HOME

Perbandingan lengkap makelar Forex luar negeri miturut item

Leverage maksimal

Pedagang Forex domestik diatur dening Badan Layanan Keuangan kanthi pengaruh maksimal nganti kaping 25. Nanging, kaya jeneng kasebut, makelar Forex jaban rangkah dudu perusahaan domestik, saengga ora diatur dening Badan Layanan Keuangan.Awit saking punika,Pengaruh maksimum disetel kanthi bebas kanggo saben makelar Forex jaban rangkah.

*Kanggo pamula Forex ing jaban rangkah, elinga yen ana akeh kasus sing kondisine imbangan margin efektif nganti.

Leverage maksimal
Jeneng pedagang Forex luar negeri Leverage maksimal saben akun
AKSI Akun Standar/Akun Nano/Akun Terra
400 kaping (nganti $100,000 imbangan ekuitas)
BigBoss Akun Standar/Akun Pro Spread
999 kaping (imbangan ekuitas saka 0 yen nganti 1,999,999 yen)
CryptoGT akun dagang
500 kaping
easyMarkets easyMarkets Web/App lan TradingView MT4
200 kaping 400 kaping
Exness Akun Standar / Akun Cent Standar / Akun Spread Mentah / Akun Zero / Akun Pro
Unlimited
FBS Akun Standar/Akun Mikro/Akun Zero Spread akun cent Akun ECN
3,000 kaping 1,000 kaping 500 kaping
FXBeyond Akun standar Akun zero spread akun profesional
1,111 kaping 500 kaping 100 kaping
FXCC Akun ECN XL
500 kaping
FXDD Akun Standar/Akun Premium
500 kaping
FXGT Akun Cent/Akun Mini/Akun FX Standar/Akun Plus Standar/Akun Pro/Akun ECN
1,000 kaping (imbangan ekuitas $5 nganti $10,000)
FxPro Akun Instan FxPro MT4/Akun FxPro MT4/Akun FxPro MT5/Akun FxPro cTrader/Akun Platform FxPro
200 kaping
GEMFOREX 5,000 kaping leverage akun Akun kabeh-ing-siji / Ora ana akun nyebar / Akun dagang cermin
5,000 kaping 1,000 kaping (imbangan margin efektif kurang saka 200 yuta yen)
HotForexHotForex akun mikro Akun PREMIUM/Akun Zero Spread akun salinan HF
1,000x (Saldo ekuitas kurang saka $300,000) 500x (Saldo ekuitas kurang saka $300,000) 400x (Saldo ekuitas kurang saka $300,000)
Pasar IFC Akun Standar-Fixed & Floating/Beginner-Fixed & Floating Account
100x (awal)
iFOREX akun dagang
400 kaping
IronFX Akun Standar/Akun Premium/Akun VIP Akun zero spread Akun Ora Ana Fee / Akun Zero Spread / Akun Zero Absolute
1,000 kaping (imbangan ekuitas nganti $500-$9,999) 500 kaping (imbangan ekuitas nganti $500-$9,999) 200 kaping (imbangan ekuitas nganti $500-$9,999)
IS6FX 6,000 kaping leverage akun Akun Mikro / Akun Standar akun profesional
6,000 kaping (winates kanggo 100 akun) 1,000 kaping (nganti $20,000 imbangan ekuitas) 400 kaping
LAND-FX Akun Standar/Akun Utama Akun ECN
Tanpa wates (imbangan ekuitas nganti $999) 1,000 kaping
MGK International Akun normal
700 kaping (nganti 200 yuta yen ing saldo margin efektif)
MiltonMarkets Akun FLEX Akun SMART Akun ELITE
500 kaping 1,000 kaping (nganti $1,000 imbangan ekuitas) 200 kaping
Pasar MYFX Akun Standar MT4/Akun MT4 Pro
500 kaping (nganti 500 yuta yen ing saldo margin efektif)
SvoFX Akun standar Akun mikro / Akun Profesional
2,000 kaping (nganti $1,999 imbangan ekuitas) 100 kaping
TITANFX Akun Zero Standard/Akun ECN Zero Blade
500 kaping
TradersTrust Akun dagang/Akun MAM
3,000 kaping (nganti 1 lot)
Tradeview Akun X Leverage/Akun ILC/Akun MT5/Akun cTrader/Akun Currenex
100x (awal)
VirtueForex akun urip
777 kaping
XM Akun Standar/Akun Mikro akun nul
888 kaping (imbangan ekuitas $5 nganti $20,000) 500 kaping (imbangan ekuitas $5 nganti $20,000)
Dianyari ing 2022/05/19

Sistem Zero Cut

Sistem Zero Cut Iki minangka sistem sing nyegah utang sing ora dikarepke amarga telpon margin. Ing kasus broker Forex domestik, sanajan stop loss disetel luwih dhisik lan kaping 500 (nganti $ 500- $ 9,999 ing imbangan ekuitas), pemukiman kasebut mudhun nalika rega tiba-tiba owah, nyebabake panyimpangan gedhe saka set kasebut. Yen sampeyan nglakoni, sampeyan bakal ditagih kanggo prabédan ing tanggal mengko minangka wates.Nanging, ing kasus makelar Forex jaban rangkah sing nganggo sistem nol-potong, sanajan ana panggilan margin, kabeh bagean negatif bakal dibebasake.Iku sistem sing sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya luwih saka wates setor.

*Yen sampeyan anyar ing Forex jaban rangkah, elinga yen FXCC ora duwe jaminan potong nol.

Jeneng pedagang Forex luar negeri Ana utawa ora ana sistem potong nul
AKSI Zero cut dijamin
BigBoss Zero cut dijamin
CryptoGT Zero cut dijamin
easyMarkets Zero cut dijamin
Exness Zero cut dijamin
FBS Zero cut dijamin
FXBeyond Zero cut dijamin
FXCC Ora ana jaminan nul potong
FXDD Zero cut dijamin
FXGT Zero cut dijamin
FxPro Zero cut dijamin
GEMFOREX Zero cut dijamin
HotForex Zero cut dijamin
Pasar IFC Zero cut dijamin
iFOREX Zero cut dijamin
IronFX Zero cut dijamin
IS6FX Zero cut dijamin
LAND-FX Zero cut dijamin
MGK International Zero cut dijamin
MiltonMarkets Zero cut dijamin
Pasar MYFX Zero cut dijamin
SvoFX Zero cut dijamin
TITANFX Zero cut dijamin
TradersTrust Zero cut dijamin
Tradeview Zero cut dijamin
VirtueForex Zero cut dijamin
XM Zero cut dijamin
Dianyari ing 2022/05/19

lisensi financial

lisensi financial Makelar Forex Domestik kudu didaftar ing Badan Layanan Keuangan.nanging,Makelar Forex ing jaban rangkah ora duwe kewajiban, mula dheweke wis ndhaptar lisensi karo sawetara institusi supaya bisa dipercaya pangguna. Lisensi kasebut kalebu saka gampang nganti angel ndhaptar, lan uga bisa diatur kanthi ndhaptar kaya Badan Layanan Keuangan Jepang.Awit saking punika,Saben makelar Forex jaban rangkah kanthi bebas milih lisensi finansial sing bisa nggedhekake kekuwatane lan entuk kapercayan pangguna.

Kanggo pamula Forex ing jaban rangkah, elinga yen CryptoGT lan FXDD ora duwe registrasi lisensi finansial.

Jeneng pedagang Forex luar negeri Tujuan registrasi lisensi
AKSI ●Nomer lisensi FSC Belize 000122/267
BigBoss ●St. Vincent lan Grenadines SVG IBC Lisensi Nomer Lisensi 380 LLC 2020
CryptoGT Ora ana registrasi lisensi
easyMarkets British Virgin Islands Financial Services Komisi Lisensi nomer Lisensi SIBA/L/20/1135
Exness ● Otoritas Jasa Keuangan Republik Seychelles FSA Lisensi Nomer Lisensi SD025 ● Bank Sentral Curacao lan St Maarten CBCS Nomer Lisensi Lisensi 0003LSI ● British Virgin Islands Financial Services Commission FSC Lisensi Nomer Lisensi 2032226 ● Financial Services Nomer Komisi Mauritius FSC License176967 License License ● Otoritas Perilaku Industri Keuangan Afrika Selatan Nomer Lisensi FSCA 51024 Komisi Sekuritas lan Bursa Siprus Nomer Lisensi CySEC Nomer Lisensi 178/12 Otoritas Perilaku Keuangan Nomer Lisensi FCA 730729
FBS Komisi Sekuritas lan Bursa Siprus CySEC Lisensi No. 331/17 Belize International Financial Services Commission IFSC License License No. 000102/124 Australian Securities and Investments Commission ASIC License License No. 426 Vanuatu Financial Services Commission VFSC License No.
FXBeyond ● Otoritas Keuangan Panama Nomer lisensi AVISO 155699908-2-2020-2020-4294967296
FXCC ● Republik Vanuatu VFSC Lisensi Nomer Lisensi 14576 ● Siprus Securities and Exchange Commission CySEC Lisensi Lisensi Nomer 121/10
FXDD Ora ana registrasi lisensi
FXGT Siprus Securities and Exchange Commission CySEC lisensi nomer lisensi 382/20
FxPro ● Otoritas Perilaku Keuangan Inggris Nomer Lisensi FCA 509956 ● Siprus Securities and Exchange Commission CySEC License License Number 078/07 ● South African Financial Services Board FSB License License Number 45052 ● Bahamas Securities and Exchange Commission SCB License Number SIA-F184
GEMFOREX ● Nomer Lisensi Lisensi Keuangan Mauritius GB21026537
HotForex ● Lisensi St Vincent lan Grenadines SV Nomer Lisensi 22747 IBC 2015 ● Otoritas Perilaku Keuangan Inggris No. Lisensi FCA No. Seychelles Finance Service Agency FSA Lisensi Nomer Lisensi SD801701
Pasar IFC British Virgin Island Financial Services Commission FSC Lisensi nomer Lisensi SIBA/L/14/1073
iFOREX British Virgin Island Financial Services Commission FSC Lisensi nomer Lisensi SIBA/L/13/1060
IronFX ● Otoritas Perilaku Keuangan Inggris Nomer Lisensi FCA 5855561 ● Komisi Sekuritas lan Investasi Australia Nomer Lisensi ASIC 417482 ● Komisi Sekuritas lan Bursa Siprus Nomer Lisensi CySEC Nomer Lisensi 125/10
IS6FX ● St. Vincent lan Grenadines FSA Lisensi Nomer Lisensi 26536 SM 2021
LAND-FX ● St. Vincent lan Grenadines FSA Lisensi nomer Lisensi 23627 IBC 2016
MGK International ● Otoritas Jasa Keuangan Labuan Nomer Lisensi FSA MB/12/0003
MiltonMarkets ●Nomer lisensi VFSC Komisi Layanan Keuangan Vanuatu 40370
Pasar MYFX ● St. Vincent lan Grenadines FSA Lisensi nomer Lisensi 24078IBC2017
SvoFX ●Nomer lisensi VFSC Komisi Layanan Keuangan Vanuatu 700464
TITANFX ● Nomer lisensi VFSC Republik Vanuatu 40313
TradersTrust ●Bermuda Monetary Authority BMA lisensi nomer lisensi 54135
Tradeview ● Cayman Islands Monetary Authority CIMA nomer lisensi 585163
VirtueForex ●Nomer lisensi VFSC Komisi Layanan Keuangan Vanuatu 40379
XM Seychelles Financial Services Authority FSA lisensi nomer lisensi SD010
Dianyari ing 2022/05/19

scalping

scalping Ngomong babagan sensai nyata Forex jaban rangkah, iku scalping tuas dhuwur.Bisa dikandhakake manawa meh ora bisa nganggo kulit sirah karo makelar Forex domestik.Iki amarga scalping ora diijini ing wiwitan, alat dagang (platform) lemah lan beku ing tengah, lan asring mlumpat ing kahanan sing ora becik.Kanggo scalping, FX jaban rangkah mung pilihan.

*Kanggo pemula Forex ing luar negeri, scalping dilarang mung kanggo iFOREX, mula ati-ati.

Jeneng pedagang Forex luar negeri Kasedhiyan scalping
AKSI Scalping bisa
BigBoss Scalping bisa
CryptoGT Scalping bisa
easyMarkets Scalping bisa
Exness Scalping bisa
FBS Scalping bisa
FXBeyond Scalping bisa
FXCC Scalping bisa
FXDD Scalping bisa
FXGT Scalping bisa
FxPro Scalping bisa
GEMFOREX Scalping bisa
HotForex Scalping bisa
Pasar IFC Scalping bisa
iFOREX ora scalping
IronFX Scalping bisa
IS6FX Scalping bisa
LAND-FX Scalping bisa
MGK International Scalping bisa
MiltonMarkets Scalping bisa
Pasar MYFX Scalping bisa
SvoFX Scalping bisa
TITANFX Scalping bisa
TradersTrust Scalping bisa
Tradeview Scalping bisa
VirtueForex Scalping bisa
XM Scalping bisa
Dianyari ing 2022/05/19

Cara simpenan lan mundur total

Cara simpenan lan mundur total Yen sampeyan bisa nggawe transfer bank kanggo celengan lan penarikan, ora ana masalah.Aku kaya kanggo nggawa metu sing ora banget uga dikenal singYen sampeyan simpenan karo kertu kredit, ana watesan sing ora bisa mbatalake kanggo XNUMX sasi malah yen sampeyan nggawe MediaWiki.Mulane, disaranake transfer bank.

* Elinga yen mung CryptoGT ora bisa digunakake kanggo kiriman bank.

Jeneng pedagang Forex luar negeri Cara pambayaran Metode penarikan
AKSI Kawat bank, kertu kredit, kertu debit, STICPAY Bank Wire, Kartu Kredit, Kartu Debit, STICPAY, PayRedeem
BigBoss transfer bank, kertu kredit, kertu debit Transfer bank, mata uang virtual, bitwallet, BXONE
CryptoGT Mata uang maya Mata uang maya
easyMarkets Transfer bank, kertu kredit, kertu debit, bitwallet, STICPAY, Neteller, WebMoney Transfer bank, kertu kredit/debit, bitwallet, STICPAY
Exness Transfer bank, kertu kredit, kertu debit, bitwallet, STICPAY, PerfectMoney, WebMoney, mata uang virtual (BTC, USDT) Transfer bank, kertu kredit, kertu debit, bitwallet, STICPAY, PerfectMoney, WebMoney, mata uang virtual (BTC, USDT)
FBS Kertu kredit, kertu debit, bitwallet, STICPAY, PerfectMoney, Bonsai Kertu kredit, kertu debit, bitwallet, PerfectMoney, Bonsai
FXBeyond Kawat bank, kertu kredit, kertu debit, PerfectMoney, BitGo Kawat bank, PerfectMoney, BitGo
FXCC Kawat bank, kertu kredit, kertu debit, Skrill, NETELLER Kawat bank, kertu kredit, kertu debit, Skrill, NETELLER
FXDD transfer bank, kertu kredit, kertu debit, bitwallet Kawat bank, kertu kredit, kertu debit, Skrill, NETELLER
FXGT Transfer bank, kertu kredit, kertu debit, bitwallet, STICPAY, mata uang virtual (BTC, ETH, XRP, ADA, USDT) Transfer bank, kertu kredit, kertu debit, bitwallet, STICPAY, mata uang virtual (BTC, ETH, XRP, ADA, USDT)
FxPro Kawat bank, kertu kredit, kertu debit, Skrill, NETELLER Kawat bank, kertu kredit, kertu debit, Skrill, NETELLER
GEMFOREX Transfer bank, kertu kredit, kertu debit, PerfectMoney, mata uang virtual (BTC, ETH, USDT, BAT, DAI, USDC, WBTC) Bank remittance
HotForex transfer bank, kertu kredit, kertu debit, bitwallet, bitpay, BXONE transfer bank, kertu kredit, kertu debit, bitwallet, bitpay, BXONE
Pasar IFC Transfer bank, kertu kredit, kertu debit, bitwallet, CRYPTO Transfer bank, kertu kredit, kertu debit, bitwallet, WebMoney, CRYPTO
iFOREX transfer bank, kertu kredit, kertu debit, bitwallet transfer bank, kertu kredit, bitwallet
IronFX transfer bank, kertu kredit, kertu debit, bitwallet transfer bank, bitwallet
IS6FX transfer bank, kertu kredit, kertu debit transfer bank, kertu kredit, kertu debit
LAND-FX Transfer bank, kertu kredit, kertu debit, STICPAY, mata uang virtual (BTC) Transfer bank, STICPAY
MGK International Transfer bank, kertu kredit, kertu debit, bitwallet, mata uang virtual (BTC, ETH, USDT) Transfer bank, kertu kredit, kertu debit, bitwallet, BXONE, mata uang virtual (BTC, ETH, USDT)
MiltonMarkets transfer bank, bitwallet transfer bank, bitwallet
Pasar MYFX Transfer bank, kertu kredit, kertu debit, bitwallet, mata uang virtual (BTC, USDT) Transfer bank, kertu kredit, kertu debit, bitwallet, mata uang virtual (USDT)
SvoFX Transfer bank, kertu kredit, kertu debit, mata uang virtual (BTC, ETH, XRPUSDT) Bank remittance
TITANFX Transfer bank, kertu kredit, kertu debit, bitwallet, STICPAY, mata uang virtual Transfer bank, kertu kredit, kertu debit, bitwallet, STICPAY, mata uang virtual
TradersTrust Transfer bank, kertu kredit, kertu debit, bitwallet, mata uang virtual (BTC) Transfer bank, kertu kredit, kertu debit, bitwallet, mata uang virtual (BTC)
Tradeview transfer bank, kertu kredit, kertu debit, bitwallet, STICPAY, bitpay transfer bank, kertu kredit, kertu debit, bitwallet, STICPAY, bitpay
VirtueForex Transfer bank, kertu kredit, kertu debit, mata uang virtual (BTC, ETH) Bank remittance
XM transfer bank, kertu kredit, kertu debit, bitwallet, STICPAY, BXONE transfer bank, kertu kredit, kertu debit, bitwallet, STICPAY, BXONE
Dianyari ing 2022/05/19

Arbitrase

Arbitrase

Arbitrase minangka cara kanggo entuk bathi kanthi njupuk kauntungan saka prabédan rega antarane produk kanthi rega sing padha.Kanggo njupuk kauntungan saka prabédan rega antarane loro pedagang, dianggep loro pedagang ngidini transaksi arbitrase.Elinga yen sampeyan nindakake dagang arbitrase antarane akun sing ora disetujoni, akun sampeyan bakal dibusak.

* Secara teoritis, arbitrase katon kaya cara sing bebas resiko lan gampang entuk dhuwit.Nanging, nyatane, kajaba sampeyan ahli, sampeyan ora bakal sukses, mula iki dudu cara dagang kanggo pemula Forex ing luar negeri.
Jeneng pedagang Forex luar negeri Kasedhiyan arbitrase
AKSI Arbitrase bisa
BigBoss Arbitrase dilarang
CryptoGT Arbitrase bisa
easyMarkets Arbitrase dilarang
Exness Arbitrase bisa
FBS Arbitrase dilarang
FXBeyond Arbitrase dilarang
FXCC Ora dingerteni
FXDD Ora dingerteni
FXGT Arbitrase dilarang
FxPro Ora dingerteni
GEMFOREX Arbitrase bisa
HotForex Arbitrase dilarang
Pasar IFC Arbitrase bisa
iFOREX Arbitrase dilarang
IronFX Arbitrase dilarang
IS6FX Arbitrase dilarang
LAND-FX Arbitrase dilarang
MGK International Ora dingerteni
MiltonMarkets Arbitrase dilarang
Pasar MYFX Arbitrase dilarang
SvoFX Ora dingerteni
TITANFX Arbitrase dilarang
TradersTrust Arbitrase dilarang
Tradeview Arbitrase bisa
VirtueForex Arbitrase dilarang
XM Arbitrase dilarang
Dianyari ing 2022/05/19

loro-lorone

loro-lorone Hedging tegese duwe posisi tuku lan posisi jual ing wektu sing padha.Pedagang Forex ing luar negeri ngidini nggawe salib ing akun sing padha, nanging asring ora ana ing antarane sawetara akun utawa ing antarane akun pedagang liyane.Apa sampeyan bisa nemokake manawa sampeyan lagi mbangun ing antarane akun pedagang liyane?Jarene bisa ditemokake amarga informasi dibagi antarane pedagang, nanging ora mesthi bener apa ora.Yen ditemokake, sampeyan bakal diukum kanggo mbusak akun.

*Yen sampeyan anyar ing Forex jaban rangkah, iku luwih apik ora kanggo nindakake loro construction.Sampeyan bisa uga bakal kelangan akeh yen sampeyan ora kejawab wektu kanggo njupuk.Kajaba iku, ora ana informasi babagan pager mung kanggo FXCC.

Jeneng pedagang Forex luar negeri Kemungkinan saka loro omah
AKSI Loro-lorone bisa
BigBoss Transaksi hedging antarane sawetara akun dilarang
CryptoGT Loro-lorone bisa
easyMarkets Transaksi hedging antarane sawetara akun dilarang
Exness Loro-lorone bisa
FBS Transaksi hedging antarane sawetara akun dilarang
FXBeyond Transaksi hedging antarane sawetara akun dilarang
FXCC Ora dingerteni
FXDD Loro-lorone bisa
FXGT Transaksi hedging antarane sawetara akun dilarang
FxPro Loro-lorone bisa
GEMFOREX Loro-lorone bisa
HotForex Transaksi hedging antarane sawetara akun dilarang
Pasar IFC Loro-lorone bisa
iFOREX Transaksi hedging antarane sawetara akun dilarang
IronFX Transaksi hedging antarane sawetara akun dilarang
IS6FX Transaksi hedging antarane sawetara akun dilarang
LAND-FX Transaksi hedging antarane sawetara akun dilarang
MGK International Transaksi hedging antarane sawetara akun dilarang
MiltonMarkets Transaksi hedging antarane sawetara akun dilarang
Pasar MYFX Transaksi hedging antarane sawetara akun dilarang
SvoFX Transaksi hedging antarane sawetara akun dilarang
TITANFX Loro-lorone bisa
TradersTrust Loro-lorone bisa
Tradeview Loro-lorone bisa
VirtueForex Transaksi hedging antarane sawetara akun dilarang
XM Transaksi hedging antarane sawetara akun dilarang
Dianyari ing 2022/05/21

Alat dagang (platform)

Alat dagang (platform) Akeh makelar Forex jaban rangkah nggunakake alat dagang global (platform) MetaTrader 4 lan MetaTrader 5.Panelusuran web cepet bakal menehi sampeyan akeh informasi babagan carane nindakake iki.Malah pamula bisa nguwasani ing sawetara dina.Nanging, ing kasus makelar Forex domestik, saben makelar nggunakake alat dagang dhewe-dhewe, lan sanajan sampeyan nggoleki ing web, ora ana informasi babagan cara ngoperasikake, mula butuh wektu kanggo digunakake kanggo operasi kasebut.Uga, saben-saben sampeyan ngganti panyedhiya, sampeyan kudu sinau carane operate saka awal.

* Elinga yen mung iFOREX ora bisa digunakake karo MetaTrader 4 lan MetaTrader 5.

Jeneng pedagang Forex luar negeri Alat dagang (platform)
AKSI MetaTrader 4, MetaTrader 5, cTrader
BigBoss MetaTrader 4, MetaTrader 5, BigBoss QuickOrder
CryptoGT MetaTrader 5
easyMarkets MetaTrader 4, MetaTrader 5, Tradingview, platform web easyMarkets
Exness MetaTrader 4, MetaTrader 5, WebTerminal, MultiTerminal, Platform Exness
FBS MetaTrader 4, MetaTrader 5, FBS Trader
FXBeyond MetaTrader 4
FXCC MetaTrader 4
FXDD MetaTrader 4, MetaTrader 5, WebTrader
FXGT MetaTrader 5
FxPro MetaTrader 4, MetaTrader 5
GEMFOREX MetaTrader 4, MetaTrader 5
HotForex MetaTrader 4, MetaTrader 5
Pasar IFC MetaTrader 4, MetaTrader 5, NetTradeX
iFOREX iFOREX platform dagang asli
IronFX MetaTrader 4, WebTrader
IS6FX MetaTrader 4, WebTrader
LAND-FX MetaTrader 4, MetaTrader 5
MGK International MetaTrader 4
MiltonMarkets MetaTrader 4
Pasar MYFX MetaTrader 4
SvoFX MetaTrader 4, SvoTrader
TITANFX MetaTrader 4, MetaTrader 5, WebTrader
TradersTrust MetaTrader 4
Tradeview MetaTrader 4, MetaTrader 5, cTrader
VirtueForex MetaTrader 4
XM MetaTrader 4, MetaTrader 5
Dianyari ing 2022/05/22

bonus mbukak akun

bonus mbukak akun Bonus bukaan akun minangka bonus sing sampeyan entuk mung kanggo mbukak akun anyar.Iku mung bisa digunakake minangka wates bener lan ora bisa langsung ditarik minangka awis.Sanajan sampeyan ora seneng dagang, bukak akun lan awis!Ide cethek iki ora bisa.Kanggo sing mikir babagan dagang Forex biasane,Wiwit bonus mbukak akun jumlah cilik, iku ora bisa ngandika bonus atraktif banget.Bubar, jumlah transaksi angkoro nggunakake bonus bukaan akun saka makelar Forex jaban rangkah wis tambah, supaya bonus mbukak akun wis ilang.Ing mangsa, misale jek luwih apik nggunakake bonus simpenan minangka kritéria.

*Yen sampeyan anyar ing Forex jaban rangkah, sampeyan kudu adhedhasar pilihan saka broker ing kasedhiyan bonus simpenan, ora kasedhiyan bonus mbukak akun.

Jeneng pedagang Forex luar negeri Kamungkinan bonus mbukak akun
AKSI Ora bonus mbukak akun
BigBoss Ora bonus mbukak akun
CryptoGT Ora bonus mbukak akun
easyMarkets 3,500 yen
Exness Ora bonus mbukak akun
FBS $ 100 eksklusif kanggo FBS Trader
FXBeyond Ora bonus mbukak akun
FXCC Ora bonus mbukak akun
FXDD Ora bonus mbukak akun
FXGT 5,000 yen
FxPro Ora bonus mbukak akun
GEMFOREX 20,000 yen nganti 5 Mei
HotForex Ora bonus mbukak akun
Pasar IFC Ora bonus mbukak akun
iFOREX Ora bonus mbukak akun
IronFX Ora bonus mbukak akun
IS6FX Ora bonus mbukak akun
LAND-FX Ora bonus mbukak akun
MGK International Ora bonus mbukak akun
MiltonMarkets Ora bonus mbukak akun
Pasar MYFX Ora bonus mbukak akun
SvoFX Ora bonus mbukak akun
TITANFX Ora bonus mbukak akun
TradersTrust 10,000 yen
Tradeview Ora bonus mbukak akun
VirtueForex Ora bonus mbukak akun
XM 3,000 yen
Dianyari ing 2022/05/23

simpenan bonus

simpenan bonus Bonus simpenan minangka bonus sing ditambahake menyang ekuitas kanggo jumlah sing sampeyan setor menyang akun sampeyan.Kadhangkala ditrapake mung kanggo simpenan pisanan, lan kadhangkala bisa dipikolehi kanggo simpenan biasa.Yen sampeyan serius babagan dagang Forex, disaranake perusahaan sing nampa simpenan biasa. * Yen sampeyan anyar ing Forex jaban rangkah, iku luwih apik kanggo milih perusahaan sing ora duwe watesan ndhuwur kanggo simpenan ing kabeh wektu.
Jeneng pedagang Forex luar negeri Kamungkinan simpenan bonus
AKSI Ora simpenan bonus
BigBoss Ora simpenan bonus
CryptoGT simpenan pisanan 80% bonus (nganti 50,000 yen) Simpenan biasa 20% bonus
easyMarkets 50% (jumlah simpenan 10,000 yen - 100,000 yen) 40% (jumlah simpenan 100,001 yen -) * Jumlah bonus maksimal nganti 230,000 yen
Exness Ora simpenan bonus
FBS Tansah simpenan 100% bonus (wates ndhuwur: Unlimited)
FXBeyond Ora simpenan bonus
FXCC Bonus simpenan pisanan 100% (nganti $2,000)
FXDD Ora simpenan bonus
FXGT Bonus simpenan pisanan 100% (nganti 70,000 yen) Bonus simpenan reguler 50% (nganti 1,200,000 yen)
FxPro Ora simpenan bonus
GEMFOREX Lotre simpenan reguler antarane 2% lan 1,000%
HotForex Simpenan Reguler 100% Bonus (nganti $30,000)
Pasar IFC Tansah simpenan 50% bonus (watesan ngisor: $ 250 utawa liyane)
iFOREX Bonus simpenan pisanan 100% (nganti $ 1,000) Bonus simpenan reguler 50% (nganti $ 5,000)
IronFX Tansah simpenan 40% bonus (wates ndhuwur: Unlimited)
IS6FX Lotre antarane 10% lan 100% saka simpenan biasa Nganti 05:28 tanggal 06 Mei
LAND-FX Ora simpenan bonus
MGK International Ora simpenan bonus
MiltonMarkets Tansah simpenan 30% bonus (nganti $ 5,000) nganti 6. Juni
Pasar MYFX Ora simpenan bonus
SvoFX Tansah simpenan 100% bonus (nganti $ 500) Tansah simpenan 20% bonus (nganti $ 4,500)
TITANFX Ora simpenan bonus
TradersTrust Deposit reguler 100% bonus (100,000 yen nganti 10,000,000 yen) Deposit reguler 200% bonus (200,000 yen nganti 5,000,000 yen)
Tradeview Ora simpenan bonus
VirtueForex Ora simpenan bonus
XM Tansah simpenan 100% bonus (nganti $ 500) Tansah simpenan 20% bonus (nganti $ 4,500)
Dianyari ing 2022/05/24

mata uang virtual FX

mata uang virtual FX Aku mikir yen nangani FX mata uang virtual ing dealer FX jaban rangkah bakal nambah liyane lan liyane ing mangsa.Gerakan rega luwih gedhe tinimbang kurs, nanging pasar bisa uga gampang diwaca. *Yen sampeyan utamane mikir babagan FX mata uang virtual, disaranake CryptoGT lan FXGT, sing duwe macem-macem mata uang.
Jeneng pedagang Forex luar negeri Penanganan perdagangan mata uang virtual FX
AKSI Ora ana
BigBoss Ya
CryptoGT Ya
easyMarkets Ya
Exness Ya
FBS Ya
FXBeyond Ya
FXCC Ora ana
FXDD Ya
FXGT Ya
FxPro Ya
GEMFOREX Ora ana
HotForex Ora ana
Pasar IFC Ya
iFOREX Ya
IronFX Ora ana
IS6FX Ora ana
LAND-FX Ora ana
MGK International Ora ana
MiltonMarkets Ya
Pasar MYFX Ya
SvoFX Ya
TITANFX Ya
TradersTrust Ya
Tradeview Ya
VirtueForex Ya
XM Ya
Dianyari ing 2022/05/25

Penyebaran

Penyebaran Spread yaiku bedane antarane tuku lan adol.Mulane, iku bakal tansah dadi wiwitan negatif ing wayahe sampeyan duwe posisi.Saben makelar duwe panyebaran minimal resmi ing situs web, nanging ana akeh kahanan sing durung mesthi kayata indikator ekonomi, komentar saka tokoh kunci, komisi dagang, slip kontrak, lan sapiturute, lan nilai angka panyebaran minimal ora ana gunane. .Mung sawise nyoba pirang-pirang makelar, sampeyan bisa ngrasakake kanthi intuisi manawa broker iki nyebar.

*Kanggo sing anyar ing Forex jaban rangkah, iku luwih apik kanggo fokus ing netepake cara dagang tanpa kuwatir bab sethitik beda ing tokoh.Sawise sampeyan miwiti entuk dhuwit, bisa uga penting kanggo nemokake broker kanthi panyebaran sing luwih sempit tinimbang saiki.

Sistem perdagangan otomatis (EA)

Sistem perdagangan otomatis (EA) Ana akeh sistem dagang otomatis (EA) kaya lintang, lan piranti lunak kasebut diimpor menyang MetaTrader 4 lan MetaTrader 5 lan dioperasikake.Mula, asil perdagangan bakal beda-beda gumantung saka sistem dagang otomatis (EA) sing sampeyan pilih.Ing pangertèn, sampeyan bakal ngandelake dagang menyang piranti lunak sing sampeyan ora ngerti apa jenis logika, supaya sampeyan ora bisa nyana kanggo nambah katrampilan dagang dhewe.Kanthi cara sing apik, iku kanthi otomatis.

*Yen sampeyan anyar ing Forex jaban rangkah, elinga yen iFOREX ora bisa nggunakake sistem perdagangan otomatis (EA).

Jeneng pedagang Forex luar negeri Kemungkinan sistem perdagangan otomatis (EA)
AKSI kasedhiya
BigBoss kasedhiya
CryptoGT kasedhiya
easyMarkets kasedhiya
Exness kasedhiya
FBS kasedhiya
FXBeyond kasedhiya
FXCC kasedhiya
FXDD kasedhiya
FXGT kasedhiya
FxPro kasedhiya
GEMFOREX kasedhiya
HotForex kasedhiya
Pasar IFC kasedhiya
iFOREX metu saka layanan
IronFX kasedhiya
IS6FX kasedhiya
LAND-FX kasedhiya
MGK International kasedhiya
MiltonMarkets kasedhiya
Pasar MYFX kasedhiya
SvoFX kasedhiya
TITANFX kasedhiya
TradersTrust kasedhiya
Tradeview kasedhiya
VirtueForex kasedhiya
XM kasedhiya
Dianyari ing 2022/05/25

40 peringkat FX jaban rangkah

Kaping pisanan1PanggonanXM(XM)

XM

Kabeh-rounder karo kabeh unsur ing tingkat dhuwur

XM diadegaké ing 2009, lan ora exaggeration kanggo ngomong sing iku sinonim karo FX jaban rangkah kanggo wong Jepang.Dadi akeh pedagang Jepang nggunakake XM. XM minangka tingkat dhuwur ing saben unsur lan pancen pantes diarani serbaguna.Umume layanan lan kahanan sing dikarepake saka Forex jaban rangkah, kayata pengaruh maksimal 999 kaping, bonus bukaan akun, bonus simpenan, dhukungan basa Jepang dening staf Jepang, dijamin.Isi kanggo pamula Forex ing jaban rangkah uga akeh, lan dana kasebut dipisahake lan dikelola kanthi apik.Sampeyan bisa ngomong yen sampeyan pengin miwiti Forex jaban rangkah, miwiti karo XM dhisik.

merit

  • Nambah efisiensi modal kanthi pengaruh dhuwur nganti kaping 999
  • Bonus mbukak akun lan bonus simpenan tansah dianakaké
  • Staf Jepang wis didaftar, mula dhukungan Jepang uga aman
  • Program kasetyan nggawe dagang luwih nguntungake
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Panyebaran cenderung rada luwih amba
  • Titik swap negatif rada luwih katon
  • Ing tembung saka tutuk, bab slippage ngadeg metu
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
999 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.0 pips~ Sekitar 3,000 yen (saiki) Nganti sekitar 55 yen (saiki) Program loyalitas (saiki)
Bonus mbukak akun biasa
Promosi bonus dagang padha karo bonus bukaan akun ing XM.Sampeyan bisa nampa bonus watara 3,000 yen ing wektu biasa.Kredit sing padha karo 3,000 yen bakal diwenehake mung kanthi mbukak akun nyata pisanan, supaya sampeyan bisa nyoba produk lan layanan XM tanpa mbutuhake simpenan dhisikan.Sampeyan ora bisa mbatalake bonus mung, nanging sampeyan bisa mbatalake bathi digawe karo bonus nalika sembarang.Nanging, elinga yen sampeyan mbatalake, bonus dagang sing cocog karo jumlah penarikan bakal ilang.Uga, elinga yen sampeyan ora ngaku bonus ing 30 dina saka tanggal mbukak akun, iku bakal ora sah.
2 undakan simpenan bonus
Bonus simpenan XM yaiku bonus rong tahap 55,000% nganti maksimal 100 yen lan 55% nganti maksimal 20 yen.Bathi sing entuk bisa ditarik kapan wae, nanging elinga yen jumlah bonus dagang tartamtu bakal dikurangi saka dana penarikan ing wektu kasebut.Sejatine, bonus simpenan iki ditrapake kanggo kabeh pangguna sing nyetor dana menyang akun dagang lan bakal dianugerahi kanthi otomatis nganti jumlah bonus maksimal tekan.Nanging, elinga yen akun XM Trading Zero ora layak kanggo bonus simpenan.

Kaping pisanan2PanggonanFXGTMore(FX GT)

FXGT

Ijol-ijolan hibrida pisanan ing industri

FXGT minangka ijol-ijolan hibrida sing miwiti layanan ing Desember 2019.Saliyane akeh saham sing ditangani, kalebu mata uang virtual, macem-macem kampanye sing kerep dianakake nyengsemaken.Fitur paling gedhe yaiku ndhukung FX mata uang biasa (pasangan mata uang) lan FX mata uang virtual.Iku uga alesan ngapa nyebut dhewe minangka ijol-ijolan hibrida lan sejatine diarani ijol-ijolan hibrida.Saliyane dagang, sampeyan bisa nggunakake sawetara jinis mata uang virtual kanggo celengan lan penarikan lan mata uang akun, sing uga trep banget.Kita uga sensitif marang tren lan kabutuhan, mula kita proaktif kanggo nambah kahanan dagang.

merit

  • Kampanye bonus apik banget lan asring dianakake
  • Pasangan mata uang lan mata uang virtual bisa didagang kanthi pengaruh maksimal kaping 1,000
  • Akeh saham CFD ditangani, lan ana akeh opsi dagang
  • Dhukungan ing basa Jepang nduweni kualitas dhuwur, supaya sampeyan bisa yakin sanajan ana darurat.
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Panyebaran cenderung rada luwih amba
  • Ora ana penanganan MT4 standar, mung alat dagang MT5
  • Ing jaman kepungkur, ana masalah simpenan / mundur total amarga kesalahan sistem
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
1,000 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 1.4 pips~ 5,000 yen (saiki) Nganti 200 yuta yen (saiki) Bonus nganti 100 yuta yen (saiki)
Hadiah 5,000 yen kanggo pendaftaran anyar
Sajrone wektu saka 2021:12:1 tanggal 17 Desember 00 nganti 00:1:4 tanggal 16 Januari 29 wektu Jepang, kanggo FXGT, sing anyar kanggo FXGT utawa wis ndhaptar lan durung rampung verifikasi akun. otentikasi akun lengkap sajrone periode iki, kita nganakake kampanye kanggo menehi bonus 59 yen menyang akun MT5 sampeyan.Akun standar, akun mini, lan akun FX mung layak.Sanajan kanggo wektu winates, sampeyan bisa nganggep minangka bonus bukaan akun ing Forex jaban rangkah umum.Nanging, yen sampeyan pengin perdagangan mung karo bonus registrasi lan mbatalake bathi, iku kudu paling sethithik $5000 padha karo.
Kaping pisanan 100% + 30% simpenan bonus sawise iku
Kanggo wektu winates wiwit 2021 September 9, sawise setor menyang eWallet FXGT, yen sampeyan nransfer dana saka eWallet menyang akun MT1, sampeyan bakal nampa bonus simpenan miturut jumlah simpenan lan jumlah simpenan.Durung ana tanggal kadaluwarsa, mula gunakake selagi bisa.Simpenan pisanan 5% saka jumlah simpenan lan watesan bonus 100 yen (utawa padha karo), lan celengan sakteruse 7% saka jumlah simpenan lan watesan bonus 30 yuta yen saindhenging periode.Akun target yaiku akun standar, akun mini, lan akun sen. Jumlah simpenan kanggo kabeh pangguna wis direset tanggal 200 Januari 2021.Malah pangguna sing wis nggawe simpenan bisa uga layak.

Kaping pisanan3PanggonanIS6FX(Iku Six FX)

IS6FX (Yaiku Enem FX)

Forex jaban rangkah sing wis dadi luwih atraktif sawise nganyari maneh utama

IS6FX minangka FX jaban rangkah sing wiwitane miwiti layanan minangka is2016com ing 6. Tanggal 2020 Oktober 10, perusahaan kasebut dituku dening perusahaan konsultasi IT "TEC Wrold Group" sing dipimpin dening Nuno Amaral, mantan wakil presiden CS Inggris saka GMO Group lan GMO GlobalSign, lan diganti dadi jeneng saiki IS12FX.Dhukungan Jepang lengkap, layanan simpenan lan mundur total, lan kampanye bonus menarik.Sawise nganyari maneh, kita wis nambah jumlah saham cilik sing ditangani lan kalem celengan lan penarikan, sing wis dituduhake sadurunge, lan wis berkembang dadi Forex jaban rangkah sing luwih apik.

merit

  • Leverage nganti kaping 6,000, supaya sampeyan bisa nambah efisiensi modal kanthi signifikan
  • Kampanye bonus cukup akeh, mula dirasa apik
  • Amarga isi informasi kasebut cukup akeh, malah para pamula bisa rumangsa kepenak
  • Situs web resmi uga ndhukung basa Jepang, lan dhukungan Jepang saka dhukungan kasebut uga nduweni kualitas dhuwur.
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Sanajan standar, platform dagang mung MT4
  • EA (dagang otomatis) ora bisa digunakake gumantung saka jinis akun
  • Manajemen dana wis rampung, nanging isih ana keprihatinan
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
6,000 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.8 pips~ Sekitar 5,000 yen (saiki) Nganti udakara 100 yuta yen (saiki) Ora ana (saiki)
bonus mbukak akun
IS6FX duwe bonus bukaan akun kaya Forex jaban rangkah liyane.Mung yen sampeyan mbukak akun standar, sampeyan bisa nampa bonus dagang 5,000 yen kanthi mbukak akun anyar.Malah tanpa nggawe simpenan, sampeyan bakal bisa dagang karo IS6FX mung karo bonus mbukak akun iki.Originally, bonus bukaan akun ing sembarang Forex jaban rangkah nduweni teges kuat "nyoba kanggo bener nggunakake".Deleng ing jumlah bonus mung, Forex jaban rangkah liyane bisa uga luwih atraktif, nanging yen sampeyan bisa nampa 5,000 yen mung mbukak akun, iku bakal cukup.
100% kampanye bonus simpenan mung kanggo pemenang
IS6FX uga 100% kampanye simpenan bonus kanggo wektu winates. Iki diwatesi wiwit 2021 Desember 12 (Senin) 20:07 nganti 00 Desember 2021 (Sabtu) 12:25, nanging yen sampeyan menang, sampeyan bisa nampa bonus simpenan kaping pirang-pirang nganti tekan wates ndhuwur 07 yuta yen. Sampeyan bisa nampa.Jumlah sing sampeyan setor bakal dadi bonus kaya saiki, saengga margine mung tikel.Nanging, Wigati dimangerteni menawa 00% bonus diwatesi kanggo simpenan dening transfer bank, lan yen sampeyan simpenan dening kertu kredit, bakal setengah saka 100% bonus.Iki uga kampanye bonus mung kanggo akun standar.

Kaping pisanan4PanggonanExness(exness)

Exness

FX jaban rangkah spek dhuwur sing bali menyang Jepang

Exness minangka perusahaan FX jaban rangkah sing diadegake ing 2008.Minangka sawetara sing ngerti, Exness wis mundur saka Jepang.Nanging, wiwit wiwitan taun 2020, kita wis nambah situs web resmi Jepang lan dhukungan basa Jepang, lan wiwit nyedhaki pedagang Jepang maneh.Pedagang Jepang pancen matur nuwun amarga ana Exness spek dhuwur sing wis bali menyang Jepang sawise nganyarke.Spek kasebut dikempalken karo pesona FX luar negeri, lan kita bisa ngarepake ekspansi layanan kasebut ing mangsa ngarep.Iku FX jaban rangkah sing bakal terus narik kawigaten.

merit

  • Opsi pengaruh tanpa wates
  • Ana akeh merek sing bisa dipilih, mula akeh pilihan.
  • Platform dagang sampurna karo MT4 lan MT5
  • Ana dhukungan kualitas dhuwur ing basa Jepang, supaya sampeyan bisa yakin sanajan ana darurat
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Ana watesan pengaruh, sing sawetara wong nemokake atos
  • Aku ora bisa nyana akeh amarga meh ora ana titik pertukaran
  • Kampanye bonus dianakake ora teratur lan jarang
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
Unlimited Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.0 pips~ Ora ana (saiki) Ora ana (saiki) Ora ana (saiki)
Opsi pengaruh tanpa wates
Leverage digunakake kanggo nambah efisiensi modal. Forex ing luar negeri kalebu Exness duwe pengaruh dhuwur sing ora bisa dibandhingake karo Forex domestik.Akeh wong mikir babagan pengaruh dhuwur ing Forex jaban rangkah kaping ewu, nanging nyatane Exness ngidini sampeyan milih pengaruh tanpa wates.Ekuitas diwatesi antarane $ 0 lan $ 999, nanging sebaliknya, kanthi ekuitas iki, sampeyan bakal bisa dagang ing skala sing luar biasa kanthi pengaruh maksimal tanpa watesan.Bisa diarani minangka pengaruh sing ngluwihi Forex ing jaban rangkah liyane.
Ana akeh merek sing ditangani
Ana akeh saham sing ditangani Exness. Lineup kalebu 107 pasangan mata uang, 81 saham lan indeks, 13 cryptocurrencies, lan 12 logam mulia lan energi.Ora kabeh saham sing ditangani mesthi duwe bathi, nanging luwih akeh pilihan, luwih akeh tantangan sing bisa ditindakake.Utamane, saiki akeh wong sing nggatekake mata uang lan energi virtual, mula yen dadi lineup Exness, ora bakal ana keluhan.Uga, ing kasus Exness, ana kemungkinan jumlah saham sing ditangani bakal tambah akeh ing mangsa ngarep, mula aku uga duwe pangarep-arep sing dhuwur.

Kaping pisanan5PanggonanFBS(FBS)

FBS

Leverage maksimal 3000 kaping ngluwihi FX jaban rangkah liyane

FBS minangka FX jaban rangkah sing diadegake ing 2009.Originally, leverage dhuwur minangka salah sawijining atraksi Forex jaban rangkah, nanging FBS paling gedhe ing antarane.Iki amarga FBS ngidini dagang kanthi pengaruh dhuwur nganti kaping 3,000.Ora mung pengaruh dhuwur, nanging uga kampanye mewah minangka kekuwatan.Saliyane nggunakake sistem nol-potong tanpa margin, sampeyan uga bisa nindakake transaksi cilik, lan ana situs web resmi Jepang ... lan liya-liyane.Sanajan ana sawetara kahanan sing ketat, bisa diarani yen FX jaban rangkah nduweni kekuatan sing komprehensif.

merit

  • Leverage dhuwur banget nganti kaping 3,000
  • Aman amarga metode NDD sing transparan banget diadopsi.
  • Kampanye bonus mewah disiapake
  • Rintangan kanggo simpenan pisanan kurang, saengga para pamula bisa yakin
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Sakabèhé, ana kesan sing abot babagan kondisi, lsp.
  • Senajan ndhukung Japanese, Aku ora bisa nyana akeh ing syarat-syarat kualitas
  • Biaya transaksi cenderung rada luwih dhuwur nalika dagang
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
3,000 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.0 pips~ Sekitar 1 yen (saiki) Nganti sekitar 200 yen (saiki) Bonus level munggah (saiki)
Trade 1 Bonus worth 100 JPY
Bonus Trade 100 minangka bonus bukaan akun umum ing FBS.Sanajan sampeyan ora nggawe simpenan sawise mbukak akun, sampeyan bakal bisa dagang kanthi $ 100, yaiku, padha karo 1 yen ing akun kasebut.Bonus mbukak akun standar kanggo Forex jaban rangkah liyane, nanging jumlahe beda kanggo FBS.Iku ora ewu yen, nanging padha karo 1 yen, supaya sawetara transaksi uga bakal berkembang.Originally, mbukak akun disiapake kanggo nyoba metu sudagar FX, nanging karo bonus mbukak akun FBS, sampeyan bisa kebak nyoba, lan sampeyan bisa ngarahake kanggo jumlah tartamtu saka MediaWiki karo bonus sing ditampa. Sampeyan uga bisa kanggo pindhah.
200% simpenan bonus nganti bab 100 yuta yen
FBS duwe sawetara kampanye bonus, nanging sing paling mewah yaiku bonus simpenan 200% nganti kira-kira 100 yuta yen.Kaya bonus bukaan akun, bonus simpenan dhewe wis dikenal ing Forex jaban rangkah.Nanging, maksimum bab 200 yuta yen bisa ngandika ngédap minangka bonus simpenan.Sampeyan bisa pindho dana nganti simpenan watara 200 yuta yen lan perdagangan, lan 2% simpenan bonus ditrapake ora mung kanggo simpenan dhisikan nanging uga kanggo simpenan tambahan.Sampeyan bakal bisa terus dagang nalika terus nambah dana.Iku bonus simpenan cantik apik.

Kaping pisanan6PanggonanGemForex(GemForex)

GemForex

Panggunaan tanpa wates piranti lunak dagang otomatis (EA) gratis!

GemForex minangka perusahaan Forex jaban rangkah sing diadegake dening perusahaan operasi GemTrade, layanan gratis EA.Senajan iku Forex jaban rangkah, iku uga nduweni ciri saka domestik Forex, supaya aku iku cukup gampang kanggo pedagang Jepang nggunakake.Leverage maksimal biasane kaping 1,000, nanging yen wektune pas, sampeyan bisa mbukak akun kanthi pengaruh maksimal 5,000 kali.Tingkat potong mundhut uga kurang, lan kita wis nggunakake sistem potong nul sing ora mbutuhake omah-omah maneh, mula risiko kasebut bakal suda banget.Penyebaran kasebut sempit lan stabil, lan biaya transaksi bisa diarani ing tingkat FX domestik.

merit

  • Kampanye bonus apik banget lan asring dianakake
  • Leverage maksimal 1,000 kaping, lan gumantung ing wektu, 5,000 kaping
  • Yen sampeyan memenuhi syarat kasebut, sampeyan bisa nggunakake piranti lunak dagang otomatis (EA) kanthi gratis kaya sing dikarepake
  • Dhukungan ing basa Jepang nduweni kualitas dhuwur, supaya sampeyan bisa yakin sanajan ana darurat.
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Cenderung rada kasar ing scalping lan perdagangan gedhe
  • Dagang otomatis ora bisa gumantung saka jinis akun
  • Sawetara biaya penarikan mbingungake
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
5,000 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.0 pips~ 1 yen (saiki) Nganti 500 yuta yen (saiki) Ora ana (saiki)
Hadiah margin 1 yen nalika mbukak akun anyar
GemForex nawakake bonus bukaan akun anyar wiwit 2021 Desember 12 (Rebo) 22:0 nganti 2021 Desember 12 (Jumuah) 24:23:59.Yen sampeyan mbukak akun, ngirim ID kanggo verifikasi identitas, lan konfirmasi yen ora ana masalah karo GemForex, sampeyan bakal diwenehi bonus 59 yen.Leverage dhasar bakal nganti 1 kaping, supaya sampeyan bakal bisa kanggo perdagangan 1000 yuta yen mung karo bonus.Mesthi, sampeyan bisa mbatalake bathi.Nanging, elinga yen akun sing ora nyebar ora layak.
200% simpenan bonus mung kanggo pemenang
Ing GemForex, sajrone periode saka 2021 Desember 12 (Rebo) 22:0 nganti 2021 Desember 12 (Jumuah) 24:23:59, padha karo bonus bukaan akun anyar sadurunge, bonus simpenan 59% mung kanggo pemenang. nawarakeSpanduk sing menang bakal ditampilake ing Halamanku, mula dipriksa.Yen menang, yen sampeyan setor 200 yen, sampeyan bakal nampa bonus 10 yen, lan total bakal 20 yen.Mung akun kabeh-ing-siji lan akun perdagangan mirror layak, lan mung transfer bank nampa 30% simpenan bonus.Wigati dimangerteni manawa pembayaran liyane bakal ngasilake bonus simpenan 200%.

Kaping pisanan7PanggonanTITAN FX(Titan FX)

TITANFX

Forex jaban rangkah sing paling cocok kanggo scalping ing antarane akeh opsi

TITANFX minangka FX jaban rangkah sing diadegake ing 2014.Iku Forex jaban rangkah kanggo pedagang abot sing wiwitane diluncurake dening staf sing asline ing PepperStone.Panyebaran kasebut sempit banget, lan bisa diarani minangka Forex jaban rangkah sing paling apik kanggo wong-wong sing mikir babagan scalping.Pengaruh maksimum yaiku kaping 500, sing umum kanggo Forex ing jaban rangkah, nanging saham CFD uga bisa didagang kanthi pengaruh maksimal sing padha 500 kaping pasangan mata uang.Ora ana watesan pengaruh miturut imbangan akun.Piranti dagang uga penting, lan dhukungan Jepang sampurna.

merit

  • Biaya sing luwih murah kayata panyebaran lan biaya transaksi
  • Sampeyan bisa yakin manawa ora ana watesan pengaruh amarga imbangan akun
  • Ana 4 jinis platform kalebu MT3
  • Dhukungan ing basa Jepang nduweni kualitas dhuwur, supaya sampeyan bisa yakin sanajan ana darurat.
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Iku ora pengawetan dateng peach sing sak tenane diurutake lan ngatur
  • Ana uga kesan sing rintangan rada dhuwur kanggo jumlah simpenan dhisikan
  • Ora ana kampanye bonus standar ing Forex jaban rangkah
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
500 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.0 pips~ Ora ana (saiki) Ora ana (saiki) Ora ana (saiki)
4 platform kalebu MT3
TITANFX duweni 4 jinis platform kalebu MT3.Platform dagang Forex MT4 (MetaTrader 4), pangsa pasar nomer siji ing donya, MT4 (MetaTrader 5), penerus MT5 lan nampilake luwih akeh fungsi pesenan lan fungsi analisis teknis sing apik, kapan wae, ing ngendi wae karo MetaTrader nggunakake browser web. jinis Web Trader (web trader) sing bisa ngakses fungsi sing padha.Salah sawijining cara yaiku nyoba macem-macem perkara lan golek sing paling cocog kanggo sampeyan, utawa nggunakake beda-beda gumantung saka kahanan.
Dhukungan kualitas dhuwur ing basa Jepang
Ora mung TITANFX, nanging nalika nerangake Forex ing luar negeri, akeh wong sing mikir babagan dhukungan Jepang.Nanging, TITANFX duwe dhukungan sing stabil ing basa Jepang.Kualitas dhuwur, supaya sampeyan ora bakal frustrasi nalika ngubungi kita.Ana macem-macem cara kanggo ngubungi kita, kalebu telpon, obrolan langsung, lan email, kanthi obrolan langsung sing trep banget.Dhukungan obrolan langsung 24/XNUMX kasedhiya saka Senin nganti Jumuah.Malah ing kasus sing paling ala, TITANFX menehi katentreman atine.

Kaping pisanan8PanggonanBigBoss(Bos Agung)

BigBoss

Yen sampeyan duwe akun cepet, sampeyan bisa miwiti dagang mung 3 menit!

BigBoss minangka FX jaban rangkah sing diadegake ing 2013.Kita uga ngatasi mata uang kripto sing wis dadi topik panas, mula ora mung pedagang FX nanging uga akeh pedagang mata uang kripto sing nggunakake.Saliyane pengaruh dhuwur nganti kaping 999, bonus simpenan mewah lan bonus dagang, dhukungan Jepang berkualitas tinggi, lan macem-macem cara simpenan lan mundur total uga menarik.Kita wis entuk lisensi financial ing Saint Vincent lan Grenadines, lan kita wis diadopsi sistem nul-motong sing ora mbutuhake wates tambahan lan sak tenane ngatur simpenan wates.Bisa diarani yen Forex jaban rangkah gampang kanggo miwiti dagang lan gampang digunakake saka sudut pandang total.

merit

  • Leverage dhuwur banget sing nambah efisiensi modal nganti kaping 999
  • Bonus simpenan nggantheng lan bonus dagang
  • Tim dhukungan multibasa nyedhiyakake dhukungan Jepang sing berkualitas tinggi
  • Cara simpenan lan mundur total, lan simpenan lan penarikan cepet
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Lisensi finansial sing rada cilik entuk
  • Senajan kita nangani sawetara saka sudhut merek, nomer dhewe ora dadi gedhe
  • Platform dagang mung MT4 (MetaTrader 4).
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
999 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.6 pips~ Ora ana Nganti sekitar 88 yen (saiki) Bonus dagang (saiki)
Bonus simpenan nganti kira-kira 88 yen
BigBoss bakal menehi bonus simpenan nganti udakara 8 yen sajrone periode saka 2021 Desember nganti 12 Desember 17 minangka salah sawijining proyek Natal ulang tahun kaping 12. Kabeh celengan akumulasi sajrone periode saka 31 November nganti 88 Desember 2021 bakal direset, lan yen sampeyan setor maneh, sampeyan bisa nampa bonus nganti udakara 11 yen.Malah yen sampeyan mbatalake sak periode nganti 15. Desember lan ora layak kanggo bonus simpenan, sampeyan bakal bisa kanggo nampa bonus simpenan maneh yen simpenan maneh. Iki minangka jumlah paling dhuwur ing sajarah kampanye BigBoss, mula ayo digunakake kanthi aktif.
Bonus dagang pindho
Proyek Natal ulang tahun kaping 8 BigBoss duwe hadiah liyane.Saka 2021 Desember nganti 12 Desember 17, bonus dagang bakal tikel kaping pindho. Ing Forex Major lan Forex Minor, bonus dagang sing padha karo 12 yen bakal tikel kaping pindho dadi 31 yen sajrone periode kampanye kanggo saben transaksi 2 lot. (Jumlah total lot sing didol saben minggu diwilang lan diwenehake miturut jumlah total lot) Ing CFD cryptocurrency, bonus dagang sing padha karo 1 yen biasane tikel kaping pindho sajrone periode kampanye dadi 440 yen kanggo saben perdagangan $2. (Jumlah bonus saben lot diwilang kanggo saben pasangan mata uang saben minggu lan diwenehake miturut jumlah total lot)

Kaping pisanan9PanggonanFXBeyond(FX Ngluwihi)

FXBeyond

Gampang digunakake FX jaban rangkah sing mentas ndharat ing Jepang

FXBeyond minangka FX jaban rangkah anyar sing lagi wae ndharat ing Jepang ing Maret 2021.Umumé, umume wong sing waspada karo Forex jaban rangkah anyar, lan akeh wong sing ngerti yen ana hits lan kantun.Nanging, sanajan saiki, aku mikir yen FXBeyond bakal ana ing kategori hit ing antarane FX jaban rangkah anyar.Wiwit layanan bener diwiwiti, kita wis dianakaké akeh kampanye bonus dhuwur-nilai kanggo wektu winates, kang wis dadi topik panas lan wis reputasi apik banget.Situs web resmi, kacaku, alat analisis perdagangan, lan liya-liyane kabeh kompatibel karo Jepang lan gampang digunakake.

merit

  • Kita wis dianakaké kampanye bonus mewah kaping pirang-pirang supaya adoh
  • Pengaruh maksimal yaiku 1,111 kaping, supaya sampeyan bisa nambah efisiensi modal kanthi signifikan
  • Pedagang Jepang bisa nggunakake kanthi yakin amarga kompatibel karo Jepang
  • Ana jendhela pitakon khusus kanggo celengan lan penarikan, supaya sampeyan bisa yakin yen ana darurat.
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Wiwit mung ditetepake, isih ana keprihatinan babagan kinerja operasional.
  • Sanajan standar, alat dagang mung MT4
  • Ana uga swara sing jelas yen ana unevenness ing kacepetan mundur
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
1,111 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.1 pips~ Ora ana (saiki) Ora ana (saiki) Ora ana (saiki)
Kita wis kerep dianakaké kampanye bonus mewah supaya adoh
Iku misale jek sing wektu ala lan kampanye bonus ora dianakaké saiki, nanging nyatane, kampanye bonus FXBeyond utamané mewah antarane Forex jaban rangkah.Contone, ing jaman kepungkur, ana kampanye bonus 2 yen kanggo mbukak akun, lan bonus simpenan 100% uga dianakake.Ing tartamtu, watesan ndhuwur bonus simpenan 100% ana 500 yuta yen, supaya ana kamungkinan dhuwur sing kampanye bonus padha bakal dianakaké ing mangsa.Aja manawa kanggo mriksa bali asring kanggo informasi bab kampanye bonus.
Ana jendhela priksaan darmabakti kanggo celengan lan withdrawals
Untunge, FXBeyond duwe jendela kontak khusus kanggo celengan lan penarikan. Iki ora diwatesi ing FXBeyond, nanging nalika nggunakake Forex jaban rangkah, celengan lan penarikan minangka titik penting banget. Aku pengin sampeyan bisa ngubungi kita. Aku ngucapke matur nuwun banget kanggo bisa langsung hubungi simpenan darmabakti / mejo priksaan mundur total saka awal tanpa kudu ngenteni kanggo konfirmasi karo departemen tanggung jawab.Amarga FXBeyond, sampeyan bisa nggawe simpenan lan mbatalake kanthi yakin.

Kaping pisanan10PanggonanAKSI(Aksiori)

AKSI

Sekutu kuwat saka pedagang Jepang sing duwe spesialisasi ing dagang jangka pendek

AXIORY minangka FX jaban rangkah sing relatif anyar sing diadegake ing 2015.Sanajan mangkono, akeh pedagang Jepang sing wis nggunakake AXIORY.Alesane yaiku AXIORY minangka Forex jaban rangkah sing duwe spesialisasi dagang jangka pendek.Kita ora aktif ing kampanye bonus sing umum ing Forex jaban rangkah, nanging kita spesialis ing bab kayata scalping, dagang dina, lan dagang otomatis.Iki uga dirating banget kanggo transparansi sing dhuwur, biaya transaksi sing murah, celengan lan penarikan.Piranti dagang kalebu ora mung MT4 lan MT5 standar, nanging uga cTrader, sing diarani kompatibel karo scalping.

merit

  • Amarga iki minangka metode NDD lengkap, transparansi transaksi dhuwur lan sampeyan bisa yakin
  • Senajan ana watesan ing pengaruh adhedhasar imbangan akun, iku ora ketat
  • Dhukungan berkualitas tinggi ing basa Jepang, supaya sampeyan bisa yakin sanajan ana darurat
  • Ana 4 jinis alat dagang kalebu MT3 lan akeh pilihan
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Yen sampeyan simpenan lan mbatalake jumlah cilik, ragad bakal beban owahan
  • Yen imbangan margin gedhe, pengaruh maksimal bakal mudhun
  • Meh ora ana kampanye bonus sing bisa diarani standar ing Forex jaban rangkah
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
400 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.0 pips~ Ora ana (saiki) Ora ana (saiki) Ora ana (saiki)
Watesan pengaruh adhedhasar imbangan akun rada longgar
Ing AXIORY, supaya bisa nggunakake dana cilik kanggo investasi kanthi efisien, kita wis dikali 1x, 10x, 25x, 50x, 100x, 200x, 300x, lan 400x. Sampeyan bisa milih saka 8 nilai leverage sing beda.Senajan pengaruh dhuwur atraktif, iku uga mundhak risiko mundhut.Kanggo ngindhari risiko kasebut, AXIORY duwe watesan pengaruh adhedhasar keseimbangan margin.Nanging, sampeyan bakal diwatesi mung sawise imbangan margin tekan $100,001.Yen dipikir-pikir nganggo yen Jepang, kira-kira 1100 yen, mula bisa diarani watese longgar.
4 jinis alat dagang kalebu MT3
Ana telung jinis alat dagang sing diwenehake dening AXIORY: MT4, MT5, lan cTrader.MT3 minangka alat dagang sing akrab ing Forex jaban rangkah, lan peneruse yaiku MT4.Platform alternatif kanggo MetaTraders iki lan narik kawigaten yaiku cTrader.Amarga ana macem-macem alat dagang sing kasedhiya, sampeyan bakal bisa mriksa sing paling apik kanggo sampeyan.Kajaba iku, saliyane alat dagang, AXIORY nyedhiyakake alat sing migunani kayata zona klien "MyAxiory", alat pitungan dagang, autochartist, lan indikator serangan AXIORY.

Kaping pisanan11PanggonaneasyMarkets(Pasar Gampang)

easyMarkets

FX luar negeri kanthi alat unik

easyMarkets minangka Forex jaban rangkah sing diadegake ing 2001. Saliyane alat pangembangan asli easyMarkets, produk lan layanan finansial sing ditangani uga menarik. Wiwit Desember 2019, situs web resmi lan kaca easyMarkets uga wis diterjemahake menyang basa Jepang, dadi luwih gampang digunakake para pedagang Jepang. Ing easyMarkets, kabeh jinis akun duwe panyebaran tetep lan ora ana biaya transaksi.Iki uga atraktif, nanging dealCancellation lan tingkat beku diinstal ing alat asli uga kudu-ndeleng.

merit

  • Nduwe kehadiran sing akeh banget minangka toko sing wis mapan ing bisnis luwih saka 20 taun.
  • Akeh lisensi finansial sing bisa dipercaya
  • Alat unik sing ngidini sampeyan mbukak akun mung kanggo tujuan kasebut
  • Ana dhukungan ing basa Jepang, supaya sampeyan bisa yakin yen ana darurat
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Senajan manajemen kapisah iku pepek, pengawetan dateng ora rampung.
  • Jinis pasangan mata uang sing ditangani cenderung rada kurang
  • Jumlah simpenan dhisikan rada dhuwur, supaya titik kasebut bisa dadi alangan
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
400 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 1.0 pips~ Ora ana (saiki) Nganti sekitar 20 yen (saiki) Ora ana (saiki)
Bonus simpenan margin pisanan
easyMarkets nawakake Bonus simpenan margin pisanan.Ayo dadi aktif njupuk kauntungan saka 5% simpenan bonus, kang duwe maksimum bab 100 yen.Minangka jeneng tabet, bonus iki mung ditrapake kanggo simpenan pisanan.Jumlah simpenan sing dibutuhake yaiku 1 yen utawa luwih.Miturut cara, persentase bonus yaiku 5% saka 1 yen nganti 10 yen, lan 75% yen ngluwihi 10 yen. Ing kasus 1%, bonus maksimal yaiku 70 yen. Yen sampeyan khusus babagan 70%, setor 20 yen lan entuk bonus maksimal 100 yen.pindho dhuwit.Nanging, elinga yen bonus ora bisa ditarik maneh.
Alat unik EasyMarkets
easyMarkets duwe sawetara alat unik.Salah sijine yaiku dealCancellation. DealCancellation ngidini sampeyan ngasuransiake perdagangan sampeyan sajrone wektu 1, 3 utawa 6 jam kanthi biaya cilik sing ditemtokake dening volatilitas pasar.Sanajan pasar nglawan sampeyan, sampeyan bisa mbatalake.Liyane yaiku tingkat beku.Tarif tansah obah, lan sanajan sampeyan pengin perdagangan ing tingkat tartamtu, sampeyan ora ngerti cara pasar bakal pindhah.Kanthi tingkat beku, sampeyan bisa tuku utawa ngedol ing rega sing momentarily mandheg sanajan pasar terus obah.

Kaping pisanan12PanggonaniFOREX(iForex)

iFOREX

FX jaban rangkah sing wis suwe akrab karo pedagang Jepang

iFOREX minangka FX luar negeri sing wis suwe diadegake ing taun 1996.Kanggo pedagang Jepang, mesthine wis ngerti, lan akeh sing wis krungu jeneng kasebut sanajan durung nate nggunakake. Oalah, iFOREX duwe dhukungan Jepang sing apik, lan bonus simpenan uga akeh.Pengaruh maksimum yaiku 400 kaping, sing ora ala banget kanggo Forex ing luar negeri, nanging kabeh biaya transaksi gratis lan panyebaran kasebut tetep ing prinsip, padha karo Forex domestik.Iki minangka bottleneck yen sampeyan ora bisa nggunakake platform dagang standar kayata MT4 lan MT5 ing Forex jaban rangkah, nanging sanajan sampeyan nyuda, iki minangka Forex luar negeri sing menarik.

merit

  • Platform unik kanthi spesifikasi sing gampang lan gampang digunakake
  • Kampanye bonus cukup akeh, mula dirasa apik
  • Gampang digunakake amarga ora ana watesan pengaruh amarga imbangan akun
  • Situs web lan dhukungan resmi pancen Jepang, supaya sampeyan bisa yakin
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Ora trep kanggo sawetara wong amarga scalping dilarang
  • MT4 lan MT5, sing minangka alat dagang standar ing Forex jaban rangkah, ora bisa digunakake
  • Amarga ora ana proteksi kapercayan, tetep ana rasa kuwatir yen ana darurat
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
400 kaping Ya Ora ana OK Mokal Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.7 pips~ Ora ana (saiki) Nganti sekitar 22 yen (saiki) Ora ana (saiki)
Tiket dagang nganti $ 2,000 ing simpenan pisanan
iFOREX bakal menehi 1,000% welcome bonus nganti $100 lan 5,000% bonus nganti $25.Sampeyan bisa nampa bonus nganti $ 2,000 ing simpenan pisanan, sing maksimal udakara 22 yen ing yen Jepang.Contone, yen sampeyan simpenan $500 utawa $1,000, $500 dadi $1,000 lan $1,000 dadi $2,000.Yen sampeyan simpenan $500, sampeyan entuk $7,000.Iki minangka bonus simpenan ing Forex jaban rangkah umum, nanging cukup nguntungake.Ayo nambah dana kanthi bonus lan miwiti dagang.
Akeh kampanye bonus
Sadurungé, aku nyebutake tiket dagang nganti $ 2,000 kanggo simpenan pisanan, bonus simpenan iFOREX, nanging iFOREX aktif nganakake kampanye bonus liyane.Contone, yen sampeyan pangguna anyar lan jumlah ditahan efektif antarane $1,000 lan $150,000, sampeyan bisa nampa tingkat kapentingan tetep 3% saka jumlah total ditahan efektif. Sampeyan bisa nampa nganti $500 saben wong, gumantung ingKanca-kanca uga duwe hadiah dhuwit nganti $250.

Kaping pisanan13PanggonanTraders Trust(Trader Trust)

TradersTrust

Minangka jeneng kasebut, FX jaban rangkah atraktif amarga linuwih lan transparan.

TradersTrust minangka perusahaan FX jaban rangkah sing diadegake ing 2009. Minangka jeneng TradersTrust nyaranake, kita ngurmati linuwih lan transparansi minangka makelar Forex.Spek dagang lan kampanye bonus uga akeh, saengga bisa disaranake kanggo pamula uga pemain penengah lan maju.Perusahaan operasi sing nyedhiyakake layanan kanggo wong Jepang durung entuk lisensi finansial, nanging nuduhake sikap positif marang pambocoran informasi.Uga, amarga ora duwe lisensi finansial, kita bisa nyedhiyakake layanan sing menarik saka sudut pandang pangguna tanpa watesan.

merit

  • Cara NDD diadopsi, saengga transparansi transaksi dhuwur.
  • Yen sampeyan duwe dana akeh, sampeyan bakal bisa nyuda biaya transaksi
  • Ana raos MediaWiki amarga aktif ing kampanye bonus
  • Dhukungan ing basa Jepang nduweni kualitas dhuwur, supaya sampeyan bisa yakin sanajan ana darurat.
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Ora yakin babagan ora entuk lisensi finansial
  • Slippage ana, sanajan ora kerep
  • Titik swap luwih negatif
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
3,000 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.0 pips~ 1 yen (saiki) Nganti 2,000 yuta yen (saiki) Ora ana (saiki)
Bonus pembukaan akun 1 yen
TradersTrust nawakake bonus bukaan akun 1 yen.Bonus bukaan akun standar ing Forex jaban rangkah, nanging ora aneh yen bonus sing bisa ditampa nganti pirang-pirang ewu yen.Ing kahanan kaya mengkono, bisa dikandhakake yen 1 yen diwenehake minangka bonus mung kanthi mbukak akun kaya TradersTrust.Nganti 3 sasi, sampeyan bisa dagang samubarang 80+ produk CFD tanpa mbuwang dhuwit dhewe.Sampeyan bakal bisa nyoba kanthi lengkap apa jenis broker Forex TradersTrust.
100% simpenan bonus lan 200% simpenan bonus
Kaya bonus bukaan akun, bonus simpenan uga dikenal ing Forex jaban rangkah. Traders Trust nawakake uga bonus simpenan, nanging ana rong jinis: 100% simpenan bonus lan 200% simpenan bonus. Bonus simpenan 2% bakal ditrapake saka simpenan minimal 100 yen, lan bakal diwenehake nganti 10 yuta yen.Bonus simpenan 1,000% liyane layak saka simpenan minimal 200 yen, lan bakal diwenehake nganti 20 yuta yen.Iku banget conscientious amarga sampeyan bisa nggunakake rong jinis bonus simpenan miturut jumlah simpenan.

Kaping pisanan14PanggonanPasar MYFX(Pasar Fx Kula)

Pasar MYFX

FX jaban rangkah mantep sing jeneng pangenalan ing Jepang mundhak kanthi cepet

MYFX Markets minangka Forex jaban rangkah sing miwiti layanan ing 2013.Overseas Forex wis dievaluasi kanggo kahanan dagang sing padhet lan dhukungan simpenan lan penarikan sing dipercaya, nanging ing taun 2020 situs web resmi Jepang dirilis.Ing tembung liyane, mung bubar kita miwiti nyedhaki pedagang Jepang. Ing wulan Juni 2021, kita bakal nambah kahanan lan layanan dagang ing wangun sing luwih apik, lan berkembang dadi Forex jaban rangkah sing bisa marem ora mung pamula nanging uga pangguna menengah lan maju.Wiwit kampanye bonus wis aktif dianakaké, pangenalan jeneng ing Jepang uga cepet nambah.Iku uga FX jaban rangkah sing bisa samesthine ing mangsa.

merit

  • kampanye bonus aktif
  • Panyebaran umume sempit, nyuda biaya dagang
  • Dipercaya manawa ora ana watesan babagan panggunaan scalping utawa dagang otomatis
  • Ana dhukungan ing basa Jepang, dadi sampeyan ora perlu kuwatir sanajan ing kasus sing paling ala
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Aku rada kuwatir amarga mung manajemen sing kapisah tanpa perlindungan kepercayaan.
  • Aku rada prihatin babagan kredibilitas lisensi finansial sing wis dakpikolehi
  • Meh ora ana isi informasi utawa isi pendidikan babagan FX
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
500 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.0 pips~ Ora ana (saiki) Ora ana (saiki) Ora ana (saiki)
Aktif ing kampanye bonus
Saiki, wektune ora apik lan kampanye bonus ora dianakake, nanging dhasar MYFX Markets minangka Forex jaban rangkah sing aktif ing kampanye bonus.Nganti saiki, kita wis nganakake kampanye bonus sing bisa diarani standar ing Forex jaban rangkah, kayata bonus bukaan akun lan bonus simpenan.Akeh wong sing lagi hiatus, nanging kamungkinan sing kampanye bonus mboko sithik nerusake ing mangsa, lan kampanye bonus anyar samesthine bakal ngrancang.Yen sampeyan mbukak akun ing wektu nalika sampeyan bisa nampa akeh bonus, sampeyan bisa perdagangan ing rega gedhe.
Dhukungan basa Jepang kasedhiya
Sanajan ora diwatesi ing Pasar MYFX, ana akeh wong sing kuwatir babagan dhukungan Jepang ing Forex luar negeri. MYFX Markets nawakake dhukungan ing basa Jepang, lan ana akeh cara kanggo nindakake.Sampeyan bisa nggawe pitakon nggunakake live chat sing bisa ditanggapi ing wektu nyata, email sing ora kaiket wektu, telpon dianjurake kanggo sing pengin ngobrol langsung, LINE, sing bisa diarani minangka alat sing paling akrab, lan paling akeh. cara sing cocok kanggo sampeyan ing wektu iku. .Saliyane kualitas dhukungan, nduweni reputasi cepet nanggapi, supaya sampeyan bisa ngubungi kita.

Kaping pisanan15PanggonanLAND-FX(Land FX)

LAND-FX

FX jaban rangkah global kanthi biaya transaksi sing murah

LAND-FX minangka FX luar negeri sing diadegake ing 2013.Saliyane nyedhiyakake layanan ing Jepang, iku uga Forex jaban rangkah sing aktif sacara global.Nyatane, kita duwe kantor sales ing Inggris, Filipina, Singapura, Indonesia, Malaysia, Mesir, China, lan Rusia.Kahanan dagang lan kahanan bonus menarik, lan akeh pedagang Jepang nggunakake amarga cocog kanggo dagang otomatis lan scalping nganggo MT4 / MT5.Utamane biaya transaksi murah, lan yen mung biaya transaksi, mesthine cocog karo FX domestik. Ana akeh pedagang sing nggawe dhuwit apik karo LAND-FX.

merit

  • Kampanye bonus apik banget lan asring dianakake
  • Leverage bisa nganti 500 kaping kanggo nambah efisiensi modal
  • Transaksi kanthi biaya suda kayata panyebaran lan biaya transaksi bisa ditindakake
  • Ana dhukungan ing basa Jepang, dadi sampeyan ora perlu kuwatir sanajan ing kasus sing paling ala
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Aku rada kuwatir amarga mung manajemen sing kapisah tanpa perlindungan kepercayaan.
  • Sawetara jinis akun ora layak kanggo macem-macem kampanye
  • Ana uga swara babagan slippage, mula ati-ati
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
500 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.7 pips~ Ora ana (saiki) Nganti 50 yuta yen (saiki) Bonus akun standar (saiki)
Wiwiti maneh LP bonus padha karo simpenan bonus
LAND-FX wis restart LP bonus, kang bonus simpenan.Jumlah sing padha karo jumlah simpenan bakal diwenehi minangka bonus.Contone, yen sampeyan setor 10 yen, sampeyan bakal nampa bonus 10 yen, sing padha karo jumlah simpenan. 10 yen dadi 20 yen.Bonus 50% bakal diwenehi saben wektu nganti tekan maksimal 100 yen.Ing tembung liyane, ora mung simpenan pisanan, nanging uga saben simpenan tambahan nganti bonus total tekan 50 yen bakal diwenehi 100% bonus.Miturut cara, wiwit tanggal 2021 Maret 3, bakal diarani "Wiwiti maneh LP Bonus", nanging isine padha karo bonus LP sadurunge.
Bonus akun standar
LAND-FX uga nawakake bonus kanggo akun standar.Ana rong jinis akun standar: 10% simpenan bonus lan 5% Recovery bonus. Bonus simpenan 2% kaya cashback awis sing bisa sampeyan entuk nalika sampeyan ketemu jumlah lot sing ditemtokake, lan bonus pemulihan 10% minangka bonus sing bisa digunakake kanggo dana dagang.Cashback uga bisa ditarik.Iku atraktif kanggo wong-wong sing nggunakake akun standar, lan iku uga cukup duwe bathi, nanging ana sawetara bagéan ngendi rintangan sing sethitik dhuwur minangka bonus.

Kaping pisanan16PanggonanHotForex(Forex panas)

HotForex

Forex jaban rangkah kanthi bonus atraktif lan reputasi dhuwur ing saindenging jagad

HotForex minangka Forex jaban rangkah sing diadegake ing 2010.Kekuwatan sakabèhé dhuwur, kalebu bonus mewah, wis dievaluasi ing saindenging jagad.Macem-macem saham sing ditangani akeh banget, lan kita bisa njelajah macem-macem kemungkinan ing dagang.Kanthi pengaruh maksimum 1,000 kaping lan pengaruh dhuwur, sampeyan bisa nambah efficiency ibukutha, lan yen sampeyan entuk bonus karo 100% simpenan bonus sing tansah dianakaké, sampeyan bakal bisa kanggo perdagangan nalika nambah dana. Cara NDD (No Dealing Desk) lan adopsi sistem nol-potong tanpa margin panggilan uga sampurna.

merit

  • Sampurna babagan efisiensi modal kanthi pengaruh maksimal kaping 1,000
  • Kampanye bonus cukup akeh lan dianakake kanthi aktif
  • Kelas paling dhuwur ing industri kanthi macem-macem merek sing ditangani
  • Dhukungan Jepang sing berkualitas tinggi, supaya sampeyan bisa yakin sanajan ana darurat
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Biaya transaksi cenderung rada luwih dhuwur
  • Sawetara bagean situs web lan piranti resmi ora cukup ing basa Jepang
  • Sawetara bonus ora duwe fitur bantal
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
1,000 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.0 pips~ Ora ana (saiki) Nganti jumlah simpenan tekan udakara 550 yuta yen (saiki) 50% welcome bonus, 100% bonus kredit (saiki)
HotForex 100% Bonus Supercharged
Bonus supercharge 100% padha karo bonus simpenan ing Forex ing luar negeri umum.Cashback bakal diwenehi saliyane 100% saka jumlah simpenan. Bonus simpenan 100% bisa ditampa terus nganti jumlah simpenan tekan udakara 550 yuta yen, lan cashback bakal diwenehi $ 1 saben transaksi 10 lot (2 mata uang).Sampeyan bisa ngandika iku kampanye bonus banget loman amarga bakal layak kanggo cashback nganti total tekan 4 yuta mata uang.Nanging, elinga yen sampeyan kudu nggawe simpenan $ 1, yaiku kira-kira 250 yen utawa luwih ing siji simpenan.
50% welcome bonus lan 100% bonus kredit
50% welcome bonus iku sistem ngendi sampeyan bisa nampa bonus nalika sampeyan mbukak akun anyar lan nggawe simpenan. 50% welcome bonus tundhuk akun mikro.Yen sampeyan milih akun mikro MT5500 minangka jinis akun lan aplikasi kanggo bonus saka My Page, kahanan hibah bakal dibusak. Bonus kredit 50% minangka sistem sing tikel kaping pindho yen sampeyan nggawe simpenan $ 50, yaiku udakara 4 yen utawa luwih.Sampeyan perlu kanggo simpenan $ 100 utawa liyane ing akun premium lan akun mikro, lan iku uga perlu kanggo aplikasi kanggo dhukungan ing advance.

Kaping pisanan17PanggonanVirtueForex(VirtuForex)

VirtueForex

Ijol-ijolan hibrida pisanan ing industri

VirtueForex minangka FX jaban rangkah sing diadegake ing 2013.Nanging, nganti wiwitan taun 2020 perusahaan kasebut mlebu pasar Jepang.Apa ora ana akeh wong sing ngerti jeneng lan orane VirtueForex ing SNS lan liya-liyane ing Forex luar negeri sing misuwur ing Panama?Nyatane, isih akeh swara sing nyaranake VirtueForex ing SNS, lan pangenalan jeneng kasebut terus saya tambah.Nanging, ana uga crita manawa akeh swara sing nyaranake VirtueForex ing SNS minangka afiliasi VirtueForex.Dheweke mboko sithik dadi luwih dipercaya, nanging syarat lan kahanane rata-rata.

merit

  • Situs web resmi kanthi basa Jepang lan gampang dideleng
  • Dana pangguna dipisahake kanthi ketat
  • Gampang kanggo miwiti ora mung dagang nanging uga afiliasi
  • Ana akeh konten video kayata pelajaran FX
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Biaya transaksi krasa rada larang nalika dagang
  • Sanajan ana tren perbaikan, sawetara keprihatinan tetep ing babagan linuwih
  • Ora akeh kampanye bonus sing bisa diarani standar ing Forex jaban rangkah
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
777 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.9 pips~ Ora ana (saiki) Nganti 1,000 yuta yen (saiki) Ora ana (saiki)
100% Bonus simpenan ing akun Super Bonus
VirtueForex wis mentas diadegaké akun bonus super, lan akun bonus super saiki menehi 100% bonus ing jumlah simpenan. Nalika setor menyang akun MT4, VirtueForex bakal nambah dana (bonus) menyang akun MT4 miturut jumlah simpenan.Bonus simpenan bisa digunakake kanggo dagang, lan ora ana watesan mundur total ing bathi sing diduweni saka dagang.Watesan ndhuwur Grant bonus punika 1,000 yuta yen, US $ 100,000 kanggo akun USD, lan sampeyan ora bisa mbatalake mung bonus.Uga, preduli saka MediaWiki utawa mundhut, yen sampeyan mbatalake malah bagéan saka imbangan akun, jumlah bonus diwenehi bakal 0, supaya ati-ati.
Konten video sing ditingkatake
VirtueForex wis nyiapake program sinau video supaya wong sing anyar kanggo investasi FX bisa miwiti dagang FX kanthi yakin. Dheweke nerangake kanthi gampang ngerti babagan cara dagang sing dibutuhake, kayata cara kerja FX, cara dagang, cara maca indikator ekonomi, analisis grafik, lan cara ngatur risiko, saka dhasar nganti aplikasi.Kajaba iku, penyiar warta eksklusif VirtueForex nerangake ramalan pasar sing dianalisa dening analis teknis lan tren paling anyar ing saham lan kurs ing saindenging jagad jam 8:XNUMX saben dina ing Daily Market News kanthi cara sing gampang dingerteni.

Kaping pisanan18PanggonanTradeview(Tradeview)

Tradeview

Lingkungan dagang sing murah lan spek dhuwur

Tradeview minangka perusahaan FX luar negeri kelas menengah sing diadegake ing 2004.Ora biasa kanggo Forex jaban rangkah, kita ora duwe kampanye bonus kayata bonus bukaan akun lan bonus simpenan.Nganti semono, kita nambah lingkungan dagang lan alat dagang.Mulane, bisa dikandhakake yen Forex jaban rangkah kanggo pangguna menengah nganti maju tinimbang pamula.Kita nganggo metode NDD (No Dealing Desk) lengkap kanggo dagang, lan kabeh pesenan pangguna langsung menyang pasar.Ora ana tumindak curang kayata manipulasi dagang, mungkasi mburu, nyebarake widening, lan sapiturute, lan sampeyan bisa nindakake dagang sing transparan banget.

merit

  • Amarga iki minangka metode NDD lengkap, transparansi transaksi dhuwur lan sampeyan bisa yakin
  • Biaya murah amarga panyebaran sing murah lan biaya transaksi
  • Tingkat kebebasan sing dhuwur amarga ora ana watesan sing ketat kayata tumindak sing dilarang lan larangan transaksi
  • Ana 4 jinis alat dagang kalebu MT4 lan akeh pilihan
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Sanajan ana situs web resmi Jepang, jumlah informasi diwatesi
  • Senadyan ana dhukungan basa Jepang, kualitas korespondensi iku subtle
  • Ora ana kampanye bonus sing bisa diarani minangka standar ing Forex jaban rangkah
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
500 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.0 pips~ Ora ana (saiki) Ora ana (saiki) Ora ana (saiki)
Transparansi transaksi dhuwur amarga iki minangka metode NDD lengkap
Tradeview nggunakake metode NDD (No Dealing Desk) lengkap.Amarga ora ana dealer valuta asing sing dipasang, dhasar pesenan pangguna bakal langsung menyang bank utawa LP (penyedia likuiditas).Transparansi lan kredibilitas tarif dijamin amarga sistem nyambungake pesenan pangguna karo tutup sing nawakake tarif paling apik.Luwih akeh pangguna dagang, luwih akeh bathi ing sisih pedagang Forex, mula ora perlu ngapusi perdagangan kanthi ilegal kanggo entuk bathi dhewe, supaya titik kasebut uga aman.
4 jinis alat dagang kalebu MT4
Ana papat jinis alat dagang sing kasedhiya ing Tradeview, kalebu MT4.Khusus, sampeyan bisa milih saka papat opsi: MT4, MT4, cTrader, lan Currenex.MT5 wis dadi standar ing Forex jaban rangkah, lan akeh pedagang ing saindenging jagad nggunakake MT4.Nanging, mung amarga digunakake akeh ora ateges gampang digunakake.Asil perdagangan beda-beda gumantung saka gampang nggunakake alat dagang, mula Tradeview, sing nawakake macem-macem alat dagang, bisa diarani banget ati-ati.Sampeyan bisa nggunakake alat dagang kanggo mbandhingake lan nimbang.

Kaping pisanan19PanggonanMGK International(MGK International)

MGK International

Senajan cilik, iku cukup FX jaban rangkah

MGK International minangka Forex jaban rangkah sing miwiti layanan ing 2012. Sadurunge ngganti jeneng MGK International, iki dioperasikake minangka FX jaban rangkah sing diarani "MGK GLOBAL".Kanthi terang-terangan, MGK International minangka kehadiran sing cukup cilik ing Forex ing luar negeri.Apa ora akeh wong sing ngerti saiki?Nanging, mung amarga cilik ora ateges masalah gedhe.Nalika nerangake syarat lan layanan, iku cukup prayoga.

merit

  • Panyebaran standar paling murah ing industri mung diwujudake kanthi dagang STP
  • Eksekusi pesenan paling cepet ing industri tanpa intervensi dealer
  • Nganggo MetaTrader 4, sing digunakake dening pedagang ing saindenging jagad
  • Yakin yen sampah dipisahake lan dikelola ing tingkat paling dhuwur.
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Lisensi finansial sing aku entuk sithik lan aku isih kuwatir
  • Amarga cilik, review lan informasi cenderung cilik
  • Sanajan ana dhukungan, reaksi lan respon cenderung kurang
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
777 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.5 pips~ Ora ana (saiki) Ora ana (saiki) Ora ana (saiki)
Nyebar mung bisa karo dagang STP
MGK International nggunakake perdagangan STP. STP minangka akronim kanggo "Straight Through Processing", lan MGK International, sing nganggo dagang STP, nuduhake tarif institusi finansial sing dijamin lan nambah panyebaran tarif kasebut, bakal ana ing bentuk presentasi menyang pedagang.Bentenipun antarane tarif dikutip saka pihak dijamin lan tarif dikutip kanggo sudagar iku MediaWiki kanggo MGK International.Sing luwih akeh jangkoan sampeyan, luwih akeh tarif pangiriman sing bisa dikirim, mula panyebaran bisa dikurangi.
Manajemen pamisahan ing tingkat paling dhuwur
MGK International wis kerja sama karo bank-bank terkemuka kanggo njamin keamanan lan perlindungan dana pangguna kanthi standar sing paling dhuwur.Dana pangguna bakal dikelola langsung ing akun sing dibukak ing jeneng pangguna karo bank, ora karo bank ahli MGK International.Dadi, pangguna MGK International bisa ngontrol lan yakin babagan investasi.Sawetara wong bisa uga prihatin babagan manajemen segregasi minangka sarana kanggo ngatur dana, nanging MGK International sadar lan ngetrapake standar paling dhuwur babagan manajemen segregasi.

Kaping pisanan20PanggonanPasar Milton(Pasar Milton)

Pasar Milton

Global Forex kanthi rintangan sing sithik lan gampang dingerteni

Milton Markets minangka Forex jaban rangkah sing relatif anyar sing diadegake ing 2015.Kita aktif nambah kahanan dagang, dhukungan basa Jepang, kampanye bonus, lan sapiturute, lan berkembang dadi Forex luar negeri sing gampang digunakake lan menarik.Mbok menawa alesan kasebut, akeh wong sing nyaranake Milton Markets ing macem-macem SNS.Sampeyan uga bakal nemokake akeh informasi. Milton Markets misale jek ngerti babagan kaya sing gampang dingerteni lan rintangan sing sithik wiwit wiwitan, lan kita bisa ndeleng sikap nyebarake dagang FX menyang luwih akeh wong.Uga, panyebaran sing sempit utamane dihargai.

merit

  • Leverage nganti kaping 1000, supaya sampeyan bisa nambah efisiensi modal
  • Kampanye bonus akeh lan asring dianakake
  • Ana sistem jaminan slippage, supaya sampeyan bisa yakin sanajan ana darurat
  • Situs web lan dhukungan resmi yaiku basa Jepang lan gampang dingerteni
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Ana uga crita yen perusahaan induk wis nyebabake masalah ing jaman kepungkur
  • Sanajan standar, platform dagang mung MT4
  • Lisensi finansial rada cilik, mula ana sawetara keprihatinan
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
1,000 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.2 pips~ Ora ana (saiki) Nganti total 10 yen (saiki) Ora ana (saiki)
10% simpenan bonus kanggo kampanye pungkasan taun
Ing Milton Markets, wiwit 2021 Desember 12 (Jumuah) nganti 3 Desember 2021 (Minggu) GMT, akun FLEX, akun SMART, sing duwe akun ELITE lan sing duwe akun anyar Yen sampeyan nggawe simpenan menyang akun SMART utawa ELIET kanthi kode promosi, sampeyan bakal nampa 12% simpenan bonus.Kajaba iku, sajrone periode kasebut, sampeyan bisa nggawe simpenan kaping pirang-pirang nganti jumlah bonus tekan 31 yen.Nanging, sawise setor karo kode promosi, sampeyan kudu ngetutake lan retweet akun Twitter resmi Milton Markets lan menehi nomer akun liwat Twitter DM.
Ana sistem jaminan slippage
Milton Markets duwe sistem jaminan slippage. Mateni kabeh patang syarat: "jembar slippage 1 pip utawa luwih", "wektu eksekusi 500ms utawa luwih", "wektu eksekusi liyane saka 60 menit sadurunge utawa sawise mbukak / nutup pasar", lan "wektu eksekusi liyane saka 30 menit. sadurunge utawa sawise pengumuman indeks, warta, lsp." Yen mangkono, prabédan antarane rega pesenan lan rega eksekusi (slippage) bakal dibayar menyang akun pangguna.Slippage minangka salah sawijining perkara sing paling dihindari para pedagang.Ing tangan liyane, aku ngucapke matur nuwun lan conscientious kanggo duwe sistem jaminan ing wangun iki.

Kaping pisanan21PanggonanPasar IFC(Pasar IFC)

Pasar IFC

Forex jaban rangkah unik sing wis suwe banget sing beda karo Forex luar negeri liyane

IFC Markets minangka perusahaan FX jaban rangkah sing diadegake ing 2006.Minangka FX jaban rangkah sing afiliasi karo Grup IFCM sing misuwur, kita ngembangake produk lan layanan unik sing ora ditemokake ing FX jaban rangkah liyane.Isih, amarga iku Forex jaban rangkah sing wis suwe, duwe kapercayan lan prestasi.Leverage maksimum umume 400 kaping, nanging saliyane layanan unik kayata layanan kapentingan maksimal 7%, ana uga alat unik kayata "NetTradeX".Saliyane manajemen kapisah, kita uga wis diadopsi sistem nul-Motong sing ora mbutuhake kredit ekstra.Ora ana masalah karo lisensi financial, lan aku duwe roso kesengsem sing bagean dhasar samesthine FX jaban rangkah dijamin.

merit

  • Kanthi layanan bunga nganti 7%, dana sampeyan bakal tambah akeh
  • Alat dagang unik "NetTradeX" fungsional banget lan gampang digunakake
  • Ana akeh kesempatan amarga ana akeh jinis merek sing ditangani
  • Sampeyan bisa dagang nalika tetep biaya transaksi kurang
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Titik swap minangka swaps negatif sing katon
  • Senajan ndhukung Japanese, Aku ora bisa nyana akeh ing syarat-syarat kualitas
  • Ana akeh bottlenecks nalika nerangake simpenan dhuwit menyang akun.
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
400 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.5 pips~ Ora ana (saiki) Ora ana (saiki) Ora ana (saiki)
Layanan bunga nganti 7%
IFC Markets duwe layanan sing entuk bunga kanthi margin gratis.10% kanggo 0 lot utawa kurang, 10% kanggo 30 kanggo 1 lot, 30% kanggo 50 kanggo 2 lot, 50% kanggo 70 kanggo 4 lot, 70 lot utawa luwih Tingkat bunga (bunga taunan) yaiku 7%.Kapentingan diwilang ing dana sing ora digunakake / margin gratis, lan bunga dikumpulake saben dina jam 00:00 CET.Ing pungkasan sasi, jumlah akumulasi bakal dibayangke ing akun dagang sampeyan.Nanging, elinga yen akun Islam sing bebas swap ora entuk bunga.
Alat dagang asli kinerja dhuwur "NetTradeX"
MetaTrader 4 lan MetaTrader 5 cenderung luwih populer ing Forex jaban rangkah.Saliyane loro, IFC Markets nawakake alat dagang proprietary sing diarani NetTradeX kanggo pedagang profesional.Amarga minangka alat dagang sing unik, "NetTradeX" mung ditawakake ing Pasar IFC. "NetTradeX" minangka alat dagang kanthi kinerja dhuwur, mula sampeyan kudu nyoba sapisan.Sanajan "NetTradeX" ora cocok kanggo sampeyan, IFC Markets uga nawakake MetaTrader4 lan MetaTrader5, supaya sampeyan bisa yakin.

Kaping pisanan22PanggonanBitterz(Pahit)

Bitterz

Ijol-ijolan hibrida pisanan ing industri

Bitterz miwiti operasi ing April 2020.Iki minangka perusahaan berkembang sing bisa dagang kanthi pengaruh maksimal kaping 4.Kabeh anggota pendiri yaiku Jepang, lan ana wong saka sawetara perusahaan, insinyur, pangembang sistem blockchain, lan makelar FX.Nanging, malah ijol-ijolan sing digawe ing Jepang ora ana ing kontrol Badan Layanan Keuangan Jepang.Ana sawetara bagean sing aku ora ngerti amarga iku perusahaan anyar, nanging perusahaan sing bisa seneng FX itungan virtual karo aturan prasaja.

merit

  • Aturan dagang prasaja lan gampang dingerteni
  • Sampeyan bisa dagang cryptocurrencies karo MT5
  • Sampeyan bisa dagang mata uang virtual kanthi pengaruh dhuwur nganti kaping 888
  • Ana dhukungan ing basa Jepang, supaya sampeyan bisa yakin yen ana darurat
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Kahanan sing durung mesthi tetep ana ing bagean sing durung entuk lisensi finansial
  • Pilihan winates amarga ora akeh merek sing kasedhiya
  • Rada atos ing scalping lan transaksi gedhe
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
888 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Ora dingerteni Sekitar 5,000 yen (saiki) Ora ana (saiki) Ora ana (saiki)
Bukak akun gratis lan tampa bitcoin sing padha karo 5,000 yen
Ing Bitterz, wiwit tanggal 2021 Desember 12 (Senin) 20:00:00 (UTC+00) nganti 9 Desember 2021 (Jumuah) 12:24:23 (UTC+59), 59 kanthi mbukak akun gratis Kita nindakake. kampanye kanggo saiki Bitcoin padha karo Yen Jepang.Iku cocog karo bonus bukaan akun ing Forex jaban rangkah umum.Sampeyan bisa langsung perdagangan karo akun nyata tanpa depositing dhuwit, lan sampeyan bisa mbatalake bathi.Awit sampeyan bisa nampa Bitcoin topikal mung mbukak akun, bisa ngandika iku kampanye loman minangka bonus mbukak akun.Sampurna kanggo nyoba cryptocurrency FX.
Dagang cryptocurrencies nganggo MT5
Donya dadi saya tanpa dhuwit.Jepang isih duwe dalan sing dawa, nanging bisa uga ana akeh wong sing kasengsem ing mata uang kripto amarga gelombang pembayaran tanpa awis bakal teka.Nanging, alangan psikologis kanggo FX mata uang virtual ora bisa diabaikan. Kanthi Bitterz, sampeyan bisa miwiti FX mata uang virtual kanthi aturan sing prasaja, lan sampeyan bisa nggunakake MT4, versi penerus MT5, sing wis dadi platform dagang standar kanggo FX jaban rangkah. Bitterz pancen ijol-ijolan sing mateni rong manuk kanthi watu siji.Yen kasengsem, sampeyan kudu tantangan dhewe karo Bitterz.

Kaping pisanan23PanggonanIronFX(Iron FX)

IronFX

Forex jaban rangkah sing ngupayakake kapercayan maneh saiki

IronFX minangka FX jaban rangkah sing diadegake ing 2010.Akeh sing wis weruh lan krungu jeneng, lan iku bener ngarsane menowo kanggo pedagang Jepang.Nanging, jujur, gambar kasebut ora apik banget.Amarga kasusahan sing kedadeyan ing jaman biyen isih ana.Rasane dheweke isih kerja keras kanggo nggayuh kapercayan maneh. Ana 6 jinis jinis akun sing kasedhiya, sampeyan bisa miwiti dagang sanajan kanthi jumlah cilik, lan ana akeh saham sing ditangani.Bisa diarani minangka FX jaban rangkah sing dakkarepake ing mangsa ngarep kanthi mripat sing anget.

merit

  • Leverage nganti kaping 1,000, supaya sampeyan bisa nambah efisiensi modal kanthi signifikan
  • Kampanye bonus cukup akeh, mula dirasa apik
  • Titik swap dhuwur minangka kelas paling dhuwur ing antarane FX luar negeri
  • Situs web resmi uga ndhukung basa Jepang, lan dhukungan Jepang saka dhukungan kasebut uga nduweni kualitas dhuwur.
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Ana sawetara wilayah sing kuwatir amarga dheweke mundur saka pasar Jepang ing jaman kepungkur.
  • Gambar saka masalah kepungkur iku ala, lan iku lingering
  • Amarga ora ana pangopènan kepercayaan kanthi manajemen sing kapisah, isih ana rasa kuwatir yen ana darurat
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
1,000 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.0 pips~ Ora ana (saiki) Nganti udakara 176,000 yen (saiki) Ora ana (saiki)
3 jinis bonus simpenan
IronFX wis telung jinis bonus simpenan: Sharing Bonus (100% simpenan bonus), Power Bonus (40% simpenan bonus) lan Iron Bonus (20% simpenan bonus).Kabeh mau dianakake sawayah-wayah, supaya sampeyan bisa nggunakake kapan wae.Enggo bareng bonus ora watesan ndhuwur, nanging kahanan rumit, lan MediaWiki lan mundhut tansah setengah lan setengah karo IronFX.Bonus daya diwatesi watara 3 Yen Jepang, lan bonus wesi diwatesi watara 176,000 Yen Jepang.Sampeyan bisa nggunakake kabeh bonus simpenan kanthi nggunakake akun beda, nanging kahanan rada rumit.
Dhukungan Jepang uga kualitas dhuwur
Situs web resmi IronFX ndhukung basa Jepang, lan dhukungan kasebut uga ndhukung basa Jepang.Utamane, bisa diarani kualitas dhukungan Jepang cukup dhuwur.Pitakonan bisa ditindakake kanthi macem-macem cara, kayata liwat telpon, email, lan chatting, nanging ora preduli cara sing sampeyan pilih, tanggapane relatif cepet lan sopan.Iku misale jek sing padha nyoba kanggo ngranggeh kapercayan ing pertimbangan masalah kepungkur, lan respon kanggo pangguna Jepang wis apik.Mesthine, kualitas bakal ganti gumantung karo staf sing ngurusi, nanging sampeyan bisa yakin babagan dhukungan kasebut.

Kaping pisanan24PanggonanFXDDMore(FX Dee Dee)

FXDD

Toko sing wis suwe bisa diarani pionir sing nyebar FX ing jaban rangkah ing Jepang

FXDD minangka perusahaan FX jaban rangkah sing diadegake ing Amerika Serikat ing taun 2002.Ana cukup akeh opsi kanggo FX jaban rangkah saiki, nanging bisa diarani minangka perusahaan sing wis mapan ing antarane.Amarga iki minangka toko sing wis suwe, mula dikenal lan duwe rekaman trek nganti saiki.Saiki, pengaruh maksimal ing FX domestik diatur nganti kaping 25, nanging nalika regulasi kasebut diwiwiti, akeh pedagang sing mili menyang FXDD, sing fokus ing dhukungan basa Jepang.Wiwit wektu iku, kita wis kuwat nangkep kabutuhan pedagang Jepang lan operasi kanthi tingkat kepuasan sing dhuwur, nanging bubar iki bisa uga didorong dening Forex luar negeri liyane.

merit

  • Situs web resmi kanthi basa Jepang lan gampang dideleng
  • Akeh alat kanggo mbantu dagang sampeyan
  • Babagan titik swap, iku mupangati kaya FX domestik
  • Dhukungan Jepang kasedhiya meh 24 jam dina, supaya sampeyan bisa yakin
  • Biaya transaksi bisa dikurangi sacara signifikan gumantung saka akun kasebut

Demerit

  • Senajan iku FX jaban rangkah, sistem nul Cut ora diadopsi
  • Ora mesthi tetep babagan linuwih lisensi finansial
  • Meh ora ana kampanye bonus sing bisa diarani standar ing Forex jaban rangkah
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
500 kaping Ora ana Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.0 pips~ Ora ana (saiki) 10% saka jumlah simpenan (saiki) Ora ana (saiki)
Natal 10% Kampanye Bonus simpenan
FXDD nglakokake kampanye bonus simpenan 12% Natal saka 15 Desember nganti 12 Desember.Yen sampeyan nggawe simpenan menyang akun dagang sajrone periode kampanye iki, bonus 31% bakal dibayangke kanthi otomatis ing jumlah simpenan. Kabeh sing duwe akun FXDD Trading layak kanggo kampanye, lan kabeh celengan layak kanggo kampanye bonus preduli saka cara simpenan.Wigati dimangerteni menawa bisa njupuk 10 kanggo 10 dina bisnis kanggo bonus dibayangke sawise simpenan digawe.A hadiah Natal saka FXDD.
Dhukungan Jepang kasedhiya meh 24 jam saben dina
FXDD nyedhiyakake dhukungan Jepang meh 24 jam saben dina.Dhukungan telpon saka jam 6:5 esuk (Senin) nganti 55:7 esuk (Setu) wektu Jepang nalika musim panas ing AS, lan saka jam 6:55 esuk (Senin) nganti XNUMX:XNUMX esuk (Setu) wektu Jepang nalika musim dingin AS bisa uga. .Saliyane telpon, sampeyan uga bisa hubungi kita liwat email utawa chatting.Originally, FXDD minangka Forex jaban rangkah sing fokus ing layanan kanggo wong Jepang, supaya kita bisa nyana kualitas dhukungan basa Jepang.Situs web resmi uga ndhukung basa Jepang lan gampang diwaca, supaya sampeyan bisa mikir yen FXDD wis meh ngilangi masalah basa.

Kaping pisanan25PanggonanFxPro(FX Pro)

FxPro

FX jaban rangkah sing wis mapan kanthi skala bisnis lan basis manajemen sing akeh banget

FxPro minangka perusahaan FX jaban rangkah sing diadegake ing 2006.Senajan jeneng iki dikenal kanggo sawetara ombone ing Jepang, iku ora dadi luwih sing "Forex jaban rangkah iku FxPro".Nanging, iki minangka FX jaban rangkah sing kondhang ing Eropa, lan nganggep ibukutha, karyawan, jumlah akun, lan liya-liyane, cukup gedhe.Ing babagan skala bisnis lan basis manajemen, iku akeh banget, lan bisa dikandhakake yen iku Forex jaban rangkah tanpa keluhan.Sampeyan bisa nggunakake kanthi tentrem amarga basis manajemen sing padhet.Ana macem-macem jinis akun kasedhiya, lan sampeyan bisa milih saka 4 jinis alat dagang, supaya sampeyan bisa njelajah cara paling apik kanggo perdagangan dhewe.

merit

  • Ana akeh jinis saham sing ditangani, lan ana akeh opsi dagang
  • Dana pangguna dipisahake kanthi ketat
  • Piranti dagang khusus kanggo dagang jangka pendek kasedhiya
  • Ana 4 jinis platform dagang kalebu MT4 lan akeh pilihan
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Biaya transaksi krasa rada larang nalika dagang
  • Transaksi ECN, sing umume diarani transparan banget, ora bisa ditindakake
  • Ora ana kampanye bonus sing bisa diarani minangka standar ing Forex jaban rangkah
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
200 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.0 pips~ Ora ana (saiki) Ora ana (saiki) Ora ana (saiki)
Akeh jinis merek kasedhiya
Ana akeh jinis saham sing ditangani dening FxPro.Sampeyan bisa perdagangan 70 pasangan mata uang utama, suntingan lan eksotis ing kahanan dagang sing kompetitif, uga perdagangan logam kayata emas, perak lan platinum, uga indeks sing asring katon ing televisi lan ing koran, Bitcoin. , Ethereum, Doge lan cryptocurrencies lan CFD altcoin liyane, saham sing bisa didagangake dening atusan perusahaan perdagangan umum ing AS, Inggris, Prancis lan Jerman, energi sing saiki narik kawigaten, lsp. Sampeyan bisa nerusakeIku uga tegese ana akeh kesempatan kanggo MediaWiki.
4 platform dagang kalebu MT4
Ana papat jinis platform dagang sing diwenehake dening FxPro: Platform FxPro, MT4, MT5, lan cTrader. Platform FxPro minangka platform dagang asli FxPro, lan MT4 lan MT4 minangka platform dagang sing akrab ing Forex luar negeri. cTrader diarani minangka saingan MT5 lan MT4, lan minangka platform dagang sing duwe spesialisasi ing dagang jangka pendek.Nemokake platform dagang sing cocog karo sampeyan bakal menehi ujung dagang.Duwe pilihan akeh platform dagang minangka kauntungan gedhe dhewe.

Kaping pisanan26PanggonanFXCC(Segara Laut FX)

FXCC

Forex jaban rangkah sing dievaluasi banget kanggo linuwih

FXCC minangka FX jaban rangkah sing diadegake ing 2010.Iki adhedhasar ing Siprus lan dilisensi ing Siprus lan Republik Vanuatu.Ana liyane Forex jaban rangkah karo jeneng sing padha, lan aku rumangsa yen pangenalan jeneng ing Jepang ora cukup apik, nanging iku sawijining Forex jaban rangkah resmi dilisensi.Nanging, iku uga Forex jaban rangkah sing entuk dhukungan saka akeh pedagang sanajan ora kondhang.Alasane iku banget dipercaya.Utamane, misale jek dheweke wis entuk kepercayaan para pedagang ing wilayah kayata cara manajemen aset sing disimpen lan rincian ganti rugi.Bisa diarani minangka salah sawijining Forex jaban rangkah sing bisa digunakake kanthi yakin.

merit

  • Amarga iki minangka metode NDD, transaksi kanthi transparansi dhuwur lan kekuwatan eksekusi sing dhuwur bisa ditindakake
  • Ana sistem pangopènan kepercayaan, supaya sampeyan bisa yakin sanajan ana kedadeyan.
  • Ora ana watesan babagan cara dagang, supaya sampeyan bisa dagang kanthi tingkat kebebasan sing dhuwur
  • Ana macem-macem jinis produk finansial sing bisa dipilih.
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Pengaruh maksimum ora dhuwur banget ing antarane Forex jaban rangkah
  • Iku angel digunakake kanggo sawetara wong amarga alat dagang mung MT4
  • Ana papan kanggo dandan babagan dhukungan Jepang, kalebu dhukungan
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
500 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.1 pips~ Ora ana (saiki) Nganti udakara 22 yen (saiki) Ora ana (saiki)
100% pisanan simpenan bonus
FXCC nawakake 100% bonus simpenan pisanan.Sampeyan bisa nampa bonus nganti $ 2000, sing maksimal udakara 22 yen.Bonus simpenan ing Forex jaban rangkah minangka standar.Nanging, apa sampeyan bisa nampa bonus simpenan gumantung ing saben Forex jaban rangkah. 100% simpenan bonus sampurna minangka persentasi, lan jumlah maksimum watara 22 yen bisa ngandika cukup.Ing wayahe, iki mung bonus, nanging wiwit kita wis dipun ginakaken kampanye bonus ing sasi, kita bisa nyana liyane ing mangsa.
Ana sistem pengawetan kepercayaan
Sanajan ora diwatesi ing Forex jaban rangkah, isih penting kanggo ngatur dana nalika nggunakake perusahaan Forex.Akeh perusahaan Forex ing jaban rangkah nggunakake manajemen sing kapisah, nanging isih akeh wong sing ora kepenak nalika ngatur manajemen sing kapisah.Ing kahanan kaya mengkono, FXCC wis nggunakake sistem pangopènan kepercayaan. FXCC duwe Skema Pengawetan Trust nganti € 2.Thanks kanggo sistem pengawetan kepercayaan, sanajan FXCC bangkrut, kita bisa njamin dana nganti 2 euro.Sampeyan bisa nyimpen dhuwit kanthi aman lan terus dagang.

Kaping pisanan27PanggonanAce Forex(Ace Forex)

Ace Forex

Dikarepake mangsa FX jaban rangkah karo isih kamar kanggo wutah

Ace Forex minangka Forex jaban rangkah sing miwiti operasi ing 2014.Broker Selandia Anyar.Mbok menawa kanggo pedagang Jepang, Forex jaban rangkah ora kondhang.Nanging, kita diikat karo situs informasi Forex jaban rangkah lan kampanye cashback, lan kita dikenalake minangka pedagang sing apik banget ing antarane, mula sampeyan bisa uga wis krungu jeneng kita ing kana.Mesthine dudu perusahaan sing ala, nanging saka sudut pandang pedagang Jepang, bisa diarani isih ana ruang kanggo perbaikan ing Forex ing luar negeri.Ing pangertèn sing ana kamar kanggo wutah, iku uga Forex jaban rangkah sing aku kaya nyana ing mangsa.

merit

  • Kanthi 3 jinis akun sing kasedhiya, sampeyan bisa milih sing paling cocog karo sampeyan.
  • Ana 30% simpenan bonus kasedhiya, kang menehi hasil gedhe
  • Pilihan akeh kanggo dagang, kalebu pasangan mata uang
  • MT4, sing diarani penerus MT5, saiki kasedhiya
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Aku rada kuwatir amarga mung manajemen sing kapisah tanpa perlindungan kepercayaan.
  • Aku rada prihatin babagan kredibilitas lisensi finansial sing wis dakpikolehi
  • Dhukungan basa Jepang meh ora bisa diarepake saiki
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
500 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.6 pips~ Ora ana (saiki) 30% saka jumlah simpenan (saiki) Ora ana (saiki)
30% simpenan bonus
Ace Forex nawakake bonus simpenan 30%. Ace Forex duwe telung jinis akun, nanging minangka bonus simpenan sing ditrapake kanggo kabeh jinis akun.Contone, yen sampeyan setor 3 yen, sampeyan bakal nampa bonus 10%, ditambah 30 yen, kanthi total 3 yen.Jujur, Forex jaban rangkah liyane bisa uga nawakake bonus simpenan 13% lan bonus simpenan 100%.Nanging, yen jumlah simpenan dhisikan gedhe, Aku sing malah 200% simpenan bonus bakal jumlah owahan.Aku pengin nggunakake kanthi aktif.
XNUMX jinis akun
Ace Forex duwe telung jinis akun: akun mikro, akun standar lan akun VIP.Akun mikro duwe pengaruh maksimal kaping 3, tingkat potongan kerugian 500%, lan simpenan minimal setara karo 100 yen, dadi jinis akun kanthi rintangan paling murah ing antarane Ace Forex.Akun standar duwe pengaruh maksimal kaping 5,500, tingkat potongan kerugian 100%, lan jumlah simpenan minimal 100 yuta yen. Akun VIP duwe rintangan sing dhuwur banget kanthi pengaruh maksimal kaping 110, tingkat potongan kerugian 100%, lan simpenan wiwitan padha karo 100 yuta yen.Nanging, nawakake nyebar banget nyenyet, sing apik kanggo scalping.

Kaping pisanan28PanggonanIbukutha Anzo(Modal Ageng)

AnzoCapital

Future FX jaban rangkah tanpa pangenalan jeneng ing Jepang

Adhedhasar ing Belize, AnzoCapital minangka Forex jaban rangkah munggah-lan-teka sing miwiti operasi ing 2016.Mbokmenawa akeh wong sing sepisanan sinau babagan iki, nanging AnzoCapital ora kondhang banget ing Jepang.Sanajan ora kondhang, mula ndhukung basa Jepang ing wulan Juni 2018.Sawetara wong bisa waspada karo Forex ing jaban rangkah, sing ora kondhang, nanging AnzoCapital kanthi objektif ngamanake level linuwih tartamtu, kayata entuk lisensi Belize.Bisa diarani minangka Forex jaban rangkah sing bakal nuduhake anane ing Jepang wiwit saiki.

merit

  • Belize dilisensi lan dipercaya banget
  • Perlindhungan kapercayan sing lengkap njamin katentreman atine sanajan ana darurat
  • Leverage nganti kaping 1000, supaya sampeyan bisa nambah efisiensi modal
  • Amarga ana rental VPS gratis, aman malah kanggo dagang otomatis
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Minangka Forex jaban rangkah, ana bagean sing sampeyan rumangsa ora kepenak amarga riwayat operasi cendhak
  • Aku rumangsa ora trep amarga ora ndhukung kiriman bank domestik
  • Ana papan kanggo dandan babagan dhukungan Jepang, kalebu dhukungan
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
1000 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.0 pips~ Ora ana (saiki) Ora ana (saiki) Ora ana (saiki)
Belize dilisensi
AnzoCapital wis dilisensi Belize. Iki bakal diarani IFSC, sing tegese Komisi Keuangan Internasional Belize.Lisensi Belize iki uga dipikolehi dening Forex jaban rangkah utama liyane, supaya sampeyan bisa mikir manawa sampeyan bisa entuk tingkat linuwih kanthi entuk.Miturut cara, IFSC uga bisa ngonfirmasi jeneng AnzoCapital, supaya lisensi kasebut mesthi entuk.Sawetara perusahaan Forex jaban rangkah sing kurang kondhang ora duwe lisensi, mula AnzoCapital pancen apik banget.
Sewa VPS gratis
AnzoCapital uga nawakake rental VPS gratis. VPS minangka singkatan saka "Virtual Private Server" lan umume diarani "Virtual Private Server".VPS iki penting banget kanggo dagang otomatis Forex. Dagang otomatis Forex dianjurake kanggo pamula, lan malah pangguna maju bisa entuk bathi kanthi dagang otomatis.Kasunyatan yen sampeyan nyewa VPS sing migunani kanggo dagang otomatis kanthi gratis minangka perkara sing paling menarik kanggo pangguna.Amarga sampeyan ora perlu nggunakake VPS sing mbayar, uga bakal nyuda biaya.

Kaping pisanan29PanggonanAxiTrader(Axitrader)

AxiTrader

FX jaban rangkah paling gedhe ing Australia kanthi ekspansi global

AxiTrader minangka perusahaan dagang FX global adhedhasar ing Sydney, Australia.Iki uga minangka salah sawijining makelar forex paling gedhe ing Australia sing dilisensi lan diatur dening Komisi Sekuritas lan Investasi Australia (ASIC).Sudagar Jepang iku ora pati ngerti, lan iku uga dikenal sing sing ngerti ngerti.Alesane yaiku AxiTrader wiwitane minangka Forex jaban rangkah sing nyebar saka tutuk.Ing Jepang, bisa diarani minangka FX ing luar negeri.

merit

  • MT4 diadopsi lan meh ora ana peraturan babagan cara dagang
  • Manajemen kapisah dileksanakake lan ing kasus dolar Australia, kapentingan uga bisa ditampa
  • Gumantung ing akun kasebut, panyebaran bakal dadi sithik nganti rampung
  • Ana macem-macem jinis produk finansial sing bisa dipilih.
  • Malah yen ana margin call, iku aman amarga koleksi ora bener rampung

Demerit

  • Situs web resmi ora ndhukung basa Jepang, mula angel dingerteni
  • Iku angel digunakake kanggo sawetara wong amarga alat dagang mung MT4
  • Ana papan kanggo dandan babagan dhukungan Jepang, kalebu dhukungan
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
400 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.1 pips~ Ora ana (saiki) Ora ana (saiki) Ora ana (saiki)
MT4 diadopsi lan tingkat kebebasan dagang dhuwur
AxiTrader nggunakake MT4, yaiku alat dagang sing dikembangake lan diwenehake dening Software MetaQuotes Rusia. Ora winates kanggo AxiTrader, wis dadi alat dagang standar lan platform dagang ing Forex jaban rangkah. Bisa digunakake kanggo tujuan liyane saka FX, nanging utamané misuwur antarane pedagang FX lan wis akeh pangguna biasa ing saindhenging donya.Ana grafik lan alat analisis sing akeh banget lan sistem dagang otomatis sing apik banget, lan sampeyan bisa dagang kanthi tingkat kebebasan sing dhuwur karo AxiTrader nggunakake MT4 iki.
Sanajan ana margine, ora ana koleksi sing ditindakake
Kanggo wektu winates wiwit tanggal 2021 September 9, sawise setor menyang eWallet FXGT, yen sampeyan nransfer dana saka eWallet menyang akun MT1, ana akeh kasus sing pedagang ing Forex domestik entuk utang sing akeh banget.Alesane bukti.Ing Forex domestik, ana margin call, supaya risiko utang mundhak.Nyatane, AxiTrader uga minangka makelar Forex kanthi panggilan margin, nanging ujar manawa panggilan margin kasebut ora diklumpukake.Ing tembung liyane, ana bukti tambahan mung ing wangun.Kasunyatan manawa ora ana panggilan margin minangka salah sawijining atraksi Forex ing jaban rangkah, dadi yen sampeyan ngindari AxiTrader amarga ana panggilan margin, nimbang AxiTrader minangka pilihan.

Kaping pisanan30PanggonanForex.com(Forex.com)

Forex.com (Forex.com)

Pedagang forex sing bisa njelajah macem-macem kemungkinan liyane saka FX

Forex.com bakal dadi layanan FX sing diwenehake dening Stonex Financial Co., Ltd.StoneX Financial Co., Ltd., sing perusahaan induk yaiku StoneX Group Inc. ing Amerika Serikat, minangka perusahaan layanan finansial global sing kadhaptar ing NASDAQ.Iki uga minangka broker Forex sing digunakake dening pedagang ing saindenging jagad amarga nawakake layanan ing udakara 180 negara lan nawakake udakara 12,000 produk finansial. Mesthine, bisa diarani minangka pedagang Forex sing bisa njelajah macem-macem kemungkinan liyane saka Forex, uga dagang Forex.

merit

  • Sampeyan bisa miwiti dagang kanthi sethithik 1,000 mata uang
  • We nangani macem-macem produk, supaya sampeyan bisa perdagangan sawetara saka sudhut
  • VPS gratis yen sampeyan bisa mbusak kondisi tartamtu
  • Sampeyan bisa nggunakake MT4, alat dagang sing bisa diarani minangka standar ing Forex jaban rangkah
  • Iku gampang digunakake amarga bagean saka layanan liyane saka FX uga substansial

Demerit

  • Panyebaran cenderung rada amba, mula biaya dhuwur
  • Ora dadi luwih nalika nerangake isi unik
  • Ana margin call lan sistem potong nol ora diadopsi
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
25 kaping Ora ana Ya OK OK Ora ana
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.9 pips~ Ora ana (saiki) Ora ana (saiki) Ora ana (saiki)
Sampeyan bisa miwiti dagang kanthi jumlah cilik
Forex.com ngidini sampeyan miwiti dagang kanthi sethithik 1000 mata uang.Yen sampeyan mikir babagan yen Jepang, kira-kira 4000 yen, supaya sampeyan bisa mlebu ing jagad dagang Forex kanthi gampang. Forex bisa sante yen sampeyan miwiti, lan sampeyan bisa ngerti Pesona sawijining uga, nanging ana akeh wong sing ora bisa njupuk langkah pisanan kanggo miwiti.Malah yen sampeyan wong kaya ngono, yen kira-kira 4000 yen, sampeyan bisa uga pengin nyoba.Sampeyan cukup bisa nindakake dagang FX ing jangkoan dhuwit kanthong sampeyan.
Bagéyan saka layanan liyane saka FX uga substansial
Ing Forex.com, sampeyan bisa nggunakake opsi dagang lan layanan dagang otomatis saliyane FX.Apa maneh, karo Forex.com, sampeyan bisa nggunakake siji akun kanggo nggunakake layanan kasebut, supaya sampeyan bisa nyimpen masalah mbukak akun kanggo saben layanan.Kita uga aktif nyebarake informasi sing migunani kanggo dagang Forex, kayata strategi dagang lan analisis teknis.Sanajan sampeyan pamula, sampeyan bakal bisa nerusake dagang Forex nalika sinau.Koyone seminar uga dianakake, mula yen ana kesempatan, bisa uga melu.

Kaping pisanan31PanggonanFOFX(FOF X)

FOFX

FX jaban rangkah ngaku sistem dagang pisanan ing donya

FOFX bakal dadi FX jaban rangkah sing diadegake ing 2021.We sing dilisensi lan dilakokno ing St Vincent lan Grenadines, lan kategori anyar banget antarane Forex jaban rangkah.Situs web resmi nduweni desain sing prasaja banget, lan sawetara wong bisa ngrasa yen jumlah informasi ora cukup dibandhingake karo Forex ing luar negeri. Kanthi slogan "ngowahi edan dadi akal sehat," perusahaan kasebut narik kawigaten marang panyebaran ultra-rendah kanthi menehi tarif langsung menyang LP (panyedhiya likuiditas) tanpa ngliwati perusahaan sekuritas.Iki minangka masa depan FX jaban rangkah, kalebu asil operasi.

merit

  • Panyebaran sing sithik banget amarga disambungake langsung menyang LP
  • Tentrem atine ing lingkungan dagang tanpa requotes utawa nolak kontrak
  • Kanthi akeh merek sing bisa dipilih, sampeyan duwe akeh pilihan.
  • Ndhukung celengan lan penarikan liwat bitwallet lan transfer bank domestik
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Wiwit mung ditetepake, isih ana keprihatinan babagan kinerja operasional.
  • Pengaruh maksimum yaiku 200 kaping, sing kurang kanggo FX jaban rangkah
  • Meh ora ana kampanye bonus standar sing dianakake ing Forex jaban rangkah
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
200 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.0 pips~ Ora ana (saiki) Ora ana (saiki) Ora ana (saiki)
Kurang nyebar amarga sambungan langsung menyang LP
FOFX nyadari panyebaran kurang amarga disambungake langsung menyang LP. LP tegese Penyedia Likuiditas lan nuduhake produsen pasar utawa panyedhiya pasar. Iki minangka sumber kurs sing disebarake pedagang FX ing platform dagang masing-masing. Ing Forex jaban rangkah kayata FOFX, sing nggunakake metode pangolahan pesenan sing disambungake langsung menyang LP, pesenan pedagang langsung menyang LP lan dieksekusi sawise pesenan ditampa.Amarga disambungake langsung, ora ana biaya penengah lan panyebaran sing murah bisa digayuh.Transaksi karo biaya suda bisa.
Ana akeh merek sing ditangani
FOFX cenderung nangani akeh saham.Situs web resmi nyatakake yen FX bisa dagang 300 pasangan mata uang.Iki cukup atraktif.Mesthi, ora bisa diarani yen luwih akeh pasangan mata uang sing ditangani, luwih apik.Pasangan mata uang sing durung entuk akeh perhatian bisa uga mundhak banget.Ing pangertèn kasebut, luwih akeh opsi sing sampeyan duwe, luwih akeh tantangan sing bisa ditindakake. Bisa diarani FOFX nawakake luwih akeh kemungkinan liwat pasangan mata uang sing ditangani.

Kaping pisanan32PanggonanGeneTrade(Genetrade)

GeneTrade

FX jaban rangkah fokus ing dhukungan lan bonus basa Jepang

GeneTrade minangka FX jaban rangkah sing diadegake ing 2018.Sebagéyan amarga kita fokus ing dhukungan basa Jepang lan bonus, kita mboko sithik entuk popularitas ing Jepang uga.Akeh wong sing wis weruh lan krungu jeneng kasebut, amarga bonus bukaan akun diumumake kanthi akeh ing macem-macem SNS. Saliyane pengaruh maksimal kaping 1,000, GeneTrade uga minangka Forex jaban rangkah sing cocog kanggo transaksi cilik kanthi simpenan minimal 5 dolar lan volume transaksi minimal 10 mata uang.Bisa diarani yen Forex ing jaban rangkah gampang dicedhaki pemula.Kita uga mbukak kampanye bonus Kerep.

merit

  • We are aktif nyekeli kampanye bonus, supaya kita duwe pangarepan dhuwur
  • Pengaruh maksimal yaiku 1,000 kaping, supaya sampeyan bisa nambah efisiensi modal kanthi signifikan
  • Dhukungan Jepang kasedhiya 24 jam dina ing dina minggu, supaya pedagang Jepang bisa yakin
  • Sampeyan bisa yakin manawa jumlah simpenan minimal lan rintangan volume transaksi minimal sithik
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Wiwit iku mung diadegaké, ana sethitik informasi bab perusahaan operasi
  • Sanajan standar, alat dagang mung MT4
  • Panyebaran cenderung rada amba, mula biaya dhuwur
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
1,000 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.0 pips~ Sekitar 5500 yen (saiki) Nganti udakara 275,000 yen (saiki) Ora ana (saiki)
Ora simpenan bonus mbukak akun dibutuhake
GeneTrade nawakake bonus pambuka akun tanpa simpenan.Ana akeh wong sing ngerti babagan iki, amarga diumumake sacara ekstensif ing SNS etc.Entuk bonus $50 mung kanggo mbukak akun. Amarga iku 50 dolar, bakal dadi udakara 5,500 yen ing yen Jepang.Ora simpenan dibutuhake lan sampeyan bisa mbatalake kabeh bathi sing digawe saka dagang karo bonus.Iku bakal dadi kampanye bonus standar ing Forex jaban rangkah.Mung ndeleng jumlah sing bisa ditampa, ana sawetara wilayah sing menang Forex jaban rangkah liyane, nanging nyatane ora ana masalah karo jumlah $ 50.
Bonus simpenan nganti kira-kira 275,000 yen
GeneTrade uga nawakake bonus simpenan nganti kira-kira 275,000 yen.Khusus, bonus 5,000% bakal diwenehake kanggo simpenan nganti $ 55, yaiku, nganti 50 yen.Bonus simpenan iki kanggo akun Micro lan Standard lan otomatis dikreditake menyang akun pangguna.Kabeh bathi sing digawe karo bonus bisa ditarik.Kajaba iku, ora ana syarat simpenan minimal. Bonus simpenan 50% bisa uga ora cukup, nanging ngelingi kahanan dagang GeneTrade, luwih saka cukup.

Kaping pisanan33PanggonanGKFXMore(GCFX)

GKFX

FX jaban rangkah bakal nerusake panyedhiya layanan menyang pasar Jepang

GKFX diadegaké ing 2012 lan dilakokno dening International Finance House Ltd.Ana uga sajarah operasi, lan iku FX jaban rangkah sing ngembangaken donya. International Finance House Ltd, sing ngoperasikake GKFX, nduweni Lisensi Keuangan British Virgin Islands (BVI) (BVIFSC) lan perusahaan klompoke duwe Lisensi Keuangan FCA Inggris.Ora kondhang ing Jepang lan saiki mundur saka pasar Jepang, nanging uga minangka Forex jaban rangkah kanggo para pedagang Jepang, saengga layanan kasebut bakal digabung maneh.

merit

  • Sampeyan bisa nambah efisiensi modal kanthi pengaruh maksimal kaping 1,000
  • Kampanye bonus cukup akeh, mula dirasa apik
  • Platform dagang sampurna kanggo MT4 lan MT5
  • Ana dhukungan kualitas dhuwur ing basa Jepang, supaya sampeyan bisa yakin sanajan ana darurat
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Sawetara wong sing ketat amarga scalping dilarang
  • Gumantung ing jinis akun, rintangan saka jumlah simpenan dhisikan cukup dhuwur
  • Ora dhuwur banget babagan linuwih lan transparansi transaksi
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
1,000 kaping Ya Ya OK Mokal Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.6 pips~ Ora ana (saiki) Ora ana (saiki) Ora ana (saiki)
Akeh kampanye bonus
GKFX saiki mundur saka pasar Jepang, nanging sejatine Forex jaban rangkah kanthi akeh kampanye bonus.Nalika kita nyedhiyakake layanan ing pasar Jepang, kita nganakake macem-macem kampanye bonus kayata bonus simpenan, bonus super, cashback, uga bonus bukaan akun standar.Yen layanan diterusake ing pasar Jepang, bakal kampanye bonus manggoni kaya, lan ing sawetara kasus bisa teka maneh karo tingkat nganyari.Bisa diarani yen FX jaban rangkah bisa diarepake kalebu wilayah kasebut.
Dhukungan kualitas dhuwur ing basa Jepang
GKFX wis mundur saka pasar Jepang, nanging nalika nyedhiyakake layanan ing pasar Jepang, dhukungan kualitas dhuwur ing basa Jepang dievaluasi banget.Kanggo pitakon, ana cara kayata telpon, e-mail, formulir khusus lan chatting, lan gumantung saka metode kasebut, wektu kanggo korespondensi Jepang diwatesi, nanging ing dasare bisa komunikasi nganggo basa Jepang tanpa masalah.Sanajan panyedhiya layanan ing pasar Jepang diterusake, aku mikir manawa dhukungan basa Jepang sing berkualitas bisa diarepake terus.Ayo kita ngarep-arep kanggo nerusake maneh penyediaan layanan ing pasar Jepang.

Kaping pisanan34PanggonanModal Grand(Modal Agung)

FX jaban rangkah narik kawigatosan sanajan alangan rada dhuwur kanggo Jepang

Grand Capital minangka perusahaan FX jaban rangkah sing wis suwe diadegake ing taun 2003.Kayane ana wong saka Forex lan Binary Option ing antarane anggota manajemen, mula bisa diarani kemampuane cukup.Uga, Grand Capital wis nampa macem-macem penghargaan kanggo FX nganti saiki.Iku Forex jaban rangkah sing mesthi dievaluasi dening pihak katelu.Nanging, isih durung dikenal ing Jepang, lan informasi cenderung langka.Situs web resmi ora ndhukung basa Jepang, mula saiki, Forex jaban rangkah minangka rintangan sing rada dhuwur kanggo pedagang Jepang.

merit

  • Rasa aman lan keamanan lengkap sing mung bisa ditawakake perusahaan FX luar negeri sing wis suwe
  • Kampanye bonus cukup akeh, mula dirasa apik
  • Platform dagang sampurna kanggo MT4 lan MT5
  • Ana akeh jinis akun, supaya sampeyan bisa milih sing cocog karo sampeyan.
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Dhukungan Jepang ora kasedhiya, kalebu situs web resmi lan dhukungan
  • Bonus sing substansial, nanging sawetara kahanan ketat
  • Informasi ora nyebar amarga ora dikenal ing Jepang
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
1000 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.6 pips~ Ora ana (saiki) Nganti 200 yuta yen (saiki) Ora ana (saiki)
40% simpenan Bonus Kampanye
Grand Capital lagi mlaku 40% kampanye bonus simpenan.Ing kampanye iki, sawise depositing dhuwit menyang akun sak periode, sampeyan bisa nampa 40% cashback saka jumlah simpenan dening nglamar Grand Capital.Jumlah maksimum 200 yuta yen, lan bonus bener kanggo 6 sasi.Ing Forex jaban rangkah, bonus simpenan iku 50%, 100%, lan kadhangkala 200%, supaya sawetara wong bisa aran ora marem.Nanging, Grand Capital aktif terus kampanye bonus liyane, supaya 40% simpenan bonus kudu cukup.
Macem-macem jinis akun
Grand Capital nawakake 5 jinis akun: Akun Standar, Akun Crypto, Akun Mikro, Akun Perdana ECN, Akun MT6 lan Akun Gratis Swap.Ana beda ing jumlah simpenan minimal, nyebar, Fees, etc.. kanggo saben, nanging yen sampeyan duwe macem-macem jinis akun kaya iki, sampeyan bisa milih sing paling apik kanggo sampeyan.Biasane ana rong utawa telung jinis akun ing Forex jaban rangkah, mula jinis akun Grand Capital cukup gedhe.Amarga sampeyan uga bisa nggunakake akun sing beda-beda, bakal nguntungake kanggo dagang.

Kaping pisanan35PanggonanJustForex(Forex wae)

JustForex

FX jaban rangkah ngenteni maneh layanan kanggo warga Jepang

JustForex minangka Forex jaban rangkah sing diadegake ing 2012.Perusahaan operasi "JF Global Limited.", lan lisensi financial dijupuk saka St Vincent lan Grenadines FSA, ngendi kantor dumunung.Pengaruh dhuwur sing akeh banget nganti kaping 3,000, biaya transaksi sing murah, lan kampanye bonus mewah sing menarik.Cara NDD uga diadopsi kanggo format transaksi, nyadari kekuwatan eksekusi sing dhuwur lan panyebaran sing sempit.Sanajan Forex luar negeri sing atraktif, saiki ora ana layanan kanggo warga Jepang.Kita ngenteni layanan diterusake.

merit

  • Leverage nganti kaping 3,000, supaya sampeyan bisa nambah efisiensi modal kanthi signifikan
  • Kampanye bonus cukup akeh, mula dirasa apik
  • MT4 lan MT5 kasedhiya minangka platform dagang
  • Ana akeh saham lan pilihan, kalebu pasangan mata uang sing ditangani
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Tingkat kesulitan otentikasi pribadhi dhuwur, lan butuh wektu kanggo ngrampungake otentikasi pribadhi
  • Ora ana dhukungan Jepang amarga kita ora nyedhiyakake layanan kanggo warga Jepang
  • Reputasi saka pedagang luar negeri ora cukup apik
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
3,000 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.2 pips~ Ora ana (saiki) Ora ana (saiki) Ora ana (saiki)
Leverage nganti 3,000 kaping
JustForex duwe pengaruh maksimal 3,000 kaping.Kaya sing sampeyan ngerteni, pengaruh maksimal Forex domestik diatur nganti kaping 25.Ing sisih liya, Forex jaban rangkah kaya JustForex ora tundhuk marang regulasi, lan bisa uga dagang kanthi pengaruh dhuwur sing ora bisa dibandhingake karo Forex domestik.Ngelingi yen FX domestik kaping 25, ana bedane sing cukup sanajan kaping pirang-pirang atus, nanging karo JustForex 3,000 kali.Iku akeh banget, lan iki minangka salah sawijining kategori pengaruh dhuwur ing Forex jaban rangkah.Iki minangka cara mung kanggo nambah efisiensi modal.
Akeh kampanye bonus
Sanajan saiki ora nyedhiyakake layanan kanggo warga Jepang, JustForex duwe akeh kampanye bonus.Yen JustForex nyedhiyakake layanan kanggo warga Jepang, mesthine ora mung bisa nampa bonus sambutan, yaiku bonus pambuka akun, nanging uga bonus simpenan. Yen JustForex nerusake layanan kanggo warga Jepang ing mangsa ngarep, aku bakal bisa nampa kampanye bonus sing mewah.Ayo kita ngarepake maneh penyediaan layanan, kalebu ing sekitar.

Kaping pisanan36PanggonanExchange LMAX(Tukar Lmax)

LMAX Exchange

FX jaban rangkah sing dipercaya kanthi situs sing prasaja

LMAX Exchange minangka layanan FX jaban rangkah sing diwenehake dening makelar FX Inggris.Wis entuk popularitas ing antarane investor Jepang sajrone pirang-pirang taun. Wiwit diadegaké ing London ing 2010, wis sajarah luwih saka 10 taun.Tingkat kredibilitas tartamtu bisa dipikolehi saka rekaman trek operasional iki, nanging LMAX Exchange wis entuk lisensi sing nambah kredibilitas kasebut.FCA Inggris dikenal kanthi standar sing ketat.Iki amarga linuwih sing dadi topik panas ing antarane investor Jepang.

merit

  • Leverage nganti 100 kaping kanggo nambah efisiensi modal
  • Angsal FCA Inggris, sing dikenal ing saindenging jagad kanthi standar sing ketat
  • Situs web resmi ndhukung basa Jepang lan gampang dingerteni.
  • Kapasitas pangolahan informasi dhuwur sing bisa ngolah 1 pesen per detik
  • Kacepetan pangolahan kontrak rata-rata 4 milliseconds

Demerit

  • Sawetara bagean situs web resmi banget prasaja lan nggawe aku ora kepenak
  • Ana sethitik informasi kayata tembung saka tutuk minangka FX jaban rangkah amarga ana sawetara kedhaftar
  • Ana misale jek meh ora kampanye bonus etc.
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
100 kaping Ora dingerteni Ora dingerteni Ora dingerteni Ora dingerteni Ora dingerteni
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Ora ana (saiki) Ora ana (saiki) Ora ana (saiki) Ora ana (saiki)
Angsal FCA Inggris, sing nduweni standar paling ketat ing donya
LMAX Exchange dilisensi dening FCA Inggris, sing nduweni standar paling ketat ing saindenging jagad.UK FCA singkatan saka "Financial Conduct Authority" lan nuduhake Financial Conduct Authority.Wis entuk reputasi minangka salah sawijining regulator finansial sing paling ketat ing donya.Jujur, lisensi finansial sing dipikolehi dening Forex jaban rangkah rada mbingungake.Sawise kabeh, linuwih FX jaban rangkah saka sudut pandang pangguna sebanding karo tingkat kesulitan lisensi finansial sing dipikolehi.Ing pangertèn kasebut, LMAX Exchange, sing nduweni lisensi finansial sing angel banget, bisa dianggep minangka Forex luar negeri sing dipercaya.
Situs web resmi ndhukung basa Jepang lan gampang dingerteni
Yen sampeyan ndeleng situs web resmi LMAX Exchange, sampeyan bakal ngerti, nanging kabeh kaca ana ing basa Jepang. Ana sawetara bagean sing koyone nggunakake istilah teknis angel nalika nerangake FX, nanging aku ora weruh apa-apa sing temenan aneh minangka Japanese.Iki minangka spesifikasi situs sing prasaja, lan jumlah kaca cilik kanggo situs resmi, saengga bisa uga gampang kanggo wong sing anyar ing Forex ing luar negeri.Sawise maca kanthi teliti, ayo mbukak akun karo LMAX Exchange.

Kaping pisanan37PanggonanOANDA(Oanda)

OANDA

Makelar forex dianjurake kanggo pangguna menengah nganti maju

OANDA minangka salah sawijining makelar forex terkemuka ing donya.Ing Jepang, OANDA Jepang nyedhiyakake layanan FX OANDA.Bubar, utamane ing Forex jaban rangkah, perusahaan-perusahaan anyar mlebu siji-sijine, nanging OANDA ngrayakake ulang taun kaping 25 ing jagad Forex ing ngendi kompetisi sengit.Bisa diarani minangka toko sing wis suwe ana ing antarane toko sing wis suwe.Keandalan kasebut dhuwur banget, ora mung amarga rekam jejak operasional, nanging uga amarga skala ekspansi global. Piranti dagang kayata MT4 lan MT5, daya kontrak dhuwur lan spek sing disaranake kanggo pangguna FX menengah nganti lanjut.

merit

  • Malah sing mikir babagan dagang jangka pendek bisa yakin amarga kekuwatan kontrak dhuwur
  • Ana akeh pasangan mata uang sing ditangani, supaya kemungkinan dagang berkembang
  • Amarga sampeyan bisa dagang saka 1 unit mata uang, sampeyan bisa miwiti kanthi resiko sing kurang
  • Sampeyan bisa yakin manawa platform dagang yaiku MT4 lan MT5
  • Sampeyan bisa prédhiksi aliran pasar amarga sampeyan bisa nggunakake buku pesenan

Demerit

  • Ati-ati amarga panyebaran bisa nyebar
  • Jumlah simpenan minimal dhuwur, supaya sampeyan bisa aran dhuwur saka rintangan
  • Ana kampanye, nanging ora akeh pengaruhe
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
25 kaping Ora ana Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.3 pips~ Ora ana (saiki) Ora ana (saiki) Ora ana (saiki)
Sampeyan bisa dagang saka 1 unit mata uang
Kanthi OANDA, sampeyan bisa dagang saka 1 mata uang.Pira mata uang sampeyan bisa dagang gumantung ing saben makelar Forex.Nanging, ing umume kasus, transaksi diwiwiti saka 10,000 utawa 1,000 mata uang.Ing kahanan kaya mengkono, yen sampeyan nggunakake OANDA, sampeyan bisa dagang karo siji mata uang, yaiku kira-kira 1 yen ing yen Jepang. Ora ana akeh makelar Forex sing bisa dagang saka siji mata uang, lan bisa diarani menarik banget kanggo miwiti dagang saka jumlah cilik nalika nyuda resiko.Sanajan iku makelar Forex kanggo pangguna menengah nganti maju, malah pamula bisa nggunakake kanthi yakin.
Sampeyan bisa nggunakake buku pesenan
OANDA nduweni fitur sing diarani Buku Pesenan.Buku pesenan minangka fungsi sing ngidini pangguna OANDA ndeleng pesenan sing durung diisi saiki lan posisi mbukak. Kanthi ngerti apa pangguna OANDA liyane sing saiki pesen, sampeyan bakal bisa prédhiksi kira-kira aliran pasar. Ora akeh pedagang FX sing bisa nggunakake buku pesenan.Ing pangertèn kasebut, kemampuan kanggo nggunakake buku pesenan minangka kauntungan sing unik kanggo OANDA.Ayo padha njupuk kauntungan saka iku.

Kaping pisanan38PanggonanRoboForex(RoboForex)

RoboForex

Nduweni FX jaban rangkah sing praktis mundur saka Jepang

RoboForex minangka perusahaan FX jaban rangkah kanthi kantor pusat ing Republik Siprus ing Mediterania wétan.Minangka Forex jaban rangkah, ana sajarah manajemen tartamtu lan prestasi.Ing wektu sing padha, nduweni spesifikasi sing menarik kayata pengaruh maksimal kaping 2,000, eksekusi pesenan paling cepet, lan panyebaran sing ketat, dadi populer karo para pedagang sing pengin ngasilake gedhe.RoboForex minangka Forex luar negeri sing menarik kanggo pedagang Jepang, nanging bisa uga mandheg nyedhiyakake layanan kanggo pedagang Jepang sekitar Februari 2020.Iki bakal dadi penarikan de facto, mula kita ora duwe pilihan kajaba ngenteni layanan diterusake.

merit

  • Leverage nganti kaping 2,000, supaya sampeyan bisa nambah efisiensi modal
  • Kampanye bonus cukup akeh, mula dirasa apik
  • Bisa dipercaya amarga wis menang akeh penghargaan ing jaman kepungkur
  • Sampeyan bisa yakin manawa platform dagang wis rampung
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Situs web resmi ora ndhukung basa Jepang, mula angel dingerteni.
  • Amarga ora ana layanan kanggo wong Jepang, mula ora ana dhukungan ing basa Jepang
  • Sawetara wong bisa nemokake ora trep amarga ora bisa dibangun ing loro-lorone.
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
2,000 kaping Ya Ya Mokal OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.2 pips~ Ora ana (saiki) Ora ana (saiki) Ora ana (saiki)
Akeh kampanye bonus
Saiki RoboForex ora nyedhiyakake layanan kanggo wong Jepang, mula pedagang Jepang ora bisa entuk manfaat saka iku, nanging RoboForex wiwitane minangka broker Forex kanthi akeh kampanye bonus.Nganti 60% bonus nuduhake bathi kanthi bonus maksimal $ 5, bonus klasik nganti 120% kanthi bonus maksimal $ 15, cashback nganti 10%, imbangan akun nganti XNUMX% Oalah, kita menehi bali menyang pangguna kanthi macem-macem cara .Ayo kita ngarepake layanan maneh ing Jepang.
wis menang akeh penghargaan ing sasi
Wis sawetara wektu kepungkur, nanging RoboForex menang 2019 penghargaan ing 6 wae.Khusus, "Best Broker of the CIS", "Best Investment Platform", "Best Educational Forex-Center in CIS", "Best Stock Broker Asia", "Best Investment Products, Global" lan "Best Global Forex Affiliate Program". .Sampeyan bisa yakin manawa linuwih kasebut wis kabukten kanthi objektif.

Kaping pisanan39PanggonanThinkForex(Thinkforex)

ThinkForex

FX jaban rangkah kompetitif kanthi informasi sithik

ThinkForex minangka FX jaban rangkah sing diadegake ing 2010.Iki diatur dening Komisi Investasi Sekuritas Australia (ASIC) sing ketat lan Otoritas Perilaku Keuangan Inggris (FCA), supaya sampeyan bisa dagang kanthi yakin. ThinkForex wis kerja sama karo perusahaan teknologi terkenal Equinix kanggo nyedhiyakake pangguna kanthi kecepatan eksekusi dagang sing unggul, linuwih lan keamanan.Sanajan ana sethithik informasi ing pasar, iki minangka Forex jaban rangkah sing kompetitif.

merit

  • Pilih saka 3 jinis akun dagang
  • Tingkat transparansi rega paling dhuwur bisa diarepake kanthi metode NDD
  • Ngajari sampeyan saka dhasar FX liwat video lan webinar
  • Dhukungan ing basa Jepang nduweni kualitas dhuwur, supaya sampeyan bisa yakin sanajan ana darurat.
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Aku kuwatir babagan kekurangan informasi ing Internet
  • Spesifikasi ing situs web resmi aran rada murah
  • Ora ana kampanye bonus standar ing Forex jaban rangkah
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
500 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.2 pips~ Ora ana (saiki) Ora ana (saiki) Ora ana (saiki)
3 jinis akun dagang
ThinkForex nawakake 3 akun dagang sing beda.Akun Standard duwe simpenan minimal paling murah sing dibutuhake lan dianjurake kanggo kabeh pedagang, utamane pamula.Saliyane panyebaran paling murah ing industri, sampeyan bisa milih saka 80 produk finansial sing beda.Akun Pro dianjurake kanggo pedagang sing perdagangan volume sing luwih dhuwur.Sampeyan bisa dagang kanthi rega murah lan nampa komentar analisis pasar gratis saben dina liwat portal ThinkForex.Akun premium kanggo pedagang volume dhuwur lan nawakake manajer akun khusus, analitik ing omah, lan akses menyang server pribadi virtual.
Konten pendidikan sing mulang sampeyan saka dhasar FX
ThinkForex duwe akeh konten pendidikan sing mulang sampeyan saka dhasar Forex. Ndhukung dhasar Forex kanthi konten pendidikan lengkap, kalebu video lan webinar. Universitas Forex ThinkForex nyedhiyakake informasi ing format teks kanggo kabeh level dagang Forex, saka pamula nganti maju.Kajaba iku, pedoman dagang diwenehake, kalebu analisis teknis, carane nggawe strategi dagang, carane nggunakake alat dagang, lan liya-liyane.Sampeyan bakal bisa laku lan tuwuh minangka pedagang nalika sinau karo isi kasebut.

Kaping pisanan40PanggonanTickmill(Tickmill)

Tickmill

FX luar negeri sing dipercaya banget sanajan ditarik saka Jepang

Tickmill minangka layanan FX jaban rangkah sing diwiwiti ing 2015.Sawetara wong bisa uga kuwatir babagan linuwih amarga iku Forex jaban rangkah kanthi lisensi finansial Seychelles.Nanging, perusahaan induk "Tickmill UK Limited" wis entuk Financial Conduct Authority (FCA), sing dikenal kanthi pemeriksaan sing ketat.Bisa diarani linuwih banget.Nanging, Tickmill wis rampung mundur saka Jepang wiwit tanggal 2020 Maret 3.Layanan diterusake saiki durung ditemtokake.

merit

  • Wiwit metode NDD diadopsi, transaksi sing transparan bisa ditindakake
  • Ora ana prakara sing dilarang ing transaksi, lan tingkat kebebasan ing transaksi dhuwur.
  • Nyuda biaya nindakake bisnis
  • Sampeyan bisa yakin manawa platform dagang yaiku MT4 lan MT5
  • Risiko bisa dikurangi kanthi nggunakake sistem nol-potong tanpa wates tambahan

Demerit

  • Situs web resmi ora ndhukung basa Jepang, mula angel dingerteni.
  • Amarga ora ana layanan kanggo wong Jepang, mula ora ana dhukungan ing basa Jepang
  • Ana kampanye bonus, nanging ora banget atraktif
Leverage maksimal Sistem Zero Cut EA (dagang otomatis) loro-lorone scalping Ragad
500 kaping Ya Ya OK OK Ya
Panyebaran minimal bonus mbukak akun simpenan bonus Bonus liyane
Dolar Yen 0.2 pips~ Ora ana (saiki) Ora ana (saiki) Ora ana (saiki)
Ora ana larangan kanggo transaksi
Tickmill ora duwe watesan dagang.Mulane, scalping, dagang arbitrase (arbitrase), lan dagang otomatis skala gedhe, sing asring dilarang ing Forex jaban rangkah liyane, bisa ditindakake tanpa masalah.Ing kasus Forex jaban rangkah, ing ngendi ana akeh perkara sing dilarang ing dagang, dagang dadi cukup stres. Salah sawijining kaluwihan saka Tickmill yaiku sampeyan ora perlu kuwatir babagan "Apa ora apa-apa?"Akeh wong sing mbukak akun karo Tickmill amarga tingkat kebebasan dagang sing dhuwur dibandhingake karo Forex ing luar negeri liyane.
Adopsi sistem nul-potong tanpa margin call
Tickmill nggunakake sistem nul-potong tanpa panggilan tambahan. Dagang forex ora mesthi duwe bathi.Sanajan sampeyan wis entuk bathi sing apik, sampeyan bisa uga tiba-tiba entuk kerugian gedhe.Nalika imbangan akun dadi negatif ing Forex jaban rangkah karo margin telpon, kabeh jumlah negatif bakal utang pangguna.Nanging, Tickmill minangka Forex jaban rangkah sing nganggo sistem nol-potong tanpa wates tambahan.Mulane, ora perlu nggawa jumlah negatif minangka utang, lan imbangan akun mung kudu nol.Banjur sampeyan bisa dagang kanthi yakin.