење
Tradeview Загарантирано нула сечење
VirtueForex Загарантирано нула сечење
XM Загарантирано нула сечење
Ажурирање од 2022/05/19

финансиска лиценца

финансиска лиценца Домашните брокери Forex треба да бидат регистрирани во Агенцијата за финансиски услуги.но,Форекс брокери во странство немаат никакви обврски, па затоа имаат регистрирано лиценца кај некоја институција за да ја добијат довербата на корисниците. Овие лиценци се движат од лесни до тешки за регистрација, а исто така може да се регулираат со регистрирање како Јапонската агенција за финансиски услуги.Поради таа причина,Секој брокер во странство Forex самостојно избира финансиска лиценца што може да ги максимизира нивните силни страни и да ја освои довербата на корисниците.

За почетници Forex во странство, ве молиме имајте предвид дека CryptoGT и FXDD немаат регистрација на финансиска лиценца.

Име на трговец во странство Forex Дестинација за регистрација на лиценца
АКСИОРСКИ ●Белизе FSC лиценца број 000122/267
БигБос ●Сент Винсент и Гренадини SVG IBC лиценца број 380 LLC 2020 година
CryptoGT Нема регистрација на лиценца
easyMarkets Британски Девствени Острови на Комисијата за финансиски услуги на лиценца број SIBA/L/20/1135
Exness ● Управа за финансиски услуги на Република Сејшели FSA лиценца број SD025 ● Централна банка на Курасао и Сент Мартен CBCS лиценца број 0003LSI ● Комисијата за финансиски услуги на Британските Девствени Острови FSC лиценца број 2032226 ● Комисија за финансиски услуги на Маурициус176967 Лиценца51024 FSC178 ● Управа за однесување на јужноафриканската финансиска индустрија FSCA лиценца број 12 Кипарска комисија за хартии од вредност CySEC лиценца број 730729/XNUMX Орган за финансиско однесување FCA лиценца број XNUMX
FBS Кипарска комисија за хартии од вредност CySEC лиценца бр. 331/17 Белизе Меѓународна комисија за финансиски услуги IFSC лиценца за лиценца бр.
FXBeyond ● Финансиски орган на Република Панама AVISO лиценца број 155699908-2-2020-2020-4294967296
FXCC ● Република Вануату VFSC лиценца број 14576 ● Кипарска комисија за хартии од вредност CySEC лиценца број 121/10
FXDD Нема регистрација на лиценца
FXGT Кипарска комисија за хартии од вредност CySEC лиценца број 382/20
FxPro ● Британски орган за финансиско однесување FCA лиценца број 509956 ● Кипарска комисија за хартии од вредност CySEC лиценца број 078/07 ● Јужноафрикански одбор за финансиски услуги FSB лиценца за лиценца 45052 ● Бахамски хартии од вредност SCB лиценца број SIA-F184
GEMFOREX ● Маурициус Финансиска лиценца број GB21026537
HotForex ● Лиценца за Св. Сејшели агенција за финансиски услуги FSA лиценца број SD22747
ИФЦ пазари Комисијата за финансиски услуги на Британскиот Девствени Острови FSC Лиценца број SIBA/L/14/1073
iFOREX Комисијата за финансиски услуги на Британскиот Девствени Острови FSC Лиценца број SIBA/L/13/1060
IronFX ● Британски орган за финансиско однесување FCA лиценца број 5855561 ● Австралиска комисија за хартии од вредност и инвестиции ASIC лиценца број 417482 ● Кипарска комисија за хартии од вредност и берза лиценца број на лиценца CySEC 125/10
IS6FX ● Сент Винсент и Гренадини Лиценца на FSA број 26536 п.н.е. 2021 година
LAND-FX ● Сент Винсент и Гренадини Лиценца на FSA број 23627 IBC 2016 година
MGK International ● Labuan Financial Services Authority FSA Лиценца број на лиценца MB/12/0003
MiltonMarkets lVanuatu Financial Services Commission VFSC лиценца број 40370
MYFX пазари ● Сент Винсент и Гренадини Лиценца број на FSA 24078IBC2017
SvoFX lVanuatu Financial Services Commission VFSC лиценца број 700464
TITANFX ● Република Вануату VFSC лиценца број 40313
TradersTrust ●Бермудска монетарна управа BMA лиценца на лиценца број 54135
Tradeview ● Монетарната управа на Кајмански Острови CIMA лиценца број 585163
VirtueForex lVanuatu Financial Services Commission VFSC лиценца број 40379
XM Сејшели Управата за финансиски услуги FSA лиценца број SD010
Ажурирање од 2022/05/19

скалпирање

скалпирање Зборувајќи за вистинската возбуда на прекуокеанскиот Forex, тоа е скалпирање на високо ниво.Може да се каже дека практично е невозможно да се направи скалп со домашен брокер Forex.Тоа е затоа што на прво место не е дозволено скалпирање, алатката за тргување (платформата) е слаба и замрзнува на средина, а честопати се лизга во неповолни услови.За скалпирање, FX во странство е единствениот избор.

*За почетници Forex во странство, скалпот е забранет само за iFOREX, затоа бидете внимателни.

Име на трговец во странство Forex Достапност на скалпирање
АКСИОРСКИ Можно е скалпирање
БигБос Можно е скалпирање
CryptoGT Можно е скалпирање
easyMarkets Можно е скалпирање
Exness Можно е скалпирање
FBS Можно е скалпирање
FXBeyond Можно е скалпирање
FXCC Можно е скалпирање
FXDD Можно е скалпирање
FXGT Можно е скалпирање
FxPro Можно е скалпирање
GEMFOREX Можно е скалпирање
HotForex Можно е скалпирање
ИФЦ пазари Можно е скалпирање
iFOREX без скалпирање
IronFX Можно е скалпирање
IS6FX Можно е скалпирање
LAND-FX Можно е скалпирање
MGK International Можно е скалпирање
MiltonMarkets Можно е скалпирање
MYFX пазари Можно е скалпирање
SvoFX Можно е скалпирање
TITANFX Можно е скалпирање
TradersTrust Можно е скалпирање
Tradeview Можно е скалпирање
VirtueForex Можно е скалпирање
XM Можно е скалпирање
Ажурирање од 2022/05/19

Начин на депозит и повлекување

Начин на депозит и повлекување Ако можете да направите банкарски трансфер и за депозити и за повлекувања, нема проблем.Би сакал да истакнам дека тоа не е многу познатоАко депонирате со кредитна картичка, постои ограничување дека не можете да го повлечете XNUMX месеци дури и ако остварите профит.Затоа, препорачуваме банкарски трансфер.

*Ве молиме имајте предвид дека само CryptoGT не може да се користи за банкарска дознака.

Име на трговец во странство Forex Метод за плаќање Начин на повлекување
АКСИОРСКИ Банкарска жица, кредитна картичка, дебитна картичка, STICPAY Банкарска жица, кредитна картичка, дебитна картичка, STICPAY, PayRedeem
БигБос банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка Банкарски трансфер, виртуелна валута, битпаричник, BXONE
CryptoGT Виртуелна валута Виртуелна валута
easyMarkets Банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, битпаричник, STICPAY, Neteller, WebMoney Банкарски трансфер, кредитна/дебитна картичка, битпаричник, STICPAY
Exness Банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, битпаричник, STICPAY, PerfectMoney, WebMoney, виртуелна валута (BTC, USDT) Банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, битпаричник, STICPAY, PerfectMoney, WebMoney, виртуелна валута (BTC, USDT)
FBS Кредитна картичка, дебитна картичка, битпаричник, STICPAY, PerfectMoney, Бонсаи Кредитна картичка, дебитна картичка, битпаричник, PerfectMoney, Бонсаи
FXBeyond Банкарска жица, кредитна картичка, дебитна картичка, PerfectMoney, BitGo Банкарски трансфер, PerfectMoney, BitGo
FXCC Банкарска жица, кредитна картичка, дебитна картичка, Skrill, NETELLER Банкарска жица, кредитна картичка, дебитна картичка, Skrill, NETELLER
FXDD банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, битпаричник Банкарска жица, кредитна картичка, дебитна картичка, Skrill, NETELLER
FXGT Банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, битпаричник, STICPAY, виртуелна валута (BTC, ETH, XRP, ADA, USDT) Банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, битпаричник, STICPAY, виртуелна валута (BTC, ETH, XRP, ADA, USDT)
FxPro Банкарска жица, кредитна картичка, дебитна картичка, Skrill, NETELLER Банкарска жица, кредитна картичка, дебитна картичка, Skrill, NETELLER
GEMFOREX Банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, PerfectMoney, виртуелна валута (BTC, ETH, USDT, BAT, DAI, USDC, WBTC) Банкарска дознака
HotForex банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, битпаричник, битпеј, BXONE банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, битпаричник, битпеј, BXONE
ИФЦ пазари Банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, битпаричник, CRYPTO Банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, битпаричник, WebMoney, CRYPTO
iFOREX банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, битпаричник банкарски трансфер, кредитна картичка, битпаричник
IronFX банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, битпаричник банкарски трансфер, битпаричник
IS6FX банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка
LAND-FX Банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, STICPAY, виртуелна валута (BTC) Банкарски трансфер, STICPAY
MGK International Банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, битпаричник, виртуелна валута (BTC, ETH, USDT) Банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, битпаричник, BXONE, виртуелна валута (BTC, ETH, USDT)
MiltonMarkets банкарски трансфер, битпаричник банкарски трансфер, битпаричник
MYFX пазари Банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, битпаричник, виртуелна валута (BTC, USDT) Банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, битпаричник, виртуелна валута (USDT)
SvoFX Банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, виртуелна валута (BTC, ETH, XRPUSDT) Банкарска дознака
TITANFX Банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, битпаричник, STICPAY, виртуелна валута Банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, битпаричник, STICPAY, виртуелна валута
TradersTrust Банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, битпаричник, виртуелна валута (BTC) Банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, битпаричник, виртуелна валута (BTC)
Tradeview банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, битпаричник, STICPAY, битпеј банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, битпаричник, STICPAY, битпеј
VirtueForex Банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, виртуелна валута (BTC, ETH) Банкарска дознака
XM банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, битпаричник, STICPAY, BXONE банкарски трансфер, кредитна картичка, дебитна картичка, битпаричник, STICPAY, BXONE
Ажурирање од 2022/05/19

Арбитража

Арбитража

Арбитражата е метод на заработка со искористување на разликата во цената помеѓу производите со иста цена.Со цел да се искористи разликата во цената помеѓу двајца трговци, се претпоставува дека и двајцата трговци дозволуваат арбитражни трансакции.Имајте предвид дека ако тргувате со арбитража помеѓу неодобрени сметки, вашата сметка ќе биде избришана.

*Теоретски, арбитражата изгледа како безризичен и лесен начин за заработка.Меѓутоа, во реалноста, освен ако не сте експерт, нема да успеете, така што тоа не е метод на тргување за почетници во странство.
Име на трговец во странство Forex Достапност на арбитража
АКСИОРСКИ Можна е арбитража
БигБос Арбитражата е забранета
CryptoGT Можна е арбитража
easyMarkets Арбитражата е забранета
Exness Можна е арбитража
FBS Арбитражата е забранета
FXBeyond Арбитражата е забранета
FXCC Непознат
FXDD Непознат
FXGT Арбитражата е забранета
FxPro Непознат
GEMFOREX Можна е арбитража
HotForex Арбитражата е забранета
ИФЦ пазари Можна е арбитража
iFOREX Арбитражата е забранета
IronFX Арбитражата е забранета
IS6FX Арбитражата е забранета
LAND-FX Арбитражата е забранета
MGK International Непознат
MiltonMarkets Арбитражата е забранета
MYFX пазари Арбитражата е забранета
SvoFX Непознат
TITANFX Арбитражата е забранета
TradersTrust Арбитражата е забранета
Tradeview Можна е арбитража
VirtueForex Арбитражата е забранета
XM Арбитражата е забранета
Ажурирање од 2022/05/19

двете страни

двете страни Хеџинг значи да се има позиција за купување и позиција за продажба во исто време.Странските трговци со Forex дозволуваат вкрстено градење во рамките на истата сметка, но често не помеѓу повеќе сметки или помеѓу сметки на други трговци.Дали навистина можете да откриете дека градите помеѓу сметките на други трговци?Се вели дека може да се најде бидејќи информациите се споделуваат меѓу трговците, но не е сигурно дали е вистина или не.Ако се најде, ќе бидете казнети за бришење сметка.

*Ако сте нов во странство Forex, подобро е да не ги правите двете конструкции.Многу е веројатно дека ќе изгубите многу ако го пропуштите тајмингот да го тргнете.Покрај тоа, немаше информации за жива ограда само за FXCC.

Име на трговец во странство Forex Можност за двете куќи
АКСИОРСКИ Можни се двете страни
БигБос Забранети се хеџинг трансакции помеѓу повеќе сметки
CryptoGT Можни се двете страни
easyMarkets Забранети се хеџинг трансакции помеѓу повеќе сметки
Exness Можни се двете страни
FBS Забранети се хеџинг трансакции помеѓу повеќе сметки
FXBeyond Забранети се хеџинг трансакции помеѓу повеќе сметки
FXCC Непознат
FXDD Можни се двете страни
FXGT Забранети се хеџинг трансакции помеѓу повеќе сметки
FxPro Можни се двете страни
GEMFOREX Можни се двете страни
HotForex Забранети се хеџинг трансакции помеѓу повеќе сметки
ИФЦ пазари Можни се двете страни
iFOREX Забранети се хеџинг трансакции помеѓу повеќе сметки
IronFX Забранети се хеџинг трансакции помеѓу повеќе сметки
IS6FX Забранети се хеџинг трансакции помеѓу повеќе сметки
LAND-FX Забранети се хеџинг трансакции помеѓу повеќе сметки
MGK International Забранети се хеџинг трансакции помеѓу повеќе сметки
MiltonMarkets Забранети се хеџинг трансакции помеѓу повеќе сметки
MYFX пазари Забранети се хеџинг трансакции помеѓу повеќе сметки
SvoFX Забранети се хеџинг трансакции помеѓу повеќе сметки
TITANFX Можни се двете страни
TradersTrust Можни се двете страни
Tradeview Можни се двете страни
VirtueForex Забранети се хеџинг трансакции помеѓу повеќе сметки
XM Забранети се хеџинг трансакции помеѓу повеќе сметки
Ажурирање од 2022/05/21

Алатка за тргување (платформа)

Алатка за тргување (платформа) Многу странски брокери Forex ја користат глобалната алатка за тргување (платформа) MetaTrader 4 и MetaTrader 5.Брзото пребарување на веб ќе ви даде многу информации за тоа како да го направите ова.Дури и почетниците можат да го совладаат за неколку дена.Меѓутоа, во случајот на домашните Forex брокери, секој брокер користи свои алатки за тргување, па дури и ако пребарувате на интернет, има малку информации за тоа како да управувате со него, па затоа е потребно време да се навикнете на операцијата.Исто така, секогаш кога менувате провајдери, мора да научите како да работите од нула.

*Ве молиме имајте предвид дека само iFOREX не може да се користи со MetaTrader 4 и MetaTrader 5.

Име на трговец во странство Forex Алатка за тргување (платформа)
АКСИОРСКИ MetaTrader 4, MetaTrader 5, cTrader
БигБос MetaTrader 4, MetaTrader 5, BigBoss QuickOrder
CryptoGT MetaTrader 5
easyMarkets MetaTrader 4, MetaTrader 5, Tradingview, веб-платформа easyMarkets
Exness MetaTrader 4, MetaTrader 5, WebTerminal, MultiTerminal, Exness платформа
FBS MetaTrader 4, MetaTrader 5, FBS Trader
FXBeyond MetaTrader 4
FXCC MetaTrader 4
FXDD MetaTrader 4, MetaTrader 5, WebTrader
FXGT MetaTrader 5
FxPro МетаТрејдер 4, МетаТрејдер 5
GEMFOREX МетаТрејдер 4, МетаТрејдер 5
HotForex МетаТрејдер 4, МетаТрејдер 5
ИФЦ пазари MetaTrader 4, MetaTrader 5, NetTradeX
iFOREX iFOREX оригинална платформа за тргување
IronFX MetaTrader 4, WebTrader
IS6FX MetaTrader 4, WebTrader
LAND-FX МетаТрејдер 4, МетаТрејдер 5
MGK International MetaTrader 4
MiltonMarkets MetaTrader 4
MYFX пазари MetaTrader 4
SvoFX MetaTrader 4, SvoTrader
TITANFX MetaTrader 4, MetaTrader 5, WebTrader
TradersTrust MetaTrader 4
Tradeview MetaTrader 4, MetaTrader 5, cTrader
VirtueForex MetaTrader 4
XM МетаТрејдер 4, МетаТрејдер 5
Ажурирање од 2022/05/22

бонус за отворање сметка

бонус за отворање сметка Бонусот за отворање сметка е бонус што го добивате само за отворање на нова сметка.Може да се користи само како валидна маржа и не може директно да се повлече како готовина.Дури и ако не сакате да тргувате, отворете сметка и уплатете ја!Оваа плитка идеја не функционира.За оние кои размислуваат нормално да тргуваат со Forex,Бидејќи бонусот за отворање сметка е мала сума, не може да се каже дека е многу атрактивен бонус.Неодамна, бројот на злонамерни трансакции со помош на бонусите за отворање сметки на брокери во странство Forex се зголеми, така што бонусите за отворање сметки исчезнаа.Во иднина, се чини дека е подобро да се користи бонусот за депозит како критериум.

*Ако сте нов во странство Forex, треба да го засновате вашиот избор на брокер на достапноста на бонус за депозит, а не на достапноста на бонус за отворање сметка.

Име на трговец во странство Forex Можност за бонус за отворање сметка
АКСИОРСКИ Нема бонус за отворање сметка
БигБос Нема бонус за отворање сметка
CryptoGT Нема бонус за отворање сметка
easyMarkets 3,500 円
Exness Нема бонус за отворање сметка
FBS 100 долари ексклузивно за FBS Trader
FXBeyond Нема бонус за отворање сметка
FXCC Нема бонус за отворање сметка
FXDD Нема бонус за отворање сметка
FXGT 5,000 円
FxPro Нема бонус за отворање сметка
GEMFOREX 20,000 јени До 5 мај
HotForex Нема бонус за отворање сметка
ИФЦ пазари Нема бонус за отворање сметка
iFOREX Нема бонус за отворање сметка
IronFX Нема бонус за отворање сметка
IS6FX Нема бонус за отворање сметка
LAND-FX Нема бонус за отворање сметка
MGK International Нема бонус за отворање сметка
MiltonMarkets Нема бонус за отворање сметка
MYFX пазари Нема бонус за отворање сметка
SvoFX Нема бонус за отворање сметка
TITANFX Нема бонус за отворање сметка
TradersTrust 10,000 円
Tradeview Нема бонус за отворање сметка
VirtueForex Нема бонус за отворање сметка
XM 3,000 円
Ажурирање од 2022/05/23

бонус за депозит

бонус за депозит Бонус за депозит е бонус додаден во вашиот капитал за износот што го депонирате на вашата сметка.Понекогаш се однесува само на првиот депозит, а понекогаш може да се добие и за редовни депозити.Ако сте сериозни за тргување со Forex, препорачуваме компанија која прифаќа редовни депозити. * Ако сте нов во странство Forex, подобро е да изберете компанија која нема горна граница за депонирање во секое време.
Име на трговец во странство Forex Можност за бонус за депозит
АКСИОРСКИ Бонус без депозит
БигБос Бонус без депозит
CryptoGT Прв депозит 80% бонус (до 50,000 јени) Редовен депозит 20% бонус
easyMarkets 50% (износ на депозит 10,000 јени - 100,000 јени) 40% (износ на депозит 100,001 јени -) * Максималниот износ на бонус е до 230,000 јени
Exness Бонус без депозит
FBS Секогаш депонирајте 100% бонус (горната граница: неограничено)
FXBeyond Бонус без депозит
FXCC Бонус за прв депозит 100% (до 2,000 УСД)
FXDD Бонус без депозит
FXGT Прв депозит 100% бонус (до 70,000 јени) Редовен депозит од 50% бонус (до 1,200,000 јени)
FxPro Бонус без депозит
GEMFOREX Редовна лотарија за депозит помеѓу 2% и 1,000%
HotForex Редовен депозит 100% бонус (до 30,000 УСД)
ИФЦ пазари Секогаш депонирајте 50% бонус (пониска граница: 250 УСД или повеќе)
iFOREX Прв депозит 100% бонус (до 1,000 УСД) Редовен депозит 50% бонус (до 5,000 УСД)
IronFX Секогаш депонирајте 40% бонус (горната граница: неограничено)
IS6FX Лотарија помеѓу 10% и 100% од редовните депозити До 05:28 часот на 06 мај
LAND-FX Бонус без депозит
MGK International Бонус без депозит
MiltonMarkets Секогаш депонирајте 30% бонус (до 5,000 УСД) до 6-ти јуни
MYFX пазари Бонус без депозит
SvoFX Секогаш депонирајте 100% бонус (до 500 УСД) Секогаш депонирајте 20% бонус (до 4,500 УСД)
TITANFX Бонус без депозит
TradersTrust Редовен депозит 100% бонус (100,000 јени до 10,000,000 јени) Редовен депозит од 200% бонус (200,000 јени до 5,000,000 јени)
Tradeview Бонус без депозит
VirtueForex Бонус без депозит
XM Секогаш депонирајте 100% бонус (до 500 УСД) Секогаш депонирајте 20% бонус (до 4,500 УСД)
Ажурирање од 2022/05/24

виртуелна валута FX

виртуелна валута FX Мислам дека ракувањето со виртуелната валута FX кај странските дилери на FX ќе се зголемува се повеќе и повеќе во иднина.Движењето на цената е поголемо од девизниот курс, но пазарот може да биде лесен за читање. *Ако главно размислувате за виртуелната валута FX, ви ги препорачуваме CryptoGT и FXGT, кои имаат широк спектар на валути.
Име на трговец во странство Forex Ракување со тргување со девизна виртуелна валута
АКСИОРСКИ な し
БигБос Да
CryptoGT Да
easyMarkets Да
Exness Да
FBS Да
FXBeyond Да
FXCC な し
FXDD Да
FXGT Да
FxPro Да
GEMFOREX な し
HotForex な し
ИФЦ пазари Да
iFOREX Да
IronFX な し
IS6FX な し
LAND-FX な し
MGK International な し
MiltonMarkets Да
MYFX пазари Да
SvoFX Да
TITANFX Да
TradersTrust Да
Tradeview Да
VirtueForex Да
XM Да
Ажурирање од 2022/05/25

Ширење

Ширење Распространетоста е разликата помеѓу купување и продавање.Затоа, секогаш ќе биде негативен почеток во моментот кога имате позиција.Секој брокер има формален минимален распон на својата веб-страница, но има многу несигурности како економски показатели, забелешки од клучните личности, провизии за тргување, ливчиња за договори итн., а нумеричката вредност на минималниот распон е практично бесмислена.Само откако ќе пробате повеќе брокери, можете интуитивно да почувствувате дека овој брокер има широко ширење.

*За оние кои се нови во странство Forex, подобро е да се фокусираат на воспоставување метод на тргување без да се грижите за мали разлики во бројките.Откако ќе почнете да заработувате пари, можеби е важно да најдете брокер со потесен распон од сега.

Автоматски систем за тргување (EA)

Автоматски систем за тргување (EA) Има онолку системи за автоматско тргување (EA) колку што има ѕвезди, а софтверот се увезува во MetaTrader 4 и MetaTrader 5 и се управува.Затоа, резултатите од трговијата ќе се разликуваат многу во зависност од тоа кој автоматски систем за тргување (EA) ќе го изберете.Во извесна смисла, тргувањето ќе му го доверите на софтвер за кој не знаете каква логика станува збор, па затоа не можете да очекувате да ги подобрите вашите сопствени трговски вештини.На добар начин, тој е целосно автоматски.

*Ако сте нов во странство Forex, ве молиме имајте предвид дека iFOREX не може да го користи системот за автоматско тргување (EA).

Име на трговец во странство Forex Можност за автоматски систем за тргување (EA)
АКСИОРСКИ Достапно
БигБос Достапно
CryptoGT Достапно
easyMarkets Достапно
Exness Достапно
FBS Достапно
FXBeyond Достапно
FXCC Достапно
FXDD Достапно
FXGT Достапно
FxPro Достапно
GEMFOREX Достапно
HotForex Достапно
ИФЦ пазари Достапно
iFOREX надвор од услугата
IronFX Достапно
IS6FX Достапно
LAND-FX Достапно
MGK International Достапно
MiltonMarkets Достапно
MYFX пазари Достапно
SvoFX Достапно
TITANFX Достапно
TradersTrust Достапно
Tradeview Достапно
VirtueForex Достапно
XM Достапно
Ажурирање од 2022/05/25

40 рангирање во странство на FX

Прво1XM(XM)

XM

Сеопфатен со сите елементи на високо ниво

XM е основан во 2009 година и не е претерување да се каже дека е синоним за прекуокеански FX за Јапонците.Толку многу јапонски трговци користат XM. XM е на високо ниво во секој елемент и навистина заслужува да биде наречен сеопфатен.Повеќето од услугите и условите што се очекуваат од прекуокеанскиот Forex, како што се максимална моќност од 999 пати, бонус за отворање сметка, бонус за депозит, поддршка на јапонскиот јазик од јапонскиот персонал, се покриени.Содржината за почетници Forex во странство е исто така значителна, а средствата се добро одделени и управувани.Можете да кажете дека ако сакате да започнете со Forex во странство, прво започнете со XM.

заслуга

 • Зголемете ја капиталната ефикасност со висока потпора до 999 пати
 • Бонусите за отворање сметка и бонусите за депозит секогаш се чуваат
 • Јапонскиот персонал е запишан, така што јапонската поддршка е исто така безбедна
 • Програмата за лојалност го прави тргувањето попрофитабилно
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Распространувањата имаат тенденција да бидат малку пошироки
 • Негативните точки на размена се малку позабележителни
 • Во зборот на устата, работите за лизгање се издвојуваат
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
999 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.0 пипси~ Околу 3,000 јени (во моментов) До околу 55 јени (тековно) Програма за лојалност (тековна)
Редовен бонус за отворање сметка
Промоцијата на бонус за тргување е еквивалентна на бонусот за отворање сметка во XM.Може да добиете бонус од околу 3,000 јени во редовни времиња.Кредит еквивалент на 3,000 јени ќе се даде само со отворање на првата вистинска сметка, за да можете да ги испробате производите и услугите на XM без потреба од првичен депозит.Не можете да го повлечете само бонусот, но можете да ја повлечете добивката остварена со бонусот во секое време.Сепак, имајте предвид дека кога ќе се повлечете, бонусот за тргување што одговара на износот за повлекување ќе се изгуби.Исто така, имајте предвид дека ако не го побарате бонусот во рок од 30 дена од датумот на отворање на сметката, тој ќе биде неважечки.
Бонус за депозит со 2 нивоа
Бонусот за депозит на XM е бонус во две фази од 55,000% до максимум околу 100 јени и 55% до максимум вкупно околу 20 јени.Заработената добивка може да се повлече во секое време, но имајте предвид дека одредена сума на бонус за тргување ќе биде одбиена од средствата за повлекување во тој момент.Во основа, овој бонус за депозит е наменет за сите корисници кои депонираат средства на нивната трговска сметка и ќе се доделува автоматски додека не се достигне максималниот износ на бонус.Сепак, имајте предвид дека сметките на XM Trading Zero не се подобни за бонуси за депозит.

Прво2FXGTMmore(FX GT)

FXGT

Првата хибридна размена во индустријата

FXGT е хибридна централа која започна со услуга во декември 2019 година.Покрај изобилството на обработени акции, вклучувајќи ги и виртуелните валути, различните кампањи кои често се одржуваат се импресивни.Најголемата карактеристика е што поддржува и редовни девизни девизни (парови на валута) и виртуелна валута FX.Тоа е и причината зошто се нарекува себеси хибридна размена и всушност се нарекува хибридна размена.Покрај тргувањето, можете да користите неколку видови виртуелни валути за депозити и повлекувања и валути од сметки, што е исто така многу погодно.Ние сме исто така чувствителни на трендовите и потребите, па затоа сме проактивни во подобрувањето на условите за тргување.

заслуга

 • Бонус кампањите се прекрасни и често се одржуваат
 • И валутни парови и виртуелни валути може да се тргуваат со максимална потпора од 1,000 пати
 • Се ракуваат со многу CFD акции и има многу опции за тргување
 • Поддршката на јапонски е со висок квалитет, така што можете да бидете сигурни дури и во случај на итност.
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Распространувањата имаат тенденција да бидат малку пошироки
 • Нема стандардно ракување со MT4, само алатки за тргување со MT5
 • Во минатото имаше проблем со депонирање/повлекување поради системска грешка
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
1,000 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 1.4 пипси~ 5,000 јени (тековно) До 200 милиони јени (тековно) Бонус до 100 милион јени (тековен)
Подарок од 5,000 јени за нова регистрација
Во периодот од 2021:12 часот на 1 декември 17 година до 00:00:1 часот на 4 јануари 16 година по јапонско време, за FXGT, оние кои се нови во FXGT или веќе се регистрирале и не ја завршиле верификацијата на сметката. комплетна автентикација на сметката во овој период, ние одржуваме кампања за давање бонус од 29 јени на вашата MT59 сметка.Стандардните сметки, мини сметките и сметките само за девизни се подобни.Иако е за ограничено време, можете да го замислите како бонус за отворање сметка во општо во странство Forex.Меѓутоа, ако сакате да тргувате само со бонусот за регистрација и да ги повлечете вашите профити, тој мора да биде еквивалент на најмалку $5.
Прв пат 100% + 30% бонус за депозит после тоа
За ограничено време од 2021 септември 9 година, по депонирањето во еПаричникот на FXGT, доколку префрлите средства од еПаричникот на вашата MT1 сметка, ќе добиете бонус за депозит според износот на депозитот и бројот на депозити.Сè уште нема рок на употреба, затоа искористете го додека можете.Првиот депозит е 5% од износот на депозитот и лимитот на бонусот е 100 јени (или еквивалентно), а последователните депозити се 7% од износот на депозитот и лимитот на бонусот е 30 милиони јени во текот на целиот период.Целните сметки се стандардни сметки, мини сметки и сметки во центи. Бројот на депозити за сите корисници е ресетиран на 200 јануари 2021 година.Дури и корисниците кои веќе направиле депозит може да бидат подобни.

Прво3IS6FX(Е Six FX)

IS6FX (Is Six FX)

Во странство Forex кој стана поатрактивен по големото обновување

IS6FX е прекуокеански FX кој првично започна со услуга како is2016com во 6 година. На 2020 октомври 10 година, беше купена од ИТ консултантската компанија „TEC Wrold Group“ предводена од Нуно Амарал, поранешен потпретседател на британскиот CS на GMO Group и GMO GlobalSign, и беше променет во сегашното име на IS12FX.Целосната јапонска поддршка, услугите за депозит и повлекување и бонус кампањите се атрактивни.По обновувањето, го подобривме малиот број на ракувани залихи и бавноста на депозитите и повлекувањата, што беа посочени и претходно, и еволуираа во подобар Forex во странство.

заслуга

 • Левериџот е до 6,000 пати, така што може значително да ја подобрите ефикасноста на капиталот
 • Кампањата за бонуси е значителна, така што се чувствува како добра зделка
 • Бидејќи информациската содржина е значителна, дури и почетниците можат да се чувствуваат удобно
 • Официјалната веб-страница исто така поддржува јапонски, а јапонската поддршка на поддршката исто така е со висок квалитет.
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Иако е стандард, платформата за тргување е само MT4
 • EA (автоматско тргување) не може да се користи во зависност од типот на сметката
 • Управувањето со фондовите е темелно, но останува загриженоста
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
6,000 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.8 пипси~ Околу 5,000 јени (тековно) До околу 100 милион јени (тековно) Никој (во моментов)
бонус за отворање сметка
IS6FX има бонус за отворање сметка исто како и другите странски Forex.Само ако отворите стандардна сметка, можете да добиете бонус за тргување од 5,000 јени со отворање нова сметка.Дури и без да направите депозит, ќе можете да тргувате со IS6FX само со овој бонус за отворање сметка.Првично, бонусот за отворање сметка во кој било Forex во странство има силно значење на „обидете се навистина да го користите“.Гледајќи го само износот на бонусот, другите Forex во странство може да бидат попривлечни, но ако можете да добиете 5,000 јени само со отворање сметка, тоа ќе биде доволно.
Кампања за бонус од 100% депозит само за победниците
IS6FX, исто така, има 100% кампања за бонус за депозит за ограничено време. Тоа е ограничено од 2021 декември 12 година (понеделник) 20:07 до 00 декември 2021 година (сабота) 12:25 часот, но ако победите, можете да добиете бонус за депозит многу пати додека не ја достигнете горната граница од 07 милион јени. Можете да го добиете.Износот што ќе го депонирате ќе биде бонус каков што е, така што маржата едноставно ќе се удвои.Сепак, имајте предвид дека бонусот од 00% е ограничен на депозити преку банкарски трансфер, а ако депонирате со кредитна картичка, тоа ќе биде половина од бонусот од 100%.Ова е исто така бонус кампања само за стандардни сметки.

Прво4Exness(поранешност)

Exness

Прекуокеански FX со високи спецификации што се вратија во Јапонија

Exness е странска FX компанија основана во 2008 година.Како што некои од вас можеби знаат, Екснес привремено се повлече од Јапонија.Сепак, од почетокот на 2020 година, ја подобривме нашата јапонска официјална веб-страница и поддршката за јапонски јазик и почнавме повторно да им пристапуваме на јапонските трговци.Јапонските трговци се навистина благодарни за постоењето на Exness со високи спецификации што се врати во Јапонија по надградбата.Спецификациите се преполни со шармот на прекуокеанскиот FX и можеме да очекуваме дополнително проширување на услугата во иднина.Тоа е прекуокеанскиот FX кој ќе продолжи да привлекува внимание.

заслуга

 • Неограничена опција за потпора
 • Има многу брендови за избор, така што има многу избори.
 • Платформата за тргување е совршена со MT4 и MT5
 • Има висококвалитетна поддршка на јапонски, така што можете да бидете сигурни дури и во итен случај
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Постои ограничување на потпора, што некои луѓе го сметаат за сурово
 • Не можам да очекувам многу бидејќи речиси и да нема точки за размена
 • Бонус кампањите се одржуваат нередовно и ретко
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
Неограничено Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.0 пипси~ Никој (во моментов) Никој (во моментов) Никој (во моментов)
Неограничена опција за потпора
Левериџ се користи за зголемување на ефикасноста на капиталот. Во странство Forex вклучувајќи Exness има висока потпора што е неспоредлива со домашниот Forex.Многу луѓе мислат дека високата потпора во странство Forex е илјадници пати, но всушност Exness ви овозможува да изберете неограничена потпора.Капиталот е ограничен на помеѓу 0 и 999 УСД, но напротив, со овој капитал, ќе можете да тргувате во огромни размери со неограничена максимална потпора.Може да се каже дека тоа е потпора што ги преплавува другите Forex во странство.
Има многу брендови со кои се занимаваме
Има многу акции со кои се справува Exness. Поставата вклучува 107 валутни парови, 81 акции и индекси, 13 криптовалути и 12 благородни метали и енергии.Не сите акции со кои работиме се нужно профитабилни, но колку повеќе опции имаме, толку повеќе предизвици можеме да се соочиме.Конкретно, има многу луѓе кои сега обрнуваат внимание на виртуелната валута и енергијата, па ако тоа е поставата на Exness, нема да има поплаки.Исто така, во случајот со Exness, постои можност во иднина да се зголеми бројот на залихи со кои се ракува, па затоа имам големи надежи и за тоа.

Прво5FBS(FBS)

FBS

Максимална потпора од 3000 пати огромно надминување на другите странски FX

FBS е прекуокеански FX основан во 2009 година.Првично, високата потпора е една од атракциите на прекуокеанските Forex, но FBS е најголемата меѓу нив.Тоа е затоа што FBS дозволува тргување со висока потпора до 3,000 пати.Не само високата моќ, туку и луксузните кампањи се силни страни.Покрај усвојувањето на систем со нула намалување без повици за маргина, можете да правите и мали трансакции, а постои и јапонска официјална веб-страница ... и така натаму.Иако постојат некои строги услови, може да се каже дека FX во странство има сеопфатна сила.

заслуга

 • Огромно висока моќност до 3,000 пати
 • Тој е безбеден бидејќи е усвоен високо транспарентниот метод на НДД.
 • Подготвена е луксузна бонус кампања
 • Пречките за првиот депозит се мали, па дури и почетниците можат да бидат сигурни
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Севкупно, има тежок впечаток во однос на условите итн.
 • Иако поддржува јапонски, не можам да очекувам многу во однос на квалитетот
 • Трошоците за трансакции имаат тенденција да бидат малку повисоки при тргување
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
3,000 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.0 пипси~ Околу 1 јени (тековно) До околу 200 јени (тековно) Бонус за повисоко ниво (тековен)
Тргување 1 бонус во вредност од 100 JPY
Бонус за трговија 100 е вообичаен бонус за отворање сметка во FBS.Дури и ако не депонирате по отворањето на сметката, ќе можете да тргувате со 100 долари, што е еквивалентно на 1 јени на сметката.Бонусите за отворање сметка се стандардни за други Forex во странство, но износот е различен за FBS.Тоа не е илјадници јени, туку е еквивалентно на 1 јени, така што опсегот на трансакции исто така ќе се прошири.Оригинално, отворањето сметка е подготвено да го испроба трговецот FX, но со бонусот за отворање сметка на FBS, можете целосно да го испробате и можете да се стремите кон одредена сума на профит со бонусот што сте го добиле. Исто така, можно е да одите
200% бонус за депозит до околу 100 милиони јени
FBS има неколку бонус кампањи, но најлуксузната е бонусот за депозит од 200% до околу 100 милиони јени.Како и бонусот за отворање сметка, самиот бонус за депозит е познат во странски Forex.Сепак, максимумот од околу 200 милиони јени може да се каже дека е исклучителен како бонус за депозит.Можете да ги удвоите вашите средства до депозит од околу 200 милиони јени и да тргувате, а бонусот за депозит од 2% се применува не само на почетниот депозит туку и на дополнителните депозити.Ќе можете да продолжите да тргувате додека постојано ги зголемувате вашите средства.Тоа е прилично добар бонус за депозит.

Прво6GemForex(GemForex)

GemForex

Неограничено користење на софтвер за автоматско тргување (EA) бесплатно!

GemForex е странска Forex компанија основана од оперативната компанија на GemTrade, услуга без EA.Иако е прекуокеански Forex, тој исто така ги има карактеристиките на домашниот Forex, така што мислам дека е прилично лесно за јапонските трговци да го користат.Максималната потпора е во основа 1,000 пати, но ако времето е точно, можете да отворите сметка со максимална потпора од 5,000 пати.Стапката на намалување на загубите е исто така ниска, а ние усвоивме систем за намалување на нула што не бара повторно брак, така што ризикот значително ќе се намали.Распонот е тесен и стабилен, а трансакцискиот трошок може да се каже дека е на домашно девизно ниво.

заслуга

 • Бонус кампањите се прекрасни и често се одржуваат
 • Максималната потпора е 1,000 пати, а во зависност од времето, 5,000 пати
 • Доколку ги исполнувате условите, можете да го користите софтверот за автоматско тргување (EA) бесплатно колку што сакате
 • Поддршката на јапонски е со висок квалитет, така што можете да бидете сигурни дури и во случај на итност.
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Имајте тенденција да бидете малку груби за скалпирање и големи занаети
 • Автоматското тргување не е можно во зависност од типот на сметката
 • Некои такси за повлекување се збунувачки
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
5,000 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.0 пипси~ 1 јени (тековно) До 500 милиони јени (тековно) Никој (во моментов)
Подарок за маржа од 1 јени при отворање на нова сметка
GemForex нуди нов бонус за отворање сметка од 2021 декември 12 година (среда) од 22:0 до 2021 декември 12 година (петок) 24:23:59 часот.Ако отворите сметка, поднесете лична карта за проверка на идентитетот и потврдите дека нема проблем со GemForex, ќе ви биде даден бонус од 59 јени.Основната потпора ќе биде до 1 пати, така што ќе можете да тргувате 1000 милиони јени само со бонусот.Се разбира, можете да го повлечете вашиот профит.Сепак, имајте предвид дека сметките без ширење не се подобни.
200% бонус за депозит само за победниците
GemForex е бонус за депозит од 2021% ограничен на победниците во периодот од 12:22 часот во среда, 0 декември 2021 година до 12:24:23 часот во петок, 59 декември 59 година, исто како и претходниот бонус за отворање нова сметка. понудаПобедничкиот банер ќе биде прикажан на Моја страница, па ајде да го провериме.Ако победите, ако вложите 200 јени, ќе добиете бонус од 10 јени, а вкупниот износ ќе биде 20 јени.Подобни се само сметките „сè-во-едно“ и трговските сметки со огледало, а само банкарските трансфери ќе добијат бонус за депозит од 30%.Ве молиме имајте предвид дека другите плаќања ќе резултираат со бонус за депозит од 200%.

Прво7TITAN FX(Titan FX)

TITANFX

Странство Forex кој е најсоодветен за скалпирање меѓу многуте опции

TITANFX е прекуокеански FX основан во 2014 година.Тоа е прекуокеански Forex за тешки трговци првично лансиран од персоналот кој првично беше во PepperStone.Распространетоста е многу тесна, и може да се каже дека е најдобриот Forex во странство за оние кои главно размислуваат за скалпирање.Максималната потпора е 500 пати, што е вообичаено за девизниот курс во странство, но со акциите на CFD може да се тргува и со истата максимална потпора од 500 пати како и валутни парови.Нема ограничување за потпора според состојбата на сметката.Алатките за тргување се исто така значителни, а јапонската поддршка е совршена.

заслуга

 • Пониски трошоци како што се распространувањата и надоместоците за трансакции
 • Можете да бидете сигурни дека нема ограничување за потпора поради состојбата на сметката
 • Постојат 4 типа на платформи вклучувајќи го и MT3
 • Поддршката на јапонски е со висок квалитет, така што можете да бидете сигурни дури и во случај на итност.
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Тоа не е зачувување на трустот од праска што е темелно подредено и управувано
 • Исто така, се добива впечаток дека пречката е донекаде висока за почетниот износ на депозитот
 • Речиси нема стандардни бонус кампањи во странство Forex
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
500 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.0 пипси~ Никој (во моментов) Никој (во моментов) Никој (во моментов)
4 платформи вклучувајќи MT3
TITANFX има 4 типа на платформи вклучувајќи го и MT3.Платформа за тргување со девизен курс MT4 (MetaTrader 4), пазарен удел број еден во светот, MT4 (MetaTrader 5), наследник на MT5 и со повеќе функции за нарачка и одлични функции за техничка анализа, во секое време, насекаде со MetaTrader користејќи веб-прелистувач Ќе има три типови на Web Trader (web Trader) кои можат да пристапат до слични функции.Еден начин е да пробате различни работи и да ја пронајдете онаа која најдобро ви одговара или да ги користите различно во зависност од ситуацијата.
Висококвалитетна поддршка на јапонски
Не е ограничено само на TITANFX, но кога станува збор за девизен курс во странство, многу луѓе се прашуваат за јапонската поддршка.Сепак, TITANFX има стабилна поддршка на јапонски.Висок квалитет, така што нема да се чувствувате фрустрирани кога ќе не контактирате.Постојат повеќе начини да не контактирате, вклучувајќи телефон, разговор во живо и е-пошта, а разговорот во живо е особено лесен.Поддршката за разговор во живо 24/XNUMX е достапна од понеделник до петок.Дури и во најлош случај, TITANFX ви дава мир на умот.

Прво8БигБос(Големиот шеф)

БигБос

Ако имате брза сметка, можете да започнете со тргување за само 3 минути!

BigBoss е прекуокеански FX основан во 2013 година.Се занимаваме и со криптовалути кои станаа топ тема, па не само трговците со FX туку и многу трговци со криптовалути ги користат.Во прилог на високата потпора до 999 пати, луксузни бонуси за депозит и тргување бонуси, висококвалитетна јапонска поддршка и широк спектар на методи за депозит и повлекување се исто така атрактивни.Добивме финансиска лиценца во Сент Винсент и Гренадини и усвоивме систем со нула намалување што не бара дополнителни маржи и темелно управува со депозитите на маржа.Може да се каже дека во странство Forex е лесно да се започне со тргување и лесен за користење од вкупна гледна точка.

заслуга

 • Огромно висока моќ што ја подобрува капиталната ефикасност до 999 пати
 • Прекрасни бонуси за депозит и бонуси за тргување
 • Повеќејазичен тим за поддршка обезбедува висококвалитетна јапонска поддршка
 • Методите на депозит и повлекување се значителни, а депозитите и повлекувањата се брзи
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Добиена е малку мала финансиска лиценца
 • Иако се справуваме со широк спектар на брендови, самиот број не е толку голем
 • Платформата за тргување е само MT4 (MetaTrader 4).
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
999 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.6 пипси~ な し До околу 88 јени (тековно) Трговски бонус (тековен)
Депозит бонус до околу 88 јени
BigBoss ќе претстави бонус за депозит до околу 8 јени во периодот од 2021 декември до 12 декември 17 година како еден од божиќните проекти на 12-годишнината. Сите акумулирани депозити во периодот од 31 ноември до 88 декември 2021 година ќе бидат ресетирани, а доколку пак депонирате, може да добиете бонус до околу 11 јени.Дури и ако се повлечете во периодот до 15 декември и не ги исполнувате условите за бонусот за депозит, ќе можете повторно да го добиете бонусот за депозит доколку повторно депонирате. Ова е највисоката сума во историјата на кампањата BigBoss, па ајде активно да ја користиме.
Двоен бонус за тргување
Божиќниот проект на BigBoss за 8-годишнината има уште еден подарок.Од 2021 декември до 12 декември 17 година, бонусите за тргување ќе се удвојат. Во Forex Major и Forex Minor, тргувачкиот бонус еквивалентен на 12 јени ќе се удвои на 31 јени во текот на периодот на кампањата за секоја трансакција од 2 лот. (Вкупниот број на лотови со кои се тргува секоја недела се пресметува и се доделува според вкупниот број на лотови) Во CFD-и за криптовалути, бонусите за тргување еквивалентни на 1 јени вообичаено се удвојуваат во текот на периодот на кампањата до 440 јени за секои 2 долари кои се тргуваат. (Износот на бонусот по лот се пресметува за секој валутен пар секоја недела и се доделува според вкупниот број на лотови)

Прво9FXBeyond(FX Beyond)

FXBeyond

Лесен за користење прекуокеански FX кој штотуку слета во Јапонија

FXBeyond е нов прекуокеански FX кој штотуку слета во Јапонија во март 2021 година.Општо земено, повеќето луѓе се претпазливи за новите девизен курс во странство, а многу луѓе се свесни дека има хитови и промашувања.Сепак, иако е засега, мислам дека FXBeyond ќе биде во категоријата хитови меѓу новите прекуокеански FX.Откако услугата всушност започна, одржавме многу бонус кампањи со висока вредност за ограничено време, што стана жешка тема и има многу добра репутација.Официјалната веб-локација, мојата страница, алатките за анализа на трговијата итн. се сите јапонски компатибилни и лесни за употреба.

заслуга

 • Многу пати досега сме одржале луксузни бонус кампањи
 • Максималната потпора е 1,111 пати, така што може значително да ја подобрите ефикасноста на капиталот
 • Јапонските трговци можат да го користат со доверба бидејќи е целосно јапонски компатибилен
 • Постои посебен прозорец за пребарување за депозити и повлекувања, така што можете да бидете сигурни во случај на итност
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Бидејќи штотуку беше основан, сè уште постои загриженост за неговите оперативни перформанси.
 • Иако е стандард, алатката за тргување е само MT4
 • Впечатливи се и гласовите дека има нерамномерност во брзината на повлекување
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
1,111 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.1 пипси~ Никој (во моментов) Никој (во моментов) Никој (во моментов)
Досега често сме одржувале луксузни бонус кампањи
Се чини дека тајмингот е лош и дека бонус кампањата не се одржува сега, но всушност, бонус кампањата на FXBeyond е особено луксузна меѓу Forex во странство.На пример, во минатото имаше бонус кампања од 2 јени за отворање сметка, а се одржуваше и бонус за депозит од 100%.Конкретно, горната граница на бонусот за депозит од 100% беше 500 милиони јени, така што постои голема можност во иднина да се одржуваат слични бонус кампањи.Погрижете се често да проверувате за информации за бонус кампањите.
Постои прозорец за пребарување посветен на депозити и повлекувања
За среќа, FXBeyond има прозорец за контакт посветен на депозити и повлекувања. Ова не е ограничено на FXBeyond, но кога користите девизен курс во странство, депозитите и повлекувањата се многу важни точки. Би сакал да можете да контактирате со нас. Многу сум благодарен што можев директно да контактирам со бирото за барање депозит/повлекување од самиот почеток, без да чекам да потврдиме кај одговорниот оддел.Поради FXBeyond, можете да депонирате и повлечете со доверба.

Прво10АКСИОРСКИ(Аксиорно)

АКСИОРСКИ

Силен сојузник на јапонските трговци кои се специјализирани за краткорочно тргување

AXIORY е релативно нов странски FX основан во 2015 година.И покрај тоа, многу јапонски трговци веќе користат AXIORY.Причината е што AXIORY е прекуокеански девизен курс кој е специјализиран за краткорочно тргување.Ние не сме активни во бонус кампањи кои се вообичаени во странство Forex, но ние сме специјализирани за работи како што се скалпирање, дневно тргување и автоматско тргување.Исто така, тој е високо оценет поради неговата висока транспарентност, ниски трансакциски трошоци, депозити и повлекувања.Алатките за тргување ги вклучуваат не само стандардните MT4 и MT5, туку и cTrader, за кој се вели дека е компатибилен со скалпот.

заслуга

 • Бидејќи тоа е комплетен метод на НДД, транспарентноста на трансакциите е висока и можете да бидете сигурни
 • Иако постои ограничување на потпора врз основа на состојбата на сметката, тоа не е строго
 • Висококвалитетна поддршка на јапонски, за да можете да бидете сигурни дури и во итен случај
 • Постојат 4 типа на алатки за тргување, вклучувајќи MT3 и многу избори
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Ако депонирате и повлечете мала сума, таксата ќе биде значително оптоварување
 • Ако билансот на маржата е голем, максималната потпора ќе се намали
 • Речиси и да нема бонус кампањи за кои може да се каже дека се стандардни во странски Forex
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
400 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.0 пипси~ Никој (во моментов) Никој (во моментов) Никој (во моментов)
Ограничувањата за потпора врз основа на салдото на сметката се малку лабави
Во AXIORY, за ефикасно искористување на мал износ на средства за инвестирање, помноживме со 1x, 10x, 25x, 50x, 100x, 200x, 300x и 400x. Можете да изберете од 8 различни вредности на потпора.Иако високата потпора е привлечна, таа исто така го зголемува ризикот од загуба.За да се избегне тој ризик, AXIORY има лимит за потпора врз основа на салдото на маржата.Сепак, ќе бидете ограничени само откако салдото на маржата ќе достигне 100,001 УСД.Ако размислите во јапонски јени, тоа е околу 1100 јени, така што може да се каже дека границата е лабава.
4 типа на алатки за тргување вклучувајќи MT3
Постојат три типа на алатки за тргување обезбедени од AXIORY: MT4, MT5 и cTrader.MT3 е позната алатка за тргување во странство Forex, а нејзиниот наследник е MT4.Алтернативна платформа на овие MetaTrader и привлекување внимание е cTrader.Бидејќи има повеќе достапни алатки за тргување, ќе можете да ја испитате онаа што е најдобра за вас.Патем, покрај алатките за тргување, AXIORY обезбедува корисни алатки како што се клиентската зона „MyAxiory“, алатка за пресметување на тргување, авточартист и индикатор за штрајк AXIORY.

Прво11easyMarkets(Лесни пазари)

easyMarkets

Во странство FX со уникатни алатки

easyMarkets е прекуокеански Forex основан во 2001 година. Покрај оригиналните развојни алатки на easyMarkets, финансиските производи и услуги со кои работиме се исто така атрактивни. Од декември 2019 година, официјалната веб-страница и мојата страница на easyMarkets се исто така преведени на јапонски, што им го олеснува користењето на јапонските трговци. Во easyMarkets, во основа сите типови сметки имаат фиксни распони и без провизија за трансакции.Ова е исто така привлечно, но мора да се види и откажувањето на договорот и стапката на замрзнување инсталирани во оригиналната алатка.

заслуга

 • Има огромно присуство како долгогодишна продавница која работи повеќе од 20 години.
 • Повеќекратни високо доверливи финансиски лиценци
 • Единствена алатка која ви овозможува да отворите сметка само за таа цел
 • Има поддршка на јапонски, така што можете да бидете сигурни во случај на итност
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Иако одделното управување е темелно, зачувувањето на довербата не е направено.
 • Видовите на валутни парови со кои се ракува имаат тенденција да бидат нешто помалку
 • Почетниот износ на депозит е малку висок, така што таа точка може да биде пречка
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
400 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 1.0 пипси~ Никој (во моментов) До околу 20 јени (тековно) Никој (во моментов)
Бонус за прв маргинален депозит
easyMarkets нуди бонус за депозит со прва маржа.Ајде активно да го искористиме бонусот за депозит од 5%, кој има максимум околу 100 јени.Како што сугерира името, овој бонус важи само за првиот депозит.Потребниот износ на депозит е 1 јени или повеќе.Патем, процентот на бонусот е 5% од 1 јени до 10 јени, и 75% кога ќе надмине 10 јени. Во случај на 1%, максималниот бонус ќе биде 70 јени. Ако сте особено околу 70%, депонирајте 20 јени и добијте максимален бонус од 100 јени.двојно повеќе пари.Сепак, имајте предвид дека бонусот не може да се повлече.
Уникатна алатка EasyMarkets
easyMarkets има неколку уникатни алатки.Еден од нив е откажување на договор. DealCancellation ви овозможува да ги осигурате вашите занаети за временски периоди од 1, 3 или 6 часа за мала надокнада одредена од нестабилноста на пазарот.Дури и ако пазарот се движи против вас, можете да го поништите тоа.Друга е стапката на замрзнување.Стапките секогаш се движат, па дури и ако сакате да тргувате со одредена стапка, никогаш не знаете на која насока ќе се движи пазарот.Со стапка на замрзнување, можете да купувате или продавате по цена што моментално застанува дури и ако пазарот продолжи да се движи.

Прво12iFOREX(iForex)

iFOREX

Долго воспоставен прекуокеански FX познат на јапонските трговци

iFOREX е одамна основан во странство FX основан во 1996 година.За јапонските трговци, тоа мора да биде познато, а многумина од вас можеби слушнале за името иако никогаш не сте го користеле. Како и да е, iFOREX има добра јапонска поддршка, а бонусот за депозит е исто така значителен.Максималната потпора е 400 пати, што не е премногу лошо за Forex во странство, но сите такси за трансакции се бесплатни и распространувањата се фиксни во принцип, исто како и за домашниот Forex.Тесно грло е што не можете да ги користите стандардните платформи за тргување како што се MT4 и MT5 во странски Forex, но дури и ако го одземете тоа, тоа е атрактивен странски Forex.

заслуга

 • Уникатна платформа со едноставни и лесни за користење спецификации
 • Кампањата за бонуси е значителна, така што се чувствува како добра зделка
 • Лесен за користење бидејќи нема ограничување за потпора поради состојбата на сметката
 • Официјалната веб-страница и поддршката се целосно јапонски, па можете да бидете сигурни
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Незгодно за некои луѓе, бидејќи скалпот е забранет
 • MT4 и MT5, кои се стандардни алатки за тргување во странство Forex, не можат да се користат
 • Бидејќи нема заштита од доверба, останува вознемиреност во случај на вонредна состојба
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
400 пати Да な し ОК Невозможно Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.7 пипси~ Никој (во моментов) До околу 22 јени (тековно) Никој (во моментов)
Тргување билет до $2,000 на прв депозит
iFOREX ќе ви даде 1,000% бонус за добредојде до $100 и бонус од 5,000% до $25.Може да добиете бонус до 2,000 долари на вашиот прв депозит, што е максимум од околу 22 јени во јапонски јени.На пример, ако депонирате 500 или 1,000 долари, 500 долари стануваат 1,000 долари, а 1,000 долари стануваат 2,000 долари.Ако депонирате 500 долари, добивате 7,000 долари.Ова е бонус за депозит воопшто во странство Forex, но е доста профитабилен.Ајде да ги зголемиме вашите средства со бонуси и да почнеме да тргуваме.
Многу бонус кампањи
Претходно го спомнав трговскиот билет до 2,000 долари за првиот депозит, бонус за депозит на iFOREX, но iFOREX активно одржува и други бонус кампањи.На пример, ако сте нов корисник и вашиот ефективен износ на задржување е помеѓу 1,000 и 150,000 УСД, може да добиете фиксна каматна стапка од 3% од вкупниот износ на ефективниот износ на задржување. Може да добиете до 500 долари по лице, во зависност наВашите пријатели имаат и паричен подарок до 250 долари.

Прво13Трговците доверба(Traders Trust)

TradersTrust

Како што сугерира името, FX во странство е атрактивен поради неговата доверливост и транспарентност.

TradersTrust е странска FX компанија основана во 2009 година. Како што сугерира името TradersTrust, ние ја цениме сигурноста и транспарентноста како брокер Forex.Спецификациите за тргување и бонус кампањите се исто така значителни, така што може да се препорача за почетници, како и за средни и напредни играчи.Оперативната компанија која обезбедува услуги за Јапонците нема добиено финансиска лиценца, но тие покажуваат позитивен став кон објавувањето информации.Исто така, бидејќи немаме финансиска лиценца, можеме да обезбедиме атрактивни услуги од перспектива на корисникот без ограничувања.

заслуга

 • Усвоен е методот NDD, така што транспарентноста на трансакциите е висока.
 • Ако имате многу средства, ќе можете да ги намалите трансакциските трошоци
 • Има чувство на профит бидејќи е активен во бонус кампањи
 • Поддршката на јапонски е со висок квалитет, така што можете да бидете сигурни дури и во случај на итност.
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Неизвесност за невадење финансиска лиценца
 • Се појавува лизгање, иако не често
 • Поените за размена се понегативни
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
3,000 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.0 пипси~ 1 јени (тековно) До 2,000 милиони јени (тековно) Никој (во моментов)
Бонус за отворање сметка од 1 јени
TradersTrust нуди бонус за отворање сметка од 1 јени.Бонусите за отворање сметка се стандардни во странски Forex, но не е невообичаено бонусите што може да се добијат да изнесуваат неколку илјади јени.Во такви околности, може да се каже дека е доста голема заслуга што 1 јени се даваат како бонус само со отворање на сметка како TradersTrust.До 3 месеци, можете да тргувате со кој било од нашите 80+ CFD производи без да потрошите свои пари.Ќе можете целосно да пробате каков вид на Forex брокер е TradersTrust.
100% бонус за депозит и 200% бонус за депозит
Како и бонусот за отворање сметка, бонусот за депозит е исто така познат во странски Forex. Трговците Trust исто така нуди бонус за депозит, но има два вида: бонус за депозит од 100% и бонус за депозит од 200%. Бонусот за депозит од 2% ќе се применува од минимален депозит од 100 јени и ќе биде доделен до 10 милиони јени.Другиот бонус за депозит од 1,000% е подобен од минимален депозит од 200 јени и ќе биде доделен до 20 милиони јени.Тоа е многу совесно затоа што можете да користите два вида бонуси за депозит според износот на вашиот депозит.

Прво14MYFX пазари(Мојот девизен пазар)

MYFX пазари

Стабилен прекуокеански FX чиешто препознавање на имиња во Јапонија рапидно се зголемува

MYFX Markets е прекуокеански Forex што започна со услуга во 2013 година.Во странство Forex беше оценет за неговите солидни услови за тргување и сигурна поддршка за депозит и повлекување, но јапонската официјална веб-страница беше објавена во 2020 година.Со други зборови, дури неодамна почнавме да им пристапуваме на јапонските трговци. Во јуни 2021 година, ќе ги подобриме условите и услугите за тргување на подобар начин, прераснувајќи во странски Forex што може да ги задоволи не само почетниците, туку и средните и напредните корисници.Откако активно се одржуваат бонус кампањи, препознавањето на имињата во Јапонија исто така брзо се зголемува.Тоа е и прекуокеански FX што може да се очекува во иднина.

заслуга

 • Активни бонус кампањи
 • Распространувањата се генерално тесни, што ги одржува трошоците надолу во тргувањето
 • Бидете сигурни дека нема ограничувања за користење на скалпирање или автоматско тргување
 • Има поддршка на јапонски, така што не мора да се грижите дури и во најлош случај
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Малку сум загрижен бидејќи тоа е само одвоено управување без заштита од доверба.
 • Донекаде сум загрижен за кредибилитетот на финансиската лиценца што ја добив
 • Речиси нема информативна содржина или едукативна содржина за FX
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
500 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.0 пипси~ Никој (во моментов) Никој (во моментов) Никој (во моментов)
Активни во бонус кампањи
Во моментов, тајмингот е лош и кампањата за бонус не се одржува, но во основа MYFX Markets е прекуокеански Forex кој е активен во бонус кампањи.Досега одржувавме бонус кампањи за кои може да се каже дека се стандардни во Forex во странство, како што се бонуси за отворање сметки и бонуси за депозит.Многу од нив моментално се на пауза, но веројатно е дека во иднина постепено ќе продолжат бонус кампањите, а се очекува да бидат планирани и нови бонус кампањи.Ако отворите сметка во времето кога можете да добиете многу бонуси, можете да тргувате по одлична цена.
Достапна е поддршка за јапонски јазик
Иако не е ограничен само на MYFX Markets, има многу луѓе кои се загрижени за јапонската поддршка во странство Forex. MYFX Markets нуди поддршка на јапонски, и има многу начини да го направите тоа.Може да барате со помош на разговор во живо на кој може да се одговори во реално време, е-пошта кои не се обврзани со време, телефон препорачан за оние кои сакаат директно да разговараат, LINE, за која може да се каже дека е најпознатата алатка и најмногу соодветен метод за себе во тоа време. .Покрај квалитетот на поддршката, тој има репутација на брз одговор, па можете слободно да не контактирате.

Прво15LAND-FX(земјиште FX)

LAND-FX

Глобална странска девизна валута со ниски трансакциски трошоци

LAND-FX е прекуокеански FX основан во 2013 година.Покрај обезбедувањето услуги во Јапонија, тоа е и прекуокеански Forex кој е активен на глобално ниво.Всушност, имаме продажни канцеларии во ОК, Филипини, Сингапур, Индонезија, Малезија, Египет, Кина и Русија.Условите за тргување и условите за бонус се атрактивни, а многу јапонски трговци го користат затоа што е идеален за автоматско тргување и скалпирање со MT4 / MT5.Особено цената на трансакцијата е ниска, а ако е само цената на трансакцијата, се чини дека е добар совпаѓање со домашниот девизен курс. Има многу трговци кои добро заработуваат со LAND-FX.

заслуга

 • Бонус кампањите се прекрасни и често се одржуваат
 • Плочката може да биде до 500 пати за да се подобри ефикасноста на капиталот
 • Можни се трансакции со намалени трошоци како што се распони и провизии за трансакции
 • Има поддршка на јапонски, така што не мора да се грижите дури и во најлош случај
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Малку сум загрижен бидејќи тоа е само одвоено управување без заштита од доверба.
 • Некои типови сметки не се подобни за различни кампањи
 • Има гласови и за пролизгување, па бидете внимателни
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
500 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.7 пипси~ Никој (во моментов) До 50 милиони јени (тековно) Стандарден бонус за сметка (тековен)
Рестартирајте го LP бонус еквивалентен на бонус за депозит
LAND-FX има бонус за рестартирање на LP, што е бонус за депозит.Истата сума како и износот на депозитот ќе биде дадена како бонус.На пример, ако депонирате 10 јени, ќе добиете бонус од 10 јени, што е исто како и износот на депозитот. 10 јени стануваат 20 јени.50% бонус ќе се дава секој пат додека не достигне максимум од 100 јени.Со други зборови, не само првиот депозит, туку и секој дополнителен депозит додека вкупниот бонус не достигне 50 јени ќе добие 100% бонус.Инаку, од 2021 март 3 година ќе се вика „Рестартирај ЛП бонус“, но содржината е иста како и претходниот ЛП бонус.
Стандарден бонус за сметка
LAND-FX нуди и бонуси за стандардни сметки.Постојат два вида стандардни сметки: бонус за депозит од 10% и бонус за наплата од 5%. Бонусот за депозит од 2% е како поврат на готовина што може да го добиете кога ќе го исполните наведениот број лотови, а бонусот за наплата од 10% е таканаречен бонус што може да се користи за тргување со средства.Може да се повлече и кешбек.Привлечно е за оние кои користат стандардна сметка и можеби е доста профитабилно, но има некои делови каде што пречката е малку висока како бонус.

Прво16HotForex(жежок девизен курс)

HotForex

Во странство Forex со атрактивни бонуси и висока репутација ширум светот

HotForex е прекуокеански Forex основан во 2010 година.Високата вкупна јачина, вклучувајќи ги и луксузните бонуси, е оценета низ целиот свет.Разновидноста на акции со кои работиме е изобилна и можеме да истражиме различни можности во тргувањето.Со максимална потпора од 1,000 пати и висока потпора, можете да ја зголемите ефикасноста на вашиот капитал, а ако добиете бонус со бонусот за депозит од 100% што секогаш се одржува, ќе можете да тргувате додека ги зголемувате вашите средства. Совршени се и методот NDD (No Dealing Desk) и усвојувањето на нула-сече систем без повици за маргина.

заслуга

 • Совршен во однос на ефикасноста на капиталот со максимална потпора од 1,000 пати
 • Бонус кампањите се значителни и активно се одржуваат
 • Врвна класа во индустријата со широк спектар на ракувани брендови
 • Висококвалитетна јапонска поддршка, за да можете да бидете сигурни дури и во итен случај
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Трошоците за трансакции имаат тенденција да бидат малку повисоки
 • Некои делови од официјалната веб-страница и алатки се несоодветни на јапонски
 • Некои бонуси немаат функција за перница
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
1,000 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.0 пипси~ Никој (во моментов) Додека износот на депозитот не достигне околу 550 милиони јени (тековно) 50% бонус за добредојде, 100% кредитен бонус (тековен)
HotForex 100% Supercharged бонус
100% бонусот за доплата е еквивалентен на бонус за депозит во општо странство Forex.Кешбек ќе се даде како додаток на 100% од износот на депозитот. Бонусот за депозит од 100% може да се добива континуирано додека износот на депозитот не достигне околу 550 милиони јени, а кешбек ќе биде даден 1 долари по трансакција од 10 лот (2 валута).Може да се каже дека тоа е многу дарежлива бонус кампања бидејќи ќе се квалификува за враќање на готовина додека вкупниот износ не достигне 4 милиони валута.Сепак, имајте предвид дека ќе треба да направите депозит од 1 долари, односно околу 250 јени или повеќе во еден депозит.
50% бонус за добредојде и 100% бонус за кредит
Бонусот за добредојде од 50% е систем каде што можете да добиете бонус кога ќе отворите нова сметка и ќе направите депозит, а бонус од 50% ќе се даде за депозити од 5500 долари, односно околу 50 јени или повеќе. Бонусот за добредојде од 50% е предмет на микро сметка.Ако ја изберете микро сметката MT4 како тип на сметка и аплицирате за бонусот од Моја страница, условите за грантот ќе бидат исчистени. 100% кредитниот бонус е систем кој ја удвојува маржата ако депонирате 100 долари, односно околу 1 јени или повеќе.Потребно е да уплатите 1000 долари или повеќе на премиум сметката и микро сметката, а исто така потребно е да аплицирате за поддршка однапред.

Прво17VirtueForex(VirtuForex)

VirtueForex

Првата хибридна размена во индустријата

VirtueForex е прекуокеански FX основан во 2013 година.Сепак, дури на почетокот на 2020 година компанијата целосно влезе на јапонскиот пазар.Зарем нема многу луѓе кои го знаат името и постоењето на VirtueForex на SNS итн. во познатиот странски Forex со седиште во Панама?Всушност, сè уште има многу гласови кои препорачуваат VirtueForex на SNS, а препознавањето на неговото име постојано се зголемува.Сепак, постои и приказна дека многу од гласовите кои препорачуваат VirtueForex на SNS се филијали на VirtueForex.Тие постепено стануваат посигурни, но нивните услови и услови се просечни.

заслуга

 • Официјалната веб-страница е целосно јапонска и лесна за гледање
 • Корисничките средства се строго одделени
 • Лесно да започнете не само тргување, туку и партнерство
 • Има многу видео содржини како што се лекции за FX
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Цената на трансакцијата се чувствува малку скапа при тргување
 • Иако има тренд на подобрување, остануваат некои грижи во однос на доверливоста
 • Нема многу бонус кампањи за кои може да се каже дека се стандардни во странски Forex
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
777 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.9 пипси~ Никој (во моментов) До 1,000 милиони јени (тековно) Никој (во моментов)
100% бонус за депозит на сметката за супер бонус
VirtueForex ново воспостави сметка за супер бонус, а сметката за супер бонус сега дава 100% бонус на износот на депозитот. При депонирање на сметката MT4, VirtueForex ќе додаде средства (бонус) на сметката MT4 според износот на депозитот.Бонусите за депозит може да се користат за тргување, а нема ограничувања за повлекување на добивката заработена од тргување.Горната граница на грантот за бонуси е 1,000 милиони јени, 100,000 УСД за сметки во УСД и не можете да го повлечете само бонусот.Исто така, без разлика на добивката или загубата, доколку повлечете дури и дел од салдото на сметката, дадената сума на бонусот ќе биде 0, затоа бидете внимателни.
Подобрена видео содржина
VirtueForex подготви програма за видео учење, така што дури и оние кои се нови во девизните инвестиции можат со сигурност да започнат со девизно тргување. Тој на лесно разбирлив начин го објаснува неопходното знаење за тргување, како на пример како функционира FX, како да се тргува, како да се читаат економските показатели, анализа на графикони и како да се управува со ризиците, од основите до апликациите.Дополнително, ексклузивните пренесувачи на вести на VirtueForex ги објаснуваат пазарните прогнози анализирани од техничките аналитичари и најновите трендови на акциите и девизните курсеви ширум светот во 8:XNUMX часот секој ден на Daily Market News на лесно разбирлив начин.

Прво18Трговски преглед(Tradeview)

Tradeview

Ниска цена и опкружување за тргување со високи спецификации

Tradeview е таканаречена компанија од средна класа во странство FX основана во 2004 година.Невообичаено за Forex во странство, ние не одржуваме никакви бонус кампањи како што се бонуси за отворање сметка и бонуси за депозит.До тој степен, ја подобруваме трговската средина и алатките за тргување.Затоа, може да се каже дека Forex во странство е за средни до напредни корисници, а не за почетници.Усвојуваме комплетен метод NDD (No Dealing Desk) за тргување, а сите нарачки од корисниците течат директно на пазарот.Нема измамнички дејствија како што се манипулација со тргување, прекин на ловот, проширување на ширењето итн., и можете да вршите многу транспарентно тргување.

заслуга

 • Бидејќи тоа е комплетен метод на НДД, транспарентноста на трансакциите е висока и можете да бидете сигурни
 • Ниска цена поради ниските распони и провизии за трансакции
 • Висок степен на слобода бидејќи нема строги ограничувања како што се забранети акти и ограничувања на трансакциите
 • Постојат 4 типа на алатки за тргување, вклучувајќи MT4 и многу избори
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Иако постои јапонска официјална веб-страница, количината на информации е ограничена
 • Иако има поддршка за јапонски јазик, квалитетот на кореспонденцијата е суптилен
 • Не постои бонус кампања за која може да се каже дека е стандард во странство Forex
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
500 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.0 пипси~ Никој (во моментов) Никој (во моментов) Никој (во моментов)
Транспарентноста на трансакциите е висока затоа што е комплетен НДД метод
Tradeview користи комплетен метод NDD (No Dealing Desk).Бидејќи нема инсталиран дилер за девизи, во основа нарачката на корисникот ќе тече директно до покриената банка или LP (давател на ликвидност).Транспарентноста и кредибилитетот на стапката се обезбедени бидејќи системот ја поврзува нарачката на корисникот со капакот што нуди најдобра цена.Колку повеќе корисници тргуваат, толку е попрофитабилна страната на трговецот Forex, така што нема потреба незаконски да се манипулира со занаети за сопствен профит, така што таа точка е исто така безбедна.
4 типа на алатки за тргување вклучувајќи MT4
Постојат четири типа на алатки за тргување достапни во Tradeview, вклучувајќи го и MT4.Поточно, можете да изберете од четири опции: MT4, MT4, cTrader и Currenex.MT5 стана стандард во странство Forex, а многу трговци ширум светот користат MT4.Меѓутоа, само затоа што се користи многу не значи дека е лесен за употреба.Резултатите од трговијата варираат во зависност од леснотијата на користење на алатките за тргување, па затоа Tradeview, кој нуди различни алатки за тргување, може да се каже дека е многу совесен.Всушност, можете да ја користите алатката за тргување за да споредувате и да размислите.

Прво19MGK International(MGK International)

MGK International

Иако е малолетно, тоа е доста прекуокеански FX

MGK International е прекуокеански Forex која започна со услуга во 2012 година. Пред да се смени во името MGK International, тој беше управуван како прекуокеански FX наречен „MGK GLOBAL“.Да се ​​каже отворено, MGK International е прилично мало присуство меѓу Forex во странство.Зарем нема многу луѓе кои всушност знаат сега?Меѓутоа, само затоа што е минорен не значи дека е голем проблем.Кога станува збор за условите и услугите, тоа е прилично пристојно.

заслуга

 • Најнизок стандарден распон во индустријата реализиран само со STP тргување
 • Најбрзо извршување на нарачките во индустријата без интервенција на дилер
 • Прифатете го MetaTrader 4, кој го користат трговците ширум светот
 • Бидете сигурни дека отпадот се одвојува и се управува на највисоко ниво.
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Финансиската лиценца што ја стекнав е минорна и сè уште сум загрижен
 • Бидејќи е малолетно, прегледите и информациите имаат тенденција да бидат мали
 • Иако има поддршка, реакцијата и одговорот имаат тенденција да бидат слаби
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
777 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.5 пипси~ Никој (во моментов) Никој (во моментов) Никој (во моментов)
Се шири само со STP тргување
MGK International користи STP тргување. STP е акроним за „Straight Through Processing“, а MGK International, која го усвојува STP trading, се однесува на стапката на покриената финансиска институција и додава распон на стапката. Таа ќе биде во форма на нејзино претставување на трговецот.Разликата помеѓу котираната стапка од покриената страна и котираната стапка за трговецот е добивката за MGK International.Колку повеќе покриеност имате, толку поповолна стапка за испорака ќе можете да ја испорачате, поради што може да се чуваат надолу.
Управување со сепарација на највисоко ниво
MGK International соработува со водечките банки за да обезбеди сигурност и заштита на средствата на корисниците според највисоките стандарди.Со средствата на корисникот ќе се управува директно на сметка отворена на име на корисникот во банка, а не во банката-корисник на MGK International.Како такви, корисниците на MGK International можат да вршат целосна контрола и доверба врз нивните инвестиции.Некои луѓе можеби се загрижени за управувањето со сегрегацијата како средство за управување со средствата, но МГК Интернешнл е свесен и ги применува највисоките стандарди за управување со сегрегацијата.

Прво20Пазари на Милтон(Милтон маркети)

Милтон маркети

Глобален девизен курс со ниски пречки и лесен за разбирање

Milton Markets е релативно нов странски Forex основан во 2015 година.Активно ги подобруваме условите за тргување, поддршката за јапонски јазик, бонусните кампањи итн., и се развиваме во лесен за употреба и атрактивен странски Forex.Можеби поради таа причина, многу луѓе имаат тенденција да препорачуваат Milton Markets на различни SNS.Ќе најдете и многу информации. Се чини дека Milton Markets е свесен за работи како што се лесно разбирливи и ниски пречки од самиот почеток, и можеме да го видиме ставот за ширење на девизното тргување на повеќе луѓе.Исто така, особено се ценат тесните намази.

заслуга

 • Потпора е до 1000 пати, така што можете да ја подобрите ефикасноста на капиталот
 • Бонус кампањите се значителни и често се одржуваат
 • Постои систем за гаранција за пролизгување, така што можете да бидете сигурни дури и во случај на итност
 • Официјалната веб-страница и поддршката се јапонски и лесни за разбирање
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Има и приказни дека матичната компанија правела проблеми во минатото
 • Иако е стандард, платформата за тргување е само MT4
 • Финансиската лиценца е донекаде минорна, така што има одредени грижи
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
1,000 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.2 пипси~ Никој (во моментов) Вкупно до 10 јени (тековно) Никој (во моментов)
10% бонус за депозит за кампања на крајот на годината
Во Milton Markets, од 2021 декември 12 година (петок) до 3 декември 2021 година (недела) GMT, сметка FLEX, SMART сметка, иматели на сметки ELITE и нови сопственици на сметки Ако уплатите на сметките SMART или ELIET со промотивен код, ќе добиете бонус за депозит од 12%.Покрај тоа, во текот на периодот, можете да депонирате онолку пати колку што сакате додека вкупниот износ на бонус не достигне 31 јени.Меѓутоа, по депонирањето со кодот за промоција, потребно е да се следи и ретвитат официјалната сметка на Twitter на Milton Markets и да се обезбеди бројот на сметката преку Твитер ДМ.
Постои систем за гаранција за пролизгување
Milton Markets има систем за гаранција за пролизгување. Исполнете ги сите четири услови: „широчината на лизгање е 1 пип или повеќе“, „времето на извршување е 500 ms или повеќе“, „времето на извршување е различно од 60 минути пред или по отворањето/затворањето на пазарот“ и „времето на извршување е различно од 30 минути пред или по објавите на индексите, вестите итн.“ Доколку е така, разликата помеѓу цената на нарачката и цената на извршување (лизгање) ќе се плати на сметката на корисникот.Лизгањето е една од работите што трговците најмногу сакаат да ги избегнуваат.Од друга страна, јас сум благодарен и совесен што имам гарантен систем во оваа форма.

Прво21ИФЦ пазари(ИФЦ пазари)

ИФЦ пазари

Уникатен одамна воспоставен Forex во странство кој се издвојува од другите Forex во странство

IFC Markets е прекуокеанска девизна компанија основана во 2006 година.Како странска девизна компанија поврзана со познатата групација IFCM, ние развиваме уникатни производи и услуги што ги нема во другите девизни девизни во странство.Сепак, бидејќи е долгогодишен девизен курс во странство, има доверба и достигнувања.Максималната потпора е генерално 400 пати, но покрај уникатните услуги како што е услугата за камата од максимум 7%, има и уникатни алатки како „NetTradeX“.Покрај одвоеното управување, усвоивме и систем со нула намалување за кој не е потребен дополнителен кредит.Нема проблем со финансиската лиценца, а имам впечаток дека се покриени основните делови што се очекуваат од прекуокеанскиот FX.

заслуга

 • Со услуга за камата до 7%, вашите средства ќе растат се повеќе и повеќе
 • Уникатната алатка за тргување „NetTradeX“ е многу функционална и лесна за употреба
 • Има многу можности бидејќи има многу видови на брендови со кои се ракува
 • Можете да тргувате додека ги одржувате ниските такси за трансакциите
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Точките за размена се видливи негативни замени
 • Иако поддржува јапонски, не можам да очекувам многу во однос на квалитетот
 • Има многу тесни грла кога станува збор за депонирање пари на сметка.
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
400 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.5 пипси~ Никој (во моментов) Никој (во моментов) Никој (во моментов)
Каматна услуга до 7%
IFC Markets има услуга која заработува камата на бесплатна маржа.10% за 0 лота или помалку, 10% за 30 до 1 лота, 30% за 50 до 2 лота, 50% за 70 до 4 лота, 70 лота или повеќе Каматната стапка (годишна камата) е 7%.Каматата се пресметува на неискористени средства/слободна маржа, а каматата се акумулира секој ден во 00:00 часот по средноевропско време.На крајот на месецот, акумулираниот износ ќе се одрази на вашата трговска сметка.Сепак, имајте предвид дека исламските сметки без замена не заработуваат камата.
Оригинална алатка за тргување со високи перформанси „NetTradeX“
MetaTrader 4 и MetaTrader 5 имаат тенденција да бидат попопуларни во странство Forex.Покрај двете, IFC Markets нуди комерцијална алатка за тргување наречена NetTradeX за професионални трговци.Бидејќи е единствена алатка за тргување, „NetTradeX“ се нуди само на IFC Markets. „NetTradeX“ е алатка за тргување со високи перформанси, па затоа треба да ја пробате еднаш.Дури и ако „NetTradeX“ не ви одговара, IFC Markets нуди и MetaTrader4 и MetaTrader5, за да бидете сигурни.

Прво22Битерц(горчливо)

Битерц

Првата хибридна размена во индустријата

Битерц започна со работа во април 2020 година.Тоа е компанија во подем која може да тргува со максимална потпора од 4 пати.Сите основачки членови се Јапонци, а има луѓе од некои котирани компании, инженери, развивачи на блокчејн системи и брокери на FX.Сепак, дури и размената направена во Јапонија не е под контрола на Јапонската агенција за финансиски услуги.Има некои делови кои не ги разбирам бидејќи е нова компанија, но е компанија која може да ужива во виртуелната валута FX со едноставни правила.

заслуга

 • Правилата за тргување се едноставни и лесни за разбирање
 • Можете да тргувате со криптовалути со MT5
 • Можете да тргувате со виртуелна валута со висока потпора до 888 пати
 • Има поддршка на јапонски, така што можете да бидете сигурни во случај на итност
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Останува неизвесноста во делот кој не се стекнал со финансиска лиценца
 • Ограничен избор бидејќи нема многу достапни брендови
 • Малку суров за скалпирање и големи трансакции
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
888 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Непознат Околу 5,000 јени (во моментов) Никој (во моментов) Никој (во моментов)
Отворете бесплатна сметка и добијте биткоин еквивалент на 5,000 јени
Во Bitterz, од 2021 декември 12 година (понеделник) 20:00:00 (UTC+00) до 9 декември 2021 година (петок) 12:24:23 (UTC+59), 59 со отворање бесплатна сметка Ние спроведуваме кампања за презентирање на Биткоин еквивалент на јапонски јен.Тоа одговара на бонусот за отворање сметка во општо во странство Forex.Можете веднаш да тргувате со вистинска сметка без да депонирате пари, а можете и да повлечете добивка.Бидејќи актуелниот Биткоин можете да го добиете само со отворање сметка, може да се каже дека тоа е дарежлива кампања како бонус за отворање сметка.Совршено за испробување на криптовалута FX.
Тргувајте со криптовалути со MT5
Светот станува се повеќе безготовински.Јапонија има уште долг пат да помине, но веројатно има многу луѓе кои се заинтересирале за криптовалутите бидејќи доаѓа глобалниот бран на безготовински плаќања.Сепак, психолошките пречки за виртуелната валута FX не можат да се игнорираат. Со Bitterz, можете да ја стартувате виртуелната валута FX со едноставни правила и можете да ја користите MT4, верзијата наследник на MT5, која стана стандардна платформа за тргување за прекуокеанските FX. Битерц е навистина размена што убива две птици со еден камен.Ако сте заинтересирани, треба да се предизвикате со Bitterz.

Прво23IronFX(Железно FX)

IronFX

Во странство Forex кој се стреми да ја врати довербата во моментов

IronFX е прекуокеански FX основан во 2010 година.Многумина од вас можеби слушнале за името, а тоа е всушност познато присуство за јапонските трговци.Сепак, да бидам искрен, сликата не е многу добра.Затоа што неволјите што се случија во минатото сè уште траат.Се чини дека тие сè уште работат напорно за да ја вратат довербата. Достапни се 6 типа на типови сметки, можете да започнете со тргување дури и со мала сума, а има и многу залихи што се ракуваат.Може да се каже дека се работи за прекуокеански девизен курс што би сакал да го очекувам во иднина со топли очи.

заслуга

 • Левериџот е до 1,000 пати, така што може значително да ја подобрите ефикасноста на капиталот
 • Кампањата за бонуси е значителна, така што се чувствува како добра зделка
 • Високата точка на размена е врвна класа меѓу странските FX
 • Официјалната веб-страница исто така поддржува јапонски, а јапонската поддршка на поддршката исто така е со висок квалитет.
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Има некои области на загриженост откако тие се повлекоа од јапонскиот пазар во минатото.
 • Сликата за минатите неволји е лоша, и таа е долготрајна
 • Бидејќи нема одржување на довербата само со посебно управување, сè уште постои вознемиреност во случај на итност
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
1,000 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.0 пипси~ Никој (во моментов) До околу 176,000 јени (тековно) Никој (во моментов)
3 типа на бонуси за депозит
IronFX има три вида бонуси за депозит: Бонус за споделување (100% бонус за депозит), Бонус за моќ (40% бонус за депозит) и Железен бонус (20% бонус за депозит).Сите тие се одржуваат цело време, така што можете да ги користите во секое време.Бонусот за споделување нема горна граница, но условите се комплицирани, а добивката и загубата се секогаш половина и половина со IronFX.Бонусот за моќност е ограничен на околу 3 јапонски јени, а железниот бонус е ограничен на околу 176,000 јапонски јени.Можете да ги користите сите бонуси за депозит со користење на различни сметки, но условите се малку комплицирани.
Јапонската поддршка е исто така квалитетна
Официјалната веб-страница на IronFX поддржува јапонски, а поддршката поддржува и јапонски.Конкретно, може да се каже дека квалитетот на јапонската поддршка е доста висок.Прашањата може да се направат на различни начини, како што се телефон, е-пошта и разговор, но без разлика кој метод ќе го изберете, одговорот е релативно брз и љубезен.Се чини дека тие се обидуваат да ја вратат довербата со оглед на неволјите од минатото, а нивниот одговор кон јапонските корисници е подобрен.Се разбира, квалитетот донекаде ќе се промени во зависност од персоналот кој се занимава со тоа, но можете да бидете сигурни за поддршката.

Прво24FXDDMmore(FX Ди Ди)

FXDD

Одамна воспоставена продавница за која може да се каже дека е пионер што се шири во странство FX во Јапонија

FXDD е прекуокеанска FX компанија основана во Соединетите Држави во 2002 година.Сега има доста опции за прекуокеански FX, но може да се каже дека меѓу нив е долгогодишна компанија.Бидејќи е одамна етаблирана продавница, таа е добро позната и има досегашна историја.Во моментов, максималната потпора во домашната девизна валута е регулирана на 25 пати, но кога започна регулацијата, многу трговци се влеаа во FXDD, кој се фокусираше на поддршката за јапонски јазик.Оттогаш, ние цврсто ги разбираме потребите на јапонските трговци и работиме со висок степен на задоволство, но неодамна тоа може да биде донекаде поттикнато од други странски Forex.

заслуга

 • Официјалната веб-страница е целосно јапонска и лесна за гледање
 • Многу алатки кои ќе ви помогнат при тргувањето
 • Што се однесува до swap поени, тоа е исто толку поволно како и домашниот FX
 • Јапонската поддршка е достапна речиси 24 часа на ден, така што можете да бидете сигурни
 • Трошоците за трансакција може значително да се намалат во зависност од сметката

Демирит

 • Иако е прекуокеански FX, системот со нула намалување не е усвоен
 • Останува неизвесноста околу веродостојноста на финансиските лиценци
 • Речиси и да нема бонус кампањи за кои може да се каже дека се стандардни во странски Forex
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
500 пати な し Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.0 пипси~ Никој (во моментов) 10% од износот на депозитот (тековен) Никој (во моментов)
Божиќна кампања за бонус за депозит од 10%.
FXDD води Божиќна кампања за бонус за депозит од 12% од 15-ти до 12-ви декември.Ако направите депозит на вашата трговска сметка во текот на овој период на кампањата, бонусот од 31% автоматски ќе се одрази на износот на депозитот. Сите иматели на сметки на FXDD Trading се подобни за кампањата, а сите депозити се подобни за кампањата за бонус без оглед на начинот на депозит.Ве молиме имајте предвид дека може да потрае 10 до 10 работни дена за да се одрази бонусот по уплатата.Божиќен подарок од FXDD.
Јапонската поддршка е достапна речиси 24 часа на ден
FXDD обезбедува јапонска поддршка речиси 24 часа на ден.Телефонска поддршка од 6:5 часот (понеделник) до 55:7 часот (сабота) по јапонско време за време на американското летно сметање на времето и од 6:55 часот (понеделник) до XNUMX:XNUMX часот (сабота) по јапонско време за време на зимското сметање на времето во САД .Покрај телефонските повици, можете да не контактирате и преку е-пошта или разговор.Првично, FXDD беше прекуокеански Forex кој се фокусираше на услуги за Јапонците, така што можеме да го очекуваме квалитетот на поддршката за јапонски јазик.Официјалната веб-страница поддржува и јапонски јазик и е лесна за читање, така што можете да помислите дека FXDD речиси го расчисти проблемот со јазикот.

Прво25FxPro(FX Pro)

FxPro

Долго воспоставен прекуокеански FX со огромна деловна скала и менаџерска база

FxPro е странска FX компанија основана во 2006 година.Иако името е познато до одреден степен во Јапонија, не е толку многу што „Forex во странство е FxPro“.Сепак, тој е добро познат долгогодишен прекуокеански FX во Европа, а со оглед на неговиот капитал, вработени, број на сметки итн., тој е доста голем.Во однос на деловната скала и базата на управување, таа е огромна, и може да се каже дека е прекуокеански Forex без приговор.Можете да го користите со мир на умот бидејќи базата за управување е солидна.Достапни се повеќе типови сметки и можете да изберете од 4 типа алатки за тргување, за да можете да го истражите најдобриот начин за тргување за себе.

заслуга

 • Постојат многу видови на акции со кои се ракува и има многу опции за тргување
 • Корисничките средства се строго одделени
 • Достапни се алатки за тргување специјализирани за краткорочно тргување
 • Постојат 4 типа на платформи за тргување, вклучувајќи MT4 и многу избори
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Цената на трансакцијата се чувствува малку скапа при тргување
 • Трансакциите со ECN, за кои генерално се вели дека се многу транспарентни, не можат да се извршат
 • Не постои бонус кампања за која може да се каже дека е стандард во странство Forex
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
200 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.0 пипси~ Никој (во моментов) Никој (во моментов) Никој (во моментов)
Достапни се многу видови на брендови
Има толку многу видови на акции со кои управува FxPro.Можете да тргувате со 70 главни, помали и егзотични валутни парови на високо конкурентни услови за тргување, како и да тргувате со метални стоки како злато, сребро и платина, како и индексите што често се гледаат на телевизија и во весниците, Bitcoin. , Ethereum, Doge и други криптовалути и алткоин CFD, акции со кои може да се тргуваат стотици јавно тргувани компании во САД, ОК, Франција и Германија, енергија која моментално привлекува внимание итн. Може да продолжитеТоа значи и дека има многу можности за профит.
4 платформи за тргување вклучувајќи MT4
Постојат четири типа на платформи за тргување обезбедени од FxPro: FxPro платформа, MT4, MT5 и cTrader. Платформата FxPro е оригиналната платформа за тргување на FxPro, а MT4 и MT4 се познати платформи за тргување во странство Forex. Се вели дека cTrader е ривал на MT5 и MT4 и е платформа за тргување која е специјализирана за краткорочно тргување.Наоѓањето платформа за тргување што ви одговара ќе ви даде предност во тргувањето.Да се ​​има голем избор на платформи за тргување е огромна предност сама по себе.

Прво26FXCC(FX Sea Sea)

FXCC

Во странство Forex кој е високо оценет за неговата сигурност

FXCC е прекуокеански FX основан во 2010 година.Таа е со седиште во Кипар и е лиценцирана во Кипар и Република Вануату.Има и други странски Forex со слични имиња, и сметам дека препознавањето на името во Јапонија не е доволно добро, но тоа е официјално лиценциран Forex во странство.Сепак, тоа е и прекуокеански Forex кој добива поддршка од многу трговци дури и ако не е добро познат.Причината е што е многу сигурен.Конкретно, се чини дека ја добија довербата на трговците во области како што се начинот на управување со депонираните средства и деталите за компензација.Може да се каже дека е еден од странските Forex што може да се користи со доверба.

заслуга

 • Бидејќи тоа е методот NDD, можни се трансакции со висока транспарентност и голема моќ на извршување
 • Постои систем за одржување на доверба, така што можете да бидете сигурни дури и ако нешто се случи.
 • Нема ограничувања за методите на тргување, така што можете да тргувате со висок степен на слобода
 • Постојат многу различни видови финансиски производи од кои можете да изберете.
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Максималната потпора не е особено висока кај Forex во странство
 • Тешко е да се користи за некои луѓе бидејќи алатката за тргување е само MT4
 • Има простор за подобрување во однос на јапонската поддршка, вклучително и поддршката
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
500 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.1 пипси~ Никој (во моментов) До околу 22 јени (тековно) Никој (во моментов)
100% бонус за прв депозит
FXCC нуди 100% бонус за прв депозит.Може да добиете бонус до 2000 долари, што е максимум од околу 22 јени.Бонусите за депозит во странство Forex се стандардни во извесна смисла.Сепак, дали можете да добиете бонус за депозит или не, зависи од секој странски Forex. Бонусот за депозит од 100% е совршен како процент, а максималната сума од околу 22 јени може да се каже дека е доволен.Во моментов ова е единствениот бонус, но бидејќи во минатото имплементиравме бонус кампањи, можеме да очекуваме повеќе во иднина.
Постои систем за зачувување на довербата
Иако не е ограничен само на Forex во странство, сепак е важно да управувате со средства кога користите Forex компанија.Многу странски Forex компании прифаќаат сегрегирано управување, но сè уште има многу луѓе кои се чувствуваат непријатно кога станува збор за сегрегирано управување.Во такви околности, FXCC усвои систем за одржување на доверба. FXCC има шема за зачувување на довербата до 2 евра.Благодарение на системот за зачувување на довербата, дури и ако FXCC банкротира, можеме да гарантираме средства до 2 евра.Можете безбедно да ги депонирате вашите пари и да продолжите со тргувањето.

Прво27Аце девизен курс(Аце девизен курс)

Аце девизен курс

Очекувана иднина во странство FX со уште простор за раст

Ace Forex е прекуокеански Forex кој започна со работа во 2014 година.Брокер од Нов Зеланд.Можеби за јапонските трговци, Forex во странство не е толку добро познат.Како и да е, ние сме поврзани со странски информативни страници за Forex и кампањи за враќање на готовина, а меѓу нив сме претставени како одличен трговец, па можеби сте слушнале за нашето име таму.Тоа секако не е лош трговец, но од гледна точка на јапонски трговец, може да се каже дека сè уште има простор за подобрување во Forex во странство.Во смисла дека има простор за раст, тоа е и прекуокеански Forex што би сакал да го очекувам во иднина.

заслуга

 • Со достапни 3 типа сметки, можете да го изберете оној кој најмногу ви одговара.
 • Достапен е бонус за депозит од 30%, што е одлична работа
 • Обилни опции за тргување, вклучително и валутни парови
 • MT4, за кој се вели дека е наследник на MT5, сега е достапен
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Малку сум загрижен бидејќи тоа е само одвоено управување без заштита од доверба.
 • Донекаде сум загрижен за кредибилитетот на финансиската лиценца што ја добив
 • Поддршка за јапонски јазик тешко може да се очекува во моментов
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
500 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.6 пипси~ Никој (во моментов) 30% од износот на депозитот (тековен) Никој (во моментов)
30% бонус за депозит
Ace Forex нуди бонус за депозит од 30%. Ace Forex има три типа сметки, но тоа е бонус за депозит кој важи за сите типови сметки.На пример, ако депонирате 3 јени, ќе добиете бонус од 10%, плус 30 јени, за вкупно 3 јени.Да бидам искрен, другите Forex во странство може да понудат работи како 13% бонус за депозит и 100% бонус за депозит.Меѓутоа, ако првичниот износ на депозит е голем, мислам дека дури и бонус за депозит од 200% ќе биде значителен износ.Би сакал активно да го користам.
XNUMX типа на сметки
Ace Forex има три типа сметки: микро сметка, стандардна сметка и ВИП сметка.Микро-сметката има максимална потпора од 3 пати, ниво на намалување на загубата од 500%, и минимален депозит еквивалентен на 100 јени, што го прави тип на сметка со најниски пречки меѓу Ace Forex.Стандардната сметка има максимална потпора од 5,500 пати, ниво на намалување на загубата од 100%, и минимален износ на депозит од 100 милиони јени. ВИП-сметката може да се пофали со убедливо висока пречка со максимална потпора од 110 пати, ниво на намалување на загубата од 100%, и почетен депозит еквивалент на 100 милиони јени.Наместо тоа, нуди исклучително тесни намази, што е добро за скалпирање.

Прво28Анзо Капитал(Анзо Капитал)

AnzoCapital

Иднина во странство FX без препознавање име во Јапонија

Со седиште во Белизе, АнзоКапитал е во иднина Forex во странство што започна со работа во 2016 година.Веројатно има многу луѓе кои штотуку дознале за тоа за прв пат, но AnzoCapital не е многу познат во Јапонија.Иако не е добро познато, почна да ги поддржува Јапонците во јуни 2018 година.Некои луѓе можеби се претпазливи за странски Forex, што не е добро познато, но AnzoCapital објективно обезбеди одредено ниво на доверливост, како што е добивањето лиценца од Белизе.Може да се каже дека се работи за прекуокеански Forex кој отсега ќе го покажува своето присуство во Јапонија.

заслуга

 • Белизе лиценциран и високо доверлив
 • Целосната заштита на довербата обезбедува мир на умот дури и во случај на итност
 • Потпора е до 1000 пати, така што можете да ја подобрите ефикасноста на капиталот
 • Бидејќи има бесплатно изнајмување на VPS, тоа е безбедно дури и за автоматско тргување
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Како прекуокеански Forex, постои дел каде што се чувствувате непријатно бидејќи историјата на операциите е кратка
 • Се чувствувам незгодно бидејќи не поддржува дознака од домашна банка
 • Има простор за подобрување во однос на јапонската поддршка, вклучително и поддршката
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
1000 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.0 пипси~ Никој (во моментов) Никој (во моментов) Никој (во моментов)
Белизе лиценциран
AnzoCapital е лиценциран од Белизе. Ќе се вика IFSC, што значи Меѓународна финансиска комисија Белизе.Оваа лиценца од Белизе ја добиваат и други големи странски Forex, така што можете да мислите дека можете да стекнете одредено ниво на доверливост со нејзино стекнување.Патем, IFSC може да го потврди и името на AnzoCapital, така што лиценцата дефинитивно е стекната.Некои од помалку познатите компании во странство Forex немаат лиценца на прво место, па AnzoCapital е одличен со оглед на тоа.
Бесплатно изнајмување на VPS
AnzoCapital исто така нуди бесплатно изнајмување на VPS. VPS е кратенка од „Виртуелен приватен сервер“ и генерално се нарекува „Виртуелен приватен сервер“.Овој VPS е неопходен за автоматско тргување со Forex. Автоматското тргување со Forex се препорачува за почетници, а дури и напредните корисници можат да остварат профит со автоматско тргување.Фактот дека изнајмувате VPS кој е корисен за автоматско тргување бесплатно е најпривлечното нешто за корисниците.Бидејќи не треба да користите платен VPS, тоа исто така ќе доведе до намалување на трошоците.

Прво29AxiTrader(Axitrader)

AxiTrader

Најголемиот австралиски девизен курс во странство со глобална експанзија

AxiTrader е глобална девизна трговска компанија со седиште во Сиднеј, Австралија.Тој е исто така еден од најголемите австралиски брокери за forex лиценцирани и регулирани од Австралиската комисија за хартии од вредност и инвестиции (ASIC).Јапонските трговци не се многу запознаени со него, а толку е познато што го знаат и оние што го знаат.Причината е што AxiTrader првично беше прекуокеански Forex што се ширеше од уста на уста.Во Јапонија, може да се каже дека тоа е идниот прекуокеански FX.

заслуга

 • MT4 е усвоен и речиси и да нема регулативи за методите на тргување
 • Се имплементира сегрегирано управување и во случај на австралиски долари, може да се добие и камата
 • Во зависност од сметката, ширењето ќе биде толку ниско што ќе заврши
 • Постојат многу различни видови финансиски производи од кои можете да изберете.
 • Дури и ако има повик за маргина, тоа е безбедно бидејќи наплатата всушност не е завршена

Демирит

 • Официјалната веб-страница не поддржува јапонски, па затоа е тешко да се разбере
 • Тешко е да се користи за некои луѓе бидејќи алатката за тргување е само MT4
 • Има простор за подобрување во однос на јапонската поддршка, вклучително и поддршката
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
400 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.1 пипси~ Никој (во моментов) Никој (во моментов) Никој (во моментов)
Усвоен е МТ4 и степенот на слобода на тргување е висок
AxiTrader користи MT4, која е алатка за тргување развиена и обезбедена од рускиот софтвер MetaQuotes. Не ограничувајќи се на AxiTrader, тој стана стандардна алатка за тргување и платформа за тргување во странство Forex. Може да се користи за други цели освен FX, но е особено популарен меѓу трговците со FX и има многу редовни корисници ширум светот.Има изобилство графикони и алатки за анализа и одличен систем за автоматско тргување, а можете да тргувате со висок степен на слобода со AxiTrader користејќи го овој MT4.
Иако има маржа, всушност не е извршена наплата
За ограничено време од 2021 септември 9 година, по депонирањето во еПаричникот на FXGT, доколку префрлите средства од еПаричникот на вашата сметка на MT1, има многу случаи во кои трговците во домашниот Forex завршуваат со огромна сума на долг.Причината е доказ.Во домашниот Forex, постои повик за маржа, па ризикот од долг се зголемува.Всушност, AxiTrader е исто така брокер на Forex со повик за маржа, но се вели дека повикот за маржа всушност не се собира.Со други зборови, дополнителен доказ има само во форма.Фактот дека нема повик за маргина е една од атракциите на Forex во странство, па ако го избегнувате AxiTrader затоа што има повик за маржа, ве молиме разгледајте го AxiTrader како опција.

Прво30Forex.com(Forex.com)

Forex.com (Forex.com)

Forex трговец кој може да истражува различни можности освен FX

Forex.com ќе биде FX услугата обезбедена од Stonex Financial Co., Ltd.StoneX Financial Co., Ltd., чија матична компанија е StoneX Group Inc. во Соединетите Американски Држави, е водечка глобална компанија за финансиски услуги котирана на NASDAQ.Тој е исто така брокер Forex што го користат трговците ширум светот бидејќи нуди услуги во околу 180 земји и нуди околу 12,000 финансиски производи. Се разбира, може да се каже дека е трговец со Forex кој може да истражува различни можности освен Forex, како и тргување со Forex.

заслуга

 • Можете да започнете да тргувате со само 1,000 валута
 • Ние се справуваме со широк спектар на производи, за да можете да тргувате со широк асортиман
 • VPS е бесплатен ако можете да исчистите одредени услови
 • Можете да го користите MT4, алатка за тргување за која може да се каже дека е стандард во странство Forex
 • Лесно е за користење бидејќи делот од услугата освен FX е исто така значителен

Демирит

 • Распространувањата имаат тенденција да бидат малку широки, па трошоците се високи
 • Не толку многу кога станува збор за уникатна содржина
 • Има повик за маргина и системот за намалување на нула не е усвоен
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
25 пати な し Да ОК ОК な し
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.9 пипси~ Никој (во моментов) Никој (во моментов) Никој (во моментов)
Можете да започнете со тргување со мала сума
Forex.com ви овозможува да започнете со тргување со само 1000 валути.Ако размислите за тоа во јапонски јени, тоа ќе биде околу 4000 јени, така што можете лесно да зачекорите во светот на тргувањето со Forex. Може да уживате во Forex штом ќе започнете, и можете добро да го разберете неговиот шарм, но има многу луѓе кои не можат да го направат првиот чекор за почеток.Дури и да сте таква личност, ако е околу 4000 јени, можеби ќе ви се допадне да го пробате.Сосема е можно да се врши девизно тргување во опсегот на вашиот џепарлак.
Дел од услугата освен FX е исто така значителен
На Forex.com, можете да користите услуги за тргување со опции и автоматско тргување како додаток на FX.Уште повеќе, со Forex.com, можете да користите една сметка за да ги користите овие услуги, за да можете да ја зачувате маката да отворите сметка за секоја услуга.Активни сме и во ширење на корисни информации за тргување со Forex, како што се стратегии за тргување и техничка анализа.Дури и ако сте почетник, ќе можете да продолжите со тргување со Forex додека студирате.Се чини дека се одржуваат и семинари, па ако имате можност, можеби е добра идеја да учествувате.

Прво31FOFX(FFX)

FOFX

Странство FX бара првиот трговски систем во светот

FOFX ќе биде прекуокеански FX основан во 2021 година.Ние сме лиценцирани и работиме во Сент Винсент и Гренадини, и сме многу нова категорија меѓу Forex во странство.Официјалната веб-страница има многу едноставен дизајн, а некои луѓе можеби сметаат дека количината на информации е недоволна во споредба со другите Forex во странство. Со слоганот „превртување лудо кон здравиот разум“, компанијата го привлекува вниманието на ултра ниските распони нудејќи им стапки директно на LP (даватели на ликвидност) без да оди преку компанија за хартии од вредност.Ова е иднината на FX во странство, вклучувајќи ги и оперативните резултати.

заслуга

 • Премногу ниски намази бидејќи е директно поврзан со LP
 • Мир на умот во трговско опкружување без повратни понуди или одбивања на договори
 • Со толку многу брендови за избор, имате многу опции.
 • Поддржува депозити и повлекувања преку битпаричник и домашни банкарски трансфери
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Бидејќи штотуку беше основан, сè уште постои загриженост за неговите оперативни перформанси.
 • Максималната потпора е 200 пати, што е ниско за прекуокеанските FX
 • Речиси и да нема стандардни бонус кампањи во странство Forex
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
200 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.0 пипси~ Никој (во моментов) Никој (во моментов) Никој (во моментов)
Ниски намази поради директно поврзување со ЛП
FOFX остварува ниски намази бидејќи е директно поврзан со LP. ЛП е кратенка за Давател на ликвидност и се однесува на креатор на пазарот или давател на пазарот. Тоа е изворот на девизните курсеви што трговците со девизен курс ги дистрибуираат на нивните соодветни платформи за тргување. Во странство Forex, како што е FOFX, кој користи метод за обработка на нарачки директно поврзан со LP, нарачката на трговецот тече директно до LP и се извршува откако нарачката е прифатена.Бидејќи е директно поврзан, нема средна цена и може да се постигнат ниски распон.Можни се трансакции со намалени трошоци.
Има многу брендови со кои се занимаваме
FOFX има тенденција да се справи со многу акции.На официјалната веб-страница се наведува дека FX може да тргува со 300 валутни парови.Ова е прилично привлечно.Се разбира, не може да се каже дека колку повеќе валутни парови ракуваме, толку подобро.Валутен пар кој не добил многу внимание може нагло да порасне.Во таа смисла, колку повеќе опции имате, толку повеќе предизвици можете да се справите. Може да се каже дека FOFX нуди повеќе можности преку валутни парови со кои се справува.

Прво32GeneTrade(Генетрејд)

GeneTrade

Во странство FX се фокусира на поддршка и бонуси на јапонски јазик

GeneTrade е прекуокеански FX основан во 2018 година.Делумно поради акцентот на поддршката и бонусите на јапонскиот јазик, моментално е во тек и постепено се здобива со популарност во Јапонија.Многу луѓе го виделе и слушнале името, бидејќи бонусот за отворање сметка беше широко објавен на различни SNS. Покрај максималната потпора од 1,000 пати, GeneTrade е и прекуокеански Forex кој е погоден за мали трансакции со минимален износ на депозит од 5 долари и минимален обем на трансакции од 10 валути.Може да се каже дека во странство Forex е лесно да се пристапи за почетници.Водиме и чести бонус кампањи.

заслуга

 • Активно одржуваме бонус кампањи, па имаме големи очекувања
 • Максималната потпора е 1,000 пати, така што може значително да ја подобрите ефикасноста на капиталот
 • Јапонската поддршка е достапна 24 часа на ден во работните денови, така што јапонските трговци можат да бидат сигурни
 • Можете да бидете сигурни дека минималниот износ на депозит и минималниот обем на трансакции се ниски
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Бидејќи штотуку е основан, има малку информации за компанијата која работи
 • Иако е стандард, алатката за тргување е само MT4
 • Распространувањата имаат тенденција да бидат малку широки, па трошоците се високи
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
1,000 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.0 пипси~ Околу 5500 јени (во моментов) До околу 275,000 јени (тековно) Никој (во моментов)
Бонус за отворање сметка без потребен депозит
GeneTrade нуди бонус за отворање сметка без депозит.Има многу луѓе кои знаат за ова, како што беше опширно објавено на SNS итн.Добијте бонус од 50 долари само за отворање сметка. Бидејќи е 50 долари, ќе биде околу 5,500 јени во јапонски јени.Не е потребен депозит и можете да ги повлечете сите профити што ги остварувате од тргувањето со бонусот.Тоа ќе биде стандардна бонус кампања во странство Forex.Ако ја погледнете само сумата што можете да ја добиете, има некои делови што ги добиваат другите Forex во странство, но во реалноста нема да има проблем со сумата од 50 долари.
Депозит бонус до околу 275,000 јени
GeneTrade нуди и бонус за депозит до околу 275,000 јени.Поточно, ќе се даде бонус од 5,000% за депозити до 55 долари, односно до 50 јени.Овој бонус за депозит се однесува и на микро и на стандардни сметки и е дизајниран да се кредитира автоматски на сметката на корисникот.Сите профити направени со бонусот се повлекуваат.Покрај тоа, нема минимални барања за депозит. Бонусот за депозит од 50% можеби не е доволен, но имајќи ги предвид условите за тргување на GeneTrade, тоа е повеќе од доволно.

Прво33GKFXПовеќе(GCFX)

GKFX

Во странство FX се очекува да продолжи со обезбедувањето услуги на јапонскиот пазар

GKFX е основан во 2012 година и е управуван од International Finance House Ltd.Исто така, постои историја на работа, а тоа е прекуокеански FX кој се шири низ целиот свет. International Finance House Ltd, која управува со GKFX, поседува финансиска лиценца за Британските Девствени Острови (BVI) (BVIFSC) и нејзините групни компании поседуваат британска FCA финансиска лиценца.Не е добро познат во Јапонија и моментално се повлекува од јапонскиот пазар, но е и прекуокеански Forex за јапонските трговци, па се очекува услугата повторно да се обедини.

заслуга

 • Можете да ја зголемите ефикасноста на капиталот со максимална потпора од 1,000 пати
 • Кампањата за бонуси е значителна, така што се чувствува како добра зделка
 • Платформата за тргување е совршена и за MT4 и MT5
 • Има висококвалитетна поддршка на јапонски, така што можете да бидете сигурни дури и во итен случај
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Некои луѓе се строги затоа што скалпот е забранет
 • Во зависност од типот на сметката, пречката на почетниот износ на депозит е доста висока
 • Не многу високо во однос на сигурноста и транспарентноста на трансакциите
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
1,000 пати Да Да ОК Невозможно Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.6 пипси~ Никој (во моментов) Никој (во моментов) Никој (во моментов)
Многу бонус кампањи
GKFX моментално се повлекува од јапонскиот пазар, но всушност е прекуокеански Forex со многу бонус кампањи.Кога дававме услуги на јапонскиот пазар, одржувавме различни бонус кампањи како што се бонуси за депозит, супер бонуси, враќање на готовина, како и стандардни бонуси за отворање сметка.Ако услугата се обнови на јапонскиот пазар, таквата исполнета бонус кампања ќе остане таква каква што е, а во некои случаи може да се врати со надградено ниво.Може да се каже дека може да се очекува прекуокеански FX вклучувајќи ја и таа област.
Висококвалитетна јапонска поддршка
GKFX се повлече од јапонскиот пазар, но кога даваше услуги на јапонскиот пазар, неговата висококвалитетна поддршка на јапонски беше високо оценета.За прашања, постојат методи како телефон, е-пошта, посветени формулари и разговор, а во зависност од методот, времето за јапонска кореспонденција беше ограничено, но во основа е можно да се комуницира на јапонски без проблеми.Дури и ако се обнови обезбедувањето услуги на јапонскиот пазар, мислам дека може да се очекува да продолжи висококвалитетната јапонска поддршка.Да го очекуваме продолжувањето на обезбедувањето услуги на јапонскиот пазар.

Прво34Голем капитал(Големиот капитал)

Во странство FX привлекува внимание иако пречките се малку високи за Јапонците

Гранд Капитал е долгогодишна компанија FX во странство, основана во 2003 година.Се чини дека меѓу членовите на менаџментот има луѓе од Forex и Binary Options, па може да се каже дека способноста е доволна.Исто така, Гранд Капитал досега има добиено различни награди за FX.Тоа е прекуокеански девизен курс што дефинитивно е оценет од трети страни.Сепак, тоа сè уште не е добро познато во Јапонија, а информациите имаат тенденција да бидат оскудни.Официјалната веб-страница не поддржува јапонски, така што засега, Forex во странство е прилично висока пречка за јапонските трговци.

заслуга

 • Чувство на сигурност и темелна сигурност што може да го понуди само долгогодишна компанија во странство FX
 • Кампањата за бонуси е значителна, така што се чувствува како добра зделка
 • Платформата за тргување е совршена и за MT4 и MT5
 • Постојат многу видови на сметки, па можете да го изберете оној кој ви одговара.
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Јапонската поддршка не е обезбедена, вклучувајќи ја и официјалната веб-страница и поддршката
 • Бонусите се значителни, но некои услови се строги
 • Информациите не кружат бидејќи во Јапонија не се добро познати
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
1000 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.6 пипси~ Никој (во моментов) До 200 милиони јени (тековно) Никој (во моментов)
40% Кампања за бонус за депозит
Гранд Капитал моментално води кампања за бонус за депозит од 40%.Во оваа кампања, по уплата на пари на вашата сметка во текот на периодот, можете да добиете 40% поврат на готовина од износот на депозитот со аплицирање во Гранд Капитал.Максималниот износ е 200 милиони јени, а бонусот важи 6 месеци.Во странство Forex, бонусот за депозит е 50%, 100%, а понекогаш и 200%, така што некои луѓе може да се чувствуваат незадоволително.Сепак, Гранд Капитал активно одржува и други бонус кампањи, така што бонус за депозит од 40% треба да биде доволен.
Широк спектар на типови сметки
Гранд Капитал нуди 5 типови сметки: Стандардна сметка, Крипто-сметка, Микро-сметка, ECN Prime сметка, MT6 сметка и Своп бесплатна сметка.Има разлики во минималните износи на депозити, распони, провизии, итн. за секој, но ако имате разни видови на сметки како оваа, можете да ја изберете најдобрата за вас.Обично има околу два или три типа сметки во странство Forex, така што типовите сметки на Grand Capital се доста големи.Бидејќи можете да користите и различни сметки, тоа ќе биде поволно за тргување.

Прво35JustForex(Само девизен курс)

JustForex

Странство FX чека обновување на услугите за јапонските жители

JustForex е прекуокеански Forex основан во 2012 година.Оперативната компанија е „JF Global Limited.“, а финансиската лиценца е добиена од FSA на Сент Винсент и Гренадини, каде што се наоѓа канцеларијата.Огромното високо ниво на потпора до 3,000 пати, ниските трансакциски трошоци и луксузните бонус кампањи се привлечни.Методот NDD е усвоен и за форматот на трансакцијата, остварувајќи голема моќ на извршување и тесни распони.Иако е многу атрактивен странски Forex, во моментов нема услуга за јапонски жители.Чекаме да продолжи услугата.

заслуга

 • Левериџот е до 3,000 пати, така што може значително да ја подобрите ефикасноста на капиталот
 • Кампањата за бонуси е значителна, така што се чувствува како добра зделка
 • MT4 и MT5 се достапни како платформи за тргување
 • Има многу акции и избори, вклучувајќи ги и валутните парови со кои работиме
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Степенот на тешкотија на личната автентикација е висок и потребно е време да се заврши личната автентикација
 • Нема јапонска поддршка бидејќи не обезбедуваме услуги за жителите на Јапонија
 • Репутацијата од странските трговци не е доволно добра
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
3,000 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.2 пипси~ Никој (во моментов) Никој (во моментов) Никој (во моментов)
Искористете до 3,000 пати
JustForex има максимална потпора од 3,000 пати.Како што знаете, максималната потпора на домашниот Forex е регулирана до 25 пати.Од друга страна, Forex во странство како JustForex не е предмет на регулација и можно е да се тргува со висока потпора што е неспоредлива со домашниот Forex.Имајќи предвид дека домашниот FX е 25 пати, има значителна разлика дури и да е неколку стотици пати, но со JustForex е 3,000 пати.Тоа е огромно, и ова е една од категориите со висока потпора меѓу девизниот курс во странство.Ова е единствениот начин да се подобри ефикасноста на капиталот.
Многу бонус кампањи
Иако сега не обезбедуваме услуги за жителите на Јапонија, JustForex има многу бонус кампањи.Ако JustForex обезбедуваше услуги за жителите на Јапонија, тие требаше да можат да добијат не само бонус за добредојде, што е бонус за отворање сметка, туку и бонус за депозит. Ако JustForex ја продолжи својата услуга за жителите на Јапонија во иднина, мислам дека ќе можам да добијам таква луксузна бонус кампања.Да го очекуваме продолжувањето на обезбедувањето услуги, вклучително и околу тоа.

Прво36Размена на LMAX(Lmax Exchange)

Размена на LMAX

Сигурен прекуокеански FX со импресивна едноставна локација

LMAX Exchange е прекуокеанска FX услуга обезбедена од британски FX брокер.Веќе неколку години се здобива со популарност меѓу јапонските инвеститори. Откако е основан во Лондон во 2010 година, има историја од повеќе од 10 години.Одредено ниво на кредибилитет може да се добие само од ова оперативно досие, но LMAX Exchange се здоби со лиценца што дополнително го подобрува тој кредибилитет.Британскиот FCA е познат по своите строги стандарди.Токму поради неговата висока доверливост станува топ тема меѓу јапонските инвеститори.

заслуга

 • Искористете до 100 пати за да ја подобрите ефикасноста на капиталот
 • Го купи британскиот FCA, кој е познат во светот по своите строги стандарди
 • Официјалната веб-страница поддржува јапонски и е лесна за разбирање.
 • Висок капацитет за обработка на информации способен за обработка на 1 пораки во секунда
 • Премногу просечна брзина на обработка на договор од 4 милисекунди

Демирит

 • Некои делови од официјалната веб-страница се премногу едноставни и ме прават непријатно
 • Има малку информации како што е уста на уста како FX во странство бидејќи има малку корисници
 • Се чини дека речиси нема бонус кампањи итн.
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
100 пати Непознат Непознат Непознат Непознат Непознат
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Никој (во моментов) Никој (во моментов) Никој (во моментов) Никој (во моментов)
Го купи британскиот FCA, кој ги има најстрогите стандарди во светот
LMAX Exchange е лиценциран од британската FCA, која ги има најстрогите стандарди ширум светот.FCA на Обединетото Кралство е кратенка за „Управа за финансиско однесување“ и се однесува на Управата за финансиско однесување.Заработи репутација како еден од најригорозните финансиски регулатори во светот.Да бидам искрен, финансиската лиценца стекната од странство Forex е малку збунувачка.На крајот на краиштата, доверливоста на прекуокеанскиот FX од гледна точка на корисникот е пропорционална со степенот на тешкотија на стекнатата финансиска лиценца.Во таа смисла, LMAX Exchange, која има многу тешка финансиска лиценца, може да се оцени како доверлив странски Forex.
Официјалната веб-страница поддржува јапонски и е лесна за разбирање
Ако ја погледнете официјалната веб-страница на LMAX Exchange, ќе разберете, но во основа сите страници се на јапонски. Има некои делови кои се чини дека користат тешки технички термини кога го објаснуваат FX, но не гледам ништо што е очигледно чудно како јапонски.Тоа е едноставна спецификација на страницата, а бројот на страници е мал за официјална страница, така што може да биде лесно за оние кои се нови во странство Forex.Откако внимателно ќе го прочитате, ајде да отвориме сметка со LMAX Exchange.

Прво37OANDA(Оанда)

ОАНДА

Форекс брокери препорачани за средни до напредни корисници

OANDA е еден од водечките светски брокери за forex.Во Јапонија, OANDA Japan ги обезбедува услугите за FX на OANDA.Неодамна, особено во странство Forex, нови компании влегуваат една по друга, но OANDA ја слави својата 25-годишнина во светот на Forex каде конкуренцијата е жестока.Може да се каже дека е одамна воспоставена продавница меѓу одамна етаблираните продавници.Неговата доверливост е многу висока, не само поради оперативното досие, туку и поради обемот на неговата глобална експанзија. Алатки за тргување како што се MT4 и MT5, висока договорна моќност и спецификации препорачани за средни до напредни корисници на FX.

заслуга

 • Дури и оние кои размислуваат за краткорочно тргување можат да бидат сигурни бидејќи моќта на договорот е висока
 • Има многу валутни парови со кои се ракува, така што можноста за тргување се проширува
 • Бидејќи можете да тргувате од 1 валута единица, можете да започнете со помал ризик
 • Можете да бидете сигурни дека платформата за тргување е MT4 и MT5
 • Можете да го предвидите текот на пазарот бидејќи можете да го користите книгата за нарачки

Демирит

 • Бидете внимателни бидејќи ширењето може да се прошири
 • Минималниот износ на депозит е висок, така што можете да ја почувствувате висината на пречките
 • Има кампања, но нема големо влијание
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
25 пати な し Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.3 пипси~ Никој (во моментов) Никој (во моментов) Никој (во моментов)
Можете да тргувате од 1 валута единица
Со OANDA, можете да тргувате од 1 валута.Колку валута можете да тргувате зависи од секој брокер на Forex.Меѓутоа, во повеќето случаи, трансакциите започнуваат од 10,000 или 1,000 валути.Во такви околности, ако користите OANDA, можете да тргувате со една валута, што е околу 1 јени во јапонски јени. Нема многу Forex брокери кои можат да тргуваат од една валута, а може да се каже дека е многу привлечно да се започне со тргување од мала сума, а притоа да се намали ризикот.Иако е Forex брокер за средни до напредни корисници, дури и почетниците можат да го користат со доверба.
Можете да ја користите книгата за нарачки
OANDA има функција наречена Книга за нарачки.Книгата за нарачки е функција која им овозможува на корисниците на OANDA да ги видат тековните непополнети нарачки и отворените позиции. Знаејќи што во моментов нарачуваат другите корисници на OANDA, ќе можете грубо да го предвидите текот на пазарот. Нема толку многу девизни трговци кои можат да користат книги за нарачки.Во таа смисла, можноста за користење на книгата за нарачки е предност единствена за OANDA.Да го искористиме тоа.

Прво38RoboForex(RoboForex)

RoboForex

За жалење прекуокеански FX што практично се повлече од Јапонија

RoboForex е прекуокеанска FX компанија со седиште во Република Кипар во источниот Медитеран.Како странски Forex, постои одредена историја на управување и достигнувања.Во исто време, тој може да се пофали со атрактивни спецификации како што се максимална моќност од 2,000 пати, најбрзо извршување на нарачките и тесни размери, што го прави популарен кај трговците кои бараат големи приноси.RoboForex е атрактивен странски Forex за јапонски трговци, но веројатно престана да обезбедува услуги за јапонските трговци околу февруари 2020 година.Тоа ќе биде де факто повлекување, така што немаме друг избор освен да чекаме услугата да продолжи.

заслуга

 • Потпора е до 2,000 пати, така што можете да ја подобрите ефикасноста на капиталот
 • Кампањата за бонуси е значителна, така што се чувствува како добра зделка
 • Сигурен бидејќи има освоено бројни награди во минатото
 • Можете да бидете сигурни дека платформата за тргување е завршена
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Официјалната веб-страница не поддржува јапонски, па затоа е тешко да се разбере.
 • Бидејќи повеќе не е услуга за Јапонците, нема поддршка на јапонски
 • На некои луѓе можеби им е незгодно бидејќи не може да се изгради од двете страни.
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
2,000 пати Да Да Невозможно ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.2 пипси~ Никој (во моментов) Никој (во моментов) Никој (во моментов)
Многу бонус кампањи
Во моментов RoboForex не обезбедува услуги за Јапонците, така што јапонските трговци не можат да имаат корист од тоа, но RoboForex првично беше брокер Forex со многу бонус кампањи.До 60% бонус за учество во добивката со максимален бонус од 5 УСД, класичен бонус до 120% со максимален бонус од 15 УСД, враќање на готовина до 10%, салдо на сметката до XNUMX% Во секој случај, ние им враќаме на корисниците на различни начини .Да го очекуваме продолжувањето на услугата во Јапонија.
има освоено бројни награди во минатото
Беше пред малку, но RoboForex освои 2019 награди само во 6 година.Поточно, се зголемуваат „Најдобар брокер на ЗНД“, „Најдобра инвестициска платформа“, „Најдобар едукативен девизен центар во ЗНД“, „Најдобар брокер во Азија“, „Најдобри инвестициски производи, глобални“ и „Најдобра глобална придружна програма за девизен курс“. .Можете да бидете сигурни дека неговата веродостојност е објективно докажана.

Прво39ThinkForex(Thinkforex)

ThinkForex

Конкурентни во странство FX со малку информации

ThinkForex е прекуокеански FX основан во 2010 година.Тоа е регулирано од строгата австралиска комисија за инвестиции во хартии од вредност (ASIC) и Управата за финансиско однесување на ОК (FCA), за да можете да тргувате со доверба. ThinkForex соработува со реномираната технолошка компанија Equinix за да им обезбеди на корисниците супериорна брзина на тргување, сигурност и безбедност.Иако има малку информации на пазарот, тој е конкурентен прекуокеански Forex.

заслуга

 • Изберете од 3 типа на трговски сметки
 • Највисоко ниво на транспарентност на цените може да се очекува со методот NDD
 • Ве учи од основите на FX преку видеа и вебинари
 • Поддршката на јапонски е со висок квалитет, така што можете да бидете сигурни дури и во случај на итност.
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Загрижен сум поради недостигот на информации на Интернет
 • Спецификациите на официјалната веб-страница се чувствуваат малку евтини
 • Речиси нема стандардни бонус кампањи во странство Forex
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
500 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.2 пипси~ Никој (во моментов) Никој (во моментов) Никој (во моментов)
3 типа на трговски сметки
ThinkForex нуди 3 различни трговски сметки.Стандардната сметка има најнизок минимален потребен депозит и се препорачува за сите трговци, особено за почетници.Покрај најниските размери во индустријата, можете да изберете од 80 различни финансиски производи.Сметката Pro се препорачува за трговци кои тргуваат со поголем обем.Можете да тргувате по ниска цена и да добивате дневни коментари за бесплатна анализа на пазарот преку порталот ThinkForex.Премиум-сметката е за трговци со голем обем и нуди посветен менаџер на сметки, внатрешна аналитика и пристап до виртуелни приватни сервери.
Едукативна содржина која ве учи од основите на FX
ThinkForex има богата едукативна содржина што ве учи од основите на Forex. Ги поддржува основите на Forex со сеопфатна едукативна содржина, вклучувајќи видеа и вебинари. Форекс Универзитетот на ThinkForex обезбедува информации во текстуален формат за сите нивоа на тргување со Forex, од почетни до напредни.Дополнително, дадени се упатства за тргување, вклучувајќи техничка анализа, како да се изгради стратегија за тргување, како да се користат алатките за тргување и многу повеќе.Ќе можете да вежбате и да растете како трговец додека студирате со овие содржини.

Прво40Tickmill(Скрлеж)

Мелница за крлеж

Високо доверлив прекуокеански FX иако повлечен од Јапонија

Tickmill е прекуокеанска FX услуга која започна во 2015 година.Некои луѓе можеби биле загрижени за неговата веродостојност затоа што е прекуокеански Forex со финансиска лиценца на Сејшели.Сепак, матичната компанија „Tickmill UK Limited“ го има стекнато Управата за финансиско однесување (FCA), која е позната по строгото испитување.Може да се каже дека неговата сигурност е многу висока.Сепак, Тикмил целосно се повлече од Јапонија од 2020 март 3 година.Продолжувањето на услугата во моментов е нерешено.

заслуга

 • Бидејќи е усвоен методот NDD, можни се високо транспарентни трансакции
 • Во трансакциите нема забранети работи, а степенот на слобода во трансакциите е висок.
 • Ги намалува трошоците за водење бизнис
 • Можете да бидете сигурни дека платформата за тргување е MT4 и MT5
 • Ризикот може да се намали со усвојување на систем со нула намалување без дополнителна маржа

Демирит

 • Официјалната веб-страница не поддржува јапонски, па затоа е тешко да се разбере.
 • Бидејќи повеќе не е услуга за Јапонците, нема поддршка на јапонски
 • Има бонус кампањи, но не се многу привлечни
Максимална потпора Систем со нула сечење EA (автоматско тргување) двете страни скалпирање Надоместок
500 пати Да Да ОК ОК Да
Минимално ширење бонус за отворање сметка бонус за депозит Друг бонус
Долари јени 0.2 пипси~ Никој (во моментов) Никој (во моментов) Никој (во моментов)
Нема забрани за трансакции
Tickmill нема ограничувања за тргување.Затоа, скалпот, арбитражното тргување (арбитража) и автоматското тргување со големи размери, кои често се забранети во други странски Forex, може да се направат без проблеми.Во случај на прекуокеански Forex, каде што има многу забранети работи во тргувањето, тргувањето станува доста стресно. Една од предностите на Tickmill е тоа што не треба да се грижите за „Дали е во ред?“Многу луѓе отворија сметки со Tickmill поради високиот степен на слобода во тргувањето во споредба со другите Forex во странство.
Усвојување на нула-сече систем без повик на маргина
Tickmill користи систем со нула намалување без дополнителен повик. Forex тргувањето не е секогаш профитабилно.Иако сте правеле добри профити, наеднаш може да завршите со голема загуба.Кога билансот на сметката станува негативен во странство Forex со повик за маржа, целиот негативен износ ќе биде долг на корисникот.Сепак, Tickmill е прекуокеански девизен курс кој усвојува систем со нула намалување без дополнителна маржа.Затоа, нема потреба да се носи негативната сума како долг, а состојбата на сметката треба само да биде нула.Потоа можете да тргувате со доверба.